5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 7.7.2006 23:39

Klaus se bratrickuje s Polaky

ktery maj ve vlade jejich verzi Sloty - ti nenavidi rusy, nemce a zidy

ale to je klaus, tomu to neviditelni psi ci jine lidovky vubec nevytknou ;)

pooh 8.7.2006 7:58

Re: Klaus se bratrickuje s Polaky

Ale jo, co se týče náklonnosti ODS k PIS, někde byl před volbami ostrý text proti tomu, nevím jestli v Respektu nebo LN? Taky pomalu tuhle rétoriku opouštějí, aspoň soudím podle toho, že když přijel šéf britských konzervativců Cameron za Topolánkem kvůli vytvoření spešl frakce v Evropském parlamentu, dostal prozatím a víceméně košem.

V.BENDA 7.7.2006 20:24

Nemužu se na to dívat

jak jsem již řekl tady by nám  pomohl jedině gen .Pinochet;-(

Pete Brich 7.7.2006 20:12

Tak jsem v TV viděl ukrajinský parlament.

Tak na Ukrajině bychom už byli.:-/

A teď, Roko, nejkratší cestou do Běloruska!(Y)

PB

pařez 7.7.2006 18:32

Je přece nutné rozlišovat

Slotova banda vysloveně podněcuje k nenávisti vůči jinému národu a jiné skupině lidí (gayové...). KSČM nic z toho neděla, takže případné výtky z Bruselu budou neopodstatněné. To by pak museli odsuzovat polské a maďarské levicové vlády nebo odsoudit Klause zvoleného komunisty.

jirka.s. 7.7.2006 20:14

Re: Je přece nutné rozlišovat

Ano je nutné rozlišovat!!!! Pokud jsem si dobře všiml, tak na Slovensku, v Maďarsku ani v Polsku žádnou KOMUNISTICKOU stranu nemají.

pařez 7.7.2006 20:33

Re: Re: Je přece nutné rozlišovat

a taky nikdy neměli, troubo. Ale jestli hodnotíš jen podle nálepek, tak je mi tě líto :-/Rv

kylchap 7.7.2006 23:08

Re: Re: Re: Je přece nutné rozlišovat

Jste troubové oba. Měli a mají. Byla v minulém parlamentu.

clay 7.7.2006 17:57

ta úvaha je vedena správným směrem

stačí si vzpomenout, jak nemile se dotklo paruba, že ho socialisti kvůli jeho poslednímu paktování s komouši nepodpořili ve volbách.Dal to dost hlasitě najevo. Teď si připravuje prostor pro kolaboraci s komunisty. Už má jeden obrannný hlas na své straně. Fico se ho v té jevropějskej komintěrně zastane.

Jozef 7.7.2006 17:21

Vazeny...

..priatelia,dovolujem si vas upozornit,ze tu na Slovensku drtiva vatsina ludi vnima Slotu ako ozrateho fasistu,za ktoreho sa musime hanbit.Priznam sa bez mucenia,dufal som,ze v CR zvitazi Paroubek,no teraz uz som rad,ze je skoro na smetisku.Dufam,ze tam bude aj jeho priatel Fico a jeho fasisticka spolupakaz.Dakujem za pozornost.

jirka.s. 7.7.2006 17:49

Re: Vazeny...

Nemusíte se, Jozefe, omlouvat za to doufání ve vítězství prasete bradavičnatého v Čechách. Dovedu si představit, jak vám ho na Slovensku ličila vaše "nezávislá"média, především televize.Nám ho sice líčili obdobně, ale za to každý den minimálně třikrát, takže i když z toho pokaždé vylezl ten nejdojemnější svatý Josef se svatozáří, tak stokrát nic umořilo osla. Těch bradavic bylo prostě "neurekom". Pustil jsem si počítač, parolini, pustil jsem si rádio, puchejř, pustil jsem si televizi, Paďourek. Chodil jsem přes měsíc neoholen, protože jsem se bál si pustit holicí strojek. Jinak zdravím na Slovensko.

clay 7.7.2006 18:02

Re: Vazeny...

chápal bych kdyby jste se k tomu přiznal po pětiminutových "válečkách" a "ohýnku". ;-D

pro neznalé je to drsný způsob mučení, kdy se klouby přejíždí po žebrech nešťastníka a uchopím se paže na předloktí oběma rukama a pak se protisměrným pohybem zápěstí vyvine v kůži oběti vyvine teplíčko....

H.K. 7.7.2006 19:00

Re: Vazeny...

Je škoda, že vláda pana Dzurindy nemohla dokončit reformy, které jsou bepodmínečně nutné k dalšímu solidnímu rozvoji. Od dna se Slovensko odrazilo a pokud by pokračovalo v nastoupené cestě tak by to byla velká výhra Slováků. Já jsem na Slovensku studoval a přeji Vám všechno dobré.

AeroKarel 7.7.2006 15:19

Netušil, a nevěděl.

"jirko s.:

Autor: Mirek Šejna IP: 212.20.64.xxx Datum: 07.07.2006 13:08

to jsem netušil, že tak dojemně sledujete názory socialistických europoslanců. Oni jsou totiž jedinými, kterým se nová slovenská koalice nelíbí."

Ale kdepak. Stačí číst noviny. Konzervativci budou Slováky "monitorovat". Hans-Gert Pöttering.

Mirek Šejna 7.7.2006 15:41

AeroKarle,

povězte nám, jak se dělá takové "monitorování". Já to nevím. A co jako budou monitorovat? Názory, nebo činnost?

To jsem netušil, že i mezi konzervativci jsou horlivci, jako mezi socialisty. Sakra tahle Evropa už opravdu blbne. Nejdřív monitorovala Rakousko a teď chce monitorovat Slováky. A Wagner už straší tím, že prý budou monitorovat i nás.

AeroKarel 7.7.2006 16:26

Re: AeroKarle,

No, dostat se k vládě ČSSD s podporou KSČM (jinak je to bez šancí) tak je sakra proč monitorovat.

A stran toho Směru, socialisté jim vyhrožují vyloučením z Evropské socialistické straně, IMHO celkem důvodně, Lidovci by je zřejmě rozmazávali v parlamentu.

Tedy obé jsou akce parlamentních stran. Tím se to liší od toho tažení proti Haiderovi, to byla akce oficiálních vlád a úřadů. A to už zavání omezováním suverenity.

Jinak Haider, Slota, Mečiar, Filip, Sládek, Edelmanová, všechno jdna pakáž. Jen je zajímavé, že Schröder o spojení s Lafontainem a Gysim odmítl i jen uvažovat. Trochu rozdíl od Paroubka.

clay 7.7.2006 18:06

Re: AeroKarle,

takový monitoring se dělal třeba tak, že sekretářka vystřihla vše důležité z nejrůznějších tiskovin , setřídila, bílou leoící pastou nalepila na kancelářský papír a předložila politikovi na stůl s ranní kávou a přáním pěkného zažití. Dnes se to dá zvládnout poněkud lépe elektronicky, ale tímto vás není radno zatěžovat, princi je stejný a ten jistě pochopíte tak jako tak. Nebo snad ne?

jirka.s. 7.7.2006 17:30

Re: Netušil, a nevěděl.

Milý AeroKarle! Děkuji za upozornění na blábolení toho šejno! Ono se mu vůbec často stává, že je tak nabitý myšlenkami, že si často zapomene přečíst ten článek, na který chce reagovat.A pokud onen článek obsahuje dokonce věty složené, tak už vůbec není schopen vystopovat jejich smysl. Ještě jednou děkuji, ale vůbec nic by se nestalo, kdybych onen slint přehlédl.

franta 7.7.2006 15:18

Jaký je rozdíl

mezi panem Slotou, panem Haiderem a slečnou Edelmannovou ?

AeroKarel 7.7.2006 15:21

Re: Jaký je rozdíl

Malý. A připojil bych k nim ještě soudruha Falmera.

Rudohnědá pakáž.

Mirek Šejna 7.7.2006 15:58

Aerokarle,

A co takhle Henry Ford. Tenhle rudohnědý pakážista a zakladatel firmy Ford nenáviděl Židy a obdivoval Hitlera. Doufám, že také tolik nenávidíte automobily nesoucí jeho jméno, případně monitorujete jejich provoz.

Pete Brich 7.7.2006 16:13

Mirku Šejno,

honem alespoň mokrý hadr na hlavu.

PB

AeroKarel 7.7.2006 16:28

Re: Aerokarle,

Auta do toho nepletu a kdyby se dotyčný cpal do politiky, byl by mi milý jako každý podobný.

clay 7.7.2006 18:08

Re: Aerokarle,

dusno před bouřkou?

clay 7.7.2006 18:11

Re: Aerokarle,

musí existovat nějaké rozumné vysvětlení toho, že se v politice udrží kreatury typu Dráta a Paruba. A ono jo, je to tento lidský vzorek šejna

AeroKarel 7.7.2006 21:56

Re: Re: Aerokarle,

Jenže "lidský vzorek" Šejna funguje jen v pracovní době .......

Eva D. 7.7.2006 20:40

Re: Aerokarle,

To je chabé !  Pokud by Paroubek s Falmerem a Slotou vyráběli automobily a nemontovali se nám do života, proč ne. Jedna velká bývalá soudružka od nás teď šije pěkné košile, jiný soudruh má benzínku. Já sice od nich nenakupuju, radši své peníze nosím jinam, ale pořád myslím, že pokud nám neřídí životy, je mi jejich přesvědčení fuk. Na kafe s nima nechodím a jinak jsou teď mnohem užitečnější, tedy pokud nešidí... 

Martin 7.7.2006 23:38

Re: Jaký je rozdíl

Je jeden, Haidera miloval Klaus.

moebius 7.7.2006 15:12

panebože Paroubek

začínám mít dojem, že pan Paroubek je čistou esencí češství. Ano, takto jako Češi v průměru vypadáme, takto se chováme, takovýto máme průměrný názor. Pohled do zrcadla se nám však nelíbí, vidíme tam hulvátského, polovzdělaného pablba s nabubřelým egem, který nechutně mlaská a smrká u stolu. A před jehož názory omdlévá celá civilizovaná Evropa, asi jako před jeho pachem, protože se ještě nenaučil používat deodorant.

Tak pánové a dámy, podívejme se na sebe do zrcadla jménem Paroubek. Co se dá dělat, prostě takoví v průměru jsme. Možná kolem sebe vidíte pár inteligentnějších lidí, možná i sami sebe považujete za civilizovanější, ale v tom případě někde jinde v Čechách je pár našich spoluobčanů, kteří se chovají ještě daleko hůř než Paroubek a jejich názory jsou ještě zoufalejší.

Ale co s tím?

jirka.s. 7.7.2006 18:03

Re: panebože Paroubek

Ten nejhalasnější souhlas, takto výstižně to ještě nikdo nikde nenapsal. Bohužel, na otázku v závěru Vám též neodpovím. Jinak ještě jednou děkuji, až mne při čtení zamrazilo.