15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kamil 25.1.2006 13:36

Re: Odezva na článek

V tom pripade si nezapomen pripomenout pusobeni Stepanka v RRTV, trubko
Sojka 25.1.2006 12:43

Odezva na článek

Pane Štěpánku,bezva.Jen více takových odhalení.Jak je vidět,lidé jsou velmi zapomínají a nechají se zblbnout.Připomínat,odhalovat,seznamovat!
Bulvar Trinacty 25.1.2006 1:47

Re: Re: pal - nepal

No me to srovnani pripadalo hezke...
toNic 24.1.2006 23:24

Re: Fakta

mam stejny nazor, jsou fakt fakta, nechapu proc tu nekdo pise urazky na autora, aniz by si napr. jako jeden jedinec zde v diskusi si clanek ani neprecetl a uz jej odsoudil! nedivim se, ze jsou pak takove reakce, to si pravdepodobne nic necte ani o aktualnim deni, asi mu staci nadpisy clanku
huhu007 24.1.2006 20:17

Štěpánek, neštěpánek

už zase plodí nicneříkající bláboly, korýtko už se rýsuje...
kdyby tak zapaltit za svého chlebodárce, soudruha Železného ten jeho 10 miliardový dluh u občanů, se mu zachtělo....
Václav 24.1.2006 16:23

Autorovi

Pane Štěpánek, na tohle lze říci jediné a to, že přání je otcem myšlenky. Ve Vašem případě to platí dvojnásob. Pokud se totiž podíváme syřízlivým pohledem na vývoj podpory jednotlivých stran, tak to bohužel vypadá na to, že Paroubek na Czechteku body spíše získal nežli ztratil. Oni totiž technaři po těch letech najezdnických akcí moc sympatií mezi obyvatelstvem neměli, takže ODS ztratila nejen tím, že se v tomto případě postavila více na levicovou stranu barikády, ale navíc značně přestřelila s tou hysterií o mrtvém při zásahu apod.
Voloda 24.1.2006 14:31

Stepanku ...

... ty ses fakt debil
Byg 24.1.2006 12:10

Re: Slavo,

Cože? Vy si myslíte, že NP má povinnost uveřejnit každou soustavu vět, kterou do redakce kdokoli pošle? To je trochu na hlavu ne? Samozřejmě že šéfredaktor vybírá co zveřejní a co ne.
Bulvar Trinacty 24.1.2006 2:00

Re: Xavere, pro méně chápavé nebo neznalé: Pal Nepal - geniální příměr z pohádky "Šíleně smutná princezna"

Fakt jo??
Nevim proc ja tuto pal!/nepal! scenu mam v pameti z Limonadoveho Joe z barove sceny (Karel Effa?), ale zivot bych za to nedal...
Jan 24.1.2006 0:37

Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného, tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunis

Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného,  tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunistů (těch otevřených)! Nikdy nezapomeňme na dvě nejdůležitější věci: Kdo proti nám stojí a jak to můžeme změnit! Viz:
1) CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
2) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Tla 24.1.2006 0:13

Stepanku

Aniz bych tvuj clanek cetl vim,ze to budou bludy tak ho radeji ani nectu
křovíčko 23.1.2006 23:32

Myslím to s vámi dobře.

Vy jste tady dobrý blázinec, jděte raději spát.
Pavel 23.1.2006 23:25

Aristoteles by se divil ...

Aristoteles nás učil, že jednotlivé myšlenky by měly být v kontextu řečeného.  Autor Petr Štěpánek zjevně nezná Aristotela, nebo zjevně nectí tuto zásadu.  Slepenec účelově poskládaných řečí, navíc polopravd.....více nám třeba Aristotela....a hlavně: netřeba nám Štěpánka...
mik 23.1.2006 22:12

Neurazejte

ctenare prispevky takovych gauneru. je to skoda mista, casu a nervu.
xaver 23.1.2006 21:58

Divolý západ

Takže ten článek je z Divokého západu, pardon východu
xaver 23.1.2006 21:56

Re: Re: Re: Xavere, pro méně chápavé nebo neznalé: Pal Nepal - geniální příměr z pohádky "Šíleně smutná princezna"

Asi v tom smyslu, že by někdo měl být poslám k Chocholouškovi. Někdo dělá pal - nepal a někdo dělá jen pal - pal a neví ani proč
Veteran 23.1.2006 21:47

Re: pal - nepal

No to je přece o tom jak mu to chvílemí pálí, ale nakonec nepálí.
Veteran 23.1.2006 21:45

Re: Re: Re: Blbec zustane...

No pěkná předvolební agitka. Že chce Štěpánek ke korytu?
Honza 23.1.2006 21:43

Re: Re: Xavere, pro méně chápavé nebo neznalé: Pal Nepal - geniální příměr z pohádky "Šíleně smutná princezna"

A jak ten váš poznatek souvisí s tématem?
VR 23.1.2006 20:51

Fakta

Ať to čtu jak chci v článku jsou fakta. Jakou formou vyjádřená není podle mě to podstatné. A mmch pal nepal je  z filmu Limonádový Joe
ziralek 23.1.2006 20:11

Re: Re: Blbec zustane...

ze je blbej.
Yoska 23.1.2006 20:06

Re: Blbec zustane...

a co jsi to chtěl říci?
VU1SCCZ 23.1.2006 19:49

Blbec zustane...

vždy blbcem, a když je ještě duševně nemocný...tak to je pro každou zem tragédie. Napoleonský komplex je velmi obecně nebezpečná duševní porucha. V minulosti na ni zemřelo miliony jedinců, aniž by o to stáli. Takže je na čase to změnit a kdy, když ne o volbách? Takže...na základě neplatného volebního zákona vstupuje Výzkumný ústav rozvoje dítěte a člověka ČR do voleb se svou vědeckou prací: Regenerační program z nenormalna na normálno. Tato skutečnosat byla dána na vědomí nějakému Klausovi, který si v ČR hraje na presidenta a nějakému Paroubkovi, a to přímo písemně a oficiálně. že s tím nic nenadělají, protože volební zákony, a to v plném rozsahu, jsou skutečně neplatné a zůstal pouze ústavní zákon v čl.6., jako jediný volební zákon, kde se hovoří logickou větou: Většina rozhoduje... A o tom to bude. Na jedné straně politik(spekulant) se svou politikou(spekulací)...a na druhé straně vědci, pouze vědci v plném počtu tak, že jsou schopni všichni obsadit všechna parlamentní místa, a stát-občan svou většinou rozhodne, co vlastně v parlamentu chce mít: Vědce...či bandu spekulantů a blbců, kteří ani neví z čeho se vypočítává většina... Tím se vysvětlil státní dluh. Ale rozhodně nemíníme stát vedle politiků s vědeckou prací aby se spojovalůa s politickou prací. Buď vědce bude stát mít v parůlamentu a nebo pořád blbce. Dosud měl pouze blbce a neměl na vybranou, ale nyní má mě dvě možnosti. Kdo neřijde k volební urně pohřbít svůj život do rukou politika...volí Výzkumný ústav rozvoje dítěte a člověka ČR pasivním hlasovacím úkonem ve vytahu k politikům a souhlasným volebním úkonem ve vytahu k vědcům. Pokud bude většina pasivních voličů ...v parlamentu budou pouze vědci a nikdo jiný. Volební podvod je vždy v kategorii: protistátní činnost. Ale u Zvolených, co se zvolili do podoby Zvolených přímo neexistujícím volebním zákonem... je toto normální. Je tomu tak...volební zákony neprošly řádným schvalovacím procesem. A tudíž jsou neplatné. Proto politika(spekulace).
xaver 23.1.2006 19:43

Re: autismus a politici

tak to bude asi jiná diagnoza
xaver 23.1.2006 19:41

Re: Xavere, pro méně chápavé nebo neznalé: Pal Nepal - geniální příměr z pohádky "Šíleně smutná princezna"

Já si tu pohádku musím nejdříve přečíst. Víte já čtu pořád nějaké pohádky, ikdyž na první pohled nevypadají, ale Šíleně smutnou princeznu jsem ještě nečetl. Ale viděl jsem film o Chocholouškovi tam se je říkalo pal. A pak taky tam říkali " tahle politování hodná událost se stane jednou za X, X/2, X/4,...let.
martin Helebrant 23.1.2006 19:11

autismus a politici

Jako otec autistickeho syna se durazne ohrazuji, aby osoby postizene autismem byly prirovnavany politikum Zivot s autismem trpicimi osobami neni sice nijak jednoduchy, ale v porovnani s zivotempod vladou nasi socialni demokracie je to prochazka ruzovym sadem.
 
Aspon se mi to tak jevi.
 
Martin Helebrant
Honza 23.1.2006 19:05

Xavere, pro méně chápavé nebo neznalé: Pal Nepal - geniální příměr z pohádky "Šíleně smutná princezna"

V pohádce dával král příkaz PAL (myšleno ze střelné zbraně na nepřítele) a vzápětí NEPAL, když se situace změnila každou druhouvteřinu.
Analogie s Paroubkovým hodnocením aktuální situace, kdy mění svůj oficiální názor nejvyššího výkonného úředníka ve státe jako vyšitá.
Ale Xavere, když tu podobnost nebudete chtít vidět, tak ji samozřejmě neuvidíte.
Vládík 23.1.2006 18:33

Takže, pane Štěpánku

pan Pal-nepal nás nakonec i sjednotí. Jen kdy by chtěl "nepal" u Ratha -tj. napálit ho do zad (citelně).
Mimozemstan 23.1.2006 18:32

Re: pal - nepal

Ze se rozcilujete. Stepanek shledl ceskou pohadku pro deti a z te potom vykonstruoval clanek o premierovi na objednavku. Je jenom udiv, ze si nevzal spis na musku "pal - nepal" Tlusteho, ktery vcera zblekotal, ze ODS ma koncepci zdravotnictvi a pote to poprel a tvrdil, ze o zadne takove nevi. Ale to uz by vyzadovalo narocnejsi schopnosti, nez jsou nutne pro pohadky pro deti. 
xaver 23.1.2006 18:21

pal - nepal

Pane Štěpánku proč by to měl nejdřív pálit a pak nepálit? Nebo, že by někomu někdo vypálil rybník? Vy jste hasič? Nebo někomu hoří koudel? Já tomu vůbec nerozumím. V každém odstavci je povel k zapálení a pak aby někdo přestal.