8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlasta 25.9.2008 9:02

Autorovi článku:

Děkuji.

Magor Milda, Mgr. etc. 25.9.2008 8:49

Na Hradě je zřejmě celá skupina revolucionářů

není divu, za svoji činnost jsou tím naším prvním revolucionářem placeni. Zajímavé ovšem je, srovnat činnost místních proruských sil s činností těch zahraničních. Tak se třeba na ruské ambasádě v Berlíně konal ples, kam byly pozvány všechny osobnosti německého veřejného života. Kaviáru a šampaňskému odolala pouze kancléřka, jinak tam byli především komunisté a tzv. socdem, dále téměř v plném počtu tamější kapitalisté, kteří se dnes jmenují zástupci průmyslu a obchodu. Zhruba třetina pozvaných se nedostavila, protestují tím proti násilnému obsazení cizího území. Hlavní osobou mezi hosty  byl i exkancléř Gerd Schröder, (SPD) dnes ve vedení Gazpromu. Vzhůru, bratři k slunci ruského kapitálu! V okupované Gruzii se prozatím nevraždí, metody se staly subtilnější. Ruští agenti pouze intrikují a díky přítomnosti 58. armády mají dobrou perspektivu na úspěch.

Gorbačov kdysi navrhl osu Berlín- Moskva, která by sjednotila Evropu a Rusko. To tady už jednou bylo, mocnosti Osy si rozdělily Polsko. Když Gestápo odvádělo na podzim 1940 mého tatínka, byly protektorátní noviny plné chvály na německo-ruskou družbu. Určité sloučeniny mají jedovatý charakter. Proto je na místě, sledovat vše se zvýšenou pozorností, i naše hradní trpaslíky.

Ale 25.9.2008 8:15

Tomáši, zatemňujete, ale špatně

Všechno, co příšete, je hezké. Klause mám (mnohem) radši, než Jařaba. Klausovo prohlášení by bylo od A do Z v pořádku, kdyby končilo cca tímto:

Ať se stalo, co se stalo a jak se stalo, základním problémem tohoto dne je skutečnost, že Rusko zneužilo situace a pokusilo se posunout vlastní hranice na jih od Velkého Kavkazu a svojí politikou se snaží přímo podřídit si nezávilslou gruzínskou vládu. Dokud Rusko nestáhne svoje pracky na sever od Elbrusu, není se s ním o čem bavit a veškerá zdůvodňování jsou akademickou zajímavostí!

Petr Kunetka, sileny zlocinec 25.9.2008 11:26

Re: Tomáši, zatemňujete, ale špatně

A jeste existuje neco jako diplomacie ;) Mam obavu, ze neco takoveho nerekla ani EU, a i z toho mala, co rekla, velmi rychle vycouvala...

Ale 25.9.2008 12:59

Re: Re: Tomáši, zatemňujete, ale špatně

Když mimo hlavní proud, tak s pravdou celou a ne jenom s půlkou (která se zrovinka hodí)

milkom 25.9.2008 8:11

Díky za tento článek

Poděkovat by měl ale především pan Jařab - článek je důkazem, že se našel někdo, kdo jeho vzteklé, ulhané a manipulativní slintání dočetl až do konce...

PROKOP BUBEN 25.9.2008 8:23

Re: Díky za tento článek

Ještě, že to vaše slintání je tak krátké...

Zebra 25.9.2008 7:53

Haas je další, který bohužel potvrzuje mou neblahou domněnku,

že rozhodujícím kvalifikačním předpokladem pro místo kňourova (nikoliv kancova) poradce je míra bezohledného podrazáctví, schopnost bez uzardění překroutit cokoliv jakkoliv v cokoliv a naprostá absence sebeúcty ale i respektu k bližnímu. Proti jeho exhibování termínem „reading comprehension“ bych postavil IMHO výstižnou kvalifikaci jeho výplodu jako „hate speech“.

PROKOP BUBEN 25.9.2008 8:26

Re: Haas je další, který bohužel potvrzuje mou neblahou domněnku,

Ovšem rozvádět se kvůli poletušce - nebude.......Přišel s tím Jakl a doufejme, že tentokrát - nelže....

Pavpek 25.9.2008 7:21

To je zvláštní,

četl jsem následující příspěvky a vypadá to, že Vás , prezidentské poradce nikdo ani nemůže cítit.

Není to divné?????Takové nasazení a jen psí hlava u všech.

Pavpek

J.M. 25.9.2008 10:55

Re: To je zvláštní,

Pavpeku, nesmíte svět vidět zůženým prizmatem svého značně omezeného vnímání. Je zase spousta lidí, kteří vnímají názory pana Haase jako správné a podložené fakty. Že pan Jařab se nechal unést svou klusofóbií a napadl i to, co pan Klaus neřekl a navíc opravdu pan jařab asi bude mít problém s chápáním psaného textu, je v článku pana Haase dost jasně sděleno. To, že to nechápete, je váš problém. Ale zjistěte si pár reakcí publicistů významných západních médií na Šaakašviliho šílený pokus.

Pavpek 25.9.2008 7:19

Pane prezidentský poradče

vy musíte pana prezidenta hájit vším, lží, pravdou, čímkoliv- NEBOŤ JSTE ZA TO PLACEN.

A určitě dobře.A budete jistě pana prezidenta hájit i v té špinavosti, kterou provedl se soudním čekatelem Langerem.Naposledy před pár měsíci pan prezident prohlásil, že dá celou věc

prošetřit Nejvyšším( nebo Ústavním???) soudem.Stále neudělal NIC.A Langer už dělá advokáta , protože uražený ješita ho nechá ještě 5 let čekat .Proto nemohu Klause ani cítit, protože je NESPRAVEDLIVÝ a LŽE.A doufám, že nový prezident jmenuje Langera do funkce soudce za týden po nástupu do funkce.To ale Langerovi léta nevrátí.Nemám Klause rád a není to můj prezident.

taky Honza 25.9.2008 6:51

Ještě Ty jsi zde scházel, tlustý hradní Ježíšku. :-)

Neff je zřejmě masochista, poslední dny se to na Psisku, hradními mamlasy a poradci, jen hemží.:-P

Jen tak dál chlapci, perte se a žerte se.

ODS tím určitě získá. Volič pak zvolí "nutné zlo" a nahází to č.toto bude tučně1R^;-D

PROKOP BUBEN 25.9.2008 6:22

NO ANO

Zprofanované - Co Klaus neřekl - v jiném hávu......Jako by nebylo doložitelné co Klaus řekl i když mnohé znělo nejasně, ovšem tak, aby tomu jeho fandové i odpůrci rozuměli......

Niky 25.9.2008 3:35

Pane Hassi,děkuji!

R^R^R^

slava 25.9.2008 0:45

Tak si to shrneme

I když se to Haasovi nelíbí, pan Jařab má prostě pravdu a napsal takový kultivovaný článek, na který se žádný z poradců nikdy nezmohl. Jen si kacířsky říkám jaké to je dělat Klausovi poradce? Že by si Klaus nechal na stará kolena a nový kyčelní kloub poradit? Tomu se dá těžko věřit. Tak aspoň rádcové radí ostatním, co si mají myslet.

krab 25.9.2008 1:45

Re: Tak si to shrneme

tos to teda shrnul... aniz bys uvedl jedinej bod, nerkuli argument

ht 25.9.2008 6:19

Re: Re: Tak si to shrneme

A ještě stihl zmínit kyčelní kloub.

F..A.Kekule 25.9.2008 7:11

Re: Tak si to shrneme

Koho chleba jíš...

Pavel Urban 25.9.2008 16:43

Kultivovaný článek

až na takové detaily, jako že pan Jařab nehodnotil to, co Václav Klaus opravdu řekl, ale to, co on sám v tom projevu slyšel.