1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loula 11.6.2007 6:14

Myslím, že ta písnička byla poněkud trapná,

melodie ukradená a slova, no slova bych tak chápal, kdyby je zazpíval Ivan Mládek na nějaké čudnr show. Ani by mě tak nevadilo, kdyby s tím vylezl Honza Vyčítal jako se svým nápadem, prostě bych si řekl, že věkem blbneme všichni.  Ale aby do nazpívala jako dar Bushovi ministryně, to mě příliš evokuje tribuny s Bilakem a ostatními soudruhy zpívající děkačky Sovětskému svazu. Dovolím si upozornit, že to tehdá také zpívali zadarmo.

A to, že se občas trapností dopouští i státníci, to občas publikováno bývá (viz ožralý Jelcin, Mečiar zpívající svůj song, chyba Bushe v zeměpisných znalostech, sestřelení letadla ministrem obrany ve Švédsku, ale i kiks CNN - Klaus Topolánek nebo porucha Bushova auta) a lidé z toho mají většinou škodolibou radost. Ale ten song od Parkanové, to není nechtěná trapnost, to je devotnost, a na to jsou ceši dosti citliví.

Martin 11.6.2007 3:56

pane wagnere jste nula

jen protoze song vyjadruje vase myslenky, tak nemusite lidem vychvalovat novy zvaci dopis, jen proto "ze byl spíontanni". rad bych videl vasi plamennou obhajobu, kdyby grebenicek nazpival song vychvalujici srp a kladivo co vlaje nad nami a prinasi ho cinsky soudruh

Claudio 11.6.2007 5:02

Re: pane wagnere jste nula

 To žeru, když někdo kritizuje úroveň něčího dárku a sám nic nedá. Co vás trápí cizí dárek Bushovi? Vás nic nestál, Bush je vám patrně ukradený, tak co vás tak ničí?

 Vy jen vyjete společně s vaším davem. Komupak by jste dal dárek vy? A dal jste už někdy něco od srdce?

Martin 11.6.2007 5:46

Re: Re: pane wagnere jste nula

bilak taky dal od srdce neco rudemu praporu ktery proste zdravstvujte

darku davam dost, ze svych prijmu kazdy rok hodne prispivam neco na charitu, ale ministr nedava ze svyho, ourada z mech penez placenej rve ze se mu libi cizi vlajka nad nasi zemi

Claudio 11.6.2007 5:54

Re: Re: Re: pane wagnere jste nula

 Cena CD byla zanedbatelná narozdíl od ceny oficielního státního daru Českého skla. To sklo jste zaplatil ze svého Bushovi a nic nenamítáte. Námitku míříte na text písně. Samotné CD stojí tak dvacet korun a vypálení na svém počítači se cenově snad ani nedá vyjádřit, jak je směšně nízké. Takže obsah písničky vám vadí. To je móc dobře, že vám vadí! ;-D

loula 11.6.2007 6:21

Re: Re: Re: Re: pane wagnere jste nula

Ten oficielní dar České sklo chápu jeko velice vhodný (bez ohledu na cenu) protože jde i typický produkt této země. Asi by nebylo zrovna vhodné Bushe pozvat na oběd k Mc Donaldovi a darovat mu ubrus s vyšitým kačerem Donaldem. Ale určovat vhodnost darů pro státní návštěvu podle pořizovací ceny mě také připadá dosti ubohé.

Obsah písničky mě vůbec nevadí. Spíše mě ovládl pocit studu nad úrovní naší političky. Podotýkám, ani bych nepípl, kdyby Bushovi zahrál třeba Spirituál kvintet nějaké americké lidovky, třeba i s hostující Parkanovou.

Martin 11.6.2007 6:36

Re: Re: Re: Re: pane wagnere jste nula

mne vadilo ze to zpival clovek placeny z mych dani, ktery je reprezentantem suverenniho statu, ale chapu, ze nekteri chteji byt porad otroky silnejsiho a proste dzipum zdravstvujte

křovas 11.6.2007 7:57

Re: Re: Re: Re: Re: pane wagnere jste nula

to chce studený ručník

J.Mach 11.6.2007 9:19

Re: Re: Re: Re: Re: pane wagnere jste nula

No, pořád je lepší vítat jeepy, než jako vy, vyhlížet s mávátkem gazíky.

Claudio 11.6.2007 3:45

Pane Wagner dobře jste popsal i mé pocity a názory.

 Je mi jedno, zda je písnička dostatečným uměním, či ne! Už jen pro křik, který způsobila, má moje sympatie:-)

Marie Dubanová 11.6.2007 3:28

ano,

nemám li názor,a jsem li slušný.mlčím, nejsem li.....

Jenda 11.6.2007 11:17

Re: ano,

Tak drž hubu Terminátorko nebo skoč do Čertovky.;-D

jirka.s 11.6.2007 11:46

Re: Re: ano,

POTVRZENO!

Jenda 11.6.2007 19:12

Re: Re: Re: ano,

Ty si drž (Y), staréj posero a udavači.

TBB - falešný mormonský kněz 11.6.2007 12:37

Re: ano,

Milá paní Dubanová, názor mám a přesto, jsa slušný, mlčím. Ale jinak by to bylo asi takto (Y) a paní Parkanová měla mlčet též.

karel 11.6.2007 2:34

Vagnere,vy i kdyby jste psal

Vagnere,vy i kdyby jste psal diamantovym perem a na zlatej papir,budete vzdy uz na veky provokativnim blbcem.Moje rada pro vas.Zacnete s vychovou u vasich deti.My to nepotrebujeme.

Saul 11.6.2007 9:10

Re: Vagnere,vy i kdyby jste psal

Soudruhu, pokud chcete hodnotit něčí inteligenci, vystříhejte se ve svém výlevu alespoň těch nejtrapnějších chyb: Místo  "kdyby jste" má být "kdybyste", "vždy už na věky" je pitomost, místo "vašich dětí" má být v tomto spojení "svých dětí". Řekl bych, že je toho až dost na to, abyste raději s označováním někho za blbce šteřil.

J.Mach 11.6.2007 9:17

Re: Vagnere,vy i kdyby jste psal

Karle, jste si opravdu jist, že žádnou výchovu nepotřebujete? Podle vašeho komentáře se zdá, že by nějaká ta výchova neškodila. A jako blbec vypadá spíše ten, co neumí psát a možná ani číst.

MLOK1 11.6.2007 10:30

Re: Vagnere,vy i kdyby jste psal

Nemilý Karle. To MY TO NEPOTŘEBUJEME! je mi jaksi povědomé z komunistického plátku "Rudé právo", kdy se takto vyjadřovali komunističtí potentáti "jménem pracujícího lidu", který si z nich ovšem dělal srandu. Koho tím "my" vlastně myslíte? Jak si vůbec dovolujete vyjadřovat se i za mně a mé přátele? Ptal jste se mě a jich na naše názory? Nějak si nevzpomínám.

       Slabou omluvou pro Vás by bylo, kdyby se ve Vašem případě jednalo o t.zv. "pluralis majestikus", kterýmžto se vyjadřovali svého času panovníci. Pak byste ovšem měl co nejdříve vyhledat lékaře psychiatra. Dříve, než začnete rozdávat nevyžádané rady stran výchovy dětí, jiným a nazývat jiné lidi titulem "provokativní blbec".

Brunner 11.6.2007 1:57

Dobre jste to napsal pane Wagnere!

Kvetla 11.6.2007 1:28

Napsal jste to naprosto výstižně,s jednou chybičkou...

...p.Paroubek a spol by při svém vzdělání asi těžko přetextovali zmiňovaný chorál (na tohleto goja nestačí),natož aby ho snad zazpívali (i kdyby jim sám PT Slavík křoví dělal).

Jinak - reakce z víkendové hospody daleko od Prahy je veskrze kladná.Honza Vyčítal nezklamal a p.Parkanová u "lidu" kladně zabodovala svým otevřeným postojem více, než ještě dnes sama ( a oslavovaní zbolševizovaní komentátoři a politologové) tuší.Klobouk dolů !!R^!!

Kasandra 11.6.2007 6:47

Re: Napsal jste to naprosto výstižně,s jednou chybičkou...

Pokud jste se dostal/a/ tak daleko,že srovnáváte vzdělání Kvetlo,šlápl/a/ jste značně vedle.A pokud je reakce z víkendové hospody daleko od Prahy veskrze kladná,tak ta hospoda musí být od Prahy hodně,hodně vzdálená.Veškeré,podotýkám veškeré bodování,které jsem slyšel bylo absolutně mínusové.A to jsem velkým zastáncem vybudování radaru u nás.Pí.Parkanová i Honza Vyčítal udělali radaru medvědí službu.....:-/

Mirek F. 11.6.2007 8:21

Re: Napsal jste to naprosto výstižně,s jednou chybičkou...

Nemohl(a) byste , prosím uvést název oné hospody? Ať je to jakkoliv daleko, zajel bych se na exoty, co se jim tenhle servilní opus líbí podívat a možná bych nebyl sám:-). Zatím jsem se setkal jen se znechucením tímto songem - a to jak ze strany odpůrců, tak příznivců radaru - takže z té hospody by mohla být docela slušná turistická attrakce:-)

Magda 11.6.2007 8:44

Re: Napsal jste to naprosto výstižně,s jednou chybičkou...

Tak to jste na omylu  a velkém. Nevím, kde se scházíte s pivními dědky, ale všeobecně mezi lidem panuje veliká nechuť k  tomuto trapasu.  Parkanová s Vyčítalem nejsou ani hlasově a ani vzhledově vybaveni na předvádění se krásna,  což asi osazenstvu Vaší hospody a Vám po několika panácích nevadí.

Cato 11.6.2007 1:07

Díky paní Parkanová,

Vaše píseň udělala proti americkému radaru daleko víc než řada demonstrací. Nyní ho většina národa konečně začíná chápat jako důsledek otrocké podlézavosti naší vlády současnému (však již nakrátko jen) vedení USA a začíná si uvědomovat skutečnou realitu věci.

Good bye radar!

šakal 11.6.2007 1:22

..."Cato, ty žlutá opice!"...

...;-P ;-D

Kvetla 11.6.2007 1:37

Re: Díky paní Parkanová,

Nu , asi i vy vydáváte svá zbožná přání za skutečnost,nebo jste se ptal svých soudrpřítelů.Lid obecný,co vnímal válku a následný bolševický podraz to zpravidla virí veskrze jinak.;-P

radar 11.6.2007 2:00

Re: Díky paní Parkanová,

 To už u vás musí být snad posedlost...

Petr H 11.6.2007 0:52

Naprosto přesně,

ať je ta písnička jaké chce,o to přeci nejde.Někdo nade vše miluje Evropský a Sovětský Svaz,Vyčítal s Parkanovou stojí na druhé straně barikády,co je na tom špatného.Mám rád lidi,co říkají ano,ano-ne,ne a dokáží se ke svému postoji veřejně přihlásit a nekličkovat.A nemlžit jako nový evropský člověk "víte já nevím a támhleto a tohleto..blebleble",hlavně abych někoho náhodou nenaštval.Jestli tím songem duo V-P přivodilo jenom jeden infarkt nějakého bolševika,tak si zaslouží státní vyznamenání.

Dag Badman 11.6.2007 1:02

Re: Naprosto přesně,

Obávám se, že duo V-P přivodilo infarkt spíš některému pravičákovi, v komunistech to patrně vyvolalo bouřlivý smích a jak známo, veselá mysl, půl zdraví :-)