1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomáš Fuk 11.6.2007 15:36

Re: Nejvíc kříčí právě ti

Jsem se z toho až rozplakal ;-D

janoryna 11.6.2007 13:42

může za to paroubek

takže milý autore, kdyby nebylo paroubka, parkanová by se neprosadila ? mimochodem, k usa se taky hodí vstavaj strana ogromnaja i moščnaja. pokud jde o  rusko teď to spíš zavání nostalgií. čr by to moc nesedělo.

orinka 11.6.2007 13:34

a ještě mi napadlo:

už před lety přišel jeden  na to, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou.;-) Naši politici s tím jistě vřele souhlasí, jinak by nám pořád neotloukali o hlavu, že radar je pro naše dobro!;-D

J. Ryba 11.6.2007 13:41

Re: a ještě mi napadlo:

No, já mám pocit, že tímhle se řídí spíše odpůrci radaru, alespoň soudě podle jejich technické argumentace, kde vrší jednu blbost na druhou.

RadekH 11.6.2007 15:33

Re: Re: a ještě mi napadlo:

Mohl byste být konkrétnější? Kterou blbost?  Třeba tu, že rakety z Iránu na USA mají přirozenou letovou dráhu přes špičku Španělska (americké aerolinky létají přes Saharu) a jen blázen by rakety posílal delší drahou napříč celou Evropou jen proto aby se dostaly na dostřel protiraket v Polsku.

Že ty základny u nás nemohou proti raketám z Iránu ochránit celou jižní Evropu, protože, pokud by se jednalo např. o útok na Řím, tak by Iránská balistická raketa byla na sestupu již nad středozemním mořem a již tam by k cíli měla blíž, než protiraketa.  A ze stejného důvodu nemohou ostatně ochránit ani jihozápadní Evropu.

Že z Koree je to do USA přes Pacifik asi poloviční vzdálenost než přes Atlantik (neexistuje jediná Aerolinka, která by letěla z Koree do USA přes Antlantik) a to i na východní pobřeží.

Že zdaleka nejprestižnější americký časopis Foreign Affairs (v jeho radách zasedali všichni náměstci ministerstva obrany USA a většina prezidentů) napsal, že jediný účel této základny je v rámci Bushovy doktríny o preventivním úderu zachytit zbylé Ruské rakety, které se v rámci preventivního úderu nepodařilo zničit?

Anděla 11.6.2007 19:42

Re: Re: Re: a ještě mi napadlo:

A je něco špatného na zachycení zbylých ruských raket?;-)

Tomáš Fuk 11.6.2007 21:23

Re: Re: Re: Re: a ještě mi napadlo:

No pokud to pojímáte takto primitivně, pak se nabízí otázka, co je vlastně špatně na tom, že Ivani hrozí, že v případě napadení pošlou na ten slavnej radar pár rachejtlí s a-hlavicí? V tom případě je to rozumná reakce, pokud chtějí přežít.

vl 11.6.2007 13:33

Kašpárkovská čepice

Kašpárkovskou čepici si nasadil pan Jiří Wagner. Zadarmo a bez nucení a se spoustou, spoustou rolniček. Koneckonců, není to poprvé. Člověka jenom napadá, jaké zkraty se musejí odehrávat v hlavě, která je schopná zplodit takový článek.

orinka 11.6.2007 13:28

celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

Nevím, co je obdivuhodného na tom, že  ministryně obrany nezávislého státu přichází s obdivnou písní a nemá lepší nápad, než ji natočit na CD a předávat jako dárek. Americká častuška s Ódou na radar je opravdu největší pitomost poslední doby. Osoba v takovém postavení má na lékárnických vahách zvažovat každý krok, každé slovo - a ona se zatím chová jako žačka základní školy. Vyčítala nehodnotím, to ani nemá smysl.

Vodák 11.6.2007 13:46

Re: celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

Vážený  "orinko" za prvé: kdo napsal nebo řekl, že je na písničce něco obdivuhodného?  Za druhé: nevím jakou máte kvalifikaci hodnotit co je "opravdu" pitomé. Za třetí: Pan Vyčítal, na rozdíl od Vás něco dokázal a o to, aby jste ho hodnotil, asi nestojí. Za čtvrté: Parkanová je, bohužel, jen jedna a Vyčítal je, bohužel,  jen jeden. Ať již si o nich myslím co chci, něco umí a snaží se něco udělat. Kdo nic nedělá, nic nezkazí.  Anonymních žvanilů a kritiků jako vy,  jsou  v republice tisíce.

orinka 11.6.2007 13:57

Re: Re: celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

Aha: takže píseň je originální, text brilantní a vypointovaný,  a chování obou aktérů korektní. No jo, chápu, je horko.;-D Pan Vyčítal toho dokázal skutečně mnoho: trpěl za totality, protože týdeník Rudého Práva mu umožnil publikovat pouze 1x týdně a jeho Pytlák Říha byl krutě perzekvován. Paní Parkanové by slušelo všechno jiné, než funkce ministryně obrany, kde ji nikdo vážně nebere a zařazuje se do hvězdné pěchoty vedle podobně šikovné ministryně školství a aktivní Džamily. Je pravda, že politikou se nezabývám, protože dělám raději užitečné věci, ale nemohu zabránit tomu, aby politika ovlivňovala můj život - proto mi vadí současné diletantství, hrubost a nedostatek vzdělání a diplomatického umění u lidí, u kterých by to mělo být samozřejmé.

gerontusinza 11.6.2007 17:22

Podepisuji a zejména Re: Re: Re: celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

....proto mi vadí současné diletantství, hrubost a nedostatek vzdělání a diplomatického umění u lidí, u kterých by to mělo být samozřejmé.....R^R^R^VVVV

loula 11.6.2007 15:55

Re: Re: celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

Ani bych nepíp, kdyby Bushovi zazpíval třeba Spirituál kvintet nějaké americké lidovky a Parkanová přitom  hostovala.  To, že Parkanová a Vyčítal něco umí a něco dokázali, je pravda. Stejně lze argumentovat, že Husák v padesátých letech, když byl za mřížemi a hrozil mu trest smrti, prokázal skutečnou statečnost, kterou vzdoroval komunistům, a svojí statečností zachránil před smrtí řadu spoluvěznů. To je také neoddiskutovatelné. Kvalifikaci hodnotit, zda je píseň hodnotná nebo pitomá, opravdu nemám, za kvalifikované považuje pány Rejžka a Justa, a ti ve svém pořadu na radiu 6 tuto písen označili za šílenost. Za stejnou šílenost ovšem označili, že se touto písní zabýval parlament

vodák 11.6.2007 21:40

Re: Re: Re: celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

souhlas

Robina 12.6.2007 0:06

Re: Re: Re: celá akce i píseň je esence lidské hlouposti

Kde jste vzal Loulo ty informace o "skutečné statečnosti" Husáka? A že by zachránil svou statečností  před smrtí řadu spoluvězňů? Jak asi? Mohl byste to "specifikovat"? Můj strýc byl spoluvězněm Husáka, byl lékař a bohužel již nežije, ale vyprávěl nám o tom, jaký byl Husák zbabělec a patolízal.

Kajda 11.6.2007 13:15

Lidi probohoa co blbnete!

Já se vám divím, že vás dokáže vytočit jedna upatlaná písnička. Mně to přijde jako skvělá nadsázka. Chce to více humoru a nebrat se tak příliš vážně.VV

Xaver 82.117 11.6.2007 13:31

Nojo, Kajdo, když vy se nejspíš neumíte krásně ideologicky rozhořčit... :-)

;-D

ŽA 11.6.2007 13:33

Re: Lidi probohoa co blbnete!

Kdyby to zpíval Grebeníček, tak je to sranda..ale největší sranda ( a tragédie) je, že to  paní Parkanová i dosud soudný pan Vyčítal mysleli vážně....

cca5 11.6.2007 14:02

Re: Re: Lidi probohoa co blbnete!

upřimně, myslela to upřimně ;-)

Iva 11.6.2007 14:35

Re: Lidi probohoa co blbnete!

čtěte Blesk tam se pobavíte a myslím,že to bude čtení akorát pro váš veselý mozeček. 

gerontusinza 11.6.2007 17:18

Co takhle si humorně jít zastřílet jako ministryně obrany z kanonu nebo raketové základny? Re: Lidi probohoa co blbnete!

roč místo humorného poci´tu mám jenom křeč kolem huby, když vidím jak zaníceně můj ministr obrany "chrání" moje zájmy abych mohl vlastním životem a těly mých vnuků chránit USA za každou cenu a proti komukoli. Jak nádherná myšlenka ať žije svatý radar a nikdy jinak................. :-( Proč mám stále pocit na zvracení.... I když si na tu písničku nevzpomenu

jirka.s. 11.6.2007 18:30

Re: Co takhle si humorně jít zastřílet jako ministryně obrany z kanonu nebo raketové základny? Re: Lidi probohoa co blbnete!

Jo, gerontosaure, pozor, ta tvá křeč kolem huby by mohla být už jenom posmrtná! T vůj ksich už asi tak vypadá i ve spánku, soudíc podle tvých nenávistných výlevů!

SUMO 11.6.2007 12:56

No nevím

ale zdá se mi že tyhle omluvné a vysvětlující články jsou snad ještě horší než ten song. A ten je opravdu strašný.

Iva 11.6.2007 14:38

Re: No nevím

Svatá pravda. Oni jsou jako fotbaloví fanoušci. Jejich idoly berou statisíce a hlupáci se mezi sebou za ně perou. Tady se perou o to je.li blbější Parkanová,Stehlíková nebo Paroubek

Regan 11.6.2007 12:42

Dobře

Jiří 11.6.2007 12:16

Děkuji pane Wagnere

Jako již několikrát, i tentokrát mně , tj. člověku literárně neschopnému, promluvil pan Wagner z duše. Hrozně bych si přál, aby podobné názory převládly v celé naší společnosti.

ŽA 11.6.2007 12:40

Re: Děkuji pane Wagnere

Ty myšlenky určitě zavládnou, pokud všichni zblbneme.....Račte mít též Alzheimera??

Tomáš Fuk 11.6.2007 15:40

Re: Děkuji pane Wagnere

Já bych si zas přál, aby vy a vám podobní už konečně šli do pr....(Y)

ŽA 11.6.2007 11:47

Paní Parkanová zamítá referndum, portože o radaru se má diskutovat pouze na odborné úrovni

Welcome, Vlasta, radare já Ti tleskám - samozřejmě odborně...

Byg 11.6.2007 11:43

nee

Ministr suverénní vlády by prostě neměl zpívat, jak je rád že nad ním vlaje "prapor hvězd a pruhů" stejně jako že miluje radar. Jako ministr je součástí vlády a diplomacie je velmi křehká věc. Takto by se to dalo vyložit skutečně jako agitka. Mám rád USA a radar chci, ale tak to prostě je.