22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 11.6.2007 11:40

Re: Inu

I hopsandy mají nárok na poslední křeče. Zvolit Zlatou slavicí za rok 2007!! V další etapě zvolit za presidentku Absurdistánu - Čéésko!! Zdarma a úlevně se každý den zasmějí děti ve škole, při pohledu na xicht presidentky. Ostatní se budou smát při lepení poštovních známek se stejným xichtem.

Ferda Hulwath 11.6.2007 11:32

I Bushovo lejno nebesky voní...

... tomuto Wagnerovi. Wagnerův slint je jenom další agitkou, která se snaží tu Parkanové nechutnost nějak ospravedlnit. Wagnerovi evidentně není jedno, z čího rekta lejno vyjde, pokud je z toho správného (ODS, KDU, Bush, Klaus, Izrael, Parkanová... atd.), pak na něm není nic špatného, napak, je to maximálně estetický a vysoce voňavý artefakt. Pokud pochází z toho nesprávného (ČSSD, Paroubek, Putin, EU, Palestinci, levicoví aktivisté... atd.), pak jde dle tohoto Wagnera pouze o hnus. Wagnere, pravda je taková, že lejno je pořád lejnem. A ty obdivuješ pořád jenom jenom lejno, i když tento exkrement pochází od tvého favorita.  

Jenda 11.6.2007 11:30

Re: Šok z Gagarina ? Jedna propagandistická vlaštovka jaro nedělá.

Zajímavý avšak nikoliv původní názor. Hlavně poslední věta. J.F.K ji pronesl nahlas a jaksi ho omylem zastřelili.:-D

Pravicak 11.6.2007 11:23

Neff a Wagner jsou nestestim pravice

Tahle pseudopravicova bushovska propaganda uz v USA neleti panove, tam uz se s minuloti,. kterou je Bush, vyrovnavaji. Prestante prosim diskreditovat pravici na ceskem politickem foru.

Vojta 11.6.2007 11:22

Gratuluji probushovský držhubo

Jenda 11.6.2007 11:17

Re: ano,

Tak drž hubu Terminátorko nebo skoč do Čertovky.;-D

Ludva 11.6.2007 11:16

Oslava impéria

Pan Vyčítal s paní Parkanovou si úpěnlivě přejí, aby se nad námi rozvinul americký prapor, aby jsme se zařadili do současného nejmocnějšího impéria. Jejich snažení je možná legitimní, pokud ale si to nepřeje většina národa, např v referendu, jde o další vnucený násilný akt. Nelze omílat pravidla demokracie, a když se má o něčem demokraticky rozhodnout, tak z toho občany vyloučit. Jinak jako pamětníka mě zneužití Gagarinova historického počinu (bez ohledu na tehdejší režim) k propagaci imperiálního postupu Buschovi agendy dost překvapilo, divím se, že si nevybrali Internacionálu.

Petr Benes 11.6.2007 11:14

Wagnere, podobne "kvalitnich"

songu jsou plna nektera radia, staci si pustit treba Impuls. Netreba ponoukat jejich tvurce ke zvysene aktivite.

Protiva 11.6.2007 11:11

Re: Re: Tak jaké písničky by byly pro vládu nejlepší?

Už, už, už, už je tady Bush. ODS se blahem chvěje, když mu leze do p....e. Už, už, už, už tady byl Bush.

havránek.. 11.6.2007 11:04

Re: Re: Tak nějak nevím, s agitkami nemám zkušenosti

A kdo prosím zaplatil vydání CD, včetně grafického  barevného obalu- Vyčítal, Parkanová? nebo se jen hovoří o tom, že nedostali honorář?

ŽA 11.6.2007 10:51

Re: nezaručené správy

I já si tento song popiskuju (nebo popyskuju?) při ranním močení, ale temu blóžobu bych se od tej dementní baby raději vyhnul.... 

cca4 11.6.2007 10:51

Re: Re: Servilita

ano, znalci si vzpomenou - V ulicích Stockholmu žebrá už pomalu každý...;-P

ŽA 11.6.2007 10:49

Píseň respektive nynější text

je podstatně hloupější než ten v roce 1962 (jen okrajově tedhy byli požádáni autoři československé popmusic několik týdnů předem, aby napsali opěvnou píseň - a to na jméno kosmnauta na tři i čtyři slabiky).

Pane Wagnere, na nás je rozhodnout, zda-li se jedná o slaboduchou častušku anebo tchastouchku...myslím, že o obojí...A končeně vím, jaká je kvalifikace pro ministra obrany. děkuji 

Kylchap 11.6.2007 10:48

Madam,

Vy jste opravdu nepamětnice. Kterou funkci zastával Kosygin?

Jiří 11.6.2007 10:47

nezaručené správy

Podle nezaručených správ si Bush pohvizdoval tuto poutavou melodii včera při ranním močení, takže Parkanová zapůsobila. 

Jinak v Belgii nabízí nějaká politička Blow Job mužským voličům za volební hlasy. Možná by to i Parkanová mohla skusit.

MLOK1 11.6.2007 10:41

Re: Tak jaké písničky by byly pro vládu nejlepší?

Dagu Badmane, Vy jeden prožluklý rasisto!!! Že se nestydíte!

      Korektní a JEDINĚ SPRÁVNÝ by byl text: "Róóómská baronka jsem jáááá, mě každý Róóm zná".....

Jindra 11.6.2007 10:40

Re: Servilita

nechápu proč bychom měli místo amíkům lézt do yadku ausgerechned Švédům, není to tak dlouho co v Praze řádili jak pominutí :-D. Parkanová mě dostal tím, že všechny, kteří ti její devótnots považují za zhovadilou řadí mezi bolševické odpůrce radaru.

Standa 11.6.2007 10:39

Wagner

se taky zařadil k písničkovým hlupákům. Blahopřeji.

Šnek 11.6.2007 10:38

Re: Servilita

Proč nejní náš vzor třeba Svédsko? Proto, že není co kopírovat. Polosocialistická země, kde stát strká nos v podstatě do všeho, není nic záviděníhodného. Takové to ostatně shledávají i mnozí Švédové, kteří na rozdíl od nás, měli vždy jednu výhodu. Mohli v minulosti kdykoliv a kamkoliv odejít. Typické je, že odcházeli většinou do USA.

MLOK1 11.6.2007 10:37

Re: hvězdy a pruhy..

R^R^R^

pahejl 11.6.2007 10:32

cekal jsem ktery mistni sasula napise oslavny song na tu castusku

a eljhle on sam wagner. no bodet by mohl napsat jako kazdy soudny clovek, ze se mu chce z te servility projevene americkemu mocipu blit. ze se citi trapne nad zasunutim takoveto analni sondy. jisteze i tento potupny projev rektalniho alpinismu nasi ministrne musi obhajit kdyz je placen z americkych fondu. cist clanky teto mistni fasosionisticke kliky uz snad ani nikoho nemuze rozcilit, vzdyt ti lide uz akorat bavi ;-D

i.h. 11.6.2007 10:31

Jo, zdejsi soudruzi nemuzou Vycitalovi zapomenout

(i kdyz ji mozna neslyseli, ale tak nejak instinktivne) vetu z pisnicky: My jsme ti druhý, co maji k hvězdám rádi pruhy. Oni jsou holt ti prvni.

MLOK1 11.6.2007 10:30

Re: Vagnere,vy i kdyby jste psal

Nemilý Karle. To MY TO NEPOTŘEBUJEME! je mi jaksi povědomé z komunistického plátku "Rudé právo", kdy se takto vyjadřovali komunističtí potentáti "jménem pracujícího lidu", který si z nich ovšem dělal srandu. Koho tím "my" vlastně myslíte? Jak si vůbec dovolujete vyjadřovat se i za mně a mé přátele? Ptal jste se mě a jich na naše názory? Nějak si nevzpomínám.

       Slabou omluvou pro Vás by bylo, kdyby se ve Vašem případě jednalo o t.zv. "pluralis majestikus", kterýmžto se vyjadřovali svého času panovníci. Pak byste ovšem měl co nejdříve vyhledat lékaře psychiatra. Dříve, než začnete rozdávat nevyžádané rady stran výchovy dětí, jiným a nazývat jiné lidi titulem "provokativní blbec".

magnus rexxx 11.6.2007 10:27

Re: Tak nějak nevím, s agitkami nemám zkušenosti

Jak říkali Voskovec a Werich, bylo to "trochu z vlastní blbosti a trochu za cizí peníze", takže asi tak...

Psí vrah Čumil 11.6.2007 10:26

Re: Tak čumile, je ta písnička slavnější, než Anička, nebo není?

No, Xavere, určitě bude slavnější než Anička. Už proto, že se bude také zpívat nebo aspoň recitovat v parlamentu, to se Aničce zatím nepodařilo. Na toho Rejžka bych tentokrát nebyl tak najedovaný - podstatu věci vystihl velice dobře, včetně věčného přisírky Vágnera Karla v pozadí. Že je paní ministryně to, co Rejžek neomaleně napsal, o tom nemám nejmenších pochyb. Mě na tom zajímá spíše úpadek pana Wagnera jako takového, ale pokud potřebuje tyhle fialky ještě více rozmazávat, abychom nezapomněli jejich osobitou vůni, no tak prosím...

Buvol 11.6.2007 10:22

Re: Dobré ne?

Výborný postřeh! ;-D R^

Mací 11.6.2007 10:21

Servilita

Pane Wagnere ,my starší ročníky jsme citliví na projevy servility k našim "velkým" přátelům.Užili jsme si toho v minulém režimu dost.Nemůžu pochopit,že to necítíte,Nikde není zaručeno,že nedopadneme zase špatně,protože máme málo hrdosti a naši politici mají bolševické geny v sobě.My nejsme svobodní lidé,nenechte se vysmát.Proč nejní náš vzor třeba Svédsko?Z té častušky soudného člověka mrazilo a říkal si:To snad není možné!

Eva 11.6.2007 10:20

Re: Vyčítal s Parkanovou jsou zloději.

Historik Prečan připomenul, že v roce 1968 byla oslavná píseň na Gagarina přepracována poprvé jako reakce na vojenský přepad

Refrén zněl : Dobrý den, soudruhu Kosygine, tak jste nás konečně dostali.

Pro nepamnětníky, soudruh Kosygin byl ministr zahraničí SSSR

Myslím, že Jan Vyčítal tuto verzi z 1968 mohl znát a popřemýšlet.

Sch.glosátor 11.6.2007 10:18

Šok z Gagarina ? Jedna propagandistická vlaštovka jaro nedělá.

Není rozhodující jednotlivý upocený výkon, ale výkon podávaný pravidelně. Být první v takových věcech není důležité, to je jen propagandistický tah. Třebaže motivující k odpovědi,k závodu o Měsíc, který kromě nějakých nepodstatných šutrů, ty mohl přinést automat, měl zásadní technologický význam. Propaganda má jediný účel. Zmanipulovat ty, kteří rozhodují o rozpočtu a ty kteří je volí. Protože celý tenhle iracionální cirkus se stále opírá převážně o veřejné zdroje. Tedy o výnos daní. Nebyl-li by Gagagarin, byl by o něco později někdo jiný. Berme to jako užitečnou náhradu zbrojní výroby.

Hrouda 11.6.2007 10:18

Tak nějak nevím, s agitkami nemám zkušenosti

Citace: Ať je písnička Parkanové a Vyčítala jaká chce, jedno jí upřít nemůžeme: ti dva ji nazpívali zadarmo a bez nucení, nejde tedy o žádnou agitku, jak se nám někteří pisatelé snaží podsouvat

Takže agitka je za peníze a z donucení? Pokouší se o mě domněnka, že nás pisatel (autor) houpe;-).