29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Jedno přísloví

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Slávek 19.10.2006 12:58

Autorovi

Pane máte můj souhlas a dík za napsané.

monika dienova 19.10.2006 12:58

dědek

ahoj  pravě  ted  jsem  ve  škole  a  koukame se  na  vaše  stranky8-o;-)

ladislava dienova 19.10.2006 12:57

dědek

Dušan Polanský 19.10.2006 12:49

Zlo a dobro, přece celá pravicová ideologie je založená na tom, že člověk je nositelem

dědičného hříchu, tudíž je nezměnitelně nedobrý (abych nenapsal přímo zlý) a chce nejednou  konat lumpárny. Navíc je k tomu obdařen svobodnu vůlí.  Když k tomu přidáme ještě nesnášenlivost monoteistických náboženství, nenávist levých a pravých, těch co mají a těch co nemají ropu, rasovou nenávist,  tak nám z toho vychází pěkná řada válek a  radarů a protiraketových systémů a  co já vím čeho ještě.  Takže všichni spolu Do toho.  

mik 19.10.2006 13:06

Re: Zlo a dobro, přece celá pravicová ideologie je založená na tom, že člověk je nositelem

Prestan fetovat. Co ma spolecneho obrana pred islamokomfasismem s dedicnym hrichem nebo pravici. To je zalezitost obycejneho fyzickeho preziti. Bud se budeme branit ve spolupraci s temi kdo maji stejne nepratele nebo za chvili nam vse seberou a pak jeste usekaji hlavy protoze s nimi nemlatime dost nadsene o zem.

Alex Juchelka 19.10.2006 13:31

Re: Re: Zlo a dobro, přece celá pravicová ideologie je založená na tom, že člověk je nositelem

"...nebo za chvili nam vse seberou a pak jeste usekaji hlavy protoze s nimi nemlatime dost nadsene o zem."

Já myslím, že mnohem víc vám hrozí, že vám naši vojácí napřed znásilní vaše nezletilé dcery a pak vás zabijou. Nebo vy víte o nějaké okupační islámské armádě před Vídní, nebo ve Španělsku? :-/

Xaver X.X. 19.10.2006 14:47

...jo tak Juchelkovi vojáci....no toto....

Zuzana W 19.10.2006 15:54

Re: ...jo tak Juchelkovi vojáci....no toto....

"Naši vojáci" nečtu jako "Juchelkovi vojáci", ale jako naši američtí vojáci - Alex Juchelka je americký občan, zrovna jako autor Jan Beneš a my všichni (sem píšící) cechoamericané.

Sowfiw 19.10.2006 16:30

A je to tady, ani to netrvalo tak dlouho.

Blbej Alexij a jeho znasilnovani. Ty mas opravdu problem, neni to nahodou z toho, ze kdyz musis doma vykonat  manzelskou povinnost na te sve megere, beres to za sve znasilneni? Ani bych se ti nedivil, tudiz ti tento tupy prispevek omlouvam.

Alex Juchelka 19.10.2006 18:05

Re: A je to tady, ani to netrvalo tak dlouho.

Rady do manželství si nech pro svého kamráda, rozvedence. Pokud se jimi řídil až doposud, tak bych za ně nedal ani zlámanou grešli. ;-D

Sowfiw 19.10.2006 20:28

Re: Re: A je to tady, ani to netrvalo tak dlouho.

Pokud vim, dvakrat rozvedenej hlupak Antonin Vacha je tvym nejvernejsim ideovym souputnikem. Zase akorat ukazujes svou neskonalou hloupost Alexiji.;-)

Alex Juchelka 19.10.2006 21:24

Re: Re: Re: A je to tady, ani to netrvalo tak dlouho.

Já mu, ani nikomu jinému, nedávám ohledně manželství žádné rady, kdežto ty jimi jen hýříš. V tom bude ten rozdíl. :-/

Sowfiw 19.10.2006 22:09

Re: Re: Re: Re: A je to tady, ani to netrvalo tak dlouho.

Chacha Alexiji, staci se podivat na blog Viti Zvanovce, ktery jsi take uspesne zlikvidoval, ci k tobe na vyhnily strom, pro osvezeni pameti. Beres si starou take na vylet do SaFra, nebo ji nechavas v buranove? Ja ze bych si vas vyfotil a dal to na net, aby ctenari videli.

fojt23 19.10.2006 16:50

Re: Re: Re: Zlo a dobro, přece celá pravicová ideologie je založená na tom, že člověk je nositelem

Juchelko, ty b*l*b*e, netřeba tureckých armád u Vídně. my sami (tedy EU) jim otevřeme dvěře a budeme je prosit o dodávky turbanů a modlicích koberečků ;-D

Alex Juchelka 19.10.2006 18:03

Re: Re: Re: Re: Zlo a dobro, přece celá pravicová ideologie je založená na tom, že člověk je nositelem

No, tak potom je vše v pořádku a žádná americká základna vám nepomůže... Konečně někdo, kdo je ochoten si to přiznat. :-/

fugas 19.10.2006 21:13

Re: Re: Zlo a dobro, přece celá pravicová ideologie je založená na tom, že člověk je nositelem

jsem atheista ale toto je SVATA PRAVDA

www racek 19.10.2006 12:23

pane beneš, až bude základna postavena taky

na mnaši ochranu, proč ne. ale asi vám uniklo. že rozhodně není. není totiž schopna zachytit rakety mířící na nás. práve proto poláci, kde je přece jen v diskusích o zíákladně méně ideologie podmínili stavbu základny s rozmístěním systémů patriot PAC 3 právě pro vlastní ochranu ...

mimochodem, proti nejmodernějším manévrujícím ruským topolům je jakákoliv obrana nemožná.

Xaver X.X. 19.10.2006 11:23

Souhlas, pane Beneši. Ale když my radši budem skuhrat, kde nám EU, USA, NATO,

Němci nebo jánevímkdo šlápli na bebínko, místo abychom se soustředili na nezbytné věci pro zachování existence evropské civilizace.

Auiam 19.10.2006 11:14

Opravdu důležité věci je potřeba opakovat pořád

Zaorálek zabalil obrovský podraz do velké vrstvy vaty nic neznamenajících slov. Komunisté dokázali v mnoha lidech vymazat pojem o tom, co je dobro a co je zlo.

doktor 19.10.2006 10:54

Povinnosti slušných lidí odporovat zlému.

Obecné "zlo" nebo "dobro" neexistuje. Tyto vágní pojmy rádi užívají k zastření svých skutečných úmyslů ideologičtí fundamentalisté všech světových názorů i konfesí.  

Auiam 19.10.2006 11:21

Re: Povinnosti slušných lidí odporovat zlému.

Mýlíte se. Já půjdu a vyvraždím všechny vaše příbuzné a přátele, a jejich majetek si nechám, poněvadž to považuji za dobré - pro mě. A vás budu přesvědčovat o tom, jakého dobra se vám dostalo, že vy to jenom ještě nechápete.

Všechny civilizované společnosti dospěly k tomu, že je nutno dodržovat jistá pravidla soužití, která jsou víceméně závazná pro všechny. Pojem "zločin" má původ právě ve slově "zlo" a zločinem je proto, že ohrožuje lidské soužití.

Nechat volnou ruku zločincům znamená ohrozit samotné základy civilizace.

Ale vám to vykládat nemusím, vy to víte, jelikož málokdo se na podobných svinstvem podílel nevědomky.

doktor 19.10.2006 11:44

Re: Re: Povinnosti slušných lidí odporovat zlému.

Těší mne, že se mnou souhlasíte slovy "je nutno dodržovat jistá pravidla soužití, která jsou víceméně závazná pro všechny". Neuznáváte tedy také absolutní "dobro" a absolutní "zlo". Obojí je věcí domluvy "civilizovaných" nebo "necivilizovaných" společností. Kdo rozhodne, co je civilizované a co ne? USA? (zpráva z dnešních novin: "USA: Zakážeme svým nepřátelům  vstup do vesmíru" http://technet.idnes.cz/usa-zakazeme-nepratelum-vstup-do-vesmiru-fgp-/tec_vesmir.asp?c=A061018_202045_tec_vesmir_vse. Vypadlo jim tam slůvko NAŠEHO vesmíru. Je to "dobro" nebo "zlo"? Svoboda nebo agrese vůči odlišnému názoru?

Skepticus Maximus 19.10.2006 10:36

Jsem proti komunistům i proti základně.

Není v tom žádný rozpor a o tu zmiňovanou destabilizaci se snaží právě USA, kdy chtějí zvrátit převahu na svou stranu.

Zlý kukuč 19.10.2006 10:49

Re: Jsem proti komunistům i proti základně.

v tom případě budete na úsvitu zastřelen, neb používáte vlastní rozum. To je v dnešním slastném konzumním světě, který žije v energetickém rauši, přísně zakázáno.

Evidentní 19.10.2006 17:48

Re: Re: Jsem proti komunistům i proti základně.

Omyl, jste s komunisty proti základně.

Zlý kukuč 19.10.2006 19:38

Re: Re: Re: Jsem proti komunistům i proti základně.

a proto budete na úsvitu zastřelen - dy´t to říkám.

demokrat 19.10.2006 9:36

Se základnou už možná přestane platit " Kdo jde s Amerikou, svítí elektrikou, kdo jde s Ruskem, svítí prd..í a voskem"

Příznivci US základny by si měli uvědomit ještě jednu věc. Nejenom, že se se ocitneme na mušce odjištěným raketám Ruska a Číny, ale může to ohrozit naši ekonomickou prosperitu. Rusko nám dodává 90% ropy a 75% plynu z naší spotřeby  a jeho reakce je taková, že se cítí být základnou ohroženo. Takže by se mohlo stát, že už nebude platit ono " Kdo jde s Amerikou, svítí elektrikou, kdo jde s Ruskem, svítí prd..í a voskem"

eTony 19.10.2006 9:53

Re: Se základnou už možná přestane platit " Kdo jde s Amerikou, svítí elektrikou, kdo jde s Ruskem, svítí prd..í a voskem"

ano, jak typické pro levičácké režimy - zastrašování, vyhrožování a vydírání. Rusko a Čína nepatří mezi státy, které by ctili soukromé vlastnictví, svobodu a spravedlnost. Smrdí bolševismem na sto honů. Rusko ( SSSR ) měli a má obrovské zásoby surovin a přesto tam lidé umírali hlady.

demokrat 19.10.2006 10:01

Re: Re: Se základnou už možná přestane platit " Kdo jde s Amerikou, svítí elektrikou, kdo jde s Ruskem, svítí prd..í a voskem"

"jak typické pro levičácké režimy - zastrašování, vyhrožování a vydírání"  - opravdu jen pro levičácké režimy ?. I velmi pomazané hlavy přiynávají, že základna je tady kvůli Rusku a oni to také tak chápou. A lákavé je zejména ruské nerostné bohatství - ropa.... A proč asi se válčí v Iráku?. Také tak naivní, že si myslí, že tam budují demokracii ?

eTony 19.10.2006 10:12

Re: Re: Re: Se základnou už možná přestane platit " Kdo jde s Amerikou, svítí elektrikou, kdo jde s Ruskem, svítí prd..í a voskem"

prosím vás, je mi úplně egál, co a kde se učíte a jak se to učíte, demokrate. Pomazané hlavy, jak je nazýváte, zde akorát chtějí vzbudit dojem, že je to jen proti Rusku, a to je omyl. Kapitalismus ctí obchod, ne agresi, ale zlu se musí čelit, bránit, nejen pasivně přihlížet a vše omlouvat stylem - však oni toho nechají. Nenechají ! Jejich agresivní ideologie je žene do agrese a vnucování svých idejí násilím.  Hlavně, aby ty pomazané hlavy neseděly v Hybernské a v Politických vězňů.