20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

POLITIKA: Je třeba zabít Babiše

Těm, co hned nepochopí, sděluji, že nejde o výzvu k fyzické likvidaci ministra financí, ale parafrázi na známý film.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 6.5.2017 17:21

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Kolik poslanců odešlo ČSSD a co říkali o poměrech ve straně.?

L. Severa 6.5.2017 13:20

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Paní Těhanová, oni ti pánové asi při čtení vynechali ten poslední odstavec, který dává jednoznačný závěr:"Na rozdíl do názoru hlavy státu (která mu nepokrytě fandí), není řešením kalašnikov, ale jen řádné volby. Tam bude muset český volič složit opravdovou maturitu z občanské vyspělosti."

V. Klepetko 6.5.2017 15:11

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Jenže pan Vodvářka chce ještě před svobodnými volbami politicky "zabít Sekala"! Politická vražda zůstává - pokud jde o metody - vraždou...

Vrahem Sekala (Babiše) má být cizinec (český volič), který ve volbách "bude muset skládat maturitu". Hrozné, hrozivé přirovnání! To slovo "muset" je pro celý text příznačné. Pod protektoratní knutou naháněný volič, usměrňovaný vhodnou kombinací nechutných politických vražd a mediálních provokací se může i naštvat! A volby ignorovat. A to potom bude opravdový problém!!!

I. Mertl 6.5.2017 19:57

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Milý Klepetko, párkrát jsem už měl pochybnosti o Vaší logice olepené pseudointelektuální povídavostí. Ale tentokrát, když jsem se dostal k přehledu diskuze k Vodvářkově vtipné a uměřené poznámce, zarazilo mne Vaše forsírované rozhořčení. A tak jsem Vodvářku ještě jednou přečetl poctivě, slovo od slova. Pak ještě jednou. Definitivní závěr: buď neumíte číst nebo jste zaujatý trouba, sorry.

V. Klepetko 6.5.2017 22:44

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

Možná jsem zaujatý trouba. Nejsem ale vrah, pane Mertle. Toho Sekala si budete muset zabít sami! :-)))))

V. Klepetko 7.5.2017 7:00

Re: Žijeme snad v nějakém protektorátu!?

P.S. Vaše reakce mě přiměla k tomu, abych si ten text pana Vodvářky přečetl ještě jednou, slovo od slova. Bez emocí - autor vlastně řiká - nevolte Babiše, protože, cituji,"hlas, který mu nebude přidělen, je hlasem pro demokracii". Opravdu umíte číst, pane Mertle? Hlas pro Okamuru je hlasem pro demokracii? Hlas pro Filipa a Grebeníčka je hlasem pro demokracii? A pro Sládka? Vidím, že jste velmi pozorný čtenář pane Mertle, právě díky Vám u našich sousedů, na Slovensku, demokrati tak dlouho pokřikovali že největší na světě zlo je Fico, až jim z toho v klidu, v pohodě a v tichosti vyrostl KOTLEBA. Článek pana Vodvářky je už z tohoto důvodu velmi hloupý, ty protektorátní konotace a přirovnání českého voliče k tomu přistěhovalci z filmu o vraždě Sekala - to už je jen emotivní zarámování hlouposti.

Matkou hlouposti je ale nenávist. Když něco nenávidíte, upirám tomu lidskost. Zbavujete se morálních zábran. Cíl světí prostředky? Ztratíte lidskost, pane Mertle, a druhý den se od Vás odvrátí Svoboda. Probudíte se v protektorátu a budete přemýšlet o tom, jak "zabít" Sekala, vlastně Babiše! A možná i něco vymyslíte, co já vím, pan Vodvářka je velmi kreativní :-((((. Hezkou neděli.

D. Polanský 6.5.2017 7:44

Ovšem to chce zabijáka, který

padne i s ním, přesněji nechají jej ostatní vykrvácet, a ti si umyjí ruce, viz film Je třeba zabít Sekala.

P. Lenc 6.5.2017 8:06

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Problém je, že zabiják může být pouze volič.A nedělejme si iluze, volič, jak nám historie ukazuje, se stává díky "kouzlu" všech těch Hitlerů, Gottwaldů a Babišů a slabosti demokratických stran, vítězným sebevrahem.Samozřejmně, socialisté si chtějí náhle umýt ruce, ti socialisté, kteří toto monstrum přivedli do vlády, kteří od počátku věděli co je Babiš zač, kteří radostně pomohli zamest Čapí hnízdo pod koberec.Ti náhle hledají zabijáka.Bude to těžké.

P. Burda 6.5.2017 9:13

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Přivedli si Babiše jako narkoman drogu. Po první dávce byli nadšení, jak jim pomáhá vyřešit problémy života. A nyní se dostali do fáze, kdy jim (vlivem okolí) došlo, že je nutné léčení. Ale zatím si nepřiznali, že "drogu" dávali i jiným a ti "v rauši" léčení nechtějí.

Teď jde o to, abychom si nepomohli při vyhánění (českého pohádkového - tedy spravedlivého) čerta ne jen ďáblem, ale čistým a naprostým zlem.

V. Klepetko 6.5.2017 11:32

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Dlouhodobě zastávám názor, ze ten, kdo chce zničit Fica, jen přelévá jeho voliče ke Kotlebovi. V našich poměrech pak Zabijete Babiše a vypadne vám z toho Okamura.

Babiš je celkem solidní "záchytná síť", která efektivně chrání voliče před pádem do pekla. Do pekla, ve kterém by pana Lence usmažili jako jednoho z prvních. A ve kterém bych ho musel například já bránit s nasazením svého zivota. Takhle riskují jen svou dobrou pověst :-))))))))

J. Farda 6.5.2017 9:21

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Možná ne radostně, možná ale pragmaticky. Vzpomeňte pane Lenci na půlrok Rusnokovy vlády, po kterou Zeman odmítal Sobotku jmenovat. ODS a TOP se Sobotkou jít nechtěla, přibráním Babiše byl Zemanův odpor zlomen. Jj, každý "dobrý skutek" musí být po zásluze potrestán!

P. Lenc 6.5.2017 9:33

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

Vzpomínám a beru to.Problém ale bylo chování socialistů vůči ODS a TOPce.I na to je třeba vzpomenout.A osobně si myslím, že Zeman tu svou tehdejší politickou šarádu neustál, právě tak jak ji neustál i dnes.I nejlepší šachista si občas zaviní vlastní chybou mat.

J. Farda 6.5.2017 9:37

Re: Ovšem to chce zabijáka, který

No právě proto jsem ODSku a POTku zmínil. Ale Zeman je tak zdatný v kreativním výkladu Ústavy, že nás určitě ještě vícekráte "příjemně" překvapí!

V. Kotas 6.5.2017 6:04

Koho je potřeba zabít, rozhodnou volby.

Ony to ukazovaly již ty minulé, ale politici si to zase upekli jinak, než chtěli voliči. Při nynějších to bude důraznější vyjádření voličů.

P. Götze 6.5.2017 2:50

RE

Myslite, ze ty ostatni hlasy pro ty demokraticke strany , ktere nam vygenerovaly babise, ze to je ta spravna volba, hmmmm. Odvazzne to tvrzeni. A clovek by rekl, ze ty nase standardni demokraticke strany svou demokratickou cinnosti prave zpusobily, ze neco jako Babis dela ministra. No asi zijeme kazdy v jine zemi koukam.

J. Sinnreich 6.5.2017 1:53

Volby

Nemci, narod Goetheho a Schillera si take ve svobodnych volbach zvolili Hitlera.

Č. Berka 6.5.2017 0:55

Jenže Zeman to řekl :

Odpověď Miloše Zemana: „Chcete-li

se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná

demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě

budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A

pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov.“

P. Dvořák 6.5.2017 3:14

Re: On to sice Zeman to řekl,

ale on i vy jste nám zapomněli sdělit, kterého politika se ta varianta č. 2 týká. Tak to můžete konkretizovat nyní.

Nehledě na to, že je to pitomoučká věta z neformálního rozhovoru se studenty, ze které si pár pitomečků bez vlastního nápadu odvodilo jakýsi "základ" politiky Miloše Zemana a tuto větu tahají jak králíka z klobouku, když už obecenstvo upadá.

Kolik dejme tomu za posledních deset let znáte našich politiků, odstraněných cestou "kalašnikov"? Když si vzpomenu na všechny ty Nečasy, Topolánky, Grossy, Paroubky . . . a to vyjmenovávám jen ty nejvyšší.

A nic, normálka nic. Nikde žádný kalašnikov.

P. Burda 6.5.2017 8:57

Re: On to sice Zeman to řekl,

On je docela podstatný rozdíl mezi "vtipem" prezidenta a "vtipem" nějakého Vodvářky nebo třeba Burdy. Občan si může dovolit docela dost. Politik musí být opatrný.

R. Langer 6.5.2017 11:45

Re: On to sice Zeman to řekl,

Hm, ani ne.

P. Maleček 6.5.2017 0:50

Být to tak, bylo by to krásné.

Ojoj, jak by to bylo krásné a jednoduché, kdyby to byla pravda. On ten Babiš je totiž produktem právě oněch partají co prý zachrání ČR demokracii. Když jí svým systémovým rozkrádáním státu občanstvu tak znechutili, že to, v ano hloupé, ale pochopitelné pomstě zvolilo Babiše. A pak si ho dokonce dvě z těch prý echt demokratických partají, v touze po pohodlném a sypajícím vládnutí, přizvaly do vlády a to dokonce na flek mocnější premiéra.

Kdepak "zaříznutím" Babiše problém ČR demokracie neskončí. Mafie vládnoucí těm prý demokratickým partajím, ve své na státu nenažranosti, zas rychle nějakého toho Babiše vyrobí.

A to už bude jiný sekáč, co se jako Babiš nezakecá - nezamotá do svých lží.

T. Kohout 6.5.2017 0:29

asi budou nové konfigurace v kotlině

Přeji Vám i sobě i potomkům, aby to dopadlo dobře.

M. Prokop 6.5.2017 0:26

Ano.

(ne ANO)