17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Je český premiér moudrý muž?

V nechutném divadle kolem jmenování ministra zdravotnictví všechno nasvědčuje tomu, že premiér sleduje úplně jiné cíle, než je skutečné řešení problémů českého zdravotnictví nebo alespoň uklidnění situace v tomto resortu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jonasi 4.11.2005 1:42

Re: Re: Re: Milý Steve

Vy myslite ze v Parizi neo za par mesicu zbude? Uz ted to tam vypada po predmestich jako ve Falujjhe :o/.
Steve Prosek 4.11.2005 1:40

Re: Re: mila Dafnis

Dafnis omluva ... povazoval jsem Vas za nekoho jineho, jinak za svym nazorem stojim. A zadny pruvod "zizkovskych zen, pod vedenim pani Varadinkove" v oslavach "vyjimecneho pana prezidenta" me nedokaze presvedcit o tom, kdo je na pocatku narodni katastrofy. Premyslim zdali bych s pani Fuchsovou nemel zalozit politickou stranu pro objasneni "kuponofky" a tech co z ni profitovali zatim co dedci a babky museji pestovat kraliky aby meli na nedelni obed!
jonáš 4.11.2005 1:33

Re: Re: Milý Steve

Teďka přece poletěj ze středního východu zpátky na Paříž, nebo ne?
Steve Prosek 4.11.2005 1:30

Re: Milý Steve

Budete Mileno opet plakat az pres Cesko poleti americke bojove letecke svazy na stredni vychod? Pripravte si kapesnik Vy vesela Beto :o)).
Mila Mileno 4.11.2005 1:26

Re: Milý Steve

mozna ze to tam US Army zavarila - jelikoz neposlechla Vaseho pana profesora a nedovezla si ty ZHN. Zadny obavy ve Francii uz Vam to islamci zapocitaji :o) Byt Vami tak trnu co rekne Vitka z jara v NY u appelcniho soudu :o)
Tom 4.11.2005 1:17

Pani Vradinkova plne s Vami souhlasim,

ze pan Paroubek neni ani moudry ani hloupy, obdobi moudrych hloupych je doufejme jiz za nami a generace nasich deti  na to bohuzel  tezce doplati,  historie doufejme to po pravu zaradi tam kam to patri  . Nicmene pan Paroubek je zda se, osoba ktera vzbuzuje nadeji a duveru a to je ted nejdulezitejsi. Co se bude dit dale uvidime, preference politickych stran nasvedcuji ze lide stale dokazi rozeznat co je a co neni pro ne dobre. Takze pani Varadinkova drzte palce, at se z te vyvrtky nejak brzy vymotame.
Dafnis 4.11.2005 1:17

Re: mila Dafnis

zaprve: mily Dafnis = maskulinum (viz Dafnis a Chloe). Zadruhe: na rozdil od vas zijeme bohuzel v Cechach a radi bychom jiz nemuseli emigrovat, i kdyz, co clovek vi?!? Zatreti: ptejte se, kdo nechtel byt jako oni (napoveda: VK to nebyl). Zactvrte: nepotrebuji k svemu zivotu zadnou politickou stranu, ale kdyz uz musim volit, je mi ODS stale nejblizsi. Ale dovedu si predstavit i lepsi nabidky. Bohuzel se mi v soucasne dobe nedostavaji. Paroubek je navrat k Rusku. A tam uz nechci!!!
29/28 % - stav mobilizace vyhl 4.11.2005 1:11

svetlo na konci dlouheho modreho tunelu

Paroubek je tim, co se nepodarilo ten nestastnikum Spidlovi a Grossovi - svetlem na konci dlouheho modreho tunelu. ODS smeruje do toho vysledku, jakym skoncila Ctyrkoalice, ac na vrcholu mela 40% preferenci. Nestestim Ctyrkoalice byla Marvanova, nestestim ODS je Topolanek.
Lapil 4.11.2005 1:00

No týý brďo,

mít při dělení Československa k Mečiarovi jako protihráče Paroubka, to by byl fofr...
Ale vážně - nějak se ne a nedokážu cítit kupónovou privatizací okraden. Dílna cizích korporací taky vznikla až v posledních několika letech, kdy začaly fungovat daňové prázdniny a pozemky za korunu pro kohokoliv, kdo nebyl domácí. A že by ČR neplatila dluhy? Pane Prošku nestrašte...
A abych měl v příštích osmi měsících o čem přemýšlet - kdo má tedy ruce v mé peněžence? Já vždycky myslel, že soc. dem.! Aspoň mě osobně je vláda Špidlou počínaje osobně nebezpečná. Abych nepřeháněl - vysloveně fyzicky ne, ale vědomě a cíleně se pokouší zničit život "samoživitele", který žiju; zatím jsem si to nepřiznal, ale už se jí to nejspíš povedlo. Přinejmenším mě zákonem označila za podvodníka (minimální živnostenská daň) a zákonem označila za osobu neschopnou vykonávat svoji práci stavebního projektanta (po 15ti letech praxe bez významného průšvihu).
jonáš 4.11.2005 0:58

Re: mila Dafnis

Navíc je Paroubek paradoxně momentálně jedinej, kdo může nástup komunistů zastavit -- tim že vytahuje ČSSD zpět do vyšších preferencí. Kdyby pokračoval sešup, mohlo by se taky klidně stát, že příští sezonu neprojede ODS volby s ČSSD, ale s KSČM.
Steve Prosek 4.11.2005 0:55

mila Dafnis

domnivateli se ze Vas ceka novy 48 pak jste spadla z visne! Meriteli to podle toho, kdo kdy byl bolsevik pred plysakem zajedte rovnomerne do vsech ceskych politickych partaji - ODS nevyjimaje naopak! Zatim co lide utikali v 68-69 pred bolsevikem Vas pan profesor jel do USA na studijni cesru - - bud prestante blaznit s bolseviky, nebo se ptejte, jak to ze v dobe kdy Honzovi Benesovi nechteli bolsevici pustit z Cech ani nezletilou dcerku, Vas pan profesor jezdil po studijnich rajsech?! Bud je bolsevik mrtvy, nebo zije - ale plosne od Dzbanu az na Hrad! Zde nejsou nijake "jelikoz, a kdyby"! - Rada emigrantu nedostala ani vizum na pohreb pribuznych, nemluve o "loucce" pani Fuchsove, kterou jste ji rovnez nevratili - diky komu? v Prve rade vasi ikone! Muzete to videt jak chcete - pan Paroubek je momentalne jediny kdo z Vaseho ekonomickeho guru nema strach! Az bude ODS opravdu konzervativni stranou bez Vaseho pana profesora pak mozna dojde k navratu tech ktere zklamala na plne care!
Milena 4.11.2005 0:50

Milý Steve

Milý Steve, být Vámi, tak si spíš lámu hlavu tím, proč to ta slavná US Army zavařila Bushovi v tom Iráku tak, že chudák ztrácí důvěru americké veřejnosti. České realitě Vy totiž rozumíte jako koza petrželi. Ale řekněte, nebral by Bush těch 71% důvěry, co má dnes Klaus?
Ladislav N. 4.11.2005 0:39

A který ze současných českých politiků se chová jinak?

Základy moderní ekonomie jsou přece postaveny na individuálním rozhodování motivovaném vlastním (osobním) prospěchem každého člověka. Proč by měl být Paroubek v tomto jiný, než Klaus? :-O
Dafnis 4.11.2005 0:38

Re: Mila pani Varadinkova

bolsevik stejne davno chcipnul?? To se tedy pane Prosku probudte, jste-li toho tam za Atlantikem vubec schopen!!!
Dafnis 4.11.2005 0:34

Dej Bůh, že voliči nejsou tak hloupí!

Já už tomu ale bohužel tak úplně nevěřím! Toto je po 15 letech velmi hořká lekce!!!
Steve Prosek 4.11.2005 0:33

Mila pani Varadinkova

Pan Paroubek at tak ci onak je prvni vazna konkurence Vasi ikone panu profesorovi, ktery je dnes prezidentem CR. Pan Paroubek muze mit stovky chyb, avsak nepodilel se na zniceni Cesko-Slovenskeho statu, ani na vytvoreni "ekonomickeho zazraku", ktery ze statu vytvoril "dilnu" cizich korporaci, umoznil "pezetkarum a vexlakum" uzke spojeni s vychodnimi "astrachanci" a dohnal stat k tomu ze dnes uz neplati ani uroky na to co si vypujcil! (snizeni IMF ratingu!) Pan Paroubek je ve funkci par mesicu, pan profesor je ve funkcich 15 let. Pani Livie jako clenka vsech tech spravnich rad (vzhledem ke svym "odbornym" kvalitam :o)) az do roku 2003. Pan Paroubek nema saloni chovani jako Vas pan profesor, na druhe strane zatim nefiguruje kolem vsech tech privatizacnich smajchlu jako jeho oponent. Jsem zvedav o cem ve smyslu "vaseho kuponoveho zazraku" pronese u appelacniho soudu v NY pristi rok prominent ery pana profesora Viktor Kozeny. Amiky pak pan profesor muze obvinit, ze to Viktorovi naridili :o))). Ne nevolil bych pana Paroubka, nemohu byt socan, ovsem nez ten Vas kuponovy zazrak, tak to opravdu radeji Paroubka! Doufam ze normalni cesky volic a danovy poplatnik za 8 mesicu pochopi kdo ma ruce v jeho penezence a vykasle se na straseni bolsevikem, ktery stejne davno chcipnul!