17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Divín 27.1.2010 19:58

Hydra KGB věčně živá.

V době tvrdé normalizace v letech 1970 a výše došlo k masovému nasazení agentů KGB na našem území do všech institucí, politických stran,  za účelem přímé kontroly nad "nespolehlivými českými bratry".  Oni byli nasazeni i proti emigrantům, ale to je jiné téma. Tak dostal třeba  ruský občan Zubov české občanství. Z jeho životopisu se nedozvíme, čím se živil. Tehdy věc nevídaná. Normální občan nedostal povolení, ani pro svoji ruskou manželku. Víme, že Paroubek - Roko byl registrován v STB. Není záznam o jejho činnosti. Proč? KGB nevěřila ani těm STBákům a SVOJE LIDI SI ŘÍDILA SAMA. Kdo má pochybnosti, ať si neklade otázku, zda paroubek byl, ale proč by paroubek nemohl být agentem KGB. Pokud ještě váháte, uvědomte si jak se ten fanatik choval ve svém RaJi, kdo ty veksláky kryl,  kým se dosud obklopuje. A hlavně. Dejte si do logického kontextu jeho činy. Znemožnění státu u spojenců, ve voj. misích, radar, svržení vlády, odmítnutí předčasných voleb a politická agonie a destrukce jakéhokoliv pravicového pokusu. Ty všechny argumenty ekonomů, politologů a novinářů jsou přece paroubkovi jasné. Nebo myslí si někdo, že on jediný neví kam se řítíme? Uvědomte si konečně, že přesně státní krach  je cílem paroubkova směřování. Je podporován evropskými socialisty, kteří v něm vidí poslední baštu socialistů, je podporován Putinem, který už má tichý souhlas s německem zajištěn. Takže svazek Roko, Falmer, Fico, Putin a Schroeder se svým Nord Streamem už jsou připraveni.

R. Divín 27.1.2010 20:15

Re: Hydra KGB věčně živá.

Ptám se, proč od ryzích pravicových zarputilců není slyšet, že tyto paroubkovy hry nejsou POUZE PROBLÉM ZADLUŽENOSTI,  za kterou budeme pykat možná už za dva roky a ne až naši vnuci, ale je to skrytá levicová cesta proti soukromníkům na všech úrovních. Kdo těm pomůže v době krize, když přijdou o zaměstnání? To jsou ty triky s minimální mzdou a zvýhodňováním státních zaměstnanců (voličů ČSSD) na každém kroku. K tomu všechny ty šikany odborů, zákoníku práce a daňové tresty. Nejde jen o populistickou lež o obraně platů hasičů a učitelů. Ten balík mohl docílit zeštíhlení státní správy, při zachování platů SCHOPNÝCH A POTŘEBNÝCH. To měl být ten efekt „úřednické vlády“ která bude dělat politicky nepopulární kroky. Kdy už konečně dojde alibisticky korektním politologům, že levice svými „bojem“ o obyčejného člověka právě obyčejnému člověku škodí. Všechny ty plošné dávky od hrkotky pro kojence až po palčáky pro důchodce, bývalé papaláše a STBáky jsou jenom nebezpečné šidítko. Cesta do pekel, do náruče Putina. Vždyť ti naši zbabělí papaláši si bez rusáků nikdy ani neuprdli. Výše mandatorních výdajů už dávno ochromuje ekonomiku státu. Všechno rozhážeme a nezbývá nám na investice a služby, které by vytvořily pracovní místa. S UMĚLOU ZAMĚSTNANOSTÍ JSME SKONČILI V DOBĚ SOCIALISTICKÉHO BANKROTU. A to je přesně ta zrůdná politika levice. Oni nedopustí, aby se náš stát vyhrabal na kolena, aby lidé mohli jezdit po slušných silnicích, aby jsme měli rozvinutou infrastrukturu, abychom  byli spokojeni. Ne. Musí být všude slyšet, že na nic nejsou peníze, všechno v bordelu. Ta taktika nespokojeného občana, kterému nebylo umožněno srovnávat náš kocourkov s vyspělým zahraničím tady byla vždycky. I za cenu střelby na hranicích. Ideologové Hydry potřebují nasraného občana, kterému nasypou pár drobtů a on jim bude zobat z ruky.  Už by měl vystoupit před mikrofon všemi chválený Fischer a jasně prohlásit, že případné schválení dodatků mu neumožňuje další setrvání vlády a podá demisi.

nany 27.1.2010 21:16

Re: Hydra KGB věčně živá.

když si vaše blafy přečte třeba vdova s dvěmi dětmi nebo táta od rodiny s výplatou 12000 kč čistého musí si pomyslet že jste trochu mimo :-)

Jiřina 29.1.2010 14:00

Re: Hydra KGB věčně živá.

Levicové polit. strany se nabízí sociálně slabým občanům,  pomoci prosadit jejich požadavky na lepší sociální podmínky za to, když je zvolí. Čím více sociálně slabých občanů, tím větší šance na uspění ve volbách pro levicové strany.....Bída je výtahem k moci  levičáků, spokojený občan je jejich zlý sen. Spokojený občan politické strany nepotřebuje.

kocour 27.1.2010 21:01

Re: Hydra KGB věčně živá.

"V době tvrdé normalizace v letech 1970 a výše došlo k masovému nasazení agentů KGB na našem území ....."

A si mislis, soudruhu, ze tam tedkonc zadny agenti nejsou ? Americky nebo rusky ? Voni sou ty amici i rusaci hodne podezrivavy zvyrata

cicero.jan 27.1.2010 18:13

Nejde o letošní rok, mnohem většobavy mám z období po čtyřech letech.

Najde se vůbec někdo soudný, kdo by se ujal předluženého státu, plného nespokojených občanů, kteří se budou cítit podvedení a frustrováni klesající životní úrovní a stoupající nezaměstnaností. Kdo se ujme opuštěných továren, které opustí jejich zahraniční majitelé v okamžiku, kdy se přestanou vyplácet. Bude mít vůbec někdo, kromě sebestředných exhibicionistů, mít zájem o to, se ujmout nějaké funkce? A zůstanou tu vůbec nějací lidé, kteří by byli k nápravě potřeba? Nebo si snad představuje někdo nějakou záchranu a odkud. Nejvýše se seběhnou supové, aby si jestě trochu zahodovali na mrtvole. A ty okamžiky bude lhostejné, kdo koho volil, kdo ten pád přivodil. Jak už je zavedeným zvykem, ten zmizí a k pohromě se zajisté hlásit nebude. Asi to tak musí být, protože už babička říkala, komu není rady, tomu není pomoci.

franta tyčka 27.1.2010 17:44

Vlády od 89týho jsou tady jenom od toho aby si co nejvíce nakradly

a to mi nikdo nevymluví.Slibovali holoubkové blahobyt. A mají ho.A že už tady nikdo nechce podnikat a  stěhuje se pryč? No tady by to chytli. To už vidí každej komu zbyl alespoň kousek rozumu, že to tady akceleruje ke krachu. Takový kydy,z jedný i z druhý strany jak tomu předejít už jsou mimo.Tady už by to nezvládal ani Che.

Kord 27.1.2010 14:57

...

nemůžu si pomoci,ale prostě za Paroubka bylo lépe,modráci to tady zku.vili nadoraz.začali už v 90 letech rozkradením státu,a dneska by chtěli dluhy,které začali sekat oni ,aby zaplatili obyčejní lidé...

Lojza 27.1.2010 15:11

Re: ...

A kdo to asi tak přes mandatorní výdaje prožral? Proč to formou zákonů oranžády s třešněma prosadily, když na to teď není?

sofiv 27.1.2010 15:33

Re: ... čelem k masám

Co za Paroubka soudruhu... to bylo nic moc, ale před r.1990, to se nám to žilo, panečku. O dluhu jsi nevěděl, soused měl stejný h0vn0 jako ostatní, telefon byl na pořadník, cestovat za čáru mohli jen prověření a tak dále... zkrátka obyčejný lid s tebou plně souhlasí.

BTW  Doufám že dáš na jaře s.Dolejšovi preferenční hlas, vždyť on za to nemůže. Čest.

Kord 27.1.2010 16:09

Re: ... čelem k masám

klidně mu ten hlas dám :-)a bohužel asi nebudu sám.protože díky bordelu který tu za těch 20 let zavládl se opět levice hlásí na scénu.A i když lidi v roce 89 cinkali klíčema tak jich znám spoustu co toho dnes litují.A vaše připomínky už nikdo neberou :-)...

ps 27.1.2010 16:24

Re: ... čelem k masám

Bordelu? Bordel je tady převážně díky levici, pár desítek miliard sem díky bordelu v zákonu o sociálním a zdravotním pojištění, pár desítek milard tam díky zhovadilému zákonu o OZE, pár desítek miliard tam díky IPB, NOVě, atd. atd.

kord 27.1.2010 17:12

Re: ... čelem k masám

miliardy lítají napříšč celým politickým spektrem,uznávám že v tom jede levice i pravice,i když silnější zastoupení v krajích a regionech má ODs.A tam to bují nejvíc.Ale nemyslím že je to otázka posledních let..to nastartování prohnilého systému přišlo začátkem 90 let.

ps 27.1.2010 17:25

Re: ... čelem k masám

Omyl, prohnilý systém se tady napevno usídlil v roce 1948. TO co zažíváme dnes jsou jeho dozvuky. Vše má na svědomí komunistická verbež, ze které se díky známostem po roce 89 stali tuneláři, které mohla tunelovat díky pofiderním zákonům schválenými komunistickou verbeží nelezlou převážně do čssd a kterou  nikdo neodsoudil díky komunistické verbeži rozlezlé v soudním aparátu.

Kord 27.1.2010 17:34

Re: ... čelem k masám

ano,to souhlasím.ale ono za 1 rep.to taky nebylo růžové a takové jako se to dnes prezentuje.Ale komouši jsou rozlezlí ve všech současných politických stranách.Ale ono to není o straně takové nebo makové.I ten socialismus tu ve skutečnosti nebyl stejně jako dens není demokracie.Prostě jen vím že poctiví komunisté po roce 48 byly vytlačeni jinými lidmi (dají li se tak nazvat),stejně jako po roce 88 to dopadlo podobně  naivními rádoby demokraty.Ale jen chci napsat že prostě jako obyčejnému člověku mi bylo líp dřív než dnes.A v každé době nahoře budou vždy svině.Ale dnes je to extrém,takže raději svině zbarvené do ruda než do modra..:-)

kocour 27.1.2010 18:52

Re: ... čelem k masám

bisi moch, soudruhu sofiv, kocourovy visvjetlit, co je tedkonc vo tolik lepci nes bilo za ty 'totalyty' ? Mislim taki ve svjetle tech bezdomofcu, nezamnestnanejch a zebraku, vo kerejch sme vjedely jenom z dejepysu. Taki bisise moch zminit vo tom, ze za ty zlociny totalyty sem moch chodit po ulicich gdykolif, a nic semi nestalo, zatimco dneska je lepci hnet po soumraku zalizt domu za vokovany dvere a zavrit fsech pjet zamku - cimpak to jenom je ?

historik 27.1.2010 19:14

Re: ... čelem k masám

Kdykoliv jste mohl jít  po ulici protože negramotný blbec blbcům nevadil. Blbcům vadili lidi vzdělaní a tím pádem bohatí. A ti buď zdrhli nebo je blbci zavřeli.

kocour 27.1.2010 20:26

Re: ... čelem k masám

soudruhu historyku, vitacis se. Kocour bil dycky blp a negramot, tose nemneni, to iq zustava stejny, a za ty totality ho nechaly ty vagabundi na pokoji, a f ty demogracyji si musi furt davat bacha na ruzny egzoty.

Josef 27.1.2010 15:44

Re: ...

Myslím si, že jste to dobře vystihl. Také to tak vidím.

Thutmose 27.1.2010 14:53

U pana Hvíždˇaly bych přrdpkládal větší erudici

a ne zevšeobecňování. Copak v naší zemi je nějaká rovnost šancí ? Co to jsou ty šance ? to je jen zástupný fenoimén, abyse lidé nezačali bouřit dříve, než na to věrchuška bude řádně připravena. K tomu slouží sociální smír . Ale jak dlouho může takový smír zbohatlíků a zbídačených lidí ( tím nemyslím bezdomovce, ale střední třídu na současné úrovni Evropy, aby někdo neřekl , že  v Senegalu nebo Etiopii a haiti jsou na tom hůř) vydržet ? To se ti hlupáci mají dívat na to, jak se jim ti vychytralci potají, a někdy už i veřejně, chechtají a lžou ? Ten feudál, tím myslí autor ty rytíře, jim dal výsady jako leníkům a oni za to odváděli poplatky a museli postavit na své náklady vojsko za své léno. Církev na to šla rovnou povinným desátkem . Jaké výsady ale dostali lidé nyní ? Tu rovnost šancí ? To je k smíchu. To nesmrdí, nevoní, sáhnout se na to nedá, je to jen proklamace, bublina, prázdná slupka zat Hvíždˇalova rovnost šancí.

gerontusinza 27.1.2010 12:58

Inu spisovateli....

hovoříte o fanatismu..... co je horší fanatika ? inu fanatický zloděj....... ale vzhledem ke krátkosti působení pana Paroubka jako vládního činitele, tak ten udělal daleko méně hlupáckých chyb jak pan z Topolánků....... ten člověk totiž na co sáhl to ses....al, teda pohnojil....... a protože nemá jedinou kloudnou myšlenku (třeba i chimerickou) musel vyrukovat s Kubicem...... jenže tahle "bomba" se mu zákonitě vrátila tím, že byl vykopnut pro totální neschopnost a hlavně proto, aby té ostudy nebylo víc...... No a že ODS nemá nikoho slušnějšího a že jí bude Kalousek s Parkanovou přebírat voliče? No a co? nic ! nic jiného si on i tito voliči nezaslouží......

jirka.s. 27.1.2010 13:20

Re: "...ale vzhledem ke krátkosti působení pana Paroubka ..."

Krátkost působení velkého pingla v galerce???? Vždyť ten už kradl na vojně salámy ( http://www.humintel.com/interview-lidovky2.htm ), přikrádal dál jako soudruh náměstek RáJe a vrcholem byl prodej První městské banky, coby náměstek primátora!  http://www.bezkorupce.cz/aktuality/trestni-oznameni-za-prodej-prvni-mestske-banky-smeruje-na-paroubka/ )

BTW: Doufám, gerontosaure, že si bereš na noc důsledně pampersky! Ten Kubice každou noc ve snu, to musí být příšerné.....

Jerome 27.1.2010 13:30

Re: "...ale vzhledem ke krátkosti působení pana Paroubka ..."

... na levotáky netřeba reagovat. Jsou placení z Lidového domu od písmenka i čárky. Protistrana jistě není z andělského těsta, ale třešně s pomerančem nás snad docela zahubí. Nejenže totálně a vytrvale lžou, ale lžou pro takové...saury věrohodně. Vlastně se ani nelze bránit. Werich to jistě věděl....A Voskovec to raději v této zemi vzdal. Po rekatolizaci nastala rekomunizace a po Koniášovi Paroubek. Ještě se napláčeme.....

brabus 27.1.2010 15:31

Re: Inu spisovateli....

Vy jste opravdu sladký. Takže gerone ptám se znovu: Zgarba(tunel za x miliard pro kamarády ČSSD), Svoboda (Tunel Liberta), Srba (nájemná vražda), Doležal (kodovaná řeč), Klimovičová s  Ráthem (dejte milion a on vás pozve na schůzku), Krauss (podepisuje to z euforie), Sobotka(tunel na byty OKD), Kočka (vraždy a kmotr pražské galerky) mam pokračovat magore? Takže otázka je jednoduchá: včem Kubice lhal? 

hafusak2 27.1.2010 12:47

Článek sice hezký - ale s křížkem po funuse,

protože ty největší firmy, které byly "úspěšně" prodány zahraničním majitelům už v letech 90-tých své zisky daní doma a ne u nás a to jsou stamiliardy ročně, které unikají zdanění. Teď se už jen troškaří. A může za to Paroubek. Autore: buďte trochu objektivní.

jirka.s. 27.1.2010 13:11

Re: Článek sice hezký - ale s křížkem po funuse,

A to je tedy , flusáku, opravdu prů*er! To je nějakejch prachů, co bys mohl prožrat, viď, ksindle?

Autor: hafusak2 IP: 88.102.122.xxx Datum: 29.06.2009 13:01

Kašlu na vás vy bando šašků i na vaše přisluhovače a hlásné trouby. Já chci konečně žít podle svého a ne podle rad nějakých politruků. A jestli mám dnes něco prožrat na úkor příštích generací - klidně to prožeru, protože vím že i ty další generace budou oblbovány úplně stejně.

hafusak2 27.1.2010 14:05

Re: Článek sice hezký - ale s křížkem po funuse,

Jiříku, pomalu mi tě začíná být líto: Takovou dobu jsi tu plival jedovatou slinu a za pár dní konec a šlus. Pochybuji, že nadále budeš psát pod svým jménem všechny ty urážky a nenávistné slinty. Tak si to ještě užij, dokud je čas.

ps 27.1.2010 16:26

Re: Článek sice hezký - ale s křížkem po funuse,

Urážky a slinty? Pouze Tě cituje.

hafusak2 27.1.2010 17:13

Re: Článek sice hezký - ale s křížkem po funuse,

Jó hochu, to chce také číst i to, co je nad tou citací. Pochopil?

ps 27.1.2010 17:27

Re: Článek sice hezký - ale s křížkem po funuse,

nezapírej. Ten tvůj výlev zcela určitě nebyl kvůli jednomu "ksindlovi" ale právě kvůli té citaci.