17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LV 14.10.2006 8:40

mlácení prázné slámy

Ať to omíláte, socialisti, jak chcete, teče Vám do bot. Teče moc, proudem a ze všech stran. Ano, každá strana, co je u moci se může ušpinit. Ale neodvádějte pozornost!! Teď jde o tu Vaši!

Mám radost, že Vám do těch bot teče. Velikou radost. A to jen kvůli Paroubkovi! Protože už snad konečně půjde od válu! Cožpak nevidíte, co s Vámi, s levicí,¨ua pouhý rok a něco udělal?? Že už ve sněmovně nemámě jednu protisystémovou stalinisticko.bolševickou KSČM, ale dvě?!? Že do politiky zavlekl sprostotu, urážky a nadbíhání lůze právě on?

Bojuje zoufale. To zoufalství je vidět čím dál víc. A já mu, Vám, a pak hlavně celému státu přeji PROHRU!! Prohru, neboť jedině 4 roky v opozici vám mohou umožnit vzpamatovat se, očistit od lumpů a karieristů, a pak, hlavně změnit program. Program lidský, středový, rozumný, program pro slušné, PRACUJÍCÍ lidi, ne pro lůzu.

XXL 14.10.2006 8:40

Co to je?

Masarykova dělnická akademie ČSSD?

XXL 14.10.2006 8:47

Re: Co to je?

Už jsem to našel:-D

Masarykova dělnická akademie sídlí v Lidovém domě, Hybernská 7, Praha 1, 110 00. Telefon: 224223757, 296522268.

Mgr. Lukáš Jelínek

ředitel

arch.JJ 14.10.2006 7:18

...když chybí argumenty,..

...raději mlčte. Masarykova dělnická akademie ? Hrůza.

derik 14.10.2006 6:38

Neuveritelne drzy pokus o relativizaci vysetrovani korupcniho jednani,

vyderacstvi, a pokusu o vrazdu clenu CSSD. Zvlastni, ze si Paroubek nepocka na objasneni zda nejde o omyl nebo provokaci, ale automaticky predpoklada vinu. To je nepekne svedectvi o moralni urovni panujici v CSSD, kdyz si predseda mysli ze jeji clenove muzou byt kdykoliv opravnene obvineni.

derik 14.10.2006 6:56

Zvlastni, prvni text mi nejak zmizel.

Takze dodam jen to, ze CSSD ma asi nejakou divnou "kadrovou" politiku, kdyz sefa kabinetu dvou jejich premieru muze delat, podle Paroubkovych slov, blazen. Nebo snad opravdu vybirali nejlepsiho z nejvhodnejsich?

Dobi 14.10.2006 9:36

Re: Neuveritelne drzy pokus o relativizaci vysetrovani korupcniho jednani,

nemalo zajimave je, ze kdyz byl pred volbami obvinen (a to se vlastne obvinil a usvedcil soucasne sam)  pan Paroubek, kricel dokazte to ....  a vlastne nejen pred volbami. Taktez kuprikladu v afere odposlechu byl hlavnim obvineym sef kabinetu, ktery si je objednal a opetovne kricel dokaz te to ....  Ted kdyz padaji obvineni na jine hlavy okamzite plati presumce viny padni komu padni. Tomu rikam ze jsme si vsichni rovni :-D

Ale 14.10.2006 6:13

Jelínku, tohle okecat nejde!!

Doležel byl usvědčeným zlodějem 300 tisíc korun, když začal dělat kariéru v žoldu Grosse (toho politika, který dodnes nevysvětlil, jak si vydělal na byt peníze, které prostě mít legálně nemůže). Paroubek ho používal jako spojky v dalším kriminálním případě - Unipetrol. Teď vyřizoval vraždu, která byla pro něj nanic, ale mohla prospět Paroubkovi. Exministr Rath je důvodně podezřelý z korupce. Exministr Kavan měl v trezoru stovky tisíc, o kterých nic nevěděl. Exministr Bublan se účastnil pokusu o kriminalizaci politického oponenta před volbami. Totéž platí o exprokurátorce Benešové, která se na kandidátku ČSSD dostala osobní intervencí Paroubka. MMR se za Lachnita veřejně říkalo Ministrstvo osobního obohacení. Atd., atd.

derik 14.10.2006 6:08

Neuveritelne trapny pokus

o relativizaci korupcniho a vyderacskeho chovani (nekterych) clenu CSSD. Dokonce predseda Paroubek predpoklada, ze jakykoliv funkcionar CSSD muze byt kdykoliv obvinen. JInak by prece pockal zda obvineni je pravdive, zda nejde o provokaci nebo nedorozumeni. Takze to, ze se svych clenu zbavuje protoze u nich predpoklada vinu dost vypovida o moralnich pomerech v CSSD.

Mišák 14.10.2006 4:43

Jelínku, tenhle rozsah šibalství už nezatlučete!

"Lidový dům se zachoval zřetelně, rychle a správně" = asi půl roku vyčkával a když to prasklo, své šibaly nechal v bryndě a přestírá zářivou čistotu strany Jednoho muže - Paroubkostrany. Paroubek všechno řídí zcela sám (dnes už dokonce za KSČSSD), ale když se něco podělá, začne ryčet JÁ NE, JÁ NE! A za všechno, samozřejmě, může ODS, protože kdyby mlčela a zalezla, šibalům by se dál dobře dařilo.

Iva 14.10.2006 2:22

Pitomost

Větší pitomost jsem už dávno nečetla. Další perla z Lihového domuRv

clay 14.10.2006 1:13

kdopak na těch jejich akademiích lektoroval?

Srba, Doležel, Svoboda se Snopkovou, Kakaový bob, Gross, Ráth, Roko, Kato...?

herakleitos 14.10.2006 3:27

Re: kdopak na těch jejich akademiích lektoroval?

doporučuji jít do minulosti, t.j.dodob vlády ODS to byl vývar. absolventi to neznají.Je nto levárna bpřed volbami. Je to zoufalství.

jirka.s. 14.10.2006 9:41

Re: Re: kdopak na těch jejich akademiích lektoroval?

Doporučuji ti, heraklite, než sedneš před klávesnici, požít nějaký ten uklidňující prášek, případně setřít z očí slzy, které ti vyhrkly dojetím při četbě onoho Jelínkova emetika. Pak se ti snad přestanou před očima plést písmenka a to co napíšeš se stane alespoň čitelné.

clay 14.10.2006 1:06

proč právě teď?

to se ten šibal bude ptát u každý další aféry, kterých se jisto jistě po 8 letech socanského hrabání pod sebe dočkáme "neúrekom"...?

Prétextat 14.10.2006 1:03

Pročpak byla asi zveřejněna právě teď?

"Pročpak byla asi zveřejněna právě teď?" Takhle sugestivně se ptá pan politolog. Správná otázka. Další otázky už pana politologa - propagandistu nenapadají. Tak tedy zaskočím ač nejsem vzděláním politolog: Proč naše policie nešetřila korupci vládní strany dokud byla u moci, proč se vozila po opozici bez pořádných důkazů (případ Kořistka)? Odpověď je nasnadě - naše policie je bohužel zkorumpovaná. Hezký výsledek osmi let vlády socanů. Už jen toto je důvod pro to je poslat do p..., pardon na střídačku.