3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hasan 21.8.2006 7:19

ODS se vydala cestou zrady svých voličů

a opuštěním programu pro který byla volena.To co dnes ODS provádí je sebevražda a její potentáti by si měli předně přečíst svůj vlastnní volební program a ne chystat loutkovou vládu ovládanou Paroubkem.Stydím se sám před sebou že jsem ODS volil.

loula 21.8.2006 6:33

Z trochu jiného pohledu

ČSSD jako strana a Paroubek zvláště jako osoba byli ODS před volbami označeni jako korupčníci a zločinci nevyhýbající se ani vraždám. Prostě jako lidé, kterým slušný člověk ruku nepodá, což pan Topolánek ve světle reflektorů učinil.  Proto bych od ODS očekával asi takovouto povolební politiku: jestliže Paroubek díky volebnímu patu volí obstrukce, tak veřejně říci, že účelem těchto obstrukcí je zabránit vyšetřování zločinů ČSSD a ODS na tuto hru nepřistoupí, protože se zločinci se nevyjednává. Jestliže ODS není schopna díky volebnímu patu získat podporu své vládě ani nemá sílu vyvolat předčasné volby, potom ODS odchází do oposice, kde plně využije koaličních 100 hlasů na prošetření zločinů ČSSD, zabránění hospodářských experimentů ČSSD a  a vyvolání předčasných voleb parlamentní cestou.  Proč proboha tak "zásadová" ODS jedná se zločinci dokoce i za cenu rozbití koaličních partnerů? Nebo je to v všechno jinak?

franta 21.8.2006 7:40

"ODS odchází do oposice, kde plně využije koaličních 100 hlasů"

Jó, bejvávalo. O jakých sto hlasech mluvíte ?

loula 21.8.2006 7:58

Re: "ODS odchází do oposice, kde plně využije koaličních 100 hlasů"

Jo, to je fakt, takže když ODS konečně zmoudří a bude chtít naznačenou cestu nastoupit, tak ji budou chybět ty koaličí hlasy, které hodila přes palubu ve vidině vládních koryt. A začne škemrat u lidovců a zelených. Pokud k tomu dojde, tak ODS bude skutečně připomínat ubrečeného žalobníčka, a pak bude chybět poslední krok, totiž že Klaus pověří sestavením vlády Paroubka s poukazem, že ODS je nevěrohodná. To jsou věci...

Ladislav N. 21.8.2006 5:12

„všechno, nebo nic“ ... Tohle víme dávno. Ale má teďvůbec smysl, aby se ODS drala k moci na dva roky či méně?

Proč ODS nenechá Paroubka a spol., aby se plácal v problémech, které si sám hloupou správou společných věcí nadělal? K tomu nám něco napište... ;-)

izak 21.8.2006 9:49

Re: „všechno, nebo nic“ ... Tohle víme dávno. Ale má teďvůbec smysl, aby se ODS drala k moci na dva roky či méně?

Protože je nám z Paroblba zle!!!!

Diphallus 21.8.2006 0:49

cele Cesko ma narok jen na jeden takovy pripad

An extremely rare medical condition called penile or penis duplication, or diphallus - there are about 100 such reported cases of diphallus around the world and it is known to occur among one in 5.5 million men.

Ladislav N. :-))) 21.8.2006 5:07

Re: 5.5 million men

To musíte za Jičínským a Křečkem a gerontokracií v ČSSD a KSČm, nám to zaplaťpámbů funguje... ;-P Zatím.;-D

Stachanov 21.8.2006 0:39

Langer i 2 měsíce po volbách opakuje stejnou frázi

že by ČSSD měla ODS uhnout. Jenže tudy prostě cesta nevede.

Co se týče Slovenska, tam to sleduju s neskrývanou škodolibostí. Fico si myslel, jak dostal podporu Mečiara a Sloty skoro zadarmo, a teď se utápí v problémech. A to se Mečiar teprve zahřívá. Mečiar je sice z jiné doby, ale o to bude zajímavější sledovat jeho tahanice s populistou Ficem. Zatím to vypadá, že za chvíli můžem očekávat další mohutnou vlnu uprchlíků ze slovenského sociálního státu ;-D

Milan 21.8.2006 0:27

Váš problém, pane Langere,

spočívá v tom, že jste příliš chytrý a příliš vzdělaný.

Paroubek těmito vadami netrpí a proto se má dobře a jeho heslo co je dobré pro Paroubka, to je dobré i pro stát, spolehlivě funguje u všech pitomců, kterých je většina.

icok 21.8.2006 9:54

Re: Váš problém, pane Langere,

Nerad s Vámi souhlasím,ale vina je v pitomejch voličích.Nejsa politikem ,mohu to napsat,nemohu je urazit.Kolik hlasů se opět vyplýtvalo na nezvolitelné pravicové straničky.A tyto hlasy teď chybí!!!

JH 21.8.2006 17:36

Pan Langer

není ani příliš chytrý, ani příliš vzdělaný, protože si plete pojem frakce. Anebo je chytrý demagog a počítá s tím, že čtenáři nebudou nad jeho článkem přemýšlet.

Nestranny pozorovatel 21.8.2006 0:26

Nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt hur

Langere, v CR se stale rozhoduje o zavaznych vecech, nejenom ted po poslednich volbach. Zadna z velkych politickych stran neni zarukou zlepseni. Bohuzel. Takze muze byt i hure pod kteroukoliv z nich. Nebo i dohromady - tj. pres opozicni smlouvu. 

aTeo 21.8.2006 0:56

Njn,

až bude nejhůře, nastoupí Blaničtí rytíři... A tak to má byt, bo tak je to spravne! :-P