4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladimír 21.8.2006 11:44

Kozel zahradníkem

Jak bude Ivan Langer prospívat naší zemi ve funkci MV?Lhář,politický mafián a podrazák se představuje jako světec,který bude napravovat škody svých předchůdců.Současnému ministru Bublanovi nesahá tento bývalý aktivní svazák ani po kotníky.Zeptejte se na něho v Olomouci,tam ho znají velmi dobře.

Em 21.8.2006 11:52

Re: Kozel zahradníkem

Jak jsem došel k větě : ...co prospívá této zemi... tak to stačilo.

Karel 21.8.2006 11:42

ODS jasný vítěz voleb

Ale vláda nedostane podporu, a když dostane, ODS neprosadí nic z programu.Nebojte se politikové vše šktrnout a domluvit se na novém volebním systému a na nových volbách! (199 či 201 mandátů aby nebyl pat).

frisco 21.8.2006 11:24

Brekot soudruha Langera

Přesně to se dalo očekávat - po vytahování si trika celá slavná ODSka přilezla ke křížku / to se mi povedlo Jirka-křížek-Paroubek/ a nyní bude konat tak, jak křížek dovolí, včetně toho, že jim bude diktovat koho si přeje či nepřeje za ministra. To je opravdu gooool. Proto a jen proto si zasloužilí soudruzi z ODS, pro něž jsou - přes všechny jejich hrdinské kecy o právu a spravedlnosti ble ble ble ble - nejdůležitější jejich osobní pašalíky a očekávané prebendy zaslouží ponížení, které jim vrchovatou měrou  K ř í ž e k  poskytuje. Vsaďte se, že ODSka splní všechno, co bude po nich požadováno!!

pf 21.8.2006 11:22

driv nez se pane magistre a doktore stanete ministrem vnitra

meli bychom vedet, kdo si vas uplynula leta predplacel milionkem rocne prostrednictvim advokatni kancelare, kde jste udajne, vedle mistoredsednictvi v parlamente, dokazal jeste delat koncipienta.

maca 21.8.2006 11:14

a jeste dotaz

Rad bych, jestli by mi nekdo vysvetlil, jak to funguje v partajich. A sice, jak je mozne, ze ve vedeni -konkretne ODS, sedi uz leta takove typy jako zrovna tenhle pan Langer, kdyz az na vyjimky jsou strany postavene na demokraticke bazi, maji zavazne stanovy a volby a sjezdy a kdovi co. ODS je uz x-let v opozici, tedy znamena to, ze se ji nedari. Jak to, ze ji vedou porad ti stejni, NEUSPESNI, lide??? Co delaji ti radovi clenove? Mozna o tom hovorim jako slepec o barvach. Nikdy jsem v zadne strane nebyl, ale stejne to nechapu. Ve firme se Vam nejakou dobu nedari, potom uz to trva moc dlouho, a jdete do kytek, ne?

maca 21.8.2006 11:18

Re: a jeste dotaz

Napada me akorat, ze vi neco na ostatni.;-)

Janus 21.8.2006 11:54

Re: a jeste dotaz

Jak to funguje v partajích?:-/  No, ono se to hned zkraje po plyšáku pěkně všechno provázalo s nově vytvořenou podnikatelskou sférou. Vlastně se upevnily vztahy z předlistopadové éry, jen na místa původních funkcionářů nastoupili jejich potomci či spřízněné duše. :-( No, a vytvořené vazby, ze kerých mají obě strany užitek, tak ty se přece neruší, že? Podnikatelé by si museli vyhledat (ne že by se nenašlo dost ochotných) a platit (to už je horší - třeba by chtěli více) nové "kádry" a politik by musel začít - nedej bože - třeba i pracovat. A řadový člen? To je zatím idealista a nezadržitelný optimista ... ;-(

Janus 21.8.2006 11:56

Re: Re: a jeste dotaz

P.S: "idealista a nezadržitelný optimista" - tedy něco jako místní Kajan ... ;-)

Taraszátaras 21.8.2006 10:57

Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

Běž domů, Ivane! (Plešounům tykám.) Ale na pravicovém Psu, takové odsouzení od čtenářů, to je na pováženou. Důvody neobliby pana Langera jsou zřejmé i z tohoto článku. Omílání hesel, frází, otahaných sloganů. Když každý den bez vlády stojí tolik peněz, proč jste dva měsíce ztratili nesmyslným a bezúčelným blbnutím s trojkoalicí? Když jste vyhráli volby, tak už proboha začněte vládnout, a neohlížejte se na nějakého Jirku Špekáčka! A za každým projevem pana Langera je cítit zákeřné prospěchářství, nesolidnost, zlovolnost, prolhanost. Ten člověk neměl být nikdy politikem, možná tak ještě mafiánským bossem v Chicagu. Pravicový (český) politik.

orso 21.8.2006 11:58

Re: Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

Hm, a jak si to představujete, "neohlížet se" na Jirku Špekáčka? Copak to jde? Tarasi, Tarasi...

Taraszátaras 21.8.2006 12:30

Re: Re: Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

No úplně ho ignorovat, hajzla. Prohrál volby, tak ať táhne. Do RaJe.

orso 21.8.2006 12:46

Re: Re: Re: Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

To nejde. To by se muselo hnout něco v ČSSD. Ale těm to zřejmě náramně vyhovuje. Jaký pán, takový krám.

S tím hajzlem rád souhlasím... ;-)

Taraszátaras 21.8.2006 12:55

Re: Re: Re: Re: Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

Jste moc důvěřivý.

pan Havran 21.8.2006 12:52

Re: Re: Re: Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

Přesně tak, Tarasi. Paroubek prohrál, tak tu přece není! A když někdo někde není, když je vzduch, tak ... šup, nic vítězi nebrání 100% prosadit svůj program! Ehm, tedy pokud vítězem není náhodou Pyrrhus http://hry.mantikora.com/knihovna/clanky/heracleapap.php4

trojan 21.8.2006 13:14

Re: Re: Po třiceti osmi létech je to možné použít znovu

samozřejmě,že to jde.Tři pokusy o setavení vlády bez nějaké debaty z Paroubkem a potom předčasné volby.Ano jde to ale musí se chtět.

maca 21.8.2006 10:56

i vy naivo

Pane Langere, o jakem kompromisu je rec? Kvuli tomu jsem Vas nevolil, abyste s Paroubkem vladli spolu. Je cas na zasadni a nesmirne dulezite zmeny, ale s CSSD zadne NEUDELATE!!! Takze Vas zadam, dovedte nasi zemi k novym volbam, pokud mozno ihned, v opacnem pripade nechte Paroubka a jeho kamarady, at se jim to vladnuti pekne vzprici v krku. Jinak budete jen resit jejich problemy a v dalsich volbach jiz se mnou nepocitejte. A troufam si odhadnout, ze tim rozcilite vice lidi nez jen toho jednoho volice. Zkuste prijmout porazku viteze, takovej je zivot. Chibi vam ta jedna zidle, ach jo.>-

maca 21.8.2006 10:57

Re: i vy naivo

Jezis. CHYBI je spravne, fuj!8-o

kritik 21.8.2006 10:23

neřečnit

Je skutečností, že toho Paroubka k uznání, že prohrál volby nedostanete. Tak už o tom nepište a konejte sami! Jó, ono to nejde? Tak nevykládejte, že jste ty volby vyhráli.

F.Vízek 21.8.2006 10:01

Vlastní zkušenost

nejen ze 4 leté přímé spolupráce s ODS v Radě města Jablonce nad Nisou (kde tato strana opakovaně vyhrává volby), ale i znalost situace na řadě krajů i dalších měst  mě snad opravňuje k prohlášení, že NEJSLABŠÍM článkem ODS je její centrální vedení: Langer, Tlustý, Říman a za nimi v závěsu Topolánek,  Nečas, Němcová ...  Proč to členové ODS trpí, proč jsou v čele právě tito lidé - to je věc strany samé, ale že tento stav řadu let plně vyhovuje opozici, to je jasné.  Proč by toho plně nevyužila ! ?

Dušan 21.8.2006 10:55

Re: Vlastní zkušenost

No, vedení ODS sice opravdu není důvodem k jásotu, zato vedení ČSSD, to je teda opravdu hodně silná káva.

princ bajaja 21.8.2006 11:11

Re: Re: Vlastní zkušenost

Máte pravdu,  obojí je katastrofické,  k tomuto hodnocení není co dodat. Jediné, co mne však zaráží na současném vedení ODS, které se oprávněně "těší" na vládnutí této zemi, je absolutní ztráta sebereflexe.  Nulová obměna, tedy v nejužším vedení žádné nové tváře, tedy systém politbyra. Komu není rady, tomu není pomoci. Proto vůbec neočekávám ze strany ODS nějaký tlak na předčasné volby, to je mediální komedie, která pouze bude předcházet shnilému kompromisu se socany. Touha vládnout po osmi letech je přeci  tak mámivá

Karel 21.8.2006 9:52

Docela by mne mrzelo,

kdyby jste se ministrem vnitra pane Langere nestal a tím pádem nám všem neukázal, jak to lze u policie dělat lépe,radostněji a se skvělými výsledky.

vili 21.8.2006 9:45

Humorista Langr

Je legrační, slyšet od člověka, jenž se svý modrým učitelem na hradě prosazuje filosofii objektivismu, ruské židovky Rosenbaumové, že má někdo myslet na něco jiného než na sebe. Myslím, že na to Ivánek velice, ale velice účelově zapomíná.

P.J.Skalinský 21.8.2006 9:45

Vloudila se chyba

Ano, vloudila se nám do historie chyba, a možná dosti velká!  Bývalá opoziční ODS měla dostat již dříve od "lidu" šanci podílet se na moci. Třeba měla  tato strana stran tlačit na předčasné volby už v minulém volebním období a po vítězství předvést jak to skutečně myslí.  (t.zn. i pan I.L.) I když při její schizofrenosti - kdoví jak by to vlastně fungovalo. Schizofrenost vidím i v  jejích symbolech - pták  Ohnivák modrý letí doleva a  "turistická" modrá šipka ukazuje doprava. Jen tak mimochodem, v turistickém značení se modrá používá pro značení toliko "regionálně významných" tras.

Rony 21.8.2006 8:48

Pane Langere,

jsem přesvědčen, že patovou situaci si do značné míry zavinila ODS sama tím, že se nedokázala před volbami zbavit lidí jako jste vy a soudruh Tlustý. Nechce se mi věřit, že byste byli opravdu natolik nepostradalní, že by to bez vás nešlo a jsem si docela jistý, že by vaše neúčast na kandidátkách přinesla ODS těch potřebných pár tisícovek hlasů, které by jí umožnily sestavit vládu bez potupného handlování s Paroubkem. Výměna trojkoalice za vládní křesla pod Paroubkovou kontrolou se určitě projeví na příštích volebních výsledcích.

cekatel 21.8.2006 8:51

Re: Pane Langere,

naprosto souhlasím, ODS dám hlas v okamžiku, kdy se zbaví jmenovaných pánů

a že už čekám dlouho a nejsem rozhodně sám

princ bajaja 21.8.2006 9:14

Re: Re: Pane Langere,

Tak již podle téměř jednoznačných reakcí vidím, že tímhle si Ivánek tapetovat stěny určitě nebude. Pravda prostě smrdí, a nikdo jí nemá rád, ale neunikne jí!

V. Chaloupková 21.8.2006 9:40

Re: Re: Pane Langere, -

Souhlasím, i já jako volička pravice jsem právě kvůli lidem jako Langer, Nečas, Tlustý a Říman raději dala hlas stejně pravidovému Bursíkovi.  Pár dobrých výměn a ODS by se dnes nemusela ponižovat před Paroubkem. Jsem zvědava, kdy ODS konečně zjistí, že musí fungovat ve prospěch pravocových hodnot a ne ve prospěch svých čekatelů na křesla. (Ostatně kariéra pana Langra velmi připomíná kariéru pana Šloufa, také ze školy rovnou do politiky a nikdy žádná skutečná práce).

ddd 21.8.2006 9:54

Re: Re: Re: Pane Langere, -

Pokud jste volila Zelené, tak jste nikdy nechtěla dát hlas ODS. Přiznejte si to. Tyhle keci kolem personálií jsou jen účelové.

Zrovna tak bych mohl říci, že bych volil ČSSD, kdyby v ní nebyli Paroubek, Sobotka, Škromach, Urban, Rath, Bublan, Zaorálek ....................