12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak jsem se styděl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ajax 26.5.2008 20:12

Dost možná je to nejhorší vláda v historii národa

Vždyť uvalila na náš národ věčnou hanbu, když zradila naše příbuzné a přátele v době, kdy na nich naši společní nepřátelé páchají genocidu. A to přesto, že nám nic srovnatelného v současnosti nehrozí. Možná že bychom neměli vůbec žádné potíže, i kdybychom tu mafiánskou teroristickou verbež označili na mezinárodní scéně jejím pravým jménem.

pbla4024 26.5.2008 20:02

Re: Re: Pane Klausi, měl jse tomu drzému Srbovi ambasádorovi odseknout . . .

Co měla UCK společného se Srebrenicí? Není to náhodou v Bosně?

J.G. Pašek 26.5.2008 19:56

Re: Re: Pane Klausi, měl jse tomu drzému Srbovi ambasádorovi odseknout . . .

Nehodlám se o tom s tebou dohadovat . . . . 

Emil XX 26.5.2008 19:52

Re: Re: Re: Re: Fakt jo ?

Ano, Havel měl na začátku 90 let ale zejména roku 1990 obrovskou autoritu. Ovšem, zvolení V. Klause do čela OBČANSKÉHO FÓRA tuto autoritu do jisté míry narušilo. Posléze došlo k rozpadu Občanského föra na ODS a Občanské hnutí.ODS se stala po volbách 1992 nejsilnější stranou, zatímco Občanské hnutí se nedostalo do patlamentu.

AndyO 26.5.2008 19:49

Re: Vážený pane presidente,

jestli se vám to včil nelíbí, tak máte smůlu. Mně se to zas nelíbilo za komunistů a včil je to fajn. Mohlo by to být lepší, ale rozhodně i horší- koneckonců minulé dvě vlády stály za pendrek. Ale horší než za komunistů nebyly, to si může myslet jen komunista.

AndyO 26.5.2008 19:43

Re: Nejsem Alex

dobrá křeč:))

Václav 26.5.2008 19:39

Vážený pane presidente,

Svůj díl viny máte i Vy. 2 x jste pověřil pana Topolánka sestavením vlády a tak špatnou vládu jako máme včil, jme patrně neměli ani za komunistů. No a teď se Vám to vrátilo, stydíte li se, pak  se stydíte za svoje zásluhy, asi tak.

medvěd 26.5.2008 19:32

Re: Stydím se argumenty českého prezidenta.- jenob trouba se může stydět za pravdu

Rozhodně nejsem, členem fan klubu Václava Klause ale zajeho postup ve věci Kosova jej velmi oceňuji , alespoň částečně tak smyl hanbu kterou na naši zemi uvalila svým hanebným rozhodnutím o uznání Kosova naše vláda.  Vláda která zradila historické přátele Srbsko, která posvětila svým rozhodnutím druhý Mnichov a v rozporu s mezinárodním právem uznala samostatnost  kosova vedeného lidmi spjatými s muslimskou drogovou mafií. Dobře že pan president učinil co učinit mohl  a alespoň trochu smyl z nás všech  tu hanbu zrady.   Pokud se za argumenty pana presidenta stydíte jste buď nebetyčný tupec nebo masichista  který si libuje  v tom, že jím slušní budu opovrhovat.  

Ajax 26.5.2008 19:26

Nejsem Alex

to zaprvé. Opět mluvíte bez dovolení, to zadruhé. A zatřetí mě  ženské názory na politiku srdečně nezajímají, snad kromě hodně vzácných vyjímek a mezi ty se určitě neřadíte. 

west 26.5.2008 19:22

Re: to ale neznamená

Já myslel, že Albánie už jeden suveréní stát má.....

west 26.5.2008 19:21

Re: Pane Klausi, měl jse tomu drzému Srbovi ambasádorovi odseknout . . .

Správně jsi napsal slovo " pohádku ", protože onen slavný masakr se odehrál jen v myslích tvůrců PR slovutné UCK.

Ajax 26.5.2008 19:20

Ač ho nepřeceňuju

tak si myslím, že Klaus rady od Kačera Donalda nepotřebuje. Protože ten o tom stejně nic neví.

AndyO 26.5.2008 19:19

Re: No jestli je někdo nestydatý

Velezrádce? Co to meleš, Alexi? Tady není Srbsko a srbové nám můžou být ukradení. Jestli ty jsi Srb, tak je to tvoje věc.

Ajax 26.5.2008 19:15

To nás dojalo,

že se stydíš za argumenty českého prezidenta. Klidně sis to ale mohl nechat pro sebe, blbe.

sláva 26.5.2008 18:59

to ale neznamená

že si Srbové zaslouží náš obdiv a podporu navěky. Už za ty své války s národy Jugoslávie ne... a jestli Kosovští prohlasovali za nezávislost, nedá se nic dělat. Slováci taky. Slovinci taky. Choravté taky.

Srbové jsou na tom jako Rusové: měli velkou říši a ta se jim rozpadla. tak nostalgie.

eh 26.5.2008 18:58

Stydím se argumenty českého prezidenta.

Jarda J. 26.5.2008 18:47

Jenom by mě zajímalo...

Jenom by mě zajímalo, co by dělali amíci, kdyby jim mexikáni sebrali 1/10 Arizony a vyhlásili tam nový stát ? Naše demokratická  vláda by ho samozřejmě uznala a šlechtic by to národu přesvědčivě  zdůvodnil.  Docela rád bych se podíval, jak náš Drbohlav Poslední by vyprovázel amerického atašé a foukal mu bebino. To by potom ani radar nebyl, tak bychom dopadli. Myslím, že je to docela dobrý námět na divadelní hru a nabízím ho velkoryse Havlovi zdarma.;-)       

Karel 26.5.2008 18:19

Já jsem na úsporné balíčky také hrdý!!!

Josef Schweik 26.5.2008 18:18

Ono nás spojuje i to, že jsme se

i my Češi, i Srbové, připravili vlastní hlopostí o tu větší formu státu, která nám i okolí dodávala tu iluzi síly a moci. To, co se Benešovi sesypalo po smrti TGM, to se Miloševičovi pochrulo po smrti Titově. Státy jsou udržovány idejemi, na kterých byly založeny. ČSR a SFRJ byly obě, bohužel, založeny na ideji charismatu zakladatele, nic víc je pohromady nedrželo, tak se obě rozpadly.

Češi i Srbové si dokázali, že po třech stoletích v posici negra si nemohou dovolit přeskok do posice hegemona, protože jediné, co dokázali, byl pokus udělat negry z těch, se kterýma tu zem sdíleli.

Srbové narozdíl od Čechů nezapomenou, protože Čechy  po půl milionu ani nevraždil za okupace Slovák, jako Srby Chorvat, ani za moccnářství nehubil kaizr jako je Turek. Nikdy se nevzdali, protože by tu už nebyi.

To ale C.K. kňoura s bolševickou universitou alibismu, kerej si jezdí ráchat moudí k bejvalejm balkánskejm náckům a esesákům a nadává na nejvěrnějšího spojence, chápat ani nemůže, šlo by to proti jeho přirozenosti.

V padesátejch se tu dělo v podstatě to samý, jako za Sloba v Srbsku. Kde jsou vaše vášnivý odsudky vlastních fotrů, který uvalili genocidu na kmen vlastní, vy darebáci??

Josef Schweik 26.5.2008 18:07

Koukam, lidičky, že vaše soudy jsou sakramentsky rychlý

Jo, dědkové naši se v hrobě vobracej, jak jsme dali portugalskýmu EUrokratovi milej prezent.

Co to ta naše vláda mazaná vlastně uznala? Kmenový souručenství pacholků se středověkejma zvyky. Veliký hřiště pro naše humanitární inžinýry, kerý tam budou moct provádět pokusy vo vyšlechtění eurosociálisty z kmenovýho vraha. Enklávu, ve který už půl století panujou zvyky a zákony, kerý nemůže uznat za platný snad žádná civilizovaná země, jenže tam dneska kdejakej polepšovatel mravů prebenduje z masívních subvencí z eurozony.

Když už tu budeme retrospektivně soudit národy (že teda, jako chcípáčkové, který nikdá s nikym neválčej má me ten morální grunt na tyhle řeči!!), tak zkusim připomenout, že před uznáním byl sice Miloševič, před nim Tito, ale před i za Tita tu byli hoši albánský, který Hitler ve dvou divizích pouštěl řezat krky Srbům, že muslimové to holt v zemi, kterou tři sta let ponižovali, vykrádali a vybíjeli, budou mít vždy těžký.  On muslim je takovej jugoslovanskej sudeťák, ale jeho "Mnichov" leží na Bosporu.

Co kdybyste radši pořešili ty svý, než se tu budete pouštět do advokacie "nevinnýho Albánce nebo Bosňáka".

Pan Topolánek se zachoval jako Bruselskej psík, vono se mu to jednou vrátí, jako každýmu a vše.

jirka.s. 26.5.2008 17:57

Re: Re: Není žádná náhoda,že

A ty sám se řadíš mezi které z toho tvého výčtu, prasečí zube? :-(

Ajax 26.5.2008 17:10

No jestli je někdo nestydatý

tak to jsou Topolánkovi obdivovatelé, kteří haní Srby, aby nemuseli přiznat, že se Mireček  konečně projevil  jako velezrádce. Což přepokládal každý soudný člověk, že na to dojde.

V této diskuzi bylo dokonce několikrát vytaženo na

světlo i Velké Srbsko, přestože sám hlavní žalobce ICTY uznal, že

pokus o jeho vytvoření neklade Miloševičovi za vinu. Od primitivečků, kteří se modlí za svého hrdinu - statečného primitiva ovšem nelze očekávat lepší argumenty než tyto průhledné, stokrát vyvrácené lži.

novák 26.5.2008 17:08

Re: Jestlipak si nějaký

Zkuste si sehnat i nějaké nestrannější informace, ne tedy ty z Lihových novin nebo ČT.

VLADIMÍR 26.5.2008 17:05

Že jste jediný

prezident, tak nad tím se zamyslete, proč asi, jak vás známe tak máte všechno promyšleno s kalkulem do budoucna a s tím vaším charakterem se určitě stydět neumíte

Emil XX 26.5.2008 17:04

Je to jak píše Pamětník - do Martina chodily peníze od státu "na dřevo"

Pak STÁT dále prodával ty tanky apod. na dluh. Jistě, alespoň teoreticky mohli říci výrobcům, že jim nic nezakazují, ať své výrobky prodávají jak umí.

J.G. Pašek 26.5.2008 16:51

Pane Klausi, měl jse tomu drzému Srbovi ambasádorovi odseknout . . .

aby vám radši vyprávěl jeho pohádku o 1995 masakru mohamedánů v Srebenici, proč a jak skončil slavný Srb Slobodan Milosevič a Radko Mladič . . . 

VLADIMÍR 26.5.2008 16:50

Re: Pane prezidente.......

Ty si vůůůůl

VLADIMÍR 26.5.2008 16:49

Re: Není žádná náhoda,že

Cynika přece nelze urazit

Ruda 26.5.2008 16:49

Hovorova cestina

Nikoliv "..., ale krok české vlády že je zasáhl.", nybrz "..., ale že krok české vlády je zasáhl."

Snad alespon ceska statni hlava by mohla psat verejna prohlaseni cesky na urovni, ne?

král Šumavy 26.5.2008 16:49

za Rakouska-Uherska

bych se za svého panovníka nestyděl