13.5.2024 | Svátek má Servác


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak jsem se styděl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dušan Neumann 26.5.2008 4:02

já bych se spíše styděl za rozdělení Československa .... jenže

co kdyby to dopadlo podobně jako v Kosovu? A po deseti letech přestřelek na Vsetínsku a v Bílých Karpatech a stanném právu v Bratislavě Slováci stejně vyhlásili nezávislost. A to jsme si podstatně blíž než Srbové s kosovskými Albánci, a také si můžeme stěžovat co všechno jsme do Slovenska ve společném státě investovali, a že máme hostorický nárok na území až po Nitru anžto tam zasahovala Svatoplukova říše. odle mne jedinou chybou při uznávání Kosova je, že území okolo Mitrovice obývané Srby nebylo přičleněno k Srbsku výměnou za uznání nezávislého Kosova.

zalozak 26.5.2008 3:58

Dekuji...

I kdyz je to , bohuzel, do jiste miry symbolicke gesto, je dulezite ze bylo ucineno. Dekuji!

Je tragedie kdyz ma stat vladu vedenou primitivem a slozenou z cele rady  hujeru. S vyjimkou 3 ministru kteri si jsou sice velmi dobri profesionalove avsak kopajici za jiny nez "domaci" team :-/

zalozak 26.5.2008 3:52

Re: Za to se stydět nemusíte.

Neschopnost mnohych prispevovatelu a autoru videt prez zakaleny zrak sve vlastni nenavisti je bohuzel jiz na tomto foru faktem.  Pokud vam vas hystericky vykrik snizil hladinu stresu pak alespon slouzil k necem. Jinak se ale mylite na cele care - Klaus je vas prezident ;-D   stejne jako (bohuzel) je soucasna vlada vasi (a  nasi) vladou;-(  

Co se vaseho rozhorceni tyce - obavam se ze jste nejen nepochopil o co jde, ale zrejme ani nejste ochoten se o takove pochopeni pokusit. Smirte se s tim ze jmenovani nekoho neni (resp. by nemelo byt) soudne vynutitelne. A pokud alespon na sekundu se nekdy uklidnite - zkuste si predstavit do jake situace by se dostala zeme kde soudni moc muze prezidentovi (ci jakemukoliv volenemu predstaviteli statu) naridit koho si preje mit jako soucast sve exekutivy.

Ovsem pokud je P.Pekarek pseudonum pro Dr. L  pak se asi neni cemu divit...

ja 26.5.2008 3:43

Re: Za to se stydět nemusíte.

Presne!!!!Navic, co bylo kdysi neni dnes, to by snad mohl chapat i takovy Klaus. At si maji kosovci svuj vlastni stat, jako ho mame my. Kde se sakra pise o tom ze Srbsko musi zustat nedelitelne? Klaus zase placa a nevi o cem. Je to hnup.(Y)

Paul Sulc 26.5.2008 3:03

Re: souhlas

>musime<, to je proste starodavne ceske ritni lezectvi. Oportunismus, alibismus, dalsi atributy malocechocloveka..U Topolanka se da cekat kdejaka spina, ale od knizete, dosti bohateho na to aby se nemusel vlisavat do prizne, to teda jsem necekal.

Pavel Pekárek 26.5.2008 2:14

Za to se stydět nemusíte.

Styďte se  spíš za to, jak zacházíte s Dr.Langerem.Styďte se za to, že jste slíbil dodržovat zákony a Ústavu a nedodržujete je.Styďte se za to, že se stále odvoláváte a odsouváte to, co stejně jednou budete muset udělat.Buď Dr. Langera jmenujete, nebo ne.Když ho nejmenujete, budete muset říct, že ho nejmenujete proto, že se dotkl Vaší ješitnosti tím, že se s Vámi soudil.Že tím urazil Váš majestát a proto ho nemůžete jmenovat.Styďte se za to, že jste neřekl při prezidentské volbě to, co jste říci měl.Pokud budete chtít, abych dodržoval zákony, nevolte mě.Neboť já je dodržovat nebudu.Styďte se za to, neboť když si znovu a znovu pročítám , jak s

Dr.Langerem je zacházeno, je mi z Vás na zvracení.

NEJSTE MŮJ PREZIDENT.

Já si počkám za 5 let na svého, doufám, že Vám nebude podobný.

Novák 26.5.2008 1:47

Bohužel,

Václava Klause sice "nemusím" a není to "můj" president, ale v tomhle případě s ním plně souhlasím.

Jana 26.5.2008 1:17

nezklamal

Vážený pane presidente opět jste mě nezklamal.  Děkuji. Zklamaná jsem uloupením značky ODS novou stranou a jejím vedením. Pro některé bývalé skalní voliče ODS již zde není alternativa u voleb. Když je případně vznesena námitka, jsou to hned rebelové. Ti si ohrožují svou politickou kariéru a jsou na pranýři, přesto, že hájí to, co požadují někteří voliči. Jsem šťastná, že jste naším presidentem. Jsem na to pyšná ! Přesto by jsem,  pro mě a moje děti byla raději, kdyby jste byl předsedou vlády. Zdravím.

slava 26.5.2008 1:03

Klaus se měl začít stydět mnohem dřív a za věci jiné

Taková figura jako Klaus by o studu vůbec neměla mluvit, tím spíše, že to byl Klaus, kdo tuhle vládu bezskrupulózních gaunerů jmenoval.

JH 26.5.2008 0:52

Pane GoGo, nebuďte

na Ing. Klause tak přísnej :-) !

york 26.5.2008 0:45

Volba Václava Klause za prezidenta byla správná,

ale na rozdíl od něj se za člověka, který má tuto špínu na svědomí  nestydím. Nepovažuji ho za reprezentanta českého národa.

Real 26.5.2008 0:39

Re: stydím se též,pane presidente....

Máte pravdu ,proto lezete do do řiti Srbsku ,jestli jste si nevšim,nezapomeňte lubrikovat ;-D

rif 26.5.2008 0:16

souhlas

mam stejne pocity pane presidente, nechapu ze kdyz mensi Slovensko se rozhodlo Kosovo neuznat, proc my " musime " jak se vyjadril nas ministr zahranici.

gogo 26.5.2008 0:09

stydím se též,pane presidente....

je však historicky prokázáno, že Češi jsou morální prostituti a musí, prostě musí někomu lézt do řiti...Bohužel