7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak jsem se styděl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 26.5.2008 10:07

JAK VIDNO

Ten který již mnohokrát prokázal, že studu nezná se najednou stydí......Že by i za jmenování a podílu na ustanovení TOPŠAŠKES vlády a opětné jmenování Čunka za ministra a tím pádem i místopředsedy vlády.....

vita 26.5.2008 10:07

Re: Re: Re: Falešná argumentace

Moje první reakce měla být podobná jako Tomášova. Nepoznat rozdíl mezi národním státem a koncentračním táborem - na to je potřeba skutečně velmi nízké inteligence.

Pokud tzedy dotyčený nemíní provokovat - vzhledem k tomu, že v Mauthausenu zahynul můj děda, ta MĚ jsi vyprovokoval - HÝZLE!

defurak 26.5.2008 10:05

Stydím se spolu s Klausem - je to podlá zrada a ohýbání hřbetu.

Stydím se za naši nesebevědomou vládu. To je řečí o hájení národních zájmů ! Svá ramena ukazujeme na prkotinách - v zásadních věcech Topolánek, Schwarzenberg, Vondra a spol. se plazí po kolenou přes zásadní nesouhlas většiny občanů. Otírají se o Fica, Tuska - pokud se týká hrdosti, respektování názoru obyvatel a používání zdravého rozumu jim však nesahají ani po kolena. Stydím se za ně spolu s Klausem.

Neříkejte, že nevíte o co v Kosovu ve skutečnosti jde - americká základna, lignit, měď, zinek ! A jak to tam skutečně vypadalo a vypadá? Podívejte se na dokument "Uloupené Kosovo" a nebo se pobavte s lidmi, kteří tam v poslední době byli. Pokud vás ani to nepřesvědčí - tak se tam vydejte sami ! Válet se po plážích ve Španělsku umí každý - vydejte se do Kosovských hor, frajeři !

AndyO 26.5.2008 9:55

Re: Švýcarsko má velmi užitečný paragraf

ano, to je správný názor a dva miliony Albánců( podle mítních samí mafiáni) se v Evropě pěkně rozmístili:)))

Tady je to dneska jeden Benešohitler vedle druhýho:-/

medvěd 26.5.2008 9:53

Re: Srbsko rozpoutalo - a západ nehnul prstem !!! a reagoval po letech pozdě a zcela chybně

Miloši, máte pravdu v tom, že Srbsko rozpoutalo války na Balkáně, protože se Jugoslávští komunisté chtěli vzdát své moci . Ano začali válku s Chorvatskem a Bosnou a po zásluze je posléze prohráli. V té době však západ neudělal vůbec nic  proto aby Srbsko zastavil , jen čekal a čekal . pak když po Deytonstém jednání pod patronací USA došlok mírové dohodě a mělů být klid, zincenovali albánci na Kosovu nové nepokoje  a jakoby exodus albánců z Kosova ,což bylo perfektní divadlo ( jak to následně přiznaly iUSA)  ,zahájily  USA  protiprávní a zločinn bombardování Jugoslávie  dosáhly tím pouze toho že zbytel Srbú z většiny  uzemí Kosova uprchl do Srbska  . A na Kosovu se ujala vláda albánská  muslimská drogová mafie.

Závěr. když měl  zasáhnout a včas Srbsko zastavit  protože napadlo jiné státy, Sloveniji  Chorvatsko a Bosnu,   západ neudělal nic.  Když poté Srbsko chtělo uchovat   celistvost území své vlastní země ( Kosovoa Metohia  jsou součástí Srbska tak jako u nás  Morava  a Slezsko patří do ČR )   USA  Srbsko nesmyslně  bombardovaly  a přispěly tak k etnickému vyčištění Kosova od Srbů a následně zcela protiprávně uznali jeho samostatnost , k čemuž se nyní Česká vláda haněbně připojila a zradila tak své historické spojence Srbsko a  odsouhlasila  tak druhý Mnichov.  Evropa svůj chybný krok to časem odskáče  až bude Kosovo živit a výměnou za to se jí dostane ještě širšího působení kosovsko-albánské drogové mafie a obchodníkus bílým masem po celém území EU .  A my Češi kteří máme historickou paměť se můžeme  spolu s presidentem Klausem jen hluboce stydět  za hanebné jednání naší vlády  která  ve snaze  zavděčit se  za každou  USA a EU  ,toto svinstvo provedla .     

Sun tzu 26.5.2008 9:52

Švýcarsko

Naprostý souhlas. Švýcarsko je stát, který obdivuju. I když v závlavě dnešní mezinárodní šílenosti také bohužel povolují (vstup do IMF, prodej zásob zlata, sdílení bankovního tajemství aj.), tak platí, že jednoký je mezi slepými králem. Je to stát, který založen na pevných a jasných prioritách. Umí dlouhodobě akumulovat a rozmnožovat bohatství nejen svých občanů a rezidentů, ale i mezinárodních investorů. Důsledně a nekompromisně si hájí svoje zájmy, drží si svých priorit - snaží se lákat do země movité a solventní subjekty a maximálně stěžovat vstup a pobyt problémovým elementům (Komise OSN pro lidská práva složená z demokratických zemí typu Lybie si může řvát jak chce). Švýcaři jsou pragmatičtí, konzervativní a chytří. Nepouští se do šílených operací typu "šíření demokracie na Blízkém východě", různé mise v Africe apod. Kéž by si naše země maximálně brala příklad ze zemí jako je Švýcarsko.

z 26.5.2008 9:52

Re: Re: Re: Re: škoda

vzdávám se, utloukl si mne svými argumenty. To se hned pozná, když člověk narazí na inteligenta.

Saša 26.5.2008 9:51

Také to nedokážu vnímat jinak než jako zradu.

Když Habsburkové přepadli Srbsko, vedlo to k ztrátě jejich říše a Slované se od nich a je podporujících Germánů osvobodili. Když nyní česká vláda pomáhá germánskému Bruselu okleštit Srbsko ve prospěch protislovansky zaměřených muslimů a mafiánů, nedokážu to nepovažovat za zradu. Zradu nejen Srbů, ale i Čechů.

Cato 26.5.2008 9:49

Souhlasím s článkem

Za Mnichova nám bylo podobně, když se na nás naši nejvěrnější spojenci Francie a Anglie vybodly a nechali nás Němcům, kteří věnovali naši Podkarpatskou Ukrajinu Stalinovi.

V těžkých chvílích naší historie byli Srbové jedni z mála našich věrných spojenců i když šlo o pomoc emigraci obyčejných lidí za okupace nebo za Sovětů.

Když se v USA chtěly odtrhnout jižní státy (a to byly státy a ne provincie), poslala na ně federální vláda armádu a byla z toho občanská válka. Teď si USA chtějí hrát na demokraty na srbský účet.

I já se za toto, z mého pohledu věrolomné a pokrytecké, rozhodnutí Topolánkovy vlády velice stydím.

Realista 26.5.2008 9:48

Takže chcete také říci, že by muslimové, kteří se přistěhovali do Německa a Francie

by měli mít nárok na své území, když tam teď žijí, pokud budou jednou chtít vlastní autonomii? Máte zajímavé názory. Víte jak by to dopadlo? Obě země by je šupem vystěhovali do země svého původu. Tak by si totiž mohl dělat územní nároky vyhlášením vlastní autonomie kde kdo kdekoli.Rv

jamo 26.5.2008 9:48

Re: Volba Václava Klause za prezidenta byla správná,

..to se fakt Klaus asi rozpáče ;-D;-D

AndyO 26.5.2008 9:48

Re: Re: Re: jak tak furt píšete, že musíme být Srbům vděční

R^R^R^

Tomáš Holek 26.5.2008 9:47

Re: a zase jste nezklamal

Fakt balík z Plzně, který dobře ví, kdo začal střílet, protože mu to předložila propaganda v televizi. Ustašovci se jen bránili, že ;-D;-D

Tomáš Holek 26.5.2008 9:45

Re: Re: a zase jste nezklamal

Máte pravdu

AndyO 26.5.2008 9:45

Re: Re: Re: jugo=srbsko?

tato debilita není z mé hlavy, ale z článku jednoho armádního serveru MV- staršího, nicméně ne starého. Vaše poslední věta nevylučuje, ale potvrzuje tu mou.

Tomáš Holek 26.5.2008 9:41

Re: Re: Jsem zvědav jak by řešily podobný problém s muslimskou menšinou Německo a Francie.

Asi proto, že Kosovo je součástí Srbska.

ne dr.Poklop 26.5.2008 9:41

Re: Re: Re: Re: Falešná argumentace

Tomáši,s takovým volem je to ztráta času.

brok 26.5.2008 9:40

Švýcarsko má velmi užitečný paragraf

v zákonu o státním občanství. Říká se v něm (ke vzteku všech korektníků) že cozinci, který získá švýcarské občanství může být toto občanství bez udání důvodů odebráno do třetí generace. Něco podobného mají pravděpodobně i v USA, když vypověděli skupinu Kambodžanů třetí generace pro výtržnictví. Podobný zákon by měla rovněž přijmout EU (případně členským státům doporučit) a měla by ho doporučit i Srbsku. Potom by byli kosovští Albánci snadno vypověditelní. Albánci přišli do Kosova za Hodžovy diktatury žádat o politický asyl. Dostali ho. Nyní, po letech, chtějí vyhnat majitele domu a zabavit socialisticky jeho majetek. Stydím se za svou vládu, že uznala samostatnost Kosova. Je to zločin.

Tomáš Holek 26.5.2008 9:40

Re: svodobne KOSOVO

KOSOVO nyní není svobodné. Je pod vládou albánských zločinců a USA. .... snad dočasně...

baci 26.5.2008 9:40

divocí Slované

někde v mysli se vynořil citát WCH o tom ,že "Srbové

jsou Prušáci Balkánu"

Zamyslel se někdo na tim,že vznik tohoto státu byl,co se týče smluv, velmi podobný ,že Wilsona tehdy nepodporovali Francouzi,kteří chápali K.u.K.monarchii jako nárazníkové pásmo proti"divokým Slovanům"

darny 26.5.2008 9:39

Re: Jsem zvědav jak by řešily podobný problém s muslimskou menšinou Německo a Francie.

Mám pocit, že by pronájem utáhli vcelku hravě. Dealování heroinu, prodej lidských orgánu je prima kšeft a Ami jim za Bondsteel taky jistě zaplatí. Jistě také víte, že tam jsou uhelné doly, že se tam těží bauxit atd. Proto dnes Hasim Thaci není již mezinárodním teroristou a proto se s ním Madlenka Olbrajtová ocicmávala. Ami potřebují nerostné suroviny a tady jsou zdroje. Proto je Ami uznali, no a my také, jelikož Topol je rektální horolezec a Amíky tady chce stůj co stůj.

ne dr.Poklop 26.5.2008 9:38

Re: Re: jugo=srbsko?

Utok na ČR přes Slovinsko a Rakousko?Větší debilitu jsem neslyšel.Oni stojí přímo na hranici a budou si zajíždět?USA věděly přímo,že nás Rusové obsadí a chtěly jenom slib,že se zastaví na hranicích SRN.Tito měl strach,aby Rusové nenapadli Jugoslávii a proto ta mobilizace.

z 26.5.2008 9:37

Re: Re: Re: Re: Falešná argumentace

já se ale přesto snažím. Vím, že je to marné

AndyO 26.5.2008 9:37

Re: Re: Re: Re: Re: jugo=srbsko?

hovoříte doufám o padesátých a šedesátých letech minulého století.

Parvus 26.5.2008 9:37

Re: fascinuje mě u odpůrců uznání Kosova,

Pane/paní Aljav, existuje přirozené právo národů na sebeurčení. Když se Slovinci, Chorvati a postupně další rozhodli pro samostatnost, bral jsem to jako uskutečnění tohoto práva. Sám jsem si rozpad Jugoslávie nepřál, ale nežiji tam, nemám do toho tamním obyvatelům co kecat. Slovinci až do té doby svůj stát neměli, proto měli právo vyhlásit ho. Když Srbové v Chorvatsku vyhlásili Srbskou krajinu, když Srbové v Bosně a Hercegovině vyhlásili Republiku Srbskou, byl jsem jednoznačně proti. Srbové svůj stát už měli - Srbsko. Ti, kteří žijí mimo hranice tohoto státu, mají právo, aby se s nimi zacházelo slušně, aby každý stát, na jehož území žijí, respektoval jejich individuální občanská a politická práva a také jejich kolektivní práva menšinová, zejména jazyková a kulturní. Podobné to bylo u nás: Po vyhlášení ČSR vytvořili Němci v českomoravském pohraničí v období 1918 - 1919 několi "provincií" a deklarovali jejich příslušnost k Rakousku. Některé z těchto samozvaných útvarů s Rakouskem územně nesouvisely, ale to jejich tvůrcům nevadilo. Stejně se počítalo s anschlussem a s Německem tato území sousedila. Nyní je situace obdobná. Albánci už svůj stát mají, Albánii. Albánci v zahraničí, např. v Kosovu, mají právo na slušné zacházení, ale nemají právo jednostranně vyhlásit svůj další stát.

Tomáš Holek 26.5.2008 9:36

Re: Re: Re: škoda

Začali si ale albánští zločinci a hrdložezové

Tomáš Holek 26.5.2008 9:36

Re: Re: Re: škoda

nesvéprávný debil jsi evidentně ty

Tomáš Holek 26.5.2008 9:35

Re: Re: Re: Falešná argumentace

s debily je těžké diskutovat

Květoslav 26.5.2008 9:35

Re: Jsem zvědav jak by řešily podobný problém s muslimskou menšinou Německo a Francie.

Proč by měli platit Srbsku? Ono to území patří někomu, kdo tam nežije?

Tomáš Holek 26.5.2008 9:33

Re: Re: Re: škoda

akce vyvola reakci. Ale je to naopak. Se zabíjením a vyháněním začala albánská teroristická armáda UCK. Je logické, že tam Srbsko poslalo své vojáky.