1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vilda 5.9.2009 8:10

Re: Co stále řešíte?

Lidem, kteří mají komunistické rezidua v sobě, to bohužel nevysvětlíte.

Rad 5.9.2009 8:09

Re: blábol mimo mísu

naopak, má pravdu. ta sebranka v parlamentu je tam proto, že nemáme na výběr.ať zvolíme kohokoli, je to všivák, nebo tam rychle zparchantí, jinak by tam nevydržel. jeden případ: čunek, celkem schopný politik a poměrně slušný (zajistil vyžírkům bydlení, i když nemusel - kdyby se tak o mě někdo staral), a jak se ho snažili vykousat.

Vilda 5.9.2009 8:07

Re: Rozpočet x Veřejný zájem

Co to melete o fýrerovi?!   Kde jsem po něm volal?

Nemusíte poučovat o tom kdo sestavuje a kdo schvaluje rozpočet, to co píšete vím taky. Já, zřejmě na rozdíl od vás, nejsem spokojen s tím co vyvádí současné politické garnitury. Proto budu volit mimoparlamentní stranu a na vyhrožování o propadnutí hlasu nehraji:-/!!

Kilimandžáro 5.9.2009 8:04

Co stále řešíte?

Všichni naši politici jsou komunisty nebo jejich patolízaly. proto neustále používají komunistická klišé jako je "veřejný zájem" vše pro lid této země atd. Je spodivem, kolik rádoby moudrých úvah a debat, na toto téma už proběhlo a ještě zřejmě proběhne. Ty žvásty už nemá cenu vůbec poslouchat. jestliže toto není národ schopen pochopit, tak Pánbůh a všichni svatí, s ním! Z nastálé situace musí mít každý rozumný člověk dobrý pocit. Vždyť političtí hochštapleři se odhalili v plné svoji kráse! Je to jeden vyžírka vedle druhého,  mající plné huby zájmu o lid, ale ve skutečnosti jim jde pouze o jejich moc a peníze! :-(

Náčelník Skvrnitý ocas 5.9.2009 7:58

Skvělý článek

Skvělý článek, jinak se to nedá říct.

Pane Čermáku, píšete ještě do LN? Už dlouho jsem tam od vás nečetl žádný příspěvek.

huhu 5.9.2009 7:40

Re: Rozpočet x Veřejný zájem

vy jste pro nějakého fýrera ?

Parlamentní strany mají mandát voličů. To kdo v parlementu je,  je zodpovědností voličů.  Rozpočet pokud to netušíte sestavuje vždy vláda, ne parlamentní strany a schvalují poslanci sněmovny.

huhu 5.9.2009 7:38

blábol mimo mísu

především sám ˇUS by měšl dodržovat Ústavu a nemařit její výkon. Ústavní zákon je částí Ústavy i když je jednorázový a ústavodárná většina parlamentu je jedinou institucí, která tyto zákony může tvořit a schvalovat.

Převést problematiku na posuzování "veřejného zájmu" je další neskutečná blbost. Určitě mají ale k vyjadřování "veřejného" zájmu" mandát volení zástupci veřejnosti - tj . parlament, prezident - pokud se to voličům nelíbí, mají volit jiné zástupce.

Vilda 5.9.2009 7:26

Re: Rozpočet x Veřejný zájem

Souhlas. Jedinou cestou k tomu je, volit nové mimoparlamentní strany. Nepřistoupit na obecně vžité klišé, že hlas malým stranám propadne. Když nic jiného, tak pomůžete st.rozpočtu ušetření bonusu za hlas současným dinosaurům>-!!

Vilda 5.9.2009 7:22

Re: Drzost

Se divím, že takovému trotlovi odpovídáte. On jen plive jedovaté sliny a diskuzi, pokud o není souhlas, neuznává :-/!!

Meky 5.9.2009 6:57

Re: Rozpočet x Veřejný zájem

Já jsem přesvědčen(a určitě nejsem sám), že veškerej prohnilej politickej současnej póvl

už tam dávno neměl být. Dal bych jim mandát na jedno volební období a po skončení mandátu jim odebrat imunitu, aby se museli zodpovídat za veškeré lumpárny, které napáchali. To by se přišlo na věcičky! TOMU JÁ ŘÍKÁM VEŘEJNÝ ZÁJEM ! ! !

Vilda 5.9.2009 5:07

Rozpočet x Veřejný zájem

Řekl bych že veřejným zájmem je, aby většina současných parlamentních stran  (ne-li všechny),  neměli možnost sestavovat státní ropočet :-/!!

těchňik 5.9.2009 1:50

Re: Drzost

Třeba hrál na klarinet, ten Beny Goodmen (nebo že by Benny Goodman?). ;-P

. 5.9.2009 1:40

Re: Drzost

asi to bylo Bedmene

mojo 5.9.2009 1:26

Re: Drzost

no vida, a já si dycky myslel, že říkal  Dougu Badmane (resp. Dagu Bedmene)

. 5.9.2009 1:13

Re: Drzost

říkal Dagu begmene

bašata 5.9.2009 1:01

Re: Drzost

Pane,Ústavní soud jmenuje podle zákona prezident republiky,není co řešit!!!Základem státu je zákon.(Limonádový Joe:Já se vrátím Beny Goodmene a se mnou přijde zákon).Rozumíte co tím myslím?

veit 5.9.2009 0:17

Drzost

Kde vlastně bere tento Čermák drzost obviňovat volené zástupce z kdečeho, když ho svévolné rozhodování nevolených "ústavních soudců" nechává v klidu??? Četl vůbec tento jeliman zákon o ústavním soudu nebo jen tak plácá páté přes deváté???