1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tt 20.4.2006 1:34

Re: Klaus riskuje pro svoji ješitnost i nebezpečí koalice SZ+ CSSD

A při čtení tvé poslední věty jsem pochopil, že jsi´k*kot.

jakovy 20.4.2006 11:01

Re: Re: Klaus riskuje pro svoji ješitnost i nebezpečí koalice SZ+ CSSD

Není  kok*t ! Je to >|<  jak štyl z ryča.

trouba 20.4.2006 8:14

Re: Klaus riskuje pro svoji ješitnost i nebezpečí koalice SZ+ CSSD

Bém je sváteční lezec, dnes spíš už jen překližkář z pražských fitek, Bursík je vysokohorský turista, to je rozdíl... :-)

maYda 20.4.2006 8:25

Aha, takže tenis značí prohnilý charakter a ghorolezectví naopak čistě křiš´tálový? TAk tahkle geniální trozlišovací znamení, kdo je slušný a kdo ne, jsem ještě neslyšela. Volte horolezce a nevolte tenisty!

mike 20.4.2006 1:11

Presne tak

Vsechno to ridi Velky Pavouk z Hradu. Nebo je to spis svab na mozku?

Vlasta.on 20.4.2006 0:59

To PEHE

je prostě blbé. Jinak není co k tomu dodat.

cervena karkulka 20.4.2006 0:47

uz vim, proc se tyto noviny jmenuji neviditelny pes

tim neviditelnym psem je kecal Pehe ve sluzbach naseho pana "laska a pravda". A SZ je stranou komunisty Havla

xpoe 20.4.2006 1:29

Re: uz vim, proc se tyto noviny jmenuji neviditelny pes

Kurv.  - co furt máte proti tomu Havlovi, jakej komunista ?? A ty kydy že je pravdaláska - to chcete radši lžinenávist Votroubka za premiéra či čo ??

Krom toho, mě se sice Havlovo počínání zvlášť ke konci také nelíbilo, ale o proti tomu co tady všechno promr*al Klaus je to čajíček.  Klaus při svém premiérování a privatizování  existenčně zajistil bolševický nomenklaturní kádry na mnoho generací dopředu. Patří jim teď to s čím si za komnčů jen hráli.   A nebejt Klauze, tak tu dneska nemáme takhle nechutný socany.  Tak nechápu proč na něm tak všichni lpíte.  A´t se odstěhuje do Davosu na trvalo- honit vodu - složeíme se mu na palác, penzi, tryskáč , kurty, 10 000 doktorátů a všechno co "potřebuje" , ale tuhle zemi ať už nechá na pokoji. Vždyť je v celým světě pro smích.

huhu 20.4.2006 9:34

Re: Re: uz vim, proc se tyto noviny jmenuji neviditelny pes

myslíte Čálfu či Junka ?

Andy 20.4.2006 0:43

pane Pehe,

svatá pravda. Ostatně, moc se o tom nemluví, ale Klaus zavraždil Anežku Hrůzovou a celá rodina Pružinských napekla macesy.

Vy jste fakt dáreček:)))

huhu 20.4.2006 0:24

takhle myslí pehe

ty metody / prasárny, které popisuje dělá pehe ve službách pravdalásky celou dobu, jinak myslet neumí. Ale u případu Bursík, novináři svá tvrzení dokládají. Pehe proč netrváte na své oblíbené a na jiné vámi vždy hlásané "presumpci viny u politika" ? 8-o(Y)

xpoe 20.4.2006 8:31

Re: takhle myslí pehe

Pehe popisuje realitu - má nadhled nad socansko odeesáckejma špílcema a nenávistí

Co novináři doložili ohledně Bursíka ?? - prdlajs !! - měli nekompletní papíry.                           Bursík opakovaně doložil, že má vše v pořádku.                                                                                Kromě toho, že mu může nějakej závistivej pitomec  závidět dva baráky - jenže spóóustě lidem je jasný, že zatímco Bursík má zcela otevřeně dva domy v Praze , tak  dost čnóvniků parlamentních stran má ulitý prachy v obskurních bankách kdoví kde, akcie v korupčních firmách a pěkně zatajený baráky  někde v tramtárii, který si ti syslové - chudáčci ani nemůžou užít, aby se na to nepřišlo.

Takže Bursík vyhověl i za předpokladu persumpce viny politika a veřejnost až do voleb bude vnímat jakýkoli další útok na Bursíka přesně jako tenhle podraz .Jesli má ODS i socani dost peněz , lidí a času na vzájemnou diskreditaci falešnými billboardy a jinými prasárnami, tak ať si hrajou - jsou sami proti sobě - znechutí si voliče.

Zelení se do takovejch leváren zatahovat nenechaj-není to jejich styl a ani na to nemaj čas a peníze.

Konec osvěty !!

křovas 20.4.2006 8:40

Re: Re: takhle myslí pehe

Musím Vám říct, že jste hodně naivní.

J. Mach 20.4.2006 9:23

Re: Re: takhle myslí pehe

No, když se vám Peheho výplod zdá býti realitou, tak byste potřeboval osvětu spíše vy. Vy jste v článku mimo dohadů, převzatých dohadů, úvah a pochybných prognóz našel něco reálného? Tak nám to sdělte, já tam nic reálného nenašel.

huhu 20.4.2006 9:33

Re: Re: takhle myslí pehe

Bursík, reportérce Novy sdělil, že papíry musí připravit s advokátem. Zatím nepřipravil viz http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=38301 - podívejte se na to je to 5 minut, osobně Bursík

janabok 20.4.2006 0:12

co k tomu dodat?

pehecí fantasmagorie...