26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Já neříkám tak, ani tak

Tak se dá dešifroval rozhodnutí hlavního prokurátora, totiž nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana, že zrušil rozhodnutí o zastavení trestního stíhání premiéra Babiše a někdejší členky představenstva společnosti Farma Čapí hnízdo Jany Mayerové. Případ se tak vrací policii do fáze vyšetřování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 6.12.2019 9:46

Přesné.

J. Nevrkla 6.12.2019 8:01

Souhlasím s autorem.

K tomu vládnutí Mináře či Bartoše snad u nás dojít nemůže, Češi mají rozum.

A. Reček 6.12.2019 7:12

Babiš udělá dobře když opustí politiku a bude se věnovat původní podnikatelské práci. Jenže on by rád dirigoval všemu a to dělá chybu!! Jinak autor napsal opět pěkný guláš ;-D;-D

R. Tichý 6.12.2019 7:17

Vite, co se stane? Babis se svym mocnym imperiem bude vladnout dal, akorat v klidu ve stinu.

Š. Hašek 6.12.2019 10:35

1.Raďte sobě, pane Rečku.

2.Proč by měl opouštět politiku opakovaný vítěz voleb, podnikatel, který jedná podle zákonů ČR???

3. Protože má rozhodovat komise štrasbrusele? Protože ten dojem mají námořní lupiči, Němcová a Kalousek? A Vy?

4. Nerad by dirigoval všemu, ale je zmocněn dirigovat dílčím způsobem, řekl bych způsobem, po kterém jsme volali v roce 1989 (volby).

5. Autor nenapsal gulyás, ten článek je solidně organizovaný přehled faktů.

6. Poznámka: předpokládám, že Piráti (zběhlí v digi) prosazují digitalizaci jen a jen proto, abychom následně používali dřevěná počitadla, neboť by jim bylo žinantní zadávat státní zakázky sobě samým.

7. Ideálním poslancem bez střetu zájmů by byl pologramotný bezdomovec. Ale i tam hrozí, že bude hlasovat pro poskytnutí allinclusive bezdomovcům.

J. Elias 6.12.2019 6:59

Takhle nějak to bude. A nevěřte, že vrcholní politici západu jsou nemajetní altruisté, co všechno prodali a rozdali pro blaho svých voličů. A teď jim nějací Andrejové z východu mají konkurovat?

V. Mokrý 6.12.2019 7:00

Tak jest.

Š. Hašek 6.12.2019 9:45

Přesně!

D. Müller 6.12.2019 4:13

Zdá se mi to nebo ne? Nezacyklil se pan Vlk? Poslední dobou jsou jeho články od sebe k nerozeznání... "Andrej je boží ostatní blbci". Mohl by si s Holáskem nebo Bartoněm postavit dvojdomek. Ach jo...

I. Mentlík 6.12.2019 7:50

Ale, pane Müller, nezacyklil, stejně jako ostatní Vámi jmenovaní. Kdybyste sledoval vývoj jejich příspěvků, jednoduše byste přišel na to, že Babiš není to, co by si přáli. Že ostatní jsou (chtělo by se říci "ještě větší") blbci, je vidět čím dál, tím víc. To je celé a jednoduché tajemství Babišových třiceti procent.

Š. Hašek 6.12.2019 10:37

Oslovujeme pátým pádem ..... To by se neblbci nemělo stát!

S. Sedlák 6.12.2019 2:45

Z vašeho relativizování Babišových lumpáren se člověku zvedá kufr. Zvlášt ve světle všech uniklých detailů, jak tenhle etický mrzák podniká. Capák je až někde na konci žebříčku lumpáren. Ze známého (dokonce i Babišem řečeného) vyplývá, že to byl jeho projekt a formální vyvedení z Agrofertu bylo zcela účelové, tedy podvodné.

Je nesporné, že litím parfému na lejno se základní odér neztratí.

P. Weisskopf 6.12.2019 5:56

Vy koukám Sedláku máte vlastní zpravodajskou službu jak všechno víte a všechno znáte. Co presumpce neviny to vám nic neříká? Nehrajte si na vševěda, dejte si svoje pivo a počkejte na výsledek soudu teda ne toho vašeho lidového .Pak můžete hlásat kdo a co kdy udělal.

J. Jaroš 6.12.2019 9:29

Tím, že dodržují zákon jednám účelově tedy povodně. Od teď se budu bát přecházet po přechodu abych se vyhnul pokutě tedy účelově a povodně. Doteď jsem si myslel, že jednání podle práva mi zaručuje beztrestnost. To je dle mého právní stát, o který prý jde. Dekuji

Š. Hašek 6.12.2019 21:00

Je to úplně marné, pane Jaroši.

I kdyby Babiš věnoval Agrofert sirotkům Šojdrové, punc gaunera mu zůstane! Co ...... zůstane? Bude to ještě vypočítavější gauner!!!

Marné, marné, marné!

J. Sinnreich 6.12.2019 2:34

"Watchdog ". Neco podobneho jako "Whistleblower" , neboli hvizdac na pistalku, cesky praskac. Tento hvizdac je centralni figurou v novem skandalnim napadeni americkeho prezidenta Trumpa v souvislosti s jeho telefonatem ukrajinskemu prezidentovi Lukasenkovi. Tento hvizdac, ac ho nikdo nevidel, ani neslysel je centralni figurou v "impeachementu", neboli pokusu Demokratu zbavit se radne zvoleneho prezidenta politickou machinaci, ktera se spise odoba peclive orchestrovanemu puci.