22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Atahualpa 25.9.2008 16:30

Re: Re: Milé "modré straky"

Souhlas, je to tu plný pravičáckých demagogů, i v diskusi. Radím vám, čtěte raději Britské listy.

Herakleitos 23.9.2008 20:55

Re: Re: posouchaj Jelínek

Jak to tak vypadá, tak to mezi ODS a ČSSD bude za chvíli plichte. Pouze s tím, že Paroubek v preferencích výrazně vede a ODS je před krachem. R^

claudius 23.9.2008 18:56

L.Jelínkovi není jasný posl.Melčák?

Není to tak složité zjistit jak došlo k přeběhnutí posl.Melčáka.Nutno zajet do Zlína a najít na Lešetíně tu správnou hospodu,kde se scházejí ti správní chlápci a jsi blízek pravdy,protože právě oni Pražákům-vyslancům pomohli akci zajistit.Řeknu vám-s Melčákem bych neměnil.Bez ochranky se nenaobjedvá!Vše pro rodinu,pravím!

Lájoš 23.9.2008 18:37

Re: posouchaj Jelínek

Jsem přesvědčený, že emigranti z ČSSD utíkají před Paroubkem, Rathem, Haškem a krátkozraké politice této strany pod Paroubkovým vedením.

Lájoš 23.9.2008 18:30

Autor nemá rád ......

Při čtení tohoto článku jsem si připadal že čtu Rudé právo. Naprostá kritika všeho co není vlevo.

Pamětník 23.9.2008 18:08

Jelínek se pasuje za idealistu?

Celý článek je blábol. Nejdříve by musel charakterisovat idealistu. Všichni, kterí jsou do té role v článku jmenováni vystupují ve skutečnosti zcela účelově. V politice pak každý mluví o ideálech, ale lépe by bylo mluvit o cílech, který sleduje. O tom je politika. Nejlépe to dokumentují komunisté v minulosti i dnes. Propagují ideály, ale sledují cíle, diktaturu.

novaz 23.9.2008 16:22

jelínko jedno zbytečné

Tak jsme zase plni moudra od jelínka. Ale. Člověče nešťastná, dejte už pokoj s těmi bláboly. Kopete za oranžovou a křivíte svou idealistickou, křišťálově čistou a průhlednou náturu  pro pár stříbrných. Se vám teda divim.

Kecal 23.9.2008 16:20

Re: Re: Re: Milé "modré straky"

R^

yton 23.9.2008 15:56

Re: Re: LIBUNO

Pája se nám vtipně rozjel. O těch černých duších píše tisk, dokonce se k tomu vyjádřil Paroub, není mu to divné.

juma 23.9.2008 15:33

Pravici bych ideály neupíral

Pravicové ideály jsou pojmenovány už v bibli. Nejvyšším ideálem je zisk a božstvem zlaté tele.Lze i odhlédnout od toho, že dle bible vzali vyznavači tohoto boha špatný konec. Pravičákům bylo možno přiznat i kladné hodnoty značné ceny, jako např. podnikavost, pracovitost, slušnost, úctu k osvědčeným pravidlům a dodržování fair play.

To bohužel bývalo pravdou, než se péče o blaho státu proměnila v bahno mafiánských spolčení a zločinných praktik. Pro dokumenty o současné úrovni slušnosti není u pravice třeba chodit daleko. Stačí si přečist většinu zde se nalézajících příspěvků. Pokud jsou tito přispěvatelé členy či sympatizanty ODS, bůh ochraňuj slušné modráky (jsou-li jací, což doufám).

H.T. 23.9.2008 15:00

Idealismus?

Idealismus? Stačila by slušnost. Ta se ale bohužel v českých politických hájích nenosí...;-€

milan007 23.9.2008 14:58

posouchaj Jelínek

"Stokrát se může Mirek Topolánek teatrálně zalykat ze zelené sjezdové tribuny. Dokud nebude objasněna náhlá změna „světonázoru“ druhdy levicových poslanců Miloše Melčáka, Michala Pohanky, Petra Wolfa a Evžena Snítilého, zůstane on sám symbolem politiky zákulisní, nečitelné, špinavé. "

Měl bych dotaz, utekli k Topolánkovi, nebo utekli před Paroubkem ??

PN 23.9.2008 14:27

Re: Re: Milé "modré straky"

Nemilé pájo. Píšeš pěkně barevně, ale strašné kraviny. Už jsi dnes domasturboval pod obrazem třetí odmocniny z Duceho - Josifa Paroubkoviče? Zdá se, že ne a ta tenze tě nutí osát kraviny...  :-D

A Jelen? Díky za něj! Jednak se vždy strašně směju, jednak si uvědomím, že socani jsou banda svi+ní, jakým není ani u bás rovno. Kam se hrabou odéesáci... 8-o

R. J. 23.9.2008 14:14

Idealisté v politice?

Pane Jelínku, idealisté v politice to vždy neomylně kormidlují do kriminálů , koncentráků a šibenic, jestli jste si ještě neráčil všimnout, ovšem hesla měli a mají hezky "propracovaná". Takže si ten Váš idealismus pěstujte v té Vaší ideální ČSSD, tam se klidně povražděte, ta "lepší" část, co zbyde, se zase může sloučit s jinými "experty" na "ideály" a vraždy, jako v tom 48.Nevím,ale když píšete o takových "idealistech" jako paní Kuchtová a Zubová, tak jenom koukám jako "puk". Ale možná, by mě to vysvětlil řádně Váš souputník v "ideálech" poslanec Vondruška, dobře mířenou ranou pendrekem vždyť je to nakonec "vychovetel,,aby mě v té mojí hlavě naskočily ty "správné ideály". Takže když to shrnu, radši Dalík, co jde po penězích, než "idealista", který jde po nich také, ale ještě mě chce "převychavat", třeba v Minkovicích.A to že bude mít obě ruce v mé peněžence, tomu říkáte "sociální spravedlnost", to je také krásný "ideál", ale to si musíte pořídit více pinglů a bachařů, tam s idealistkamy typu Kuchtová nevystačíte.

Pája 45 23.9.2008 13:36

Re: Mánes

Vrchol drzosti je když "mánes" zde označuje autora, cituji: "agitropčík ČSSD". Již něco pamatuji, ale přesto bych potřeboval to první slovo vysvětlit. Mysle-li jste "demagog", tak tím jste vy.

 Přitom se pohoršuje jak "špatně" hodnotí všechny ty jeho ovečka z koalice (např.: Zubová , Langer a Dalík) a sděluje nám, že jsou všichni čistí  jak lilie a to bez konkrétních údajů. Přesto je výsledkem jen poplivání (pan Jelínek ve svém článku na nikoho neplive ani nehází špínu, jen konstatuje známe skutečnosti)  Paroubka, Rátha, Haška, Zaorálka, prý především v souvislosti s t.zv. přeběhlíky (ale oni nejsou t.zv. oni jsou praví a jsou přeběhlíky "mánesi"), dále s radarem (přitom proti radaru jsou i voliči koalice, ale to vám nevadí) a zdravotnictvím (je to totožné s radarem a to ty hlavní zákony ani Julínek nepředložil, protože ty neprojdou ani koalicí)! Tak nevím, co máte ještě na mysli, mimo nadávek, ale já jsem si již zvykl.

Pája 45 23.9.2008 13:09

Re: LIBUNO

"libuno", ty děláš v sekretariátu místní ČSSD, že máš takový perfektní přehled?  Ja bych to podle zkušeností z tvých příspěvků hodnotil tak na uklizečku v sekretariátu místní ODS.

Pája 45 23.9.2008 13:05

Re: Milé "modré straky"

Milé "modré straky" drtivá většina autorů článků na NP je pravicově zaujatá, někteří jsou přímo demagogicky zaměření, i majitel stránek  vůči vám není zaujatý. Ale napíše sem jeden (2, 3,), kteří mají "jiný" názor a hned se zvedne vlna"modrých demagogů a noshledů ptákostrany"  a útočí na ně vukgarizmi, nadávkami, , bez věcného hodnocení. Jestli to některým z vás jde, zkuste to napravit. Vysvětlete věcně, které uvedené údaje jsou nepravdivé.

Mánes 23.9.2008 12:56

Agitropčík Jelínek

Vrchol drzosti je když p.Jelínek se označuje jako politolog,zatím co přesné by bylo agitropčík ČSSD..Všichni jsou mizerové,např.Zubová je oběť temných praktik(kdy?),bručení Langera bylo v úplně jiné souvislosti než naznačuje J.,výroky Dalíka zachycené nelegálním odposlechewm nejsou relevantní(nevím jak sew pan J.vyjadřuje v hospodě)atd.Idealističtí snílkové se prý vyskytují již jen v ČSSD.Má p.J.na myxsli některého z tě t.zv.bandy 4 jištěné Tvrdíkem ?Paroubek se předvedl zejménapovolebním projevem,Ráth,Hašek,Zaorálek pak při každém zasedání sněmovny,ale především v souvislosti s t.zv.přeběhlíky,radarem,zdravotnictvím

Nojo,jenže! 23.9.2008 12:53

2000 - 2006 mafián Mrázek spolu s ČSSD nic?

To je divné, že se podle IDNES stýkal jen s nevýznamnou opozicí ODS, to je divné.....kdy to praskne ??????  Nebo hrozil, že bonzne ČSSďáky následující vládě ODS a předchozí "pomocníci" z ČSSD ho odpráskli? Proč se Jelínek bojí tohoto tématu ?

Rafael 23.9.2008 12:34

Re: Re: poslední zbytky snílků jsou v ČSSD...?????

Nerozčilujte se, vždyť ten Jelínek má pravdu!

cb 23.9.2008 11:21

Re: NO ANO

Cibulka je magor, ktery by se mel lecit.

cb 23.9.2008 11:20

Kdyby zvitezili idealiste

to by zas bylo mrtvych.

Lojza Kohos 23.9.2008 10:29

Re: poslední zbytky snílků jsou v ČSSD...?????

To by ani nebyl Lukáš Jelínek, kdyby poslání článku nekoukalo jako sláma z bot právě z té poslední věty. "Nevolte ODS, KDU-ČSL ani Stranu zelených, poslední šance zvolit slušné lidi je v ČSSD!" Ještě že nenabídl i KSČM, ideově spřízněnou s fýrerem Paroubkem víc, než je zdrávo a než je zvykem u soc-dem. jinde v Evropě.  

PROKOP BUBEN 23.9.2008 10:04

NO ANO

Idealisté  jsou slyšeni, až je většina populace po krk v hnoji, pak vysliší i Dolfika, Vladimíra a možná i Špidlu......Nebo, že by konečně i Petra Cibulku.....

Bavorák 23.9.2008 8:44

Re: Re: Poníze investované do vědy a školství jsou vyhozené z okna, pokud jsme poraženi v bitvě a národ vyvražděn chemickým bombardováním

To jako myslíš ty na makovici? Ty zřejmě ještě nebral:-D

Bavorák 23.9.2008 8:42

Hele, ty nemódo!

O tom, že idealistům v politice pšenka nekvete nás nejlépe přesvědčili bolševicii. Mnoho pitomců se k nim v roce 1947 dalo, pomohli jim k usurpování moci v zemi, a pak na to setsakramentsky doplatili! Takže to v dnešním, polistopadovém a stále komunistickém Česku, není žádné nóvum:-(

Mrazivý dech 23.9.2008 7:58

Re: Poníze investované do vědy a školství jsou vyhozené z okna, pokud jsme poraženi v bitvě a národ vyvražděn chemickým bombardováním

a dnes už si léky bral?8-o

Petr Kohout 23.9.2008 7:52

Poníze investované do vědy a školství jsou vyhozené z okna, pokud jsme poraženi v bitvě a národ vyvražděn chemickým bombardováním

Tis 23.9.2008 6:50

Idealisti, pitomci nebo zkorumpovaní grázlové?

Jihočeské matky, jejichž je Kuchtová předsedkyní, pobírají miliony od rakouských fašistů za boj proti Temelínu a nevadí jim, že tím byzlikvidovali naši ekonomiku. O dalších aktivitách zelených "idealistů" už bylo napsáno dost.

slava 23.9.2008 1:08

Re: Luki Jelínku,jak budete volit Paroubka v Hušák Aréně ? :-)

Stejné pochyby se týkají i ODS (třeba Praha 5) a zelených. Takže můžete perlit dál i na iných hrobech.