Pondělí 3. 6. 2024Tamara polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 32
  • Poslední: 25.9. 2008 16:30
  • Řadit dle: času vložení
  • vláken
claudius 23.9.2008 18:56

L.Jelínkovi není jasný posl.Melčák?

Není to tak složité zjistit jak došlo k přeběhnutí posl.Melčáka.Nutno zajet do Zlína a najít na Lešetíně tu správnou hospodu,kde se scházejí ti správní chlápci a jsi blízek pravdy,protože právě oni Pražákům-vyslancům pomohli akci zajistit.Řeknu vám-s Melčákem bych neměnil.Bez ochranky se nenaobjedvá!Vše pro rodinu,pravím!

Lájoš 23.9.2008 18:30

Autor nemá rád ......

Při čtení tohoto článku jsem si připadal že čtu Rudé právo. Naprostá kritika všeho co není vlevo.

Pamětník 23.9.2008 18:08

Jelínek se pasuje za idealistu?

Celý článek je blábol. Nejdříve by musel charakterisovat idealistu. Všichni, kterí jsou do té role v článku jmenováni vystupují ve skutečnosti zcela účelově. V politice pak každý mluví o ideálech, ale lépe by bylo mluvit o cílech, který sleduje. O tom je politika. Nejlépe to dokumentují komunisté v minulosti i dnes. Propagují ideály, ale sledují cíle, diktaturu.

novaz 23.9.2008 16:22

jelínko jedno zbytečné

Tak jsme zase plni moudra od jelínka. Ale. Člověče nešťastná, dejte už pokoj s těmi bláboly. Kopete za oranžovou a křivíte svou idealistickou, křišťálově čistou a průhlednou náturu  pro pár stříbrných. Se vám teda divim.

juma 23.9.2008 15:33

Pravici bych ideály neupíral

Pravicové ideály jsou pojmenovány už v bibli. Nejvyšším ideálem je zisk a božstvem zlaté tele.Lze i odhlédnout od toho, že dle bible vzali vyznavači tohoto boha špatný konec. Pravičákům bylo možno přiznat i kladné hodnoty značné ceny, jako např. podnikavost, pracovitost, slušnost, úctu k osvědčeným pravidlům a dodržování fair play.

To bohužel bývalo pravdou, než se péče o blaho státu proměnila v bahno mafiánských spolčení a zločinných praktik. Pro dokumenty o současné úrovni slušnosti není u pravice třeba chodit daleko. Stačí si přečist většinu zde se nalézajících příspěvků. Pokud jsou tito přispěvatelé členy či sympatizanty ODS, bůh ochraňuj slušné modráky (jsou-li jací, což doufám).

H.T. 23.9.2008 15:00

Idealismus?

Idealismus? Stačila by slušnost. Ta se ale bohužel v českých politických hájích nenosí...;-€

milan007 23.9.2008 14:58

posouchaj Jelínek

"Stokrát se může Mirek Topolánek teatrálně zalykat ze zelené sjezdové tribuny. Dokud nebude objasněna náhlá změna „světonázoru“ druhdy levicových poslanců Miloše Melčáka, Michala Pohanky, Petra Wolfa a Evžena Snítilého, zůstane on sám symbolem politiky zákulisní, nečitelné, špinavé. "

Měl bych dotaz, utekli k Topolánkovi, nebo utekli před Paroubkem ??

Lájoš 23.9.2008 18:37

Re: posouchaj Jelínek

Jsem přesvědčený, že emigranti z ČSSD utíkají před Paroubkem, Rathem, Haškem a krátkozraké politice této strany pod Paroubkovým vedením.

Herakleitos 23.9.2008 20:55

Re: Re: posouchaj Jelínek

Jak to tak vypadá, tak to mezi ODS a ČSSD bude za chvíli plichte. Pouze s tím, že Paroubek v preferencích výrazně vede a ODS je před krachem. R^

R. J. 23.9.2008 14:14

Idealisté v politice?

Pane Jelínku, idealisté v politice to vždy neomylně kormidlují do kriminálů , koncentráků a šibenic, jestli jste si ještě neráčil všimnout, ovšem hesla měli a mají hezky "propracovaná". Takže si ten Váš idealismus pěstujte v té Vaší ideální ČSSD, tam se klidně povražděte, ta "lepší" část, co zbyde, se zase může sloučit s jinými "experty" na "ideály" a vraždy, jako v tom 48.Nevím,ale když píšete o takových "idealistech" jako paní Kuchtová a Zubová, tak jenom koukám jako "puk". Ale možná, by mě to vysvětlil řádně Váš souputník v "ideálech" poslanec Vondruška, dobře mířenou ranou pendrekem vždyť je to nakonec "vychovetel,,aby mě v té mojí hlavě naskočily ty "správné ideály". Takže když to shrnu, radši Dalík, co jde po penězích, než "idealista", který jde po nich také, ale ještě mě chce "převychavat", třeba v Minkovicích.A to že bude mít obě ruce v mé peněžence, tomu říkáte "sociální spravedlnost", to je také krásný "ideál", ale to si musíte pořídit více pinglů a bachařů, tam s idealistkamy typu Kuchtová nevystačíte.

Mánes 23.9.2008 12:56

Agitropčík Jelínek

Vrchol drzosti je když p.Jelínek se označuje jako politolog,zatím co přesné by bylo agitropčík ČSSD..Všichni jsou mizerové,např.Zubová je oběť temných praktik(kdy?),bručení Langera bylo v úplně jiné souvislosti než naznačuje J.,výroky Dalíka zachycené nelegálním odposlechewm nejsou relevantní(nevím jak sew pan J.vyjadřuje v hospodě)atd.Idealističtí snílkové se prý vyskytují již jen v ČSSD.Má p.J.na myxsli některého z tě t.zv.bandy 4 jištěné Tvrdíkem ?Paroubek se předvedl zejménapovolebním projevem,Ráth,Hašek,Zaorálek pak při každém zasedání sněmovny,ale především v souvislosti s t.zv.přeběhlíky,radarem,zdravotnictvím

Pája 45 23.9.2008 13:36

Re: Mánes

Vrchol drzosti je když "mánes" zde označuje autora, cituji: "agitropčík ČSSD". Již něco pamatuji, ale přesto bych potřeboval to první slovo vysvětlit. Mysle-li jste "demagog", tak tím jste vy.

 Přitom se pohoršuje jak "špatně" hodnotí všechny ty jeho ovečka z koalice (např.: Zubová , Langer a Dalík) a sděluje nám, že jsou všichni čistí  jak lilie a to bez konkrétních údajů. Přesto je výsledkem jen poplivání (pan Jelínek ve svém článku na nikoho neplive ani nehází špínu, jen konstatuje známe skutečnosti)  Paroubka, Rátha, Haška, Zaorálka, prý především v souvislosti s t.zv. přeběhlíky (ale oni nejsou t.zv. oni jsou praví a jsou přeběhlíky "mánesi"), dále s radarem (přitom proti radaru jsou i voliči koalice, ale to vám nevadí) a zdravotnictvím (je to totožné s radarem a to ty hlavní zákony ani Julínek nepředložil, protože ty neprojdou ani koalicí)! Tak nevím, co máte ještě na mysli, mimo nadávek, ale já jsem si již zvykl.

Nojo,jenže! 23.9.2008 12:53

2000 - 2006 mafián Mrázek spolu s ČSSD nic?

To je divné, že se podle IDNES stýkal jen s nevýznamnou opozicí ODS, to je divné.....kdy to praskne ??????  Nebo hrozil, že bonzne ČSSďáky následující vládě ODS a předchozí "pomocníci" z ČSSD ho odpráskli? Proč se Jelínek bojí tohoto tématu ?

cb 23.9.2008 11:20

Kdyby zvitezili idealiste

to by zas bylo mrtvych.

PROKOP BUBEN 23.9.2008 10:04

NO ANO

Idealisté  jsou slyšeni, až je většina populace po krk v hnoji, pak vysliší i Dolfika, Vladimíra a možná i Špidlu......Nebo, že by konečně i Petra Cibulku.....

cb 23.9.2008 11:21

Re: NO ANO

Cibulka je magor, ktery by se mel lecit.

Bavorák 23.9.2008 8:42

Hele, ty nemódo!

O tom, že idealistům v politice pšenka nekvete nás nejlépe přesvědčili bolševicii. Mnoho pitomců se k nim v roce 1947 dalo, pomohli jim k usurpování moci v zemi, a pak na to setsakramentsky doplatili! Takže to v dnešním, polistopadovém a stále komunistickém Česku, není žádné nóvum:-(

Petr Kohout 23.9.2008 7:52

Poníze investované do vědy a školství jsou vyhozené z okna, pokud jsme poraženi v bitvě a národ vyvražděn chemickým bombardováním

Mrazivý dech 23.9.2008 7:58

Re: Poníze investované do vědy a školství jsou vyhozené z okna, pokud jsme poraženi v bitvě a národ vyvražděn chemickým bombardováním

a dnes už si léky bral?8-o

Bavorák 23.9.2008 8:44

Re: Re: Poníze investované do vědy a školství jsou vyhozené z okna, pokud jsme poraženi v bitvě a národ vyvražděn chemickým bombardováním

To jako myslíš ty na makovici? Ty zřejmě ještě nebral:-D

Tis 23.9.2008 6:50

Idealisti, pitomci nebo zkorumpovaní grázlové?

Jihočeské matky, jejichž je Kuchtová předsedkyní, pobírají miliony od rakouských fašistů za boj proti Temelínu a nevadí jim, že tím byzlikvidovali naši ekonomiku. O dalších aktivitách zelených "idealistů" už bylo napsáno dost.

Libuna 23.9.2008 0:16

Luki Jelínku,jak budete volit Paroubka v Hušák Aréně ? :-)

Na konci června se v teplické místní organizaci ČSSD, které šéfuje Petr Benda, asistent předsedy strany Jiřího Paroubka, stala zvláštní věc. Na jedné schůzi tu bylo přijato rekordních 109 nových členů. Jak je to možné? Někteří z nových „členů“ totiž ani netuší, že by do ČSSD vstupovali.

Julius Ganyo přivedl hned jedenáct členů rodiny

patnáctičlenná skupina z Proboštova u Teplic, kterou „ulovil“ pro změnu Miroslav Baník

slava 23.9.2008 1:08

Re: Luki Jelínku,jak budete volit Paroubka v Hušák Aréně ? :-)

Stejné pochyby se týkají i ODS (třeba Praha 5) a zelených. Takže můžete perlit dál i na iných hrobech.

Pája 45 23.9.2008 13:09

Re: LIBUNO

"libuno", ty děláš v sekretariátu místní ČSSD, že máš takový perfektní přehled?  Ja bych to podle zkušeností z tvých příspěvků hodnotil tak na uklizečku v sekretariátu místní ODS.

yton 23.9.2008 15:56

Re: Re: LIBUNO

Pája se nám vtipně rozjel. O těch černých duších píše tisk, dokonce se k tomu vyjádřil Paroub, není mu to divné.

Stachanov 23.9.2008 0:15

poslední zbytky snílků jsou v ČSSD...?????

jak tak čtu ten článek, tak spíš místo snílků tam patří huličů, ne?;-D;-D

Lojza Kohos 23.9.2008 10:29

Re: poslední zbytky snílků jsou v ČSSD...?????

To by ani nebyl Lukáš Jelínek, kdyby poslání článku nekoukalo jako sláma z bot právě z té poslední věty. "Nevolte ODS, KDU-ČSL ani Stranu zelených, poslední šance zvolit slušné lidi je v ČSSD!" Ještě že nenabídl i KSČM, ideově spřízněnou s fýrerem Paroubkem víc, než je zdrávo a než je zvykem u soc-dem. jinde v Evropě.  

Rafael 23.9.2008 12:34

Re: Re: poslední zbytky snílků jsou v ČSSD...?????

Nerozčilujte se, vždyť ten Jelínek má pravdu!

Pája 45 23.9.2008 13:05

Re: Milé "modré straky"

Milé "modré straky" drtivá většina autorů článků na NP je pravicově zaujatá, někteří jsou přímo demagogicky zaměření, i majitel stránek  vůči vám není zaujatý. Ale napíše sem jeden (2, 3,), kteří mají "jiný" názor a hned se zvedne vlna"modrých demagogů a noshledů ptákostrany"  a útočí na ně vukgarizmi, nadávkami, , bez věcného hodnocení. Jestli to některým z vás jde, zkuste to napravit. Vysvětlete věcně, které uvedené údaje jsou nepravdivé.

PN 23.9.2008 14:27

Re: Re: Milé "modré straky"

Nemilé pájo. Píšeš pěkně barevně, ale strašné kraviny. Už jsi dnes domasturboval pod obrazem třetí odmocniny z Duceho - Josifa Paroubkoviče? Zdá se, že ne a ta tenze tě nutí osát kraviny...  :-D

A Jelen? Díky za něj! Jednak se vždy strašně směju, jednak si uvědomím, že socani jsou banda svi+ní, jakým není ani u bás rovno. Kam se hrabou odéesáci... 8-o