22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Hurá na Radka Kotena

Šéfem bezpečnostního výboru Sněmovny byl nakonec zvolen Radek Koten z SPD. Nastalo mohutné haló jak ze všech politických stran tzv. demokratického obskurního bloku, tak i ze strany komentátorů a politologů, že tento člověk je bezpečnostním rizikem pro ČR.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 2.12.2017 8:59

Takže kupředu levá!

Nelkejme nad volbou okamurovců do vedení sněmovny a také souhlasit s tím, že tam bolševici patří. Okamurovci jsou tentýž nebezpečný extrém jako komunisti. Oboji se shodují ve svém programu na důležitém bodu jímž je nenávist k EU a NATO, pak i příchylnost k Moskvě. Poukazování na tento fakt je nadále velmi aktuální.

M. Mikulec 2.12.2017 11:57

Re: Takže kupředu levá!

To:Reček: O extrémismu jste nevěděl celých 25 let, kdy sedí komunisti v parlamentu? Vždyť to asi každému vyhovovalo, hlavně těm komunistům překabátěným, co nalezli do všech jiných stran. Tak teď nemávejte extrémy.

M. Varadinková 2.12.2017 8:05

To je přece Kotenovo plus

že nespoléhá jen na jednostrannou propagandu mediálního mainstreamu. Kdo za války poslouchal Londýn, nemusel být přece hned britským agentem, ale pouze člověkem, který chce být informován i o tom, co německá propaganda tajila nebo záměrně zkreslovala. I v době komunismu za poslechem Svobodné Evropy či Hlasu Ameriky stála snaha být informován i z druhé strany, nemít o různých konfliktech ve světě jen zkreslené informace procezené skrze komunistickou propagandu.

Ani dnes to bohužel není jiné. Propaganda běží stále, zejména v České televizi. Jen se změnilo její znaménko. Kdo si chce udělat objektivní obrázek, jen na její zpravodajství se spolehnout nemůže. Dnes ale můžeme hledat informace také na nejrůznějších webech. A jen na nás záleží, jakým způsobem si je přebereme. To, že si něco někde přečtu, ještě neznamená, že tomu automaticky věřím.

Tak jako komunistický režim rušil "štvavé vysílačky", dnes se vytvářejí seznamy nežádoucích "konspiračních" webů a jak je vidět v případě pana Kotena, je dokonce snaha ostrakizovat lidi už jen za to, že si dovolili informace hledat také jinde, než v medialnim mainstreamu.

O. Zuckerová 2.12.2017 13:27

Re: To je přece Kotenovo plus

Paní Varadinková palec nahoru, řekla jste to i za mne! Myslím, že všichni okřikovači řádně zvolených stran, které se jim nelíbí, by měli držet hubu a neosočovat jejich voliče coby "fašisty", "oběti populismu" a vůbec pronášet podobné ptákoviny. Volby jsou ZATÍM svobodné. Tento týden jsem si 2x výjimečně koupila LN a žasla jsem. V jednom fejetonu obvinila Petruška Šustrová Čechy z xenofobie, neb jinde vedle sebe žijí Češi, Němci, Slováci, Poláci, Rusíni... jen my máme před "cizinci" strach. Komentovat netřeba, takovou blbost hned tak nepotkáte. No a vlastně v téže redakci - v Pátku - Leonardo Michelangelo Černý v rozhovoru nazval p. Okamuru "rasistou". Platí totéž jako u prvého článku. A takhle my tu žijeme!

A. Nový 2.12.2017 13:46

:-))

Jak ušlechtilé a demogratické, držet hubu!

P. Rudolf 2.12.2017 7:29

Vidím že odporných článků

tohodle zamindrákovaného starce zde asi bude přibývat, no nic, k věci.

Koten je něco, čemu by asi slušný člověk ruku nepodal, je však demokraticky zvolen občany (o slušnosti voličů této jeho strany silně pochybuji) a posléze poslanci (o slušnosti mnohých z nich rovněž pochybuji). Není proto přípustné, aby se na něj vztahovalo nějaké další omezení.

Buďme však féroví - už 15 let nám z Pražského hradu vládnou poruští šmejdi téměř Biłakova formátu a národu (jeho většině) to nevadí. Proti nim, jejich vlivu, je míra nebezpečí pro náš stát tohoto chudáčka zanedbatelná.

J. Schwarz 2.12.2017 8:22

Re: Vidím že odporných článků

Holt jak vypadá slušnost nebo naopak zamindrákovanost je pro různé lidi různá. Třeba pro vás je evidentně zločinem zpochybnit dokonalost Frau Merkel a nedej Bože nazvat ji bezcharakterní manipulátorkou, zato vy zůstanete / sám před sebou / "slušným člověkem" ikdyž ostatní diskutéry sprostě urážíte. Kdo myslíte že by podal ruku vám? Snad Frau Netzer?

P. Lenc 2.12.2017 9:07

Re: Vidím že odporných článků

Ano pane Schwarzi, ale berte to tak, že i úsměv idiota zůstává úsměvem.

P. Zinga 2.12.2017 8:53

Re: Vidím že odporných článků

Pane Rudolfe, abych Vám umožnil jásat nad správností svého smýšlení: volil jsem Okamuru a Vy jste nebetyčný blb a prosorosovský šmejd. Spravil jsem Vám náladu?

P. Rudolf 2.12.2017 9:21

Re: Vidím že odporných článků

Náladu spravovat nepotřebuji, neb je skvělá. Každopádně vám ale, pane Zingo, děkuji, že jste svým, pro vás tak typickým příspěvkem, tak rychle a skvěle mou premisu dokonale potvrdil.

S. Netzer 2.12.2017 9:37

Re: Vidím že odporných článků

A vy jste jaký šmejd, Zinga? Proorbánovský?

"Pochlupte se " (c)Lenc.

P. Lenc 2.12.2017 10:15

Re: Vidím že odporných článků

Blběnku, já když udělám překlep, tak jako mnoho jiných ji většinou opravím, pokud si jí všimnu.Ale nevymlouvám se, tak jako ty, "jejda, zapomněla JSEM SI NASADIT BRÝLE".Chceš si zalhat, že se tak nevymlouváš? Jsi ubohá zakomlexovaná stařena, která používá tento veb pouze jako ukázku tvé nenávisti, špíny a malosti.Ano, často se snažíš ze sebe udělat tu "správnou Evropanku" , ve skutečnosti jsi přesně to,proti čemu tak ráda "bojuješ".To nejhorší, co může každý národ vygenerovat.Ve tvém případě je to to, čemu se říká čecháčctví v tom nejhorším slova smyslu, nána, která se emigrací "stala světovou".To, že jsi tady pro srandu kanárkům a přesto i nadále tady smrdíš, svědčí pouze o jednom.Jsi tak osamělá, že je to jednomu až líto.Pozdravuj jezevčíky.

S. Netzer 2.12.2017 10:18

Re: Vidím že odporných článků

:-))))

P. Rudolf 2.12.2017 10:24

Re: Vidím že odporných článků

Další Okamurův volič?

S. Netzer 2.12.2017 10:26

Re: Vidím že odporných článků

Pokud má volební právo ...

P. Zinga 2.12.2017 16:59

Re: Vidím že odporných článků

Pane Rudolfe, v Čechách je zvykem psát oslovení (jedné osoby) plurálem velkým písmem, např. Vy debile.

J. Fridrich 2.12.2017 6:23

Přibývá lidí kteří věří zcela přihlouplým

Přibývá lidí kteří věří zcela přihlouplým konspirativním teoriím, čtenářů Blesku, sledovačů primitivních seriálů a stupidních reklam v televizi, odmítačů očkování svých dětí a naopak příznivců rodit děti v obýváku a pod. - že ale takový mimozemšt'an dostane vysokou funkci v našem parlamentu jsme přece jen neočekávali..

Hodně lidí věří všemu co " objeví " na NETU např. že Američané nebyli v r. 1969 na Měsíci ( ten radarový odražeč a vozítko Lunar Rover tam asi poslali Američané poštou ), WTC si odpálili atomovou pumou sami - jak napsal jeden Ruský akademik.. Ze světa odchází ZDRAVÝ LIDSKÝ ROZUM, smysl pro vnímání REALITY, znalost a poučení z Historie - a přichází IRACIONALITA. Velký podíl na tom má nadprodukce levicových " intelektuálů " z universit a vysokých škol Západních zemí..

J. Kanioková 2.12.2017 14:57

Za tu poslední větu 1*****

P. Dvořák 2.12.2017 6:18

To je panoptikum!

Jenže na rozdíl i od těch nejrealističtějších horrorů se po hodině a půl nerozsvítí. Texaský masakr motorovou pilou byl dětské chrastítko proti tomu, co nás čeká pod vedením těchto lidí.

Přes všechna vzletná slova jsme de facto bezmocní. Nezbavíme se jich.

Není zajímavé to, že žádný z atentátů a teroristických činů poslední doby nebyl veden proti evropským "vůdčím osobnostem"?

J. Schwarz 2.12.2017 8:25

Re: To je panoptikum!

Je to zajímavé. Zvlášť ve světle faktu, že i ty dřívější atentáty byly vedeny proti předchůdcům dnešních "eurovůdců", lidí, kteří ještě byli normální.

V. Kotas 2.12.2017 6:00

Dnes

za 1*.

P. Maleček 2.12.2017 5:58

Proč se tak divíme?

Věc je jednoduchá. Kdo že to vlastně zásadně ovlivnil polistopadový vývoj. No přeci bývalí komunisté převlečení do demokratického kabátu a emisaři Z Prognosťáku, který ruská (sovětská) KGB zřídila pro zajištěmí pokračování vlivu místních komoušských exponentů a Ruska v demokratizujících se ruských (sovětských) poválečných gubernií v středo-balkánské Evropě.

No a tak proč se dnes tak divíme? Zvlášť když skončila taktická jednogerační sanitární lhůta.

S. Rehulka 2.12.2017 4:48

Zdravím pane Holásku....

....všechny tyto osoby Vámi jmenované, jsou nejenom nebezpečím pro celou Evropu (nejenom tu Unijní), tak snad není třeba další takovou "osobnost ještě do té party přidávat. A to dokonce na špičku tak zvaného "bezpečnostního výboru" republiky !

Nebo myslíte, že nemám pravdu ?

J. Novak 2.12.2017 4:00

Pokud byste měl zcela normálního vnuka, který komunikuje, začíná normálně mluvit stejně jako ostatní jeho vrstevníci a potom přijde jedno z povinných očkování a najednou téměř ze dne na den se vývojově zarazí, ztratí dosavadní dovednosti a schopnost řeči, tak kde asi bude jinde příčina nežli v očkování.

Z. Čábelka 2.12.2017 6:34

Re:

To se Vám stalo?

V. P 2.12.2017 3:54

Obskurní konspirátor

Šéf bezpečnostního výboru Sněmovny, který zpochybňuje naše členství v NATO, je bezpečnostním rizikem, pokud nechceme zase spadnout do ruského chřtánu.

"Když není nebezpečím pro bezpečnost ČR agent StB a dlouholetý místopředseda Sněmovny dr. Filip alias Falmer..." - ale samozřejmě že je, pane autore, holt těch bezpečnostních rizik máme víc.

R. Špaček 2.12.2017 2:20

Otazka nezni, jestli osli hlavu mit ma nebo ne, on ji proste vlastnim pricinenim uz davno nosi, netreba mu ji nasazovat.

At si Josku Fischera a Jo Leinera resi Nemci, my tu ted mame ten bizár, že takovýto exot se stává šéfem bezpečnostního vyboru. Takovahle kreatura samozrejme nema sefovat vubec nicemu, pokud ale meli potrebu nejakeho kresilka pro Pitomiovce, mohli je ti ostatni dotlacit k obsazeni neceho min riskantniho, ikdyz ono je tezke si predstavit, kde by takovyhle magor mohl neskodit. Kazdopadne to bude znamenat, ze vybor proste nebude dostavat dulezite informace, protoze ty jsou vesmes citlive, takze svou kontrolni funkci vuci exekutive bude moct naplnovat jen velmi omezene...

V. P 2.12.2017 4:03

Re:

Přesně tak.

O. Zuckerová 2.12.2017 12:52

Re:Vladimír P -

= Vladimír Putin??!! Už ne jen na koni, ale i na Psu??!!

S. Ševeček 2.12.2017 1:17

Jen houšť

... a bude hrdinou Lidu.