30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
janek 27.3.2008 9:18

HOVORKA

Mně stačí dvě indicie: 1. Slyšel jsem toho pána několikrát mluvit a obrázek jsem si udělal (nelichotivý). 2. Chválí ho s. Jelínek? Tak to pozor! A ještě je divné, kolik toho novináři napsali o úplatcích pro Melčáka a Pohanku a o Hovorkovi nic! Tento Hovorka je jedním z těch, kteří mají za úkol rozbít koalici a pomoci k vládě ČSSD+KSČM. A to si ještě trotlík myslí, že vezmou KDU do vlády!

Real 26.3.2008 23:31

Jelínek už není direktor think tanku a akdemik KSČSSD ? :-)

Jelínku chlubte se vy kluku rudá,jak k tomu došlo ? Zapoměl jste se nalubrikovat při návštěvě nadsocanova konečníku ?;-D;-D;-D

Richard III. 26.3.2008 23:25

Autor už zase blábolí

Hovorkův a nejspíš i autorův problém je v tom, že vláda je koaliční a lidovci stejně jako další koaliční strany se nutně museli vzdát části svých představ. Jinak by totiž nemohla žádná koalice vzniknout. Hovorkovo lpění na některých detailech lidoveckého programu je tedy neodůvodněné, zaslepené a nezodpovědné, neboť pro to nemá žádný argument kromě už zmíněného volebního programu lidovců. Tuto jeho část však sami lidovci "obětovali" společnému vládnutí a jistě k tomu měli vážné důvody.

Starý J. 26.3.2008 18:29

Skybird

....Hovorka prostě vzal vážně svoji poslaneckou funkci, svoji zodpovědnost vůči voličům a svůj poslanecký slib....

Rozplakal jste mě, dojal k slzám!

Pavel 26.3.2008 22:14

Re: Skybird

Hovorka je především stavební inženýr a tak by si měl tu brněnskou úrazovku, kterou "zachránil"  prohlédnout.  Tento relikt 60-tých let komunismu umístěný v centru města, kde se piloti přistávajících helikoptér pěkně zapotí než bezpečně přistanou mezi činžáky má jedinou hodnotu a to personál. Doufám, že čacký zachránce věnuje část svého poslaneckého platu na  přechod pro raněné od helikoptéry přes silnici. O tento komfort by v Bohunicích přišli.

doktor 26.3.2008 22:33

Re: Re: Skybird

Brněnská Úrazová nemocnice, zařízení České úrazové pojišťovny, byla postavena v roce 1932. Od počátku ji vedl profesor MUDr.Vladimír Novák. V roce 1950 k ní byl přistaven rehabilitační pavilon, a v roce 1954 byl její statut změněn na Výzkumný ústav traumatologický jako resortní ústav ministerstva zdravotnictví. Po celou dobu své existence měla vynikající odbornou úroveň. Tedy žádný relikt komunismu, ale prvorepublikového kapitalismu. Jako rodilý Brňák připojuji, že ulice Na Ponávce, kde má Úrazovka hlavní vchod, bývala neprůjezdná. Hlavní hodnotou nemocnice je opravdu personál. O ten nemá Julínek zájem (do Bohunic má přejít jen menší část, ostatní se můžou pást). Jde mu, bohužel jako také rodilému Brňákovi, o cennou nemovitost v centru Brna. Druhý Macek.

Real 26.3.2008 23:26

Slyšel jsem dobrej fór

Brňáci prý jsou Slováci co byli líní dojet až do Prahy ;-D;-D;-D

Starý J. 26.3.2008 18:26

je zajímavé, pro koho vlastně toto Jelínek píše?

Pokusit se udělat z jednoho a toho samého hustého jednou sladký med a podruhé lejno, to chce vskutku odvahu.

Pro koho to asi Jelen psal a četl v rozhlase? Zde se mu drtivá většina vysmála, protože by musel být opravdu kabrňák, aby dokázal zdůvodnit a obhájit, že jeden je zrádce a druhý naopak "šlechetná individualita", když oba činí totéž. Pro Paroubka a jeho stádo v parlamentě to také nebylo určeno, protože ať se nám to líbí, nebo ne, i charakteroví křivíáci a chorobně po moci toužící Paroubek s Rathem zase úplni blbci nejsou. Ti si jen nyní mnou ruce, že se jim konečně podařilo také jednu dušičku ulovit! Vždyť už to bylo k uzoufání. A když si někdo v TV poslechne Hovorku mluvit, zdá se, že to zase nemuselo být až tak těžké a drahé!

Takže k voličskému plebsu, na ten se zřejmě obrací. To voličstvo Jelínek a především ti, co ho platí, považují zřejmě za takové pitomce, že by snad Jelínkově výplodu mohli  i uvěřit. Na tento okruh fanklubu se zřejmě spoléhají. A je jen a jen na nich, zda to Jelínkovi "sežerou"! Jak se zdá, i takoví se zde pod Jelínkovým výplodem našli.

Eva D. 26.3.2008 15:53

Vysíláno na ČRO6 ?! Fakt????

8-o8-o8-o Vypadá to, že fakt nejsou lidi. To taky platíme, my koncesionáři z donucení?

Ladislav N. 26.3.2008 17:08

Re: Vysíláno na ČRO6 ?! Fakt????

To je úpadek ČRo, což? ;-P

jirka.s. 26.3.2008 17:50

Re: Re: Vysíláno na ČRO6 ?! Fakt????

No, skoro bych řekl, že je to spíše  úpadek všech nás pitomců, co to jenom tak bez řeči, natož bez rány, platíme! ;-(

Lájoš 26.3.2008 15:32

Případ poslance Hovorky

  Pane Jelínku, jestli dáváte poslance Hovorku za příklad jak by se měl chovat poslanec, potom nevím, jak si představujete fungování parlamentu a vlády. Podle mne pan Hovorka chce být politikem za každou cenu , to znamená, že je jedno za jakou stranu bude zvolen. Na jižní moravě převládá voličstvo strany lidové a tak si patrně spočítal p.Hovorka kde může mít úspěch. Nyní jako poslanec za lidovce kope proti vlastní straně a hlavně proti vládní politice kterou spoluvytváří i strana za kterou byl on zvolen. To se vám zdá chvályhodné ? Myslím, že p.Hovorka je až příliš individualista a potom měl kandidovat za nezávislé. Taky se mi zdá,že p.Hovorka při svém tvrdohlavém prosazování vlastních názorů nevidí kousek dopředu a snad více  mu jde o své zviditelnění.

Vladimír 26.3.2008 15:23

To je zajímavý pohled

Pánové Melčák, Pohanka nebo Snítilý, kteří si dovolili vzepřít se nabubřelému předsedovi, by tedy taky měli být "svědomití kritici" a ne "zkorumpovaní zrádci'. Nebo snad máte jiný názor (pokud tedy vůbec nějaký vlastní máte)? Ale jinak je to dobrý článek - stačí vyměnit přítomný čas za minulý a bude z toho vynikající nekrolog.

JP 26.3.2008 15:13

Jelinku nevidis si do h--y

Tak nevim je to ten samy Jelinek, jehoz nohy jsou videt z pane Paroubkova pozadi a ktery nemuze prijit na jmeno dalsim individualitam Melcakovi s Pohankou???

Jenda 26.3.2008 14:50

Hezke. Ze bych prohrabl archivy a vytahl jakpak tinktank hodnotil jine individuality?

Namatkou: Melcak, Pohanka, ...

Jako vzdy ... kdyz nekdo od nas zacne tahnout se souperem tak je to podplacena nebo vidirana swine, kdyz nekdo od soupere zacne tahnout s nami je to charakterni individualita.

novaz 26.3.2008 14:28

není on ten malý jelen v říji?

Ale Jyřyk prý onehdá poplácal  tak nějak po soudružsku Jelínka po rameni a prohlásil:  "Piš Jelínku, piš, zdroje tu jsou". A tak oranžová opička píše a píše až se z péra kouří a grošíky z Lihového domu sypou a sypou. Nic platno, kam srdce, tam i péro.

Skybird 26.3.2008 14:23

Hovorka je pašák ! Více takových!

Naučme se rozlišovat ! Hovorka není Melčák či Pohanka.  Hovorka nevisí na provázcích, které vedou od nich přes Zemana do "centra pro špinavou práci" ODS. Ti dva přeběhlíci mu nesahají ani po kotníky.

Hovorka prostě vzal vážně svoji poslaneckou funkci, svoji

zodpovědnost vůči voličům a svůj poslanecký slib. Jde mu o parametry konkrétní oblasti - zdravotnictví. Že může fugovat velmi uspokojivě na základě promyšlené koncepce bez  "julínkovného" a jeho experimentů dokazuje třeba Španělsko či Švédsko.

Při této příležitosti prosím o objasnění regulační funkce poplatků v tomto konkrétním případě : Moji příbuzné ( tři roky v důchodu) se cosi nezdálo na své tváři. Na naše opakované doporučení navštívila kožní lékařku (původně se jí tam nechtělo- kvůli nějaké prkotině vyhazovat peníze) a ta zjistila, že se jedná o  kožní nádor. Následovalo několik návštěv lékaře a  před pár týdny byla  operována. Nyní chodí na kontroly. Pokaždé 30.- Kč za návštěvu lékaře, 30.- Kč za položku na receptu (nějaké mastičky a vodičky), samozřejmě 60.- Kč za každý den pobytu v nemocnici.

 

novaz 26.3.2008 14:34

Re: Hovorka je pašák ! Více takových!

Lžeš nebeský ptáku, až se ti od huby práší. Po chirurgickém zákroku k odstranění "kožního nádoru" (už tato definice je podivuhodná), nepoužívají se k další léčbě nižádné mastičky ani vodičky. Lžeš a lhát  vlastně ani neumíš. Musíš zajít mezi své na Růžek, tam budeš s hodně velkou pravděpodobností za hvězdu. Tady jsi za vola.

hulwat 26.3.2008 15:08

Re: On nelže!

Co může pták s oranžovým nádorem na mozku vymyslet. Všemu co vyplodí, tomu sám 100% věří. Tak jaképak lži. :-)

Kecal. 26.3.2008 17:46

Re: Re: Hovorka je pašák ! Více takových!

Takovýho vola by jsme z Růžku vykopali.

janik 26.3.2008 14:40

Re: Hovorka je pašák ! Více takových!

Popište nám, prosím, jak funguje Španělské nebo Švédské zdravotnictví.

lola 26.3.2008 16:08

Re: Hovorka je pašák ! Více takových!

a kdopak doplatil těch pár tisíc,co operace a léčení "kožního nádoru "určitě stálo ???

Starý J. 26.3.2008 17:53

Re: Re: Hovorka je pašák ! Více takových!

Pár tisíc? Jste nějak z laciného kraje!

Skybird 27.3.2008 8:57

Re: Re: Re: Hovorka je pašák ! Více takových!

No tak nejprve ji kožní lékařka předepsala zinkovou mast a potom něco na mazání jizvy.

Samozřejmě si celý aktivní život platila zdravotní pojištění a do této doby byla téměř zdravá jako řípa, čili jistě zaplatila více, než vyčerpala - a to je v pořádku. Takže nelžu ! Jen namodralé mozky nechápou, že např. ve Španělsku u lékaře kromě zubaře nezaplatíte nic. popis detailů překračuje tento prostor.

A tu "regulační funkci" mi v tomto konkrétním případě nikdo z vás neobjasnil.

StandaT 26.3.2008 13:17

ČRo

Kristova noho, tohle vysílá veřejnoprávní rozhlas? Jako konetář, chvilku poesie, koutek humoru??? CO si to platíme?!

StandaT 26.3.2008 13:18

Re: ČRo

oprava  ...komentář...  omluva, už jsem z toho jelen

jerry, mouse of bad culture 26.3.2008 14:09

Re: ČRo- já bych navrhoval poezii.Ale kdo by to přednášel?

Lukavský,Adamíra,Voska, Haničinec -ti už nežijí. Tak třeba Otakar Brousek.:-)

karlos 26.3.2008 12:01

Jelinku

Zajimave,kdxž se odloupne Hovorka je to u vas hrdina,ale když se odloupli Pohanka s Melčakem tak pro vaše spolustraníky to byli zrádci a ještě něco horšího,viz výrazivo Paroubka a Ratha o hnoji atd.

Stachanov 26.3.2008 11:19

Jelínek = politruk cvičený ve vymývání mozků

a orwellovském "dvě nohy špatné, čtyři dobré". nic víc, nic míň. Hovorka by ještě mohl interpelovat svoje ministry, aby ještě víc zdůraznil, že jedna ruka lidovců neví nebo nechce vědět, co dělá druhá 8-o;-D

jerry, mouse of bad culture 26.3.2008 14:10

Nejgeniálnější by bylo, kdyby se stal ministrem místo Čunka,

mohl by interpelovat i sám sebe!;-D