17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 26.3.2008 9:25

Když dva dělají totéž, NENÍ to totéž!

Tak pan Hovorka je prý konstruktivní a asertivní, zatímco Melčák, Pohanka a Snítilý jsou lumpové, nehodní se nalokat drahého vzduchu z lihového domu! Hezké, ozdobo brdských lesů! To se bude Bubo bufovi moc líbit, až se nám vrátí plný dojmů od báťušky Putina!

Mimochodem, pan poslanec Hovorka by měl zbystřit svou pozornost. Býti pochválen takovýmto exotem by mělo být trochu inteligentnímu jedinci okamžitě podezřelé! ;-)

čtenář zdrojů 26.3.2008 11:33

Re: Když dva dělají totéž, NENÍ to totéž!

správně Jirko s. Chválím Tě za tento Tvůj komentář.;-)

jirka.s. 26.3.2008 11:57

Re: Re: Když dva dělají totéž, NENÍ to totéž!

Nemusíš se připomínat, chuděro! Ty už mi dávno nejsi podezřelý, ty už mi jsi úplně jasný! ;-D;-D;-D

JE 26.3.2008 9:23

Aha, myslící tanku Jelene!

Najednou to není "sprostý přeběhlík", ale "zodpovědný poslanec"?;-D

neuropan 26.3.2008 11:34

Re: Aha, myslící tanku Jelene!

Jelen chtěl asi říct, že důležité jsou pohnutky přeběhu resp. jeho směr. "Zprava" doleva (u lidovců je označení výchozí strany dost ošidné) jde o projev zodpovědnosti daného jedince, jeho zájmu o dobro "občana" (proboha, jak je to označení u nás už zprofanované), zleva doprava o hnusné přeběhnutí za účelem nelegálního obohacení se daného individua (přeběhlíka, stvůry, nestvůry, kreatury aj., doplňte sami dle libosti) za peníze ODS, ideodiverzních centrál USA, mocensko-politického komplexu, Pentagonu, CIA, Mossadu (opět doplňte dle libosti).

novaz 26.3.2008 9:10

dutolebý jelen

Grafoman Jelínek má poněkud neujasněné názory. Pohanka, Melčák a Snítilý jsou dle tohoto škrabálka přeběhlíci, kdežto Hovorka se vyprofiloval jako odpovědný a poctivý poslanec. Trochu mi to připomíná mluvčího iniciativy Ne základnám Jana Májíčka. Ten gratuloval v září 2006 teroristům z Hizballáhu, kteří dostávají zbraně od iránských Revolučních gard a chtějí nastolit islámskou vládu v Libanonu.  Májíček je mluvčím lidí, kteří jsou proti postavení radaru v Česku, varujícímu právě před iránskými raketami. Jinými slovy říká: Ne základnám, ale jen některým. Slinta Jelínek zase říká: Ne přeběhlíkům, ale jenom některým. Socani a komouši jsou stejná levičácká pakáž.

Ladislav N. :-))) 26.3.2008 9:14

Re: dutolebý jelen

On ten Hovorka asi nebude z KSČSSD, že? ;-D

novaz 26.3.2008 9:18

Re: Re: dutolebý jelen

Smýšlením jistě ano.;-D

novaz 26.3.2008 9:21

Re: Re: Re: dutolebý jelen

A vlastně koukám, že musím speciálně pro vás polopaticky podotknout, že píši o Jelínkovi a Májíčkovi.;-P

Ladislav N. :-))) 26.3.2008 9:26

Re: Re: Re: Re: dutolebý jelen

Dyť já taky... ;-P

mirek 26.3.2008 11:46

Re: Re: dutolebý jelen

Ani z ODSS.

Jara London 26.3.2008 9:07

Pane Jelínek

něco tak infantilního jsem už dlouho nečetl. Zejména ve světle pečlivé "organizace" hlasování poslanců ČSSD, osobně kontrolovaných a kamerami ověřovaných Jyrkou Benito Paroubkinim aodměňovaných za své "nesprávné" postoje a názory i několikahodinovým vyhrožováním ze strany Tvrdíkových nohsledů ne nepodobným výslechům StB, případně zásilkami s nábojnicemi, kulkami a střelným prachem.

BuBu 26.3.2008 8:52

Vymaštěný Blb jeskynní - Jelen . . . . .

. . . si právě nablil do své rudé držky !

To, co ještě před nedávnem kritizoval u vlastních "přeběhlíků" - nyní chválí u opozice !

Přátelé - tak takhle nějak vypadá socialistický zku*venec ! Rv(Y)Rv

billis 26.3.2008 9:01

Re: Vymaštěný Blb jeskynní - Jelen . . . . .

R^R^R^

Malý Aston 26.3.2008 8:37

Chudák Hovorka,jak ho chválí Jelínek tak končí?

Hovorka jde příkladem ale Melčák a ten truhý a třetí co má rozum jsou přeběhlíci.To se teda Jelínkovi povedlo.Já jsem ho vždy považoval za vlezdozadnicelezoucího pisálka Paroubkovi a on jim je a každým dnem to prokazuje.Pročpak nám nenapíše o cestě Paroubka a Filipa do Moskvy? Kdopak napsal " Zvací dopis soudruhům" potřebujeme internacionální pomoc nebo aspoň nějaké prachy pro naši zrádcovskou práci pro Moskvu? Já jsem přesvědčen,že ho napsal Jelínek:-D.

Jimmy Keen 26.3.2008 8:27

Jistě drahý exponente myslící cisterny,

není přeběhlík jako přeběhlík, to už kázal váš guru, když sám sháněl přeběhlíky, pardon, konstruktivně a samostaně uvažující poslance. Ale váš text samozřejmě není myšlen pro tohleto publikum, tady občas i diskutující přemýšlejí. Váš text je určen pro příznivce ČSSD, zejména pro ty alternativně inteligentní, pro které je Jyrka bohem nejvyšším a vše ostatní má být zadupáno.

Sam Křepelka 26.3.2008 8:06

morálka Hovorky

Morálka poslance Hovorky je, naproti jeho kritikům v této diskusi, na mnohem vyšší úrovni. On prostě nemění svoje názory o kterých se domnívá, že kvůli nim byl zvolen.  něco slíbil svým voličům a chce to dodržet. Oproti tomu Melčák či Pohanka se ze svým tvrzením, před volbami rozešli.  To je právě rozdíl mezi nimi a Hovorkou.

Jara London 26.3.2008 9:19

Re: morálka Hovorky

Samíku, nikdo tady příliš nezpochybňuje morálku poslance Hovorky. Zásadním problémem je "propagandistické" využití jeho možná skutečně zásadových postojů sociálním thingtankístou Jelínkem. Osobně se domnívám, že v tomto směru není rozdíl mezi ním a panem Melčákem, kterého znám už mnoho let a vážím si ho právě proto, že si i ve fašizoidní ČSSD "nového typu" dokázal udržet kontinuitu názorů a postojů. V této souvislosti by bylo možné srovnání partajních osudů obou zmiňovaných pánů - zatímco Melčák byl vyhozen z ČSSD, je ze strany Paroubka a jeho melodyboys ostouzen, je mu dávána nálepka zkorumpovaného lumpa a ostatní poslanci ČSSD se s ním bojí byť jen promluvit, pan Hovorka si vesele poslancuje (parafráze na Járu Cimrmana) a ač je občas nadáván a medializován, nikdo ho z KDU-ČSL nevylučuje ani se od něho nedistancuje. V tom je, Same, podstatný rozdíl mezi pány Hovorkou a Melčákem, mezi ČSSD a koaličními stranami (snad s výjimkou špenátů, ale ti patří celosvětově rovněž na levici a do koalice se dostali jen díky tomu, že co zelený poslanec, to ministr, včetně té potroublé Džamily).

Sam Křepelka 26.3.2008 11:00

Re: Re: morálka Hovorky

Díky za názor, který beru.

drak 26.3.2008 11:51

Re: morálka Hovorky

:-DSame křepelko, souhlasím s vámi, modráci mají vymy té  mozkovny!;-O

drak 26.3.2008 17:49

Re: morálka Hovorky

R^R^R^

Karel 26.3.2008 8:00

Komický text z lidového domu

Je to komické, adorace jednoho pošuka v poslanecké lavici má jen jeden cíl - ocenit, že to je faktický rozbiječ vládní koalice.

b52 26.3.2008 7:45

Byt hovorka clenem CSSD

byl by davno exemplarne vyloucen coby zradce a odpadlik.

drak 26.3.2008 17:53

Re: Byt hovorka clenem CSSD

:-D kdyby ho vyloučili, tak ;-Opadne vláda

emil 26.3.2008 7:40

Jelínku, Jelínku

Moc se mi líbí článek o "vyprofilovaném" poslanci koalice. Jen by mě strašně zajímalo, kdyby se takto vyprofiloval a byl členem ČSSD. To by byl nazván zrádcem, přeběhlíkem, nemravným člověkem. Alespoň Jelínku vidíte, jaký jste hlupák v riti Pupkouna, že si ani nevidíte na špičku nosu.

Karel 26.3.2008 7:32

Socbolševická odrhovačka podle Jyrkovejch not :-)

"To je něco jiného" ,tato píseň se stává hitem a bojovým chorálem socbolševiků;-D;-D;-D

No... 26.3.2008 7:22

Vejlupky své střílíte,cizí chválíte...

Prostě normální jyřýkovská schizofrenie ....

mlastoka 26.3.2008 6:38

Promluvil ten pravý

Zkuste vyměnit jméno Hovorka Pohankou, Melčákem a Snítilým , tak už si u Paroubky ani neškrtnete. Stokrát si říkám, že na debilní text nebudu reagovat, ale ten váš výplod je přece jen silné kafe.

Cricket 26.3.2008 7:17

Re: Promluvil ten pravý

Přesně totéž mne napadlo navzdory svému přesvědčení také již na toho paroháče nereagovat. Ale asi máte pravdu. Proti blbosti je třeba se ohrazovat neustále, sic přeroste v něco horšího. Nicméně se nedomnívám, že by nablblý jelen tyto reakce vůbec četl.

drak 26.3.2008 7:35

Re: Promluvil ten pravý

:-D Pane kolego Mlastoku, jestli jste jen trochu pozorněji četl, musíte při vaší inteliogenci rozeznat rozdíl mezi Hovorkou a Melčákem. A to nemluvím o možnosti podívat se na něj v televizi. Článek se mi líbí!!!;-O