18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Senior 9.4.2006 17:38

Re: Re: tleskám

Pane Kemiš nemáte pravdu, že ODS volí jen bohatí.  Jsem důchodce a budu volit pochopitelně ODS!  Protože jinou stranu tady prostě nevidím.  Těch zlodějských socanů mají už všichni plné zuby! Včetně mne.

Kemiš 7.4.2006 10:33

Re: tleskám

 Je Vám milá dámo známo, že korupci mohou realizovat jen bohatí tedy ti co podporují převážně ODS a bohatí se stali jen mafiáni kteří rekordně rychle rozkradli po roce majetky v bilionové výši které dodnes chybí. Volte koho chcete, Váš jazyk a výrazy signalizuji,že výsledky případné vlády ODS oceníte zejméne profesionalitu pánů Tlustého,Topoláka a j. včetně jejich noblesního vystupování a odborné erudice jejiž výsledkem je arogance urážky a časté lži. Ostatně tak to v této zemi bylo vždy. Zamyslete se prosím nad skutečností proč je tu takový nepořádek - prostě pořádek neumíme přesto,že jsme obklopení nejvyspělejšími zeměmi Evropy.Jsme prostě Balkán! Vaše příspěvky to jen povrzuji jazykem i logikou.Žádná česká vláda nevytvoří srovnatelnou živ.uroveň Německa ani za 100let. 
anonymous hero 6.4.2006 23:43

blabla

soudce 6.4.2006 22:29

Kurvy mafiánské ve vládě - kdo nařídil policejnímu ostřelovači zabít Mrázka střelou dum-dum?

Celá vláda by měla být pomalu rozpuštěna v bazénu plném kyseliny a kyselinu ať koupí sám kurva Paroubek!!!
soudce 6.4.2006 22:02

zloděj Paroubek nakradl nejvíc chce přechcat Krejčíře a staví o dvě patra vyžší vilu

Tak Jirko zloději zlodějská přiznej se kde máš ušitý svůj díl ze dvoumiliardového úplatku od Poláků a jestli dostal Škromach víc než ty? A co ministři financí a zahraničí? Všechny vás kurvy postřílet je škoda kulek proč neskočíte do sudu a na Orlík???
Thyronx 6.4.2006 17:10

Spinavy blbec se pospinit neda..

Spinavy blbec, ochrance lumpu a korupcniku ktery krici chytte zlodeje to ma u nadchazejicich voleb spocitane ( i od sve rodne strany a vlady). Takovy podraz co ceka Paroubka, nezazil ani Zeman pri volbe prezidenta.
Anna 6.4.2006 16:13

tleskám

Právě jsem dočetla Váš příspěvek a tleskám. Moje slova. Když jsem si přečetla ty odezvy, nemůže mi být ani smutno, protože "komu není z hůry dáno, v apatyce nekoupí". Já se nedivím těm levičákům, že tomu nerozumí. Protože kdyby rozuměli, tak už v životě nebudou volit vládu zkorumpovaných  lumpů. Oni se pořád vymlouvají na to, co se dřív vytunelovalo atd. Ale jak píše pan Douša ve své reakci - není dne, aby někoho nestíhali. A mimochodem - když jsme u toho tunelování - KDOPAK VYTUNELOVAL LIBERTU ? Nebyl to náhodou sám ministra FINANCÍ !! A nebyl to náhodou také soc.dem. ?
zrusksc 6.4.2006 15:04

Re: Sašo,

Jste levičák tak mě nepřekvapuje že to nechápete,přečtěte si ten článek ještě jednou!!Ale když Vám je jedno jestli vyhraje bolševik ale hlavně Vám vadí "agitky" tak Vás lituji!!
V.Košacký 6.4.2006 14:38

Pane Blaho dobře

Vissarionovič Duce Paroubek je vystižen perfektně, snad mu další působení voliči zatrhnou.
kocourek 6.4.2006 14:36

Re: Re: Tichá@dohodo,

Bohuze a neni osamocen.
šimon klein 6.4.2006 14:19

Re: Čím to, že když otevřu psa kde koliv, tak mám rudo před očima? Že by Paroukovic rowdies začali konečně pracovat?

je hezky - měl jste pravdu - jak ostatně dokazují i reakce na váš příspěvek......
Mirek Šejna 6.4.2006 14:15

Sašo,

nejak jsem nepochopil, proč a co mi vlastně chcete vašim komentářem sdělit. Asi jsem méně chápavý. To víte, jsem levičák, tak se nedivte. Ale v mém věku už mi je celkem ukradené, kdo tyhle volby vyhraje. A je mi uplně fuk, zda Gandalovič porazí Paroubka. Vy možná z toho budete mít týdenní svátek, ale mě to bude opravdu fuk. Já jsem se měl dobře za vlády ODS i teď. Moje profese není závislá na politice. Ale na poltické agitky jsem háklivý pořád, ať ji píše levičák či pravičák.
Saša 6.4.2006 13:35

Pane Šejno, ono je vcelku jedno, jestli to je nebo není agitka.

Vám by mělo jít o vážnější věc: představte si, jaká to bude ostuda, jestli současný předseda vlády a místopředseda strany Paroubek dostane ve volbách v ústeckém volebním kraji méně hlasů než jakýsi ódéessácký primátor! To bude těžká rána pro Paroubka i pro celou stranu - zejména dostal-li by výrazně méně těch hlasů. Měl byste se rychle domluvit s přítelem Starcem a rozeslat věrným voličům "sms" o tom, že si mají ve svých volebních krajích vyzvednout voličské průkazy, aby mohli jít volit Paroubka (nejlépe i s přidáním preferenčního hlasu) do kraje ústeckého. Případně byste měli zorganizovat i autobusové výlety nebo zvláštní vlaky.
Podrobnosti o voličském průkazu se dočtete v § 6a volebního zákona č. 247/1995 Sb. ve znění 10 novel (z toho 9 z doby vlády Vaší strany).
 (1) Voliči, který nebude moci volit ve volebním okrsku, v jehož stálém seznamu, popřípadě zvláštním seznamu vedeném podle § 6 odst. 5 písm. a) je zapsán, vydá obecní úřad, popřípadě zastupitelský úřad na jeho žádost voličský průkaz a poznamená tuto skutečnost do stálého seznamu, popřípadě zvláštního seznamu a do jejich výpisů pro okrskovou volební komisi a zvláštní okrskovou volební komisi. Voličský průkaz pro volby do Senátu se vydává pouze voličům zapsaným ve stálém seznamu ve volebním obvodu, kde jsou vyhlášeny volby, popřípadě voličům zapsaným ve zvláštním seznamu podle § 6 odst. 5 písm. a).  (2) Volič může požádat o vydání voličského průkazu ode dne vyhlášení voleb, a to písemným podáním opatřeným ověřeným podpisem voliče, doručeným nejpozději 7 dnů přede dnem voleb tomu, kdo stálý seznam nebo zvláštní seznam vede, nebo osobně do okamžiku uzavření stálého seznamu nebo zvláštního seznamu; obecní úřad nebo zastupitelský úřad voličský průkaz nejdříve 15 dnů přede dnem voleb předá osobně voliči nebo osobě, která se prokáže plnou mocí s ověřeným podpisem voliče žádajícího o vydání voličského průkazu, anebo jej voliči zašle.  (3) Voličský průkaz opravňuje k zápisu d
Ivan 6.4.2006 12:30

Re: Re: Ale vůbec nehoří

Až přijde ODS, tak se hasit přestane a bude se zase zapalovat.
karel 6.4.2006 12:22

dobrý den pane blábol

a už je nám všem vysvětleno vše-pan blaha ví vše -proto může každého urážet,pomlouvat ,lhát a ani se nezačervená je to demokrat,máme ho všichni rádi,protože jeho demagogie otevírá lidem oči - jen tak dál pane blábol
Douša Josef 6.4.2006 12:20

Re: JAK JEN HO POŠPINIT

O tom BOMARDÁKOVI to zase víte Vy. Tak sem s tím!
Ano, každý, na koho se to náhodou provalilo, musí od válu, aby si svých pět v českých na stole v klidu užil. Ne v kriminálu, ale v klidu. Zgarba, aby si s Večeřou užil ty 3 miliardy, co získají za pozemky. Tomašovičová, aby si s Rathem užila ty miliony za "reklamu".Přišlo se v jejím případě na to jen jednou. Nebo věříte, že to bylo opravdu jen jednou a zrovna ji přistihli?
Nikdo z nich nebyl a pokud Paroubek vyhraje volby, ani NEBUDE potrestán. Tak tomu říkate Vy boj s korupcí. Jeto boj ala Paroubek. Když byli zavřeni Dalík s Večerkem, lustrovalo se bezdůvodně Topolánkovo konto. Když kakaový Bob Kraus posílal špinavé peníze z účtu matky, nedostal vyšetřovatel k lustraci jeho konta povolení. Tak to je boj s korupcí pod Paroubkovým vedením!
whaler 6.4.2006 12:17

Re: Ale vůbec nehoří

Podívejte se, vy chytrej, na webové stránky ČSÚ. Konkrétně na vývoj bilance státní rozpočtu. To uvidíte ty skoky , zvláště za vlády ČSSD!
www2.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/cr:_makroekonomicke_udaje
jeník 6.4.2006 12:06

Re: Ale vůbec nehoří

A hasit se bude, doku dbudou soc. dem. kom. u vesla. Vy osle jeden.
Dušan Polanský 6.4.2006 11:04

Ale vůbec nehoří

za V. Klause hořelo opravdu. Muselo se hasit. A hasí se dodnes. 1000 miliard z tunelů firem a bank.
Mirek Šejna 6.4.2006 10:57

milý Frenky

na internetu řádí praví i leví rowdies. Nejen svině rudé, ale i svině modré, oranžové, černé, ale občas i zelené. S tím se smiřte. Máme demokracii. Za totality nebyl internet a nesmělo se psát a myslet jinak, než nařídila bolševická strana. Buďte rád, že máte rudo před očima, protože je to daň za demokracii.
Kylchap 6.4.2006 10:46

Re: Pablbek

Zbavíme se pablbka, dostaneme blbka Mirka (Tupohlávka zvaného Šit s gulama)
VH 6.4.2006 9:44

Re: Pane Blaho,

On je ale velký rozdíl, jak se kdo prezentuje. Tenhle náš současný Všemurozuměl a Všechnozařídil je směšnej. Bohužel, nebo vlastně vzhledem k brzkým volbám, bohudík, si to neuvědomuje a bude si fandit,  podporován svojí klakou, až do poslední funkční sekundy. 
mirek 6.4.2006 9:26

Pablbek

Po premiérovi nechtějme nic, kromě populismu! čest práci!
Frenky 6.4.2006 9:24

Čím to, že když otevřu psa kde koliv, tak mám rudo před očima? Že by Paroukovic rowdies začali konečně pracovat?

Rudé svině na internetu zase řádí dost nízko, bude asi hezky
Saša 6.4.2006 9:08

Chudák hasič/palič je duševně chorý a je potrestán za to, že svou chorobu nezvládl a že se sám včas neudal.

Teď už ten hasičpalič škodit nebude, teď už bude po kontrolou a i po propuštění bude napořád hlídán a saturován různými chemikáliemi...
Paroubek ovšem trpí nikoli pyrománií, leč mesiánským komplexem sebestředné patologické osobnosti s paranoidními rysy. Paroubek je mnohem nebezpečnější než nějaký pyroman z dobrovolného hasičského sboru.
Kdo nás ochrání před Paroubkem?
míša mýval 6.4.2006 9:02

haha, naivko

Do tepláků? Směšné! Do plavek a na Bahamy
míša mýval 6.4.2006 8:59

ŠEJNO

Přiznám se, že mám taky pocit z korupce, když si premiér své nejbližší spolupracovníky pošle na jednání, kde jeden vymáhá úplatek a druhý kšeftuje s člověkem odsouzeným za finanční delikty, za svého poradce si vybere člověka který jedenapůl milionu korun z podsvětí poslal přes účet své matky do Afriky. Pro tebe to asi není moc. Promiň mi mé neopodstatněné pocity, ale když plave po moři takovej malej ledovej kopeček, správný námořník má pocit, že se pod hladinou skrývá devětkrát větší hora.
Jenseptám 6.4.2006 8:45

Radnice-myslíte kšeftíky 2002 s Mackem?Povodně a po nás potopa?

Jak tam nebyla výběrová řízení a 14 miliard se tak nějak...? TOHLE ? To se určitě ještě provalí, v této zemi se nedá nic utajit.Nebojte.
Dobrá zpráva 6.4.2006 8:41

Pokud je OPRAVDU POSLEDNÍ nadějí soc.dem.tak...

Tak to poslední a nakonec se dá přežít a pak už bude líp...
.. 6.4.2006 8:04

JAK JEN HO POŠPINIT

Bláho koho ho je policie Paroubka Koho je soudnictví-Paroubka Koho jsou zloději Paroubka Kdo je nechá honit Parubek Kdo si stim ubližuje a neschodí to ze stolu Paroubek Kdo říká nahlas kdo krade pujde od válu Paroubek Koho ještě nechytli u zlodějny Paroubka TADY JE BLÁHO NĚKDO BLÁHOVEJ  Ani jeden předseda strany neni tak čistý.Napiš něco o tom VAŠEM BOMBARDÁKOVI