1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 6.4.2006 7:55

Pane Blaho,

napsal jste klasickou agitku. Sám ji možná věříte, což je u ideologicky poněkud jednostraně zaměřených lidí běžné. Jistě víte, že Tr.International měří nikoli skutečnou korupci, ale pocity z korupce. Tohle ví většina myslících lidí. Vědí to i myslící členové ODS. Zabedněnci ale nikoli. 
Pokud nám pane Blaho jste schopen přesně popsat, jak se objektivně měří míra korupce a jakými přístroji se to dělá, pak uvěřím, že je u nás korupce opravdu hodně vysoká. Jediné, v čem máte pravdu, je kritika Paroubkova výroku, že "na to dohlédne". Dohlédnout na to, aby si lidi nemysleli, že je u nás korupce, se opravdu nedá. Lidé si totiž stejně budou myslet něco jiného.
BuBu 6.4.2006 7:30

Re: Tichá@dohodo,

. . . . . .správně bych měl reagovat klidným vysvětlováním, že si se zřejmě zmýlil, že žádný věcný argument k "nesmyslnému" obsahu článku jsi nepředložil . . . . a trpělivě vysvětlovat a vysvětlovat - až bych vyčerpal všech 2000 znaků - a nic bych jste stejně nepochopil.
Takže to vezmu jednou větou: Takový Vůl se jen tak hned nevidí !
BuBu 6.4.2006 7:23

Re: Správně bych měl reagovat

Douša Josef 6.4.2006 7:09

Strach z výsledku voleb

je u Paroubka a v ČSSD obrovská.Když pod dohledem Bublana už dnes vycházejí na světlotakové maléry, jaké má ČSSD v poslednídobě na krku, dokážete si představit, jak by to vypadalo po prohraných volbách? Po prohraných volbách, až by policie přestala dodržovat embargo na korupční skandály ČSSD (embargo bylo oficiálně vyhlášeno až před třemi týdny), až by se začala vyšetřovat účast a činnost Škromacha při privatizaci Unipetrolu, až by se konečně začal vyšetřovat Doležel, až by se začala vyšetřovat činnost Paroubka na radnici v Praze? A další a další. Tomašovičová vydávala časopis s reklamami dlouhou dobu a peníze za setkání s Rathem vybírala pro sebe? Šlo přece o setkání s Rathem! Po pro ČSSD prohraných volbách by zřejmě došlo opravdu na noc dlouhých nožů,aniž by ji musel organizovat Topolánek! Značná část socanů ve státnísféře by šla rovnou do tepláků (jak trefně vymyslel guru z Vysočiny).
Andy 6.4.2006 7:01

Re: no jo soudruhu Blaho, treba vy jste postizen grafomanii, coz je sice mene

Pešat
Dead_Man 6.4.2006 2:37

Re: no jo soudruhu Blaho, treba vy jste postizen grafomanii, coz je sice mene

...nerikej mi, ze ty se s nekym dohodnes. A jeste k tomu potichu... No, ale asi znas Blahu, jeho rodinu a znamy, zejo? Ty proste nesneses kritiku socialistu, ktery kradou penize, co jim platis na danich, protoze podle tebe kradou uplne vsichni. Jenze kdyz da muj znamej nejakymu ouradovi 50 tisic za priklepnuti bytu v Michli, tak me to nestoji ani korunu. Je to svinstvo, vo tom zadna... Ovsem kdyz kupujici statniho podilu v nejaky firme (prikladmo CEZ) si zakalkuluje uplatky pro ministersky uredniky do nabizeny ceny, tak jsem na tom bit i ja - a budes se divit, ale i ty. Korupce je vsude, ale korupce ve statni sfere je svinstvo nejvetsi. A navic, zajimalo by me, od koho bys kritiku soucasnyho stavu snes - ODS ne-e, KDU ne-e, US nezajima nikoho a KSC a CSSD samozrejme mlci - tak nevim - kdo si muze dovolit kritizovat korupci v CR, abys mu nedal stejnej kotel jako Blahovi?
ticha@dohoda 6.4.2006 0:29

no jo soudruhu Blaho, treba vy jste postizen grafomanii, coz je sice mene

nebezpecne nez pyromanie ale lecit byste se mel take. Proboha chlape, jak nekdo,dokonce radni za ODS chce kazat nekomu moralku, ve skutecnosti to ani neni o ODS nebo socanech, jak si vubec jako politik muzete vubec dovolit mluvit o korupci. Nechcete nam nahodou tvrdit, ze vy ne, vy nekradete, u vas na radnice se neuplaci, vy sam nejedete v zakazkach na kterych se pakuji vasi partei genosse, rodina znami, no to jste me soudruhu Blaho dojal, ze zrovna vy jste si vzpomel na moralku, to uz by nam ji tady mohl rovnou kazat Bilak, nebo Stepan :-((