18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Hlasy z pravěku

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hulwat 7.2.2009 1:19

Re: !!!

Někde jsem byl dokonce dvakrát.:-)

RZ 7.2.2009 1:24

Re: !!!

Nejste ten mráz z Kremlu?

MilanK 7.2.2009 2:33

Re: !!!

Panebože,to je ale vůl,řekla by moje babička,kdyby byla naživu.

jm0 7.2.2009 8:05

Re: !!!

ale protože už, jak z vašeho příspěvku usuzuji, naživu není, a vy jste slušným a zdvořilým člověkem, tak nic takového neřeknete, ba dokonce ani nenaznačíte, že? to byste přece vypadal jako pokryteckej šašek a to nechcete, žene?

Pája 45 7.2.2009 9:10

Re: HULWAT

Ne pro vás, "hulwate" (vy to stejně nechcete slyšet),  ale pro ostatní připomínám, že všichni ji již projednali, pouze Česko vedené ODS ji neprojednalo. Co dělali poslanci a senátoři z ODS ten celý rok, proč nepřipravili pozměňovací návrhy, po jejichž  zapracování by byli ochotni ji schválit a návrhy neposlali do Bruselu? Nebo ji mohli i odmítnout. Neudělali však nic.

Místo toho se část tváří (včetně Topolánka), že ji schválí a bude to jen brnkačka, část vymýšlí obstrukce  a oddaluje projednání. Nelíbí se jim, jak říkají oni, že s LS ztratíme suverenitu. Ale co to čekání, až to udělají Němci, Poláci, Irové atp., to je ta svrchovanost a suverenita. Projednání mělo být provedeno již v minulém roce, když to stihlo 26 států, tak proč to nestihlo Česko? - Nestihlo to pro obstrukce ODS (Klaus, Topolánek, Sobotka, Tluchoř). 

Vašek 7.2.2009 12:23

Re: HULWAT

Všichni ji už projednali - naprosto nesprávně formulováno. Projednává se u nás a v Irsku. Jinde se schválila. Někde dokonce aniž by znali její obsah (Maďarsko). Kdyby  tu LS projednávali i v ostatních státech, tak ji asi nemohli schválit nikde. Hlavně neplést pojem a průjem.

Chemik 8.2.2009 13:36

Re: HULWAT

Vážení , mě skutečně zaráží ta nadutost s jakou si myslíme o těch ostatních zemích , jací to jsou tupci, protože my máme přece fištrona a vidíme to ,co ostatní hlupáci ne. Dokonce některé státy jsou tak hloupé, že LS ani nečtou!! Jde přece o kompromis. Já tedy raději oželím pofidérní svobody, zajišťující některým českým úředníkům jejich zdánlivou moc a přijmu "nedemokratické" povinnosti EU, kde jsou na tom s justicí, korupcí, životní úrovní, vymahatelností práva atd přeci mnohem hůře než my!!! Musíme je přece poučit8-o!!!

Pamětník 8.2.2009 17:05

Re: !!!

Už Karel Havlíček Borovský pravil:"Máme hory,máme doly,máme lidi,máme voly."To není odezva ani na p.Zaorálka,ani hulwata,ale výzva všem,kteří prezentují své názory vulgárně,či poukazováním,že p.Zaorálek byl už při studiu v KSČ.Tenkrát tam byla asi taková spousta lidí,že bychom žasli.Snad by stálo připomenout,že papež byl v Hitlerjugend aTopolánek asi také něco musel vyznávat.Zrovna tak mi pořád není jasné,jak Klaus vyjážděl na stáže v době,kdy většina národa musela sedět doma.Myslím si,že je lepší argumentovat,než vyvolávat duchy,často vymyšlené.8-o8-o8-o