3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Hlasy z pravěku

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Libor.w 7.2.2009 15:47

Re: Možná?

Ústavní soud jednal a rozhodl podle politické objednávky to je zcela očividné jedinný možný zpúsob přijetí LS je referendum.

MALSTOKA 7.2.2009 9:11

už jen

oficiální poradci z KGB chybí soudruhu Zvorálkovi. Jeho kecy jsou plné demagogie, nepřátelství k USA a plné vlezdo/prdelizmu k Rusku a Putinovi.

Pája 45 7.2.2009 10:14

Re: MALSTOKA

To vás musí strašně, ale opravdu strašně štvát, že "malstoka", zvláště, když je nejlepším kamarádem p. Putina náš pan prezident Václav KLAUS. Tak co se před něj "cpe ňákej Zaorálek", že!

Malý Aston 7.2.2009 9:10

Lid si to žádá,lid si to odhlasuje!

Podle Zaorálka 65% občanů netouží po ničem jiném než po Lisabonské smlouvě,podle Paroubka je to dokonce 75% tak kluci od socanů,co vám brání to  prohlasovat v poslanecké sněmovně?Jasně jsem pro lidové hlasování.Zelní Vás podpoří a část ODS také. Nechrápejte a něco pro to udělejte.Ve středočeských korutanech to bude jednoduché,tam za všechny bude hlasovat Rath.:-D

ladik53 7.2.2009 9:25

Re: Lid si to žádá,lid si to odhlasuje!

Jestli nevíte, tak ve Sněmovně je 200 poslanců, ne ten Váš "lid"!

Malý Aston 7.2.2009 9:28

Re: Lid si to žádá,lid si to odhlasuje!

Možná jsem to špatně napsal.Tak ještě jednou. Lid si to žádá a tak ať Paroubek prohlasuje společně s Filipem a Zelenými zákon o uspořádání Referenda aby lid mohl promluvit. Již je to jasné?:-D

ladik53 7.2.2009 9:40

Re: Lid si to žádá,lid si to odhlasuje!

Ano, je to jasné! Tak ať!

forto 7.2.2009 9:09

Výzva k odpovědnosti

Pane Zaorálku, vy opravdu nikdy nezklamete.V tomto týdnu jsem Vás sledoval v přímem televizním přenosu z parlamentu. Tam jste se docela slušně rozjel až jsem se za Vás jako Moravák zastyděl. Ale co mě nejvíc z Vašeho projevu zaujalo, bylo to jak jste vehementně požadoval, aby poslanci dostali rozum a aby při schvalování Lisabonské smlouvy plnili své spojenecké závazky vůči evropské unii. To mi obzvláště od Vás přišlo nejen směšné, ale také nesmírně drzé. A já se ptám. Spojenecké závazky vůči NATO se plnit nemusí??? Jak to, že při schvalování zahraničních misí, jste nevyžadoval dodržování spojeneckých závazků? Kde jste byl se svým fanatickým zaujetím bránit čest naší republiky?? Já vám řeknu kde. Přesně naopačné straně. Vy jste byl největší odpůrce těchto misí. A proč? No  protože to tak chtěl Váš vůdce Paroubek a protože se musí vláda kritizovat za každý její krok, ať je dobrý nebo špatný. Když nevládneme my,tak je všechno špatně.Tohle je Vaše takzvaná proevropská politika? Styďte se pane Zaorálku.Po revoluci jsem Vás vnímal jako rozumného politika.To co se s Váma stalo po paroubkovizaci Vaší strany, to už je katastrofa a žumpa české politiky.Na druhou stranu je dobře, že se tak předvádíte a já pevně doufám, že lidé prozřou a po krajských volbách a Vašem vládnutí v krajích že už poznali, že vládnutí ČSSD by bylo pro celou naší republiku katastrofou!!

Malý Aston 7.2.2009 9:17

Re: Výzva k odpovědnosti

To že vyhráli Krajské volby bylo vlastně velké štěstí pro prozření jejich příznivců.Na vlastní oči mohou sledovat,co by ta banda vedená Paroubkem a Rathem realizovala pokud by vyhrála parlamentní volby.Na Krajích toho mohou také mnoho pokazit ale je v tom malinkatý rozdíl.Rozpočet Krajů je tvořen 80% dotací ze státního rozpočtu a 20% z místních daní. A ono je něco jiného řvát v poslanecké sněmovně nebo u Janečka v televizi a něco jiného hospodařit s tím,co není jejich a co je pod kontrolou řady kontrolních orgánů. A tak se může stát,že řada jich ukončí svou politickou karieru ve Valdicích nebo na Mírově.:-D

ladik53 7.2.2009 9:29

Re: Výzva k odpovědnosti

No schválně co? Zrušili by poplatky ve sněmovně a bylo by po ptákách. Strašný problém!

gazan 7.2.2009 9:06

podobnost

Zaorálek je takový novodobý Fierlinger. Navenek socdem, ve skutečnosti rudý až za ušima. Z jeho výroků mě vždy běhá mráz po zádech. Přesně kopíruje to, co se chce v Moskvě. Tam už ale komunismus neletí, ruská imperiální politika ale ano. A Brusel versus Moskva ? Vzpomeňte, jak si jednu dobu notoval stalinský SSSR a hitlerovské Německo !

ladik53 7.2.2009 9:03

Zcela nepochybně

V jedné věci Zaorálek nepochybně pravdu má! Jestli Topolánek LS podepsal a dobrovolně, tak by se měl za ni rvát a ne krčit rameny. Neslyšel jsem od premiéra žádné výhrady před podpisem. Jinak, co se týče referenda, tak všechny strany (nejsem si jist u komunistů, ale dá se dohledat), měly evropanství ve svém volebním programu, takže tady bych referendum nepožadoval. Na rozdíl od radaru a cizí vojenské základně na našem území. V žádném volebním programu o tom nebyla ani čárka a tady je požadavek referenda naprosto normální.

Malý Aston 7.2.2009 9:26

Re: Zcela nepochybně

Pokud nebude mít Topolánek jasno,že se smlouva schválí je blbost o ní hlasovat. A co když je to jen celé podraz od Paroubka? Kdo může garantovat že jeho připosraní poslanci bez vlastního rozumu a s hnědými trenýrkami nebudou hlasovat proti aby mohl Paroubek zase řvát,oni s námi nejednali ?Není náhodou cílem Paroubka neodhlasovat Lisabonskou smlouvu a vhodit to na Topolánka? Paroubek je  podvodník a já osobně mu nevěřím ani slovo.Politik se nemá řídit jen tím po čem řve ulice,to ať ponechá anarchistům pod vedením Petra Uhla.:-D

ladik53 7.2.2009 9:54

Re: Zcela nepochybně

Podívejte se Pane kolego! Znám Vás z této diskuze už dlouho a respektuji že jste poněkud (alespoň dle mne, abych Vás neurazil) svérázný. Souhlasím s Vámi  o těch "připosraných" poslancích. Z tohoto důvodu ti stejní poslanci, jenom v jiné straně, nepůjdou proti své koalici, aby náhodou nepřišli předčasně o koryto a referendum nepodpoří. Tomu se u nás říká politika!

Pája 45 7.2.2009 9:56

Re: LADIK53

R^R^R^:-D:-D:-D

Frank 7.2.2009 8:48

Jaké zázemí nám poskytne EU při krizi?

Vždyť sami nevědí, jak ji řešit. Co to tady blábolíte? Nebo myslíte tím zázemím, že Sarkozy chce přestěhovat z Kolína automobilku do Francie? Mi zase připadá divný spěch a tlak, který ČSSD vyvíjí na přijetí onoho paskvilu. Stejný spěch a tlak jako ODS vyvíjí na schválení radaru. Pane Zaorálku, když většina lidí souhlasí s LS, proč se nepřidáte ke komunistům a neiniciujete referendum? Z čeho máte strach, když podle vás většina lidí LS chce? Stejně jako referendum o pobytu cizích vojsk na našem území. To zase vadí ODS. Nemáte si co vyčítat.

jasan 7.2.2009 8:33

mam pocit

ze Zaoralek tu smlouvu nepochybne necetl....  navic se mi skvele libi jeho kecy o tom, co potrebuje "Evropa"... to je prosim KDO?    je to stejne jako kdyz neco potreboval "tabor miru a socialismu"....   jinak ruzne slozite i jednoduche informace o LS najdete na

www.nelisabonu.cz

Hasan 7.2.2009 7:55

Jedině referendum.

kterého se všichni eurohujeři tak bojí by jasně ukázalo kolik obyvatel EU je pro LS.

Fleischer 7.2.2009 7:13

Lisabonská smlouva

Nemám sociální demokraty rád, ale pan Zaorálek má pravdu!

Niky 7.2.2009 7:17

Re: Lisabonská smlouva

Fleischere,nejste vy příbuzný Hitlerova soudce Fleischera?

Fiter 7.2.2009 8:46

Re: Lisabonská smlouva

Pane Zaorálku, přečetl jsem jenom kousek a stačilo.Jako vždy jste nezklamal.Při některých diskusních pořadech v televizi je neskutečné jaké dokážete vypouštět nesmysly a lži.Bože ochraňuj lid této zěmě před Zaorálky,Ráthy,Paroubky atd.

fake 7.2.2009 6:25

neúnavný "stratég a myslitel"

přítel Zaorálek opět promluvil, jak je vidět, p.Zaorálek je zbytečně skromný, čekám kdy už konečně navrhne nějakou instituci např. "Ústřední světový výbor", který by řídil zeměkouli a přilehlé planety a zajistil konečně RaJ všude, chce to oprášit slogany "Zítra se bude tančit všude." apod. a bude hotovo. Bacha Lubošu, nejsi sám, konkurence, (např. hejtmanka přítelkyně Emerová),je velká, měl by jste už konečně psát do všech těch novin, které tak rád čtete a citujete, tady v Česku je vás škoda, tady lidi chtějí jen ty přízemní tři pštky a pastelky, tady nedocení vaše nadčasové vize a váš pronikavý intelekt. Zbavte se konečně skromnosti a už zveřejněte vaše sebrané spisy, třeba pod názvem "Matějská smlouva aneb vize z kolotoče.", když to dáte dohromady s Jelínkem a dalšími think pancry, tak se musí zadařit a je RaJ všade.

Franta 7.2.2009 6:35

Re: neúnavný "stratég a myslitel"

Přesně tak!!! Příští předseda vlády ať je Kočka, kolotočář, který si tzv. politiky platí a dohazuje jim štětky,ministrem dobrého slova Rath -  a proto Heil Rath!!! - ministrem inteligence Zaorálek, ministrem hospodářství Tvrdík  a ministrem elegance a etiky Paroubek. Každému z nich bych rád poslal 30,- Kč, aby už šli přesně tam. Museli by ale podepsat darovací smlouvu.

Niky 7.2.2009 6:39

Re: neúnavný "stratég a myslitel"

R^:-DR^

Pája 45 7.2.2009 9:53

Re: FAKE

Doufám, "fake", že se vám velmi ulevilo, když jste mohl svobodně a demokraticky své "modré zvratky" vypustit na místopředsedu Poslanecké sněmovny. To se hospoda, ústav, nebo jen pracoviště pobaví, až je budete informovat, že!

xyz 7.2.2009 5:59

Tak to tedy je argument

"Navíc nevíme, jestli celý ratifikační proces bude doveden ke konci v

Irsku a jestli tedy Lisabonská smlouva vejde definitivně v platnost.

Měnit takto s předstihem jednací řády parlamentu je unáhlené, ba

chaotické."

A záležitost s vetem národních Parlamentů je daleko složitější a Zaorálek prostě lže.

ll 7.2.2009 5:52

Naštěstí máme Zaorálka a proč ne referendum o LS?

Když většina obyvatel je nadšena LS, proč neuspořádat o ni referendum, třeba spolu s volbami do EP. ČSSD i chaot dychtící po funkci šéfa ZAMINI Zaorálek si nejsou tak úplně "čecháčkem" jistí.

VL 7.2.2009 6:45

Re: Naštěstí máme Zaorálka a proč ne referendum o LS?

Protože Evropská komise tento postup členským státům výrazně nedoporučila, protože zřejmě správně předpokládala, jak by to u zatím nedostatečně multikulturního obyvatelstva dopadlo - viz Irsko a Fracie a Holandsko při minulém dílu.

Pája 45 7.2.2009 9:37

Re: II

Mám opačný názor "II", ten kdo se bojí "občana", vámi nazývaného "čecháčkem" (což mě uráží) je asi  vaše oblíbená ODS, která již pod vedením p. Klause je proti jakemukoliv referendu. A řekl bych že jste ten důvod "uhodil na hlavičku", mají strach, že by je občan mohl přehlasovat.

Mejla 7.2.2009 5:07

Zaorálek blábolí z cesty a jeho žvásty se podobají posledním projevům Husáka.

.