28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 22.8.2008 12:17

Re: Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Bez výzbroje,materialu a potrvain by SSSR nevydržel.Vy argumentujete sovětskými propagandistickými údají.

marat 22.8.2008 12:14

Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Soudruhu Franku,nemáte nejmenší tušení kdo to ve Vietnamu všechno bojoval,tak jako v Koreí atd.Zřejmě nemáte tušení,že třebas v té Koreí to byla válka OSN a že tam mělo svou účast na bolševické straně i SSSR.Ve Vietnamské válce to byla válka proti komnunistickým hrdlořezum. Vietnamské komunisty po celou dobu vyzbrojovalo i ČSSR.Afganistan chránil Bin Ladina který má na svědomí spoustu mrtvích a nejen Američanu.Jenže komunistická a protiamerická hovada fakta nezajímají.O Iráku nejste rovněž vůbec informovan.Nechcete být.Pro vás všechno co dělá USA je moc a moc špatné,ale co dělají levičáci a Rusové,to je vždy a zásadně správné.

ps 22.8.2008 12:08

Re: Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Odkud máte tu inromaci o 3 %? A jaksi zapomínáte, že válka v 2 SV nebyla jen válka v Evropě, a že i v té Evropě se neválčilo jen s Německem a nejen na východní frontě.

miláno 22.8.2008 12:06

Re: Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

 Opět překrucujete dějiny k obrazu svému. Copak se nevedla válka o Anglii ,ono se před rokem 1944 nebojovalo v Severní Africe a v roce 1943 se v Itálii asi vylodili rusáci co?Nikdo nebere sovětům jejich značný podíl na porážce nacismu, ale zrovna tak velice významný podíl na vítězství v 2WW mají ostatní národy aliance

Herakleitos 22.8.2008 12:06

Re: Tak aby bylo jasno

Dávej bacha, aby ti ta "bolševická lůza" brzy ( po volbách) nenakopala p@del!

I-Worm 22.8.2008 12:00

Re: Ještě že za Evropskou unii nebude příští rok vystupovat Paroubek se Zaorálkem

zvací dopisy neposílá vláda!

Jara 22.8.2008 11:47

Ještě že za Evropskou unii nebude příští rok vystupovat Paroubek se Zaorálkem

Zlatý Topolánek se Schwarzenbergem. Stačí, když to bude bojkotovat Klaus. Další zvací dopis do Ruska by jsme už nerozchodili.

Jara 22.8.2008 11:43

Re: Re: Autorovi článku

To je zajímavý, že největší hovada přišli do ČSSD z Československé strany socialistické. Jako velebitel února 1948 mladý bratr Paroubek a jako bratr Zaorálek.

Huaskaran 22.8.2008 11:36

Re: Vážený pane Bartoni.

No, prezident možná není bolševik. On je to bolševický kágébák.

RadekH 22.8.2008 11:35

Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Alespoň heslovitě byste si mohl o WWII něco přečíst.  K vylodění spojeneckých vojsk v Normandii došlo v červnu 1944.  To již Rusové byli zpátky v Estonsku, Bělorusku, Ukrajině a Rumunsku (cca 2000 km západně od míst kde byli Němci před rokem) a blížili se k německým hranicím.  A materiální pomoc spojenců za WWII nepřesáhla 3% ruských nákladů na válku.  To že válku v Evropě vyhráli Rusové nezpochybňuje ani takový antirusita s polskou manželkou jako je britský historik Johnson.

RadekH 22.8.2008 11:11

Re: Re: Re: Ale jděte. To je k smíchu.

pardon - USA-Vietnam 1964.

RadekH 22.8.2008 11:10

Re: Tak aby bylo jasno

Nu bolševická lůza se vždy vyznačovala třídně bojovným a primitivně demagogickým slovníkem.  Jsem rád, že se za svůj původ a orientaci nestydíš.

pahejl 22.8.2008 10:59

Re: Re: Ale, ale, vážený pane!

popuzuje nas tim, ze za jeho opetovnym spustenim stoji jednostranne vypovezeni smluv ABM. zapad porusil snad vsechna ujednani, ktera s ruskem uzavrel. zlodej krici, chytte zlodeje!

RadekH 22.8.2008 10:59

Re: Re: Ale jděte. To je k smíchu.

Poslední Francouz opusti Vietnam roku 1956 a válka USA Vietnam začala roku 1954.  USA nikdy neuznalo dohodu ženevské konference a do čela budhistického jižního Vietnamu dosadilo bigotního katolíka Diema, po té, co Eisenhower veřejně prohlásil, že ve svobodných volbách by v Jižním Vietnamu dalo 80% obyvatel přednost Ho Chi Minovi před císařem Bao Dai. O osm let později  po té, co se křižník MAddox promenoval ve Vitnamských pobřežních vodách a podařilo se mu vyvolat přestřelku, dvě hodiny na to """zcela překvapení američané"""" začali masivní bombardování severovietnamských základen.  Takže takhle to bylo ve Vietnamu.

A jen tak pro zajímavost Rusové rovněž přišli do Afghánistánu po té, co jimi podporovaná mezinárodně uznávaná Afghánská vláda byla napadena mudžahedýny vyzbrojenými a vycvičenými USA (nedávno oficielně přiznal Brzezinski) a do Gruzie vpadla po té co Gruzinci zůtočili na Osety a Rusy v Jižní Osetii.

Jouza. 22.8.2008 10:49

Re: Vážený pane Bartoni.Nikdo mne Bohudík neplatí.Je to jen Názor!

Nadávat opravdu umí kdekdo!Vážený pane mám svůj názor a nikdo mi jej nemusí vtloukat do hlavy.Sleduji celé dění ve světě.Dříve i dnes a nečtu jen "Blesk "a Mladou Frontu!

Miloš Zfrantišku 22.8.2008 10:40

Tak aby bylo jasno

pane Bartoň, valka v  Gruzii rozdělila naši politickou scénu takto. Vláda a na druhé straně bolševiká lůza vedená prezidentem.

Starý J. 22.8.2008 10:25

Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

...ty hodnoty západního světa...jsou demokrcie a svoboda, ne totalita, kterou komunisté ve Vámi jmenovaných zemích šířili (krom Iráku)!

Přesně jak jste sám napsal, tam za nás Američané bojovali, aby ty západní hodnoty zachovali!Když to vlastně víte, tak proč se ptáte?ˇ

A "čestný předseda" byl, i přes poněkud jiný názor na Gruzii (ze kterého Vám jaksi z neznámých důvodů vypadlo, že zároveň odsoudil i Rusko) byl tím nejlepším kandidátem na českého presidenta. O tom, že by kandidoval na "presidenta vesmíru" nic nevím, ptejte se u Paroubka, ten podle vlastních slov vládne i s Marťany! A zdá se, že nejen s nimi.

Babča 22.8.2008 10:24

Re: Ale, ale, vážený pane!

Soňo,

my občané babča si zase myslíme, že článek je výstižný a pravdivý a že vy občané Soňa jste mimo mísu.

Ono je zbatečné moc mudrovat: buď chceme být součást západu, nebo východu . A klidně to berte tak, že si vybíráte blbou možnost, nebo horší. Ideální není a nebude.

Pro sebe jsem (metodou pokusu a chyby v době 1948-1989)  tu východní variantu zamítla.

Simon 22.8.2008 10:23

Re: Vážený pane Bartoni.

Trosku vam unika ze Cecenci v boji za samostatnost pouzili vsechny prostredky ktere jim mez. pravo povoluje a k terorismu se uchylili az ve chvili kdy proti nim vyjeli ruske tanky.:-/

Starý J. 22.8.2008 10:12

Re: Žijeme v Evropě!!!!!!!!!!

Co myslíte Vaším výkřikem: Žijeme v Evropě?

Pokud vím, celá Evropa vpád Rusů do Gruzie odsoudila!

Simon 22.8.2008 10:09

Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Rekl bych ze tenkrat branili rozpinani komunistu na dalsi staty. V Korei se to jeste podarilo, ve Vietnamu ne. A zeptej se komu se zilo potom lepe? Jestli jihokorejcum nebo jihovietnamcum.;-) Ale to uz te nezajima, co? Tys taky zil pod komousema, tak je jen dobre ze si to ti sikmooci asiate uzili takz ze? Holt klasicky cesky pristup: Chcipla mi koza, tak at sousedovi chcipne taky.:-/

PETR 22.8.2008 10:08

Re: a Klaus je take ceska levice, co?

On není ani levce ani pravice, je tonafouknutá nula. Na postu prezidenta. Stálo by však za úvahu, kolik akcií z ropovodu přes Gruzii by shrábli obhájci ruské invaze v Gruzii, kdyby padl ropovod ( jediný, který není pod kontorlou Putina) do ruské sféry. Ekonom je pan Klaus, pokud se jeho prospěchu týká, dobrý.

Starý J. 22.8.2008 10:08

Re: Gruzínská válka tak odkryla nahou pravdu o tom,

A jak to odkryla? Vy snad máte, na rozdíl od pana Bartoňe, zase tu jedinou pravdu, jakou jste měli celých 40 let? Pravdu, která se ukázala jako grandiózní lež?

To mám po trpkých zkušenostech s vaší pravdou, věřit nikoli panu Bartoňovi, ale znovu komunistům?

POV 22.8.2008 10:06

Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Franku, Rusům je zase možné jistě právem vyčítat letité udržování impěria pomocí "ohně a meče", a to doslova. A v zahraniční politice by se průšvihy taky našly, co třeba kubánská krize nebo Afghanistan? Tam přece byli Rusové jako první. Problém je spíš v tom, že si někdo nasazuje klapky na oči a tyhle věci prostě nechce vidět. A taky v tom, že takový pidistát jako my si prostě musí vybrat, kam patří. Když se budeme hádat, tak nás prostě sežere ten silnější, jak se koneckonců už víckrát stalo. Je tohle to, co chcete?

Starý J. 22.8.2008 10:03

Re: Vážený pane Bartoni.

...Ti dnešní bolševobijci mi měli zveřejnit,čím byli před revolucí 1989....

Asi jste pracoval za komunistů jako kádrovák, že Vás to kádrování ještě neopustilo!

RL 22.8.2008 10:03

Re: Autorovi nebráním

Vás někdo nutí vzít samopal a jít bojovat?? Autor napsal svůj názor. Nemusíte s ním souhlasit, ale posílat ho někam se samopalem vyzní stejně jako to co mu vytýkáte.

I-Worm 22.8.2008 10:00

Vida, tak mezi vládou a opozicí

a já si myslel, že to přece není nic nového a že to ani nepotřebovalo Gruzii. Daleko zajímavější je spor mezi vládou a prsidentem, ale ten asi nestojí autorovi za zmínku.

RL 22.8.2008 10:00

Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

aby nedošlo k omylu....u Kambodži to jakbysmet znamená, že se tam do konfliktu nechali zatáhnout Američané. Samozřejmě se Severokorejci to nemá nic společného:-)

Ašek 22.8.2008 9:58

Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

USA se zapletla do druhé světové a jen diky tomu muže existovat to čemu řikame civilizace,Rusko a jiné narody.Bez USA by zbytky vychodních narodů prchala přes užinu na Aliašku.Pro mne seš bl...kret....a je vás tady ještě dost.

Starý J. 22.8.2008 9:58

Re: Ale, ale, vážený pane!

....Kdo začal s protiraketovým deštníkem? Rusko?.....

Co máte proti obranému systému - protiraketovému deštníku? Čím Vás popuzuje? Dá se pomocí něho někdo napadnout? Nebo má tak obrovské neznalosti, že jej považujete za útočnou zbraň?

Svoji obranu by měl mít možnost budovat každý stát. To, že na něj v současné době Rusko nemá ani technicky, ani finančně neznamená, že si jej nemůže pořídit ten, kdo na to po všech stránkách má!