28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mik 22.8.2008 16:32

Česká levice jsou loutky KGB

jinými slovy česká levice jsou vlastizrádci. A jako s vlastizrádci by se s nimi mělo zacházet.

Poloněmec 22.8.2008 16:28

Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

USA se zapletly do II. sv. války (v Evropě) proto, že jim ten tupý Rakušan 11.12.1941 vyhlásil válku.

nick 22.8.2008 15:40

sudeťáci nebo socani

historická paralela v řešení otázky příhraniční menšiny je vcelku jasná a vazba socanů na rusáky taky

Standa 22.8.2008 15:32

Re: Re: pane bartoň, to chcete

Které posvětilo NATO a USA?

Standa 22.8.2008 15:31

Pokud

má Bartoň závazky vůči Gruzínským vrahům dětí, ať si je plní sám! Jestli se  mu líbí vraždění dětí, tak ať nás do toho netahá. Mám na myslí nás - ty, kteří jsou proti vraždění nevinných. Bartoni, o svých závazcích si pište v jednotném čísle nebo jmenujte své kamarády, ale nás do toho netahejte! A pokud ten závazek tak cítíte, že vám mrtví nevinní civilisté nevadí, běžte do Gruzie, pak do Jižní Osetie a tam jim to vykládejte! Docela hnusnej novinář či co!

dino 22.8.2008 15:18

Re: Re: Re: Ale, ale, vážený pane!

Hele, zlodějíčku, ty už jsi tu zase? Když nemáš fantazii ani na vlastní nick, zapoj se do diskuse v Mateřídoušce!;-€

Je to takhle......... 22.8.2008 15:03

Re: Re: Dodatek...

Nová situace vyžaduje nová řešení. Nezpochybnitelná řešení. Nejlépe pod mezinárodním dohledem, který uznají všechny zainteresované strany: Rusko, Gruzie, Osetije, Abcházie.  Snad by se bez námitek setkala iniciativa orgánů OSN, když už se EU prezentovala tak jednostranně...

Alergik 22.8.2008 15:02

Bartoni, Bartoni

vynecháváš, zapomínáš a mýlíš se a používáš demagogii. Jsi ostuda pravice. - "Válka v Gruzii spustila další ostrý spor mezi vládou a opozicí" - prezident patří kam? nebo to se vám nehodí do vaší argumentace?

"zahraničí Riceová údajně posvětila gruzínskou operaci v Jižní Osetii, aby tím byly „urychleny“ americko-polské rozhovory o protiraketové základně v Polsku. Tyto účelové lži vypouštěné cíleně " - myslíte, že Američané nezachytili hromadění jak ruské tak gruzínské armády u hranic? Proč nezačali jednat dříve? I když třeba jen diplomaticky? - Neříkám, že tato teorie je to pravé jahodové, ale proč myslíte, že to tak nemohlo být. Nebo třeba jen viděli a mlčeli a využijí toho jinak? Je to skutečně tak nepravděpodobné? Myslíte, že nemonitorovali ani počáteční střelbu přes hranice v tomto citlivém regionu????  Můžu si myslet o USA cokoliv ale vy je stavíte do roviny úplných blbečků.

"Česká levice, bez ohledu na to zda socialistická či komunistická, už znovu jako hlavního viníka současné mezinárodní situace označuje USA" -skutečně hledáte zajímavé články. Já jsem z 99% vždy četl, že spor je mezi Gruzií a Ruskem a jednotliví zástupci se klonili buď k jedné nebo druhé straně a jako oporu pak hledali v historii události, které se jim hodili k vysvětlení (Kosovo, 68,.....) 

". Přitom je zcela evidentní, že socialisté, kteří ve svých zemích vládnou (jako například ve Velké Británii) nemají s americkou politikou žádný zásadní problém. Zaorálek ale toto zcela jistě ví. Možná by v první etapě stačilo, kdyby si pan Zaorálek rozšířil svůj politický obzor tím, že se od svých britských přátel poučí, co že je to vlastně spojenecký svazek." - a co třeba Francie - taky neměla s politikou USA problém co myslíte??? Co třeba Španělé taky bylo všechno v naprostém pořádku??? Co Švědsko,............ Zase se to nehodí do argumentace.

Přestaňte už s tou demagogií a bludy nebo od pravice odradíte ještě ten zbytek lidí, kteří jsou schopni kriticky myslet. Prosím Prosím..

Vlali 22.8.2008 14:55

Re: Re: "To nejsou hodnoty našeho západního světa".....

Slyšel jste o Tonkingském konfiktu? Zkuste se podívat do dějin než z.ačnete psát hovadiny

Tvrdas 22.8.2008 14:49

Re: Dodatek...

..ty "Je......" , blbecku oni tam referenda o odtrzeni uz meli....ma jsme meli referendum o vstupu ZOO nazyvane EU , ale referendum o premene ZOO na opicarnu uz ne....

Pamětník 22.8.2008 14:44

spojenecký svazek

Asi si mnozí z nás pamatují co je to spojenecký svazek, letos uplyne 70 (sedmdesát) let od Mnichova. Taky spojenci a zástanci demokracie, docela solidně se domluvili s Hitlerem, jak prodat malý demokratický stát.

Pokud se toho vazalství týká, tak velký rozdíl v tom být vazalem, té či oné strany, nevidím. Pan ministr zahraniči Schwarcenberg v jednom svém rozhovoru řekl, že náš národ je vůči jiným (není to přesné, pane mistře promiňte) jakoby v předklonu, tak se sakra, jednou narovnejme a přestaňme sloužit!

ups 22.8.2008 14:43

Re: pane bartoň, to chcete

vy radši etnické čistky ?

ups 22.8.2008 14:42

Re: Re: Tak aby bylo jasno

"říkali jste nám rudá chátro, gottwaldovi derviši, my vám za to postavíme šibenice nejvyšší" - tak nějak ?

janoryna 22.8.2008 14:41

pane bartoň, to chcete

říct, že pan prezident je levicový opozičník. ja také nemám rád humanitární bombardování ve prospěch drogové mafie. ..

ups 22.8.2008 14:39

Re: Domácí a hosté...

Abcházci z Abcházie vyhnali majoritní 'Gruzínce - celkem víc než 200.000 lidí. Dovzdělejte se, člověče

ups 22.8.2008 14:37

Re: To máte tak málo zdravého rozumu...

troubo

pbla4024 22.8.2008 14:37

Re: reakce

Používá Taliban em šestnáctky nebo kalašnikovy?

ups 22.8.2008 14:37

Re: reakce

mladý komunisto: říkáš vlastně "bylo by o jednu podmaněnou ruskou gubernii (afghánistán) více"; máš pravdu, západní kultura je naše, ale ne tvoje, když to pro tebe znamená lepší řešení

mladý.k. 22.8.2008 13:53

reakce

pane bartoň kdyby USA nedávaly zbraně do avganistánu proti rusum nemuseli tam naši vojaci dnes byt a ta vaše západní kultura to je to humanitární bombardování srpska .za koho kopete a za kolik.Ani to NATO není tak jednotné jak vy nám to podáváte Míru zdar.K

sciitek 22.8.2008 13:42

dojemní rusošukové

dojímají mě ti, kdo ted mohutně na wšech webech napadají veškerý odpůrce ruský invaze a každýho ihned osočí z placenosti. asi není potřeba dál komentovat a ptát se kdo naopak platí je, jen by mě zajímalo jestli to je jenom ruská tajná služba nebo i místní dementi. (Y)

sciitek 22.8.2008 13:39

moudrý článek

Absolutní souhlas. Skoro do tečky a písmene. Snad čte neviditelnýho psa dost lidí. >-R^

yacoo 22.8.2008 13:38

Re: Dodatek...

Oni již autonomii měli, jen jim ji gruzíni po osamostatnění rychle vzali, protože přeci kde je gruzie, tam žijou jen Gruzíni a ne žádné jiné národnosti. Zaseto pred 16 lety, dnes sklizeň.

yacoo 22.8.2008 13:37

To máte tak málo zdravého rozumu...

nebo Vás tak dobře platí? Vážíte si při tom lhaní a propagandě sám sebe? Nebo tomu opravdu věříte? Pak byste se měl živit něčím jiným než plevelením veřejného prostoru neuvěřitelnou tupou propagandou. Nic jiného z Vás slouhodobě nepadá, nezaujaté analýzy nejste schopen...jste jen málo schopny propagandista.

Je to takhle......... 22.8.2008 13:14

Domácí a hosté...

O tom co tvrdíte, nemluví ani Saakašvili. Dokonce ani "expert" Štětina. O světových médiích nemluvě.  Takže zůstaňme u principu, který by měl platit vždy a všude -  každý ať je pánem ve vlastním domě a host ať je hostem, je-li vítaný, proto zvaný.

Bob 22.8.2008 13:03

Tak, tak...

Rusové mají vážný problém s hodnotami našeho západního světa. A my bychom jim to rozhodně neměli ulehčovat.

PetrH 22.8.2008 12:53

Re: Dodatek...

Jo, a Osetinci a Abcházci nechť se zeptají obyvatel gruzínských vesnic, kterým momentálně podřezávají krky, zda si přejí si nechat podříznout krk, nebo se raději stát exteritoriálním územím Gruzie, samostatným státem o počtu zbylých osmi obyvatel, nebo co vlastně. Jsou pány ve svém domě?

PetrH 22.8.2008 12:49

Re: Re: Tak aby bylo jasno

Pikantní je, že z pohledu normálního člověka jste bolševická lůza oba. Aneb jak Václav Klaus rozděluje bolševickou lůzu na dva identické a vzájemně nesmiřitelné tábory.;-D

Je to takhle......... 22.8.2008 12:45

Dodatek...

Co se takhle zeptat Osetinců a Abcházců a respektovat jejich rozhodnutí:  Chtějí samostatnost? Chtějí autonomii v rámci Gruzie? Chtějí autonomii v rámci Ruska? Chtějí jiné řešení?  Ať rozhodnou - jsou-li pány ve svém domě ! 

Je to takhle......... 22.8.2008 12:41

Dvojí metr už zase?

Hovořit o územní celistvosti Gruzie, ruské intervenci a mezinárodním právu na straně jedné,

a dělat mrtvého brouka ve věci územní celistvosti Srbska, amerického bombardování srbských civilních cílů v roce 1999, a arogantního "porodu" státu Kosova,

to je výraz pokrytecké, demokratickému sebevědomí vzdálené politiky české reprezentace.

Tentokrát měl pouze Václav Klaus stanovisko "tak akorát".   Stanovisko vlády - jako vrcholného orgánu výkonné moci - je  ale stanovisko České republiky... (!?)

PetrH 22.8.2008 12:29

Re: Re: Ještě že za Evropskou unii nebude příští rok vystupovat Paroubek se Zaorálkem

Jak která. V Afghánistánu napřed s ruskou pomocí bolševici svrhli krále, pak se začali řezat mezi sebou. Pak se staly tři věci najednou: do země přišli Rusové, tehdejší president Amín napsal zvací dopis, Rusové ho zastřelili, aby si to nerozmyslel. Přesná chronologie dodnes není jasná, zvonkajšku to vyzerá tak, že Amín napsal dopis těsně po své smrti. Ale kdo by zpochybňoval ruské tvrzení, že?;-)