27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zádrhel 21.9.2009 3:14

Plácáte kraviny

To byla ale kravina.Facku jste dostal tak akorát vy pane rozumbrado.A dle vašeho příspěvku,jste jí potřeboval jak prase drbání.Obama je možná naivní,ale vy jste tupej a namyšlenej.Hrozná kombinace.

Muki 21.9.2009 3:11

poznamka

Pan Vlk nema pravdu a snazi se to co delali take komuniste. Svadet vse na USA,. Ma stesti, ze nebylo prosazeno referendum, protoze tam by se vetsina obyvatelstva jasne postavila proti radaru a na stranu Ruska, ktere radar nechtelo. V 47 zvitezili komuniste ve volbach, kdy je nikdo volit nemusel. Za to dodnes take vinnime USA. Coz nekdy misto toho neustaleho bedovani, jak jsme nevinne obeti a kazdy nas zrazuje a nikdo o nas nepecuje, se tak zamyslit nad vlastnim jednanim?

Helmut von Fartland 21.9.2009 3:04

Re: Dostali jsme veřejně a bez výstrahy nafackováno

Jakmile se zacalo hospodarstvi hroutit, nekdy na jare 2007, bylo jasne, ze muze dojit k nepredvidanym zmenam v  americkych planech. Vystrahy tedy byly, jenom jste je nechteli videt. 

Thyronx 21.9.2009 2:49

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

Sukat ovce je hnus, to neokecate! :-/

Thyronx 21.9.2009 2:44

Re: Facku jste dostal Vy, Vlku...

Od zbabelce, jak jste Vy, ktery suka ovce, to sedi! (Y)

qwerty 21.9.2009 2:36

Re: Facku jste dostal Vy, Vlku...

Udavač Vácha z Utrechtu se raduje, jak by taky ne.  On se do Prahy může bezpečně vrátit až s ruskými vojsky - už se ti to blíží, co ty svině smradlavá?

qwerty 21.9.2009 2:34

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

Vždyť to říkám, je to pitomec ten thyronx.  Democrap a zarytej - ty jseš na podpoře tak dva roky, co ty štěnice?

JardaB 21.9.2009 2:29

Re: Autore vy jste .....Není pro vás slova

R^R^R^

aquagenic 21.9.2009 2:14

Re: Autore vy jste .....Není pro vás slova

Petkole, vy nejste jenom malý hajzl...

Thyronx 21.9.2009 2:10

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

Neztracej cas a bez zase sukat ovce! Ty prznici domacich zvirat. ;-D;-D;-D

Helmut von Fartland 21.9.2009 1:59

Re: ten levicovej hajzl umi jen hezky kecat

To je pro vas malo?

petkol 21.9.2009 1:58

Re: Autore vy jste .....Není pro vás slova

A možná i paranoid. Měl by jste se léčit. S vaší chorobou jste pro společnost nebezpečnější než Rusko s všemi raketami.

petrkol 21.9.2009 1:50

Autore vy jste .....Není pro vás slova

Hysterie kolem radaru je směšná

Shrnemeli to - USA požádaly ČSR o poskytnutí území pro stavbu SVÉHO RADARU. Česká republika jim vyšla jako partner vstříc, a teď, když si to USA z finančních a technických důvodů rozmyslely, čeští pravicoví politici se chovají hůř než odkopnuté snoubenky. Je to podobné, jako kdyby si pan Novák chtěl půjčit od přítele Vopičky tisícovku. Pan Vopička by mu ji jako kamarád rád slíbil. Ale protože si pan Novák půjčku rozmyslel, pan Vopička o něm prohlašuje, že je podrazák, lump, darebák a že mu NAFACKOVAL, Autore jste hovado

Vodník 21.9.2009 1:48

Facku jste dostal Vy, Vlku...

..a čeští pseudopravicoví adoranti neoconské Bushovy kliky. 70% Čechů je spokojeno, i když mnoho z nich se mylně domnívá, že toho dosáhli svou iniciativou.

Ostatně kdoví, co tam Obama instaluje místo radaru - a třeba s ruskou posádkou! Vy, Vlku, a český lid k tomu budete jen přihlížet, a čím víc budete křičet "hurá", tím hlasitěji budou mlaskat facky, které Vám na tu kollaborantskou hubu z té či oné strany přiletí!;-D

Hadí oči 21.9.2009 1:46

Proč byl u nás Obama?

Přece aby zjistil, zda ten stát, který nemůže najít na mapě, ale o kterém mu vypráví jeho poradci, skutečně existuje.

qwerty 21.9.2009 1:44

Snad jen Democraps jako Thyronx

a certik meli o Husajnovi nejaky jiny predstavy.  Vsem myslicim lidem bylo jasne od pocatku, ze ten levicovej hajzl nic nevi ani neumi, jen hezky kecat.  Ovsem na to prave dickheads jako thyronx nejlepe slysi a tak nam tady ted ten kreten vladne.

Na druhou stranu je skutecne osvezujici cists, jak se democraps snazi toho kretynka v bilym domku obhajovat a jake logickye premety a obraty  jsou schopni a ochotni bez uzardeni provest.

Jirka 21.9.2009 1:23

Re: Politika je lstivé svinstvo a do ní vstupují mimořádní šmejdi, proto to tak s námi vypadá,správa států a jejich společností provádí zločin, systém je nemocný!!! Vlády sebraly lidem peníze (inflací) a daly je těm,co krizi způsobili

Hloupej Honza vyrazil na NP::-P

Vašek 21.9.2009 1:22

Re: ach jo

Hloupému vše hloupé

certik 21.9.2009 1:21

Re: Cesi hodne lidstvu pomohli

No tak snad nejni ani treba pomahat lidstvu, staci zacit pomahat sami sobe. Tohle podelane kviceni o zrade zrade Mnichove Mnichove nam ovsem spise podrazi nohy.

Takhle halasne vyrvavat do sveta, ze tenhle narod si hodlal vzit nejakou americkou vojenskou instalaci jako rukojmi a "zaruku" vlastni svobody, (i kdyz teda pro tu svobodu na svy vlastni naklady ani nepohne prstem) a ted se tenhle desne chytrej plan pokazil a co chvilicku nam hrozi ze se kolektivne podelame pred Putinem, a kdo za to muze? Obama Obama ZRADA ZRADA MNICHOV MNICHOV...

Kristoff 21.9.2009 1:21

ach jo

Větší blbost jsem ještě nečetl, to už převyšuje i míru ubohosti tohoto plátku. Ale člověk se pobaví ... 

ms 21.9.2009 1:16

Demokratická část společnosti pro ?

Od kdy menšina vnucující svůj postoj jako jediný dovolený a každého s jiným názorem urážející (agenti, bolševici, hlupáci) je demokratická ? Spíše totalitní část naší společnosti byla pro.

Thyronx 21.9.2009 1:15

Re: tyhle vylevy

Takova zeme vypada pochopitelne strasne, ale utechou ji muze byt, ze se to ukrivdene narikani skoro 100% nedostane do zahranicnich sdelovacich prostredku.

Doufam, ale ze aspon v Rusku se tim pobavi! To je ode mne takova skodoliba facka pesti pres ceou hubu (byvalym) stoupencum radaru. V>-

jan 21.9.2009 1:10

Někomu se zhroutil sen, že po rozkradení ČR se uchýlí na Floridu a USA jej budou chránit! Proč???

Došetřeme si domácí tunely a pochopme, že takovým zlodějům USA již nesvěří ani trafiku! To ji raději postaví na Urale u parťáků, co s nima zvládnou lépe Afganistán Irán i jiné problémové území! Velmoce se nenapadají!!!

Pragováci chováte se jako typičtí čeští kolaboranti, doufám že si to politicky již odnesete naprostou ignorací!!!  Troubům je zbytečné dávat pro jejich hlouposti prostor! Dost bylo nevzdělance Havla+spol.!!!

Helmut von Fartland 21.9.2009 0:59

Cesi hodne lidstvu pomohli

Vynalezli jsme kostku cukru, ruchadlo, polarografii a hlavne jsme v roce 1933 zachranili zivot americkemu prezidentovi Rooseveltovi. Cech Tonda Cermak pri tom zahynul. Ten vrah byl Ital a ted nas chce ten italsky pomrdny Berlusconi vydirat. To si opravdu nezaslouzime. 

Pozorovatel123 21.9.2009 0:57

Není to choroba

Když čtu tyhle bláboly, za co všechno můžeme, mám dojem, že to musí být u našich novinářů nějaká duševní choroba vykládat vše a zásadně vždy tak, abychom vypadali jako kreténi

Opravdu to choroba není, stačí se podívat komu patří ty noviny, a pak platí koho chleba jíš, toho píseň zpíváš. Není na světě prodejnější profese než jsou novináři (a redaktoři). Mnohdy se sami nazývali také propagandisty což bylo docela přesné a výstižné. I v předchozí diskusi je zřejmé, že významě zvedla hlavu ta část, která po roce 1938 utvářela různé Vlajky a další kolaborantské organizace. Děkuji p Vlkovi, že jsou ještě lidé, kteří umějí nazvat skutečnost pravým jménem i když platí že historie se nikdy přesně neopakuje. Lidské vlastnosti jsou naopak poměrně typické.

jan 21.9.2009 0:56

Politika je lstivé svinstvo a do ní vstupují mimořádní šmejdi, proto to tak s námi vypadá,správa států a jejich společností provádí zločin, systém je nemocný!!! Vlády sebraly lidem peníze (inflací) a daly je těm,co krizi způsobili

Vysprchovaným Rusům máme věřit více, než těm opravdovým, co nám zajistili mír i částečnou svobodu, suroviny a zakázky k realizaci 15mil. občanů! Teď si myslíme, že zvládneme správu země sami, zde jsou výsledky: Aktiva -15 biliónů Kč zmizely a -2bilióny Kč dluhů! Tlachejme si svobodně hladový bez práce k rozkladu společnosti, ale svobodně!!!

certik 21.9.2009 0:48

tyhle vylevy

Jak asi zvenku vypada zeme, kde jak neco nejde podle predstav vselijake degenerovane tzv. pravicove zumpy, tak se okamzite ozve pisteni Mnichov, Mnichov MNICHOV ZRADA ZRADA. Sami sobe si armadu rozpusti a co z ni zbyde jen pouzivaj jako zasterku pro rozkradani, ale zrady zrady mnichova mnichova maj plnou hubu. 

Otazka: Je vubec mozne zradit nekoho kdo sam pro sebe nehne ani prstem?

No já nevim... 21.9.2009 0:47

Re: A dlužno dodat, že jsme si jí zasloužili! Když nás reprezentovalo něco takového hnusného a blbého jako byl nějaký topolánek ..

Ten člověk se ztopořeným  penisem běhající mezi ostatními v Berlusconiho vile říká o Češích hodně... Balkán nebo Rusko

kvetla 21.9.2009 0:47

Prostým Američanům je nějaká nevděčná ,pacifistická a věčně rozhádaná Evropa,navíc plná komunistů

v podstatě u zadku.Maximálně jsou jěště ochotni pomoci svým bratránkům v Anglii,a v nouzi opravdu veliké podpořit z nostalgie i Italii.Ale,že by Evropě věřili,to v žádném případě.A Obama to ví a podle toho tedy i jedná.Nějaká rozhádaná Evropa je jen přítěží,tak co by si zbytečně  pálil prsty,chce být přeci zvolen i v dalším období:-/

Jirka 21.9.2009 0:43

Když tak čtu dnešní diskusi,začínám vidět oranžově.

(Y)(Y)(Y)