16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 21.9.2009 13:53

Re: Tak znova:

považuji tě za celkem inteligentního přispěvatele. V tomto případě si ale myslím, že nemáš úplně pravdu. Ona FYZICKÁ přítomnost americké armády je možná důležitější, než přesnost a rychlost výpočtu dráhy střely z radarem zjištěných údajů. Říká totiž jasně, kde je Krakonošovo a kde Trautenberkovo.

gerontusinza 21.9.2009 13:51

Pane Vlku, vy mě překvapujete.....

to jste nepochopil, že ty idiotské manévry duševních ubožáků, kteří nemohou existovat vedle někoho kdo jim aspoň kecama nezajistí jejich přístup k moci aby měli pocit jistot..... ćlověče vy jste taky radostně mával usárnou? Nechte se vyšetřit, USA nás nepotřebuje, to za 1. ale hlavně stupidita vašich pohledů mě skutečně až překvapila...... ať žije Parkanová a Mirda, Vy si vážně myslíte že nás USA potopily....?  Nebojte oni vědí že tupci a vašeho typu zde jsou, proto vám nabízí lepší řešení USa vohj. základnu i s raketami a radarem..... to jste nepochopil? Prostě technika je na pochodu a oni od vás chtějí daleko více a tak běžte radostně troubit........ Rusové budou potřebovat těch odvetných úderů víc  a obranný  systém? Nevím co umíte ale v technice střeleckých  radarů a v  navádění raket jste skutečný diletant....... připomínáte mě Klvaňu, Mirdu a radarovou pěnici.....;-D 

pra 21.9.2009 13:47

Re: OBAMA - vítěz americké superstar

Děkuji za pochvalu, od bolševika vždy potěší, když mi dá najevo, že jsem trefil do černého. 

Ibalgin 21.9.2009 13:44

Bouchnout hlavou do kandelábru...

Číst vaše sáhodlouhé litanie o tom ,že jste dostal přes hubu je ztráta času. Na to ohledávání mrtvého radaru stačí holé konstatování.Vy pane Vlku si neuvědomujete ve svém duševním rozkladu, že kdyby Rusko někdo vyprovokoval, tak zamete Brdy i s Prahou. A jestli si myslíte, že Amíci by kvůli Česku začali 3. válku, tak se pletete. Pěkně při vodce a kaviáru by se domluvili. Kdyby nám Amíci dali k radaru 50 raket, tak to je něco jiného.Ještě byste měl hlavou bouchnout do kandelábru, aby se vám rozsvítilo. Emigrantům, STBákům a jejich pomocníkům by se mělo dát pouze životní minimum a zákaz veřejného projevu. 

Harpyje 21.9.2009 13:44

Re: Tak HÁDEJ !

;-D ;-D ;-D (Y)

sam 21.9.2009 13:42

Re: Robert Gates

R^

vita 21.9.2009 13:42

Re: Co to proboha melete?

Brdský radar má samozřejmě jiné parametry, protože je určen pro jiné cíle.

Ale hlavní není rozdíl parametrů - podstatné je, že brdský radar je materiálním vyjádřením vypovězení ABMT, základu všech smluv omezujících strategické zbrojení. Pokud by se ve výstavbě jaderného deštníku pokračovalo, musel by být zahrnut do všech dalších smluv o odzbrojení nebo omezování zbrojení - nikdo se nenechá dotlačit do situace, kdy by jeho odstrašující/odvetný potenciál byl nedostatečný.

TOTO je to, proč by brdský radar byl nebezpečný a byl by legitimním cílem prvního (proti)úderu. O jiných takových cílech na území ČR nevím. Není tady nic tak důležitého (pokud tady USA nerozmístily nějaké rakety středního doletu bez našeho vědomí, což nepředpokládám), aby si to zasloužilo první (proti)úder.

sam 21.9.2009 13:39

Re: Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Ani zradarem USA neudělaly pro obranu ČR nic. K obraně Evropy zařízení totiž nebylo vůbec určeno. Pro ČR a Evropu rizika pouze zvyšovalo. A český národ, pokud by zde zařízení bylo, by neměl sebemenší šanci politiku USA ovlivnit, i kdyby byla pro nás zničující, protože zájmy velmoci a vazala nejsou totožné. Pokud by zbrojní lobby dosadila k moci dalšího Bushe a ten napadal jiné země, slízli bychom to za něj neměli bychom šanci... Bohužel ani ovlivnit svůj osud

Harpyje 21.9.2009 13:38

Re: Takový galymatyáš

Neměl by se tak echaufírovat, Thyronx! Co si lidé o Vás pomyslí? Že nezná nic jiného než R^ a blbe! ;-D

pavel 21.9.2009 13:37

A co teď, pane Vlku?

Jejkote, pane Vlk, poraďte, co s tím fantem? Vaše analýza situace mne tedy opravdu rozhodila. Kdo je tedy hernajs tím, o koho se může náš národ, ke kterému vzhlíží celý svět od Kamčatky přes Evropu a Ameriku až po Západní Samou, opřít? Tak ruský zablešený medvěd to nebude - to je jasné. Už jsme si to vyzkoušeli. Ani ti Francouzi nebo Angličané, svoloč jedna mnichovanská, proradná. O Němcích nemluvím, to bychom si teprv dali. Vypadalo to na USA, ale teď tedy nevím, nevím.  Když si ti zabednění Amíci mohli zvolit takové naivu do svého čela (a nevolili ho zdaleka jen černí), tak to s nimi bude taky asi špatně. Vždyť je tam spousta i těch "intošů" na univerzitách, že?  A oni nás prý teď mlátí, hlava nehlava pěstí přes celou hubu. Určitě k velké radosti Sarkyho, Rasmussena a dalších zrádců svobody. Vykašlem se na Amíky - aspoň do té doby, než všechny ty intoše a jim podobné živly smete revoluce geniálních kovbojů, kteří si našeho úžasného klimatického experta a prezidenta Klause pletou s Estonským prezidentem. A do té doby, spolu se stejně potlučenými Poláky se opřem o někoho jiného. Ale o koho? Koho byste tak navrhoval? Napadá mně někdo zblízka - třeba Malajsko. Co Vy na to?

Ale vážně, nějak mám pocit, zda jste tak trochu nedostal přes ústa jen Vy  a pár našich politiků, kteří lokajsky a podlézavě prosazovali něco, co ani USA nepovažovaly za nic zásadního a na čem jim prakticky nezáleželo. Máte pravdu - ti, co ten radar u nás prosazovali stůj co stůj, skutečně k újmě přišli. Ale nabili si sami. A teď tu opravdu stojí jak opaření a připadají si jak ti největší pitomci. (Zcela právem).

Tenhle národ (a ani Poláci) na hubu nedostali - naopak, v tomhle mají pocit, že po delší době zazněl zpoza oceánu konečně hlas rozumu.;-)

Marat 21.9.2009 13:36

Re: Takový galymatyáš

Blb jsi ty, teplouši !

Harpyje 21.9.2009 13:36

Re: Takový galymatyáš

V podstatě souhlasím s tím, co pan Vlk říká, ale ne s tím, jak to říká. To mi jde skutečně proti srsti.

Marat 21.9.2009 13:34

Re: A ke všemu je úplně černej,

sam je ocas.

sam 21.9.2009 13:34

Re: Ale pořád platí, že Rusko možná schlamstne Čína

Čína národnostně homogenní? Pan historik, aneb jeden český důchodce, je úplně mimo.

Z historie píšu , pane Historiku, nedostatečnou ! ;-DRv

sam 21.9.2009 13:32

Re: Je to strašně dlouhý

můžete se přestěhovat do Kosova a užívat tamního ráje, když tam mají jednu z největších. I na Kubě jedna stojí. Těch nefalšovaných rájů je ! ;-D

Marat 21.9.2009 13:31

Re: Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Karle, já nad takovou tuposti žasnu. Jste schopen vůbec pochopit, že USA se dokáže ubránit samo i bez radaru v ČR? Jste schopen pochopit, že na to má víc jak dost technických prostředku?

Češi dostali to co si zalouží, co si tak přálí.

Doufám, že ani v budoucnu USA neudělá pro obranu ČR vůbec nic.

sam 21.9.2009 13:30

Re: Co to proboha melete?

ta hysterie byla naprosto zbytečná, souhlas. Škoda, že to nepochopili naši lokajové, kteří tak usilovně  zvali protektora a hledali jeho ř*ť.

Thyronx 21.9.2009 13:28

Re: Takový galymatyáš

Blbe!

sam 21.9.2009 13:27

Re: Minutus + sam = rudá pátá kolona

Jste směšný. Je mi líto, ale nesmyslná hesla a nálepky nejsou argumenty. Chápu ovšem, že to čtenáři PSA splývá a nerozlišuje :-)

Sunny 21.9.2009 13:27

Re: Co to proboha melete?

:-DVy jste jistě dobře informován, ovšem navzdory tomu to vypadá, jako byste brdský radar považoval za zbraň hromadného ničení. Což  zjevně  není. Myslím, že můžete být spokojený, žádný radar tu nebude. Jen si myslím, že ta hysterie byla naprosto zbytečná.

Thyronx 21.9.2009 13:26

Re: Tak znova:

R^

Thyronx 21.9.2009 13:26

Re: OBAMA - vítěz americké superstar

Blbe!

PetrK 21.9.2009 13:22

Minutus + sam = rudá pátá kolona

A ještě řada dalších.

F.Vízek 88.100.57 21.9.2009 13:22

Tak HÁDEJ !

Kolik lidí se může pochlubit  už zhruba 40 let starým soudním rozsudkem, ve kterém je komunistickými soudy označen za "antisovětistu, antikomunistu, pravicového oportunistu útočícího na vedoucí roli KSČ"?     Pan Vízek - může: černé na bílém !   Zajímavé, že?  A neuhnul a neuhnul. 

Karel K 21.9.2009 13:20

Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Radar měl sloužit hlavně pro obranu USA, platit to všecko měly USA a že Češi povětšněn USA nenávidí, ač je také ve čř roce osvobodilií, to ví i malé dítě. Navíc dávat radar do tak rozbordelené země, jako Jsou Čechy, to by udělal jen blázen. Tu facku   Češi sice nedostali, ale zasloužili by ji.

pra 21.9.2009 13:20

OBAMA - vítěz americké superstar

Obama, když byl v Praze, tak ho na jeho "zásadním" projevu zajímalo, aby za ním bylo hezké panorama Prahy.  Škoda, že místo něj nepřijel Michael Jackson, ten uměl alespoň "zásadně" zpívat.  

Jo a jeho poslední telefonát našemu premierovi by šel volně přeložit: Právě jsem se posral.

Sunny 21.9.2009 13:17

Re: Takový galymatyáš

On ten Obawa není žádný lumen. Jeho kvalifikace poměrně charizmatického (pro určitou část populace) řečníka by jej opravňovala k profesi moderátora oblíbené talk show. Obávám se, že jako US prezident s tím nevystačí:-) Jinak mám podezření hraničí téměř s jistotou, že nám tento nejlevicovější americký prezident ještě pěkně zavaří.

sam 21.9.2009 13:15

Re: Co to proboha melete?

dnes jsi neměl prášeček? Že by chybělo 30Kč ?;-D

sam 21.9.2009 13:13

Re: A ke všemu je úplně černej,

to je otázka i pro herr Doleschala z árijských Lidovek, kde hájí (musí, neb jí jejich chleba) zájmy Landsmanšaftu

Dandy 21.9.2009 13:12

Re: Co to proboha melete?

Ty blbečku tý vaší protiradarový partě vadí pár Americkejch vojáků v Brdech a ta Rusácká svoloč který jsou už plný Karlovy vary a už se tu budou množit a přibejvat na věky ty vám vy kreteni nevadí???????