3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nečtenář novin 10.8.2007 0:01

Ze je Topolánek ultrablb bez mozku, ví asi dnes každý, ale jak se ho zbavit z celou tou lumpáckou vládou, než natropí nenapravitelné škody, tod otázka!

Dám vám příklad nevýslovné stupidity této vlády: zdravotnictví! Dnes je každému jasné, píše se o tom i v novinách, že lékaři podvádí pojištovny! Ročně to jde do stamilionů! A ministr Julínek to chce záplatovat třicetikorunovým poplatkem u lékaře, místo aby ty podvody lékařů odstranil nějakým kontrolním mechanizmem! Takový to stát si páni politici můžete strčit do p r d e l e !

ondys 9.8.2007 23:23

Re: Re: Fabrika na protivníky

Zamezit prožírání budoucnosti prostřednictvím státu a oddělit sociální sféru (třeba podle modelu dřívější odluky církve), chová se k jednotlivému občanovi jako hodně drahá a vysloužilá prostitutka z minulého století.

Lucius 9.8.2007 22:18

Mesiah vs.Kohout

Jen jsem to prolit a na konci jsem se zasek.To co me upoutalo, byl muj pocit, ze autor ohlasuje navrat Jezise na zem, ze mocnosti temna se tresou pred navratem spasitele a to mi preci jen k levicovosti autora nesedelo.Tak jsem si to procet znova a jsem zklaman - zadny mesias se nekona,jen obycejny Kohout.Tak me napada - nemel by se spis bat Paroubek?Preci jen - dva kohouti na hnojnisti .....

Karel Cikán SudeŤák 9.8.2007 15:50

Topolánka mám rád

P.S: zapomněl jsem dodat Dzp.

Karel Cikán SudeŤák 9.8.2007 15:48

Topolánka mám rád.

Nemám rád národního socialistu Klause a jeho Šakala Nepolitika.

cb 9.8.2007 15:38

Re: Re: A že tu nezůstal?

Anglie s nama nemela zadnou spojeneckou smlouvu, tudiz o zradu neslo.

Xaver 82.117 9.8.2007 15:17

A nezměnil trochu názor?

Xaver 82.117 9.8.2007 15:16

Zrada? Pán asi zná dějiny ala komanč.

Jo, Chamberlein byl hloupý naivka. Jasně, my měli smlouvy tak, aby se vyplatily a oni je ohavně zradiliy. Naše zahraniční politika v průběhu 1. republiky byla geniální, jen to tak nějak nevyšlo. Jo, 300 let jsme trpěli...:-/

baci 9.8.2007 14:51

Re: A že tu nezůstal?

on se sem vrátil protže chtěl ,po roce 1945 působil na americkém velvyslanectví byl myslím i člen českého PEN klubu ale těsně před unorem odejel byl to osobní přítel Bruce Lockharta ,který byl velvyslancem a je od něho krásná kniha Příchází zůčtování.Historie est magistra vitae

kacir 9.8.2007 14:12

...

Za Topolem stojí šedá eminence Dalík, kterému se nedaří jediné............uhlídat slovní průjmy jak z vesnickejch tancovaček balíka Topolánka. Co by ho zkrotilo nevím, snad kastrace a míň Téčka.

kacir 9.8.2007 14:09

Re: Autor je socialistický mamlas a Topolánek je "pravicový" rapl !!! Dzp.

ty už se bez toho Dzp. ani  ne.....  ;-D....... to už je na Chocholouška Dzp.

nepolitik 9.8.2007 13:51

Další dokonalý blábol šibala Jelínka

Více se k tomu říci nedá. On se hoch nějak živit musí. Jenom bych rád věděl, kolik Právo za takové bláboly platí. RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

alfa27 9.8.2007 13:41

korektnost

Neberu autorovi jeho názor,nicméně by lylo korektní uvést ,kde působí a co dělá.Z jeho příspěvku je cítit,že tak zcela nezaujatý komentátor není.pokud se týká pana Kohouta,řadového člena ČSSD ,lze si jen přát,aby přestal být pouze členem řadovým a využil svých kvalit k postupu ve stranické hiearchii.Nahradit paroubka a Ratha by bylo dobře nejen pro ČSSD, ale pro demokkratickou společnost vůbec.Snad bychom opět získali sociálně demokratickou stranu, ač pana Kohouta neznám,horší to bát nemůže.

Ivan 9.8.2007 13:26

Re: A že tu nezůstal?

Okupace kvůli anglické zradě v Mnichově. To přehlédl.

Malý Aston 9.8.2007 13:16

Re: Jelínku, abych alespoň částečně zmírnil masivní odpor vůči tvým příspěvkům,

Tak,tak. Máte pravdu.Jelínka nechce Paroubek a tak se nabízí Topolánkovi. Doufám že ho ODS nebude angažovat,jeho gejzír nápadů mohou využít například Zelení.:-D

Xaver 82.117 9.8.2007 13:12

A že tu nezůstal?

Taková pohodička a za tři čtyři roky okupace a šmytec. Zdá se, že se něco nepovedlo a možná že i ten novinář něco přehlédl...

Kajan 9.8.2007 12:41

Autor je socialistický mamlas a Topolánek je "pravicový" rapl !!! Dzp.

ded 9.8.2007 12:12

Autor je přece mladý,

proč nedokáže udržet myšlenku. Doufám, že s ponožkami a močí je to lepší

Regan 9.8.2007 11:50

Re: Re: Re: Vládne?

Nač tolik žluči, mysliteli?

třitečky 9.8.2007 10:50

Re: Re: Re: Přestože jsem stálý volič ODS

Paroubek je jako prázdný sud. Žádne ideje, vize, dlouhodobé cíle. Doposud nebyl schopen postavit nic proti Modré šanci - žádná Oranžová šance, žádná alternativa k Julínkovi, žádná alternativa k zaříznuté penzijní reformě... Jen ad hoc řešení a sem tam nějaká A4 s pár body. Poslení konepční materál z útrob SocDem vyšel za Grosse. Paroubek není schopen se myšlenkově postavit ani trpaslíku, jakým je SZ - i vůči nim se jen vymezuje. I na ně jen reaguje.

Je to Buldozer, který před sebou hrne jen hlušinu.

Karel 22 9.8.2007 10:36

Re: Re: Přestože jsem stálý volič ODS

Souhlas - až na jednu maličkost. O povyk kolem té své "frajle" se stará Jyrka sám. Viz nasazení právníka v boji proti slovu "milenka" nebo hádka se Škromachem na toto téma. Události kolem Talmanové a Topolánka na to nemají žádný vliv. Někdy mám dojem, že to Jyrka dělá úmyslně. Vyčerpal všechna možná témata ke svým rétorickým cvičením - je to pouhý řadový poslanec a nemá do čeho moc mluvit. ČSSD je nezajímavá strana leninského typu, takže se tam nic zajímavého neděje. Taky na jeho tiskovky plné pyrotechniky si všichni zvykli. A tak se musí zviditelnit za každou cenu. Je to ale jeho labutí píseň, když nemá lepší náměty.

baci 9.8.2007 10:32

john gunther

jen si myslím,že podobné se chovají obě strany.V roce 1938 vyšly dvě krásné knihy od Johna Gunthera Evropak jaké je  a Asie jaké je.Gunther byl výborný americký novinář a v knihách popisuje všechny tehdejší státy.U Aglie zdůrazňuje ,že při změně vlády zůstavají všichni úředníci na ministerstvéch stejní a tím je zajištěna kontinuita    Zde at nastoupí jakákoliv vlády ,vymění vše až po uklizečky

P.S.Také tam popisuje navštěvu Československa v roce 1935.Na letišti ho vítal Karel Čapek se slovy "proč k nám jedete,my jsme taková nezajímavá zem,žadné převraty puče etc.Gunther k tomu dodává opravdu nezajímavá země mající v čele filosofa prezidenta a min.zahraniční nemírně pracovitého Beneše-a dodává- chtěl bych v té zemi žít

Starý J. 9.8.2007 10:23

Re: Přestože jsem stálý volič ODS

J.P. se záměrně stará svými výroky a činy o to, aby se o něm psalo a mluvilo každý den. Není dne, aby on sám nerozvířil hladinu výrokem, napadením koalice, řešením osobních problémů. O Zemanovi se zde nepíše, ani nediskutuje, stáhl se do ústraní.

Pokud by se Proubek nebo jeho věrní neustále nezajímali o Topolánka v souvislosti s Talmanovou, nebude se nikdo starat o Paroubkovu "milenku"!

Jinak mé osobní přesvědčení je, že Paroubek je skutečně svou politikou nebezpečný. Svou otevřenou spoluprací s KSČM (v podstatě řídí i KSČM). Pokud to nevidíte, nedá se nic dělat, máte na to právo, zrovna tak jako já, na názor svůj.

NevericiTomas 9.8.2007 10:18

Re: Re: Julínek na Neviditelném psu?

Holinky nebo hodinky....

Henry 9.8.2007 10:17

Jelínku, abych alespoň částečně zmírnil masivní odpor vůči tvým příspěvkům,

chválím tě za dosavadní iniciativu a žádám, abys vytrval a nenechal se jednotným odporem odradit. Lépe psát takové pitominy, než si třeba hrát se sirkami. 

Anonym 9.8.2007 10:16

Přestože jsem stálý volič ODS

v tomto případě jsem zcela na straně autora.

Politický slepenec, který spíše než aby vládl, tak předstírá, že vládne, by se měl skutečně obklopovat odborníky. Nevadí mi tudíž, že byli vyhozeni lidé dosazení předešlou vládní reprezentací, ale to, že za ně nastupují v devíti případech z deseti rozhodně lidé méně schopní.

To, co mě však nepříjemně překvapuje je, že málokterý skalní příznivec ODS zde na NP vyvrací teze článku. Většina z diskutujících argumentuje tím, že J. P. je na tom hůře a že autor článku je jeho žulovým obhájcem.  Nejsem si tak jistý, že je na tom J. P. tak špatně, když se o něm stále a stále píše (nejen v médiích - to by konceckonců mohl ovlivnit on sám - ale hlavně v takovýchto neřízených diskusích), a to přes to, že je pouze bývalý premiér a nyní je představitelem zatím nepříliš úspěšné opozice.

A tak bychom se měli zamyslit nad tím, jestli je J. P. stále tak silný,  že se jím neustále zaměstnáváme, nebo jestli je Topolánek skutečně tak kontroverzním politikem, že těžko pro jeho politické kroky hledáme racionální zdůvodnění, a tak je nám politický důchodce dobrý alespoň pro srovnání.

Moc se mi to nelíbí. Líbilo by se mi lépe, kdyby se o J. P. přestalo mluvit, protože by byl nezajímavý. To by si zasloužil a bylo by tak zřejmé, že skutečně není nebezpečný, jak všichni dokola stále píší. Nebo tak přesvědčují hlavně sami sebe?

Netřeba 9.8.2007 9:57

Re: Re: Re: Vládne?

Konečně kvalitní názor kvalitního voliče kvalitní strany a sympatizanta kvalitní vlády;-D.

B.B.Spinosa 9.8.2007 9:30

Re: Fabrika na protivníky

Potvrzuje se známá pravda, že vládnout po staru nelze a po novu to vláda neumí. Jaký závěr?

Starý J. 9.8.2007 9:24

Jako Baťa cvičky

seká Jyrka jednu hloupost za druhou a jedno směšnější prohlášení za druhým.

Začalo to Marťany, pak pověření vyšší bytostí vládnout, dvacetiletým hrochem (nebo hochem?), neplacením dluhů, zrušením názvu milenka....

Bylo toho daleko a daleko víc, člověk udělá chybu, že si všechny ty perly perel nepoznamená a neuloží. Ale jedno vím jistě, že nás v posledních letech nikdo tak nepobavil, jako věčně druhý vítěz.

AndyO 9.8.2007 9:23

Re: Re: Re: asi byste měl, think-tanku Jelínku

já tedy doufám, že s ním ta osoba vydrží až do smrti.