18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ondys 9.8.2007 9:20

Fabrika na protivníky

jsou všichni papaláši, kteří by tak rádi ovládali naše životy s všelijakými paroháči ve stádním socialismu a sami by se neuplatnili v soukromé sféře.

Rv;-PR^

http://ondys.asp2.cz

No... 9.8.2007 9:13

Jelen opět mimo mísu, jako ostatně vždy...

Ta milenka...eee..pardon, stínová manželka páně Parouba musí být něčím překryta a tak se zase- po krachu zmanipulované Čunkovo rádoby aféry- musí přezbrojit proti někomu jinému. No nic, kdo chce kam, pomezme jelenovi tam. Dál, neřkuli nejdál, až TAM -(Y)

Henry 9.8.2007 9:13

Re: Soudruh Jelínek ťal opět do živého

raději shit-tank!

Henry 9.8.2007 9:12

Re: Julínek na Neviditelném psu?

myslíš Jelínka?

Starý J. 9.8.2007 9:08

Že má Jyrkův mluvčí Jelínek

odvahu neustále se škrábat  v problémech Topolánka, když jeho guru je v tom ještě víc, rozhodně až po uši. (Stejně, jak zde někdo poznamenal, Jrka ne a ne ho odměnit pořádným korýtkem).

....Za několik týdnů po mém rozvodu se i hulváti budou muset vyjadřovat slušně o slečně Kováčové. A až se Petra v krátké době stane mou manželkou, budou to muset vzít na vědomí,"...

ujišťuje sám sebe Paroubek, i když by mohl z příkladu Havla vědět, že veřejnosti svou konkubínu nevnutí, i kdyby žaloval půl státu. Nevnutí, pokud ji věřejnost nepřijme sama. A k tomu je nejlepší cesta mlčet a ne rozviřovat pitomosti. Jako Havel bude dělat všechno možné a bude mu to prd platné. Zřejmě už z poblblého a zamilovaného stárnoucího seladona mají srandu i v Lihovém domě, když si dovolí tak otevřený útok na Škromacha, který mu velice jemně dává na vědomí, že to po....dělal.

Tolik neskonale směšných úletů, jako je případ s "milenkou" se hned tak nevidí a neslyší. Čím více se bude zabývat takovými trapárnami, tím směšnější bude. Asi ta Petra opravdu "obdivuje jeho sexymozek", když se nestala milenkou. Místo sexu mají zřejmě hodiny orgasmu s mozkem.

walter 9.8.2007 9:08

Julínek na Neviditelném psu?

Prezentace "pana" Julínka na Neviditelném psu snižuje image tohoto deníku na zlomek původní hodnoty. Nebo panu Neffovi už měkne mozek?

Starý J. 9.8.2007 8:53

Re: Re: asi byste měl, think-tanku Jelínku

Je to šašek první třídy. Bude se ženit. Zřejmě si myslí, že tím si ji udrží. V okamžiku, kdy se propadne do politického zapomnění (což doufám brzo bude) je okamžitě sám. Dámě kolem čtyřicítky rozhodně nebude již vyhovovat pouhý "sexymozek" bez funkcí a bez sexu.Leda by se paní Zuzana nad ním smilovala.

Starý J. 9.8.2007 8:49

Re: Re: Vládne?

A čehopak se drží Paroubek Vy chytráku? A kdo má tu hřívu jistější? Topolánek má aspoň milenku a co má Paroubek? Konkubínu?

Opravdu kvalitní příspěvky levicových myslitelů!

Karel 22 9.8.2007 8:31

Soudruh Jelínek ťal opět do živého

Úspěšný ministerský předseda by měl mít schopnost integrovat,

shromažďovat kolem sebe odborníky nezávisle na ideovém přesvědčení,

připravené pomáhat své zemi, a zadávat jim úkoly, jejichž řešení

přesahuje přízemní rámec volebních období. - nezapomňte to, soudruhu Jelínku, sdělit Puchejřovi. Měl se tím řídit on sám. Pak by kolem sebe neshromažďoval "odborníky" jako Drath. Škromach Sobotka, Jandák atd. Sekyra státního dluhu je po Jyrkově výběru odborníku zaťata proklatě hluboko. A teď to zaplatíme všichni. Think-tank Jelínek taky, neb nežije na Marsu, ale v ČR.

VL 9.8.2007 8:21

Re: asi byste měl, think-tanku Jelínku

Tím myslíte: Paroubek pro Právo reagoval slovy, že se Škromach "neumí chovat jako

chlap", protože mu mohl vše říci do očí na politickém grémiu. "K tomu

mu chybí odvaha. Já bych dal přednost tomu, kdyby přestal se zvyky

trpaslíků a přestal mi okopávat kotníky, protože výš nedosáhne,"

poznamenal Paroubek. Stálo by za to vyhodnotit, jak se projevuje v preferencích politické strany, když takhle její předseda mluví o místopředsedovi. ;-)

Regan 9.8.2007 8:04

Re: Vládne?

U vesla? Ten se tak drží leda hřívy, pokud není Talmanová vyholená!

Ašek 9.8.2007 7:55

H.....

Jirkuv Lulinek se opět ozval a pobavil,dik.:-D

jerry 9.8.2007 7:20

Re: Topolánek to seká jako baťa cvičky, zatímco Paroubek si již naklonil Miloše Zemana,

No naklonit si Pohanku to stojí miliardy z našich kapes.Nebyl pro něj tak laskavým šéfem jako Rath.;-D

jerry 9.8.2007 7:19

Vládne?

Neříkám, že všichni ministři jsou špatní, ale premiér nevládne. Jen se drží u vesla.:-)

jerry 9.8.2007 7:17

Nevsadil jste na špatného koně?

Mirek Topolánek, vyhlášený slon v porcelánu, si místo toho krátkozrace seká kvalifikované oponenty jako Baťa cvičky. Nakonec mu s takovou zbudou jen „hvězdy“ typu Dany Kuchtové a Jiřího Čunka.

Ať se lísáte k Paroubkovi jakkoliv to jde, kariéru v ČSSD Vám nenabídne. Měl jste se dát k Topolánkovi. ten poslouchá rady i senilního bolševika Melčáka, tak by pro Vás určitě nějaké uplatnění našel.;-D

Bořek 9.8.2007 7:15

Re: Re: Jelínek je fakt expert

Souhlasím.Vláda je poněkud nesourodý spolek.A ti zelení,to je síla.Zvláště Kuchtová a Džamila.Výrok Džamily,že vystěhování Rómů ze Vsetína se dá přirovnat odsunu Němců ze Sudet,tak to je pitomost roku.A že jsme těch pitomostí od politiků už slyšeli.On i ten "Lulínek"je pro zdravotnictví "terno".Topolánka považuji za hrobaře ODS.Je mi to líto,jako voliče ODS.Celá politická zcéna nestojí ¨za nic.ODS jsem volil jako nejlepší ze špatných.

Netřeba 9.8.2007 6:39

Re: Jelínek je fakt expert

Ano, ano. Sestavit úspěšně vládu. To je totiž něco jiného, než sestavit úspěšnou vládu.

Na kom stojí důvěra vládě, jste zřejmě nezaznamenal.

AndyO 9.8.2007 6:39

asi byste měl, think-tanku Jelínku

věnovat pozornost stále ještě řádnému manželství vašeho předsedy a nestarat se o cizího. Už se vám Duce rozhádal kvůli metrese i se Škromachem:)))

Ivan Nový 9.8.2007 6:20

Diplomat z Bruselu?

ha, ha, ha, ... Vždyť je to napůl eurokrat, tedy napůl lump.

Stařešina Karel 9.8.2007 6:06

Mládenečku! Ty jsi mladý, a nepamatuješ, jak komunisté prováděli výměny "kádrů". Třeba se Topolánek vzhlédl v jejich praxi?!

Mard 9.8.2007 1:04

Jelínek je fakt expert

Se mi líbí, jak tuší že Tlustý a Topolánková jsou chytřejší než Topolánek :-) No v praxi to vypadá tak, že Topolánek, kterého Paroubek sliboval semlít jako kafemlejnek, sestavil úspěšně vládu, které získala důvěru a vládne. Na rozdíl od paní Topolánkové a pana Tlustého, kteří jsou spíše teoretici, než aby něco dokázali v praxi. Jedině s čím by se dalo souhlasit je to, že jako pan Tlustý, tak i paní Topolánková jsou chytřejší než pan Jelínek, to je asi tutovka.

Stachanov 9.8.2007 0:34

více neslaných nemastných vágusů v čele ČSSD

tak toho se tedy opravdu nebojím.

Zhulený Roko 9.8.2007 0:26

Topolánek to seká jako baťa cvičky, zatímco Paroubek si již naklonil Miloše Zemana,

Melčáka, Paroubkovou, Buzkovou, Pohanku a celý CzechTech,

Šumavák 9.8.2007 0:24

Ale kdeže!

o tom to právě je! Oni se bojí, že ten schopný lídr s mezinárodními zkušenostni a kontakty v Bruseli, by z nedostatku jiné zábavy mohl vést ČSSD.

Bez Paroubka.

ded 9.8.2007 0:20

dotaz

a to si Paroubek schopného člověka jako nechá vedle sebe??