6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S 7.2.2007 20:04

Mam na vec svuj nazor...

Omlouvam se, vsem ze se omezim na tak slaby a neduchaplny vyrok, avsak kdyz si prectu nektere vyroky od poslancu CSSD, nemohu to v sobe dale dusit.

Proto muj na zor na vec zni takhle: "Ses KRETEN, Zaoralku!!!"  

lola 16.1.2007 11:42

ústava

Vážení,zdalipak se někdo z pisatelů aspoň jednou pokusil přečíst a pochopit text ústavy EU.Já se o to pokoušel jen jednou s nevalnými výsledky.Tady bych viděl prostor pro statistické údaje.Neznám osobně nikoho,kdo by si ústavu přečetl a porozuměl všem textům.Myslím si,že podobných týpků, jako jsem já, je u nás absolut. většina.Tak o čem by proboha referedum o ústavě EU bylo ?

KAREL 22 16.1.2007 12:31

Re: ústava

To je právě problém - lidi to určitě studovat nebudou a informace podají takoví političtí odborníci jako soudruh Zaorálek. Jen tak připomínám, že se snažil pořádat v budově PS  dvoudenní konferenci Pražská výzva pro Irák. Vskutku odborník s rozhledem.

Karel 22 15.1.2007 14:08

Soudruh Zaorálek:"Nelze připustit, aby se Česká republika naopak stala zemí, která bude organizátorem odporu. Nevstupovali jsme do Evropské unie proto, abychom se pak pokoušeli tento projekt zevnitř rozbít. To už by bylo čestnější zůstat venku. "

Soudruhu Zaorálku, vy jste se 6x za sebou vykašlal na volbu šéfa PS. Přitom jste pobíral desetitisíce z daní nás všech za svou nečinnost i s celou KSČSSD. A teď použiji Vaše vlastní slova : Nebylo by tedy čestnější, abyste zůstal venku před sněmovnou? Není nad to, když někdo poučuje druhé o čestnosti, o tom, jak se nemají zevnitř rozbíjet projekty EU a sám rozbíjí s bolševiky už 8 měsíců snahu o sestavení vlády této země. A když už tak fandíte ústavě EU, zkuste si přečíst i tu naši. A hlavně si přečtěte slib poslance PS. Zkuste překročit svůj stín a nebuďte takový trapný pokrytec.

paja 15.1.2007 18:23

Re: Soudruh Zaorálek:"Nelze připustit, aby se Česká republika naopak stala zemí, která bude organizátorem odporu. Nevstupovali jsme do Evropské unie proto, abychom se pak pokoušeli tento projekt zevnitř rozbít. To už by bylo čestnější zůstat venku. "

opravdu nevím co jiného by měla už ta opozice dělat, než odmítat vládu svých ideových protikladů.Nakonec společnost je rozdělena na dva tábory tak ať se hoši dohodnou, stejně jako se musíme dohodnou v každodenním životě my, tak aby to bylo přijatelné pro obě strany.

h 15.1.2007 20:13

Re: Re: Soudruh Zaorálek:"Nelze připustit, aby se Česká republika naopak stala zemí, která bude organizátorem odporu. Nevstupovali jsme do Evropské unie proto, abychom se pak pokoušeli tento projekt zevnitř rozbít. To už by bylo čestnější zůstat venk

Blbečku, nikdo netvrdí, že opozice má podporovat vládu. Ale blokovat ustavení sněmovny je trochu jiná káva. Ale možná mu nešly hodinky a zmeškal letadlo, blbeček.

 

SP 15.1.2007 11:11

Pokud se fungování EU zredukuje na to, aby si každý urval, co může, pak se nám celá unie jednou rozletí.

......   přesně tohle totiž provádí zasraná Francie s tou její zemědělskou politikou a dotacema - urve co může (cca polovinu rozpočtu EU). Ať jde Zaorálek i s ústavní smlouvou do .... domů.

zp 14.1.2007 23:25

pan autor

naznačil efektivní možný vývoj. Ať  se tenhle umělý socialistický slepenec rozletí a stane se znovu tím, čím má a původně měl skutečně být - sférou sdružení samostatných  států s  volným  pohybem  zboží, kapitálu a pracovní síly. Vše ostatní je nadbytečné. Pokud by tohle nastalo, to by bylo nezaměstnaných úředníků !!!

Petr 14.1.2007 23:06

Integračný proces žije!!!

Plně suportuji neohrožený političný atitud msgre. Vyorálko a ČSSD a jejich bazálný, průpojově koalično evropejský potenciál!!! Ano, jednou už musíme se dát jasnou signáli celému světu, a to jak na misijně-ekologičné, tak globálno-sociálné leveli!!! Evropa musí říci jasné STOP americké teroru!!! Zaorálek for president!!! >- >- >- VV VV R^ ! !

Ken 14.1.2007 19:19

Kritika

Pane poslanče, Vaše strana a především Vaši čelní představitelé včetně Vás jste zaměřili své úsilí na kritiku Vašich politických odpůrců z jednoho prostého důvodu a tím je zdržovací taktika. Silou svých 100 levicových křesel jste se rozhodli, že této zemi budete škodit protože své náboje ČSSD vystřílela za pana Zemana, který věděl kdy má odejít. Vy kritizujete a když se Vás v médiích zeptají jak by jste situaci řešili, spustíte "Špidlův kolovrátek". Bohužel to bylo zřejmé i z Vaší stupidní předvolební agitace nazvané "ODS mínus" a v tomto duchu pokračujete do dnes. Co jste vyjednali v Bruselu Vám mohou připomenout vinaři, cukráři, bramboráři atd.

Promiňte, ale musím Vás upozornit, že mladá generace komoušů začíná být pragmatičtější než Vaše strana po Zemanovi.

Hezký den.

paja 14.1.2007 15:56

potřebujeme silnou jednotnou Evropu

Abychom uhájili svou existenci a své hodnoty v tomto světě potřebujeme silnou a jednotnou Evropu.Jednotnou obranu a zahraniční politiku, spojit síly v ve vědě a technologii. Jen státní útvar podobný USA, může obstát v nadcházejících globálních výzvách sociálního, ekologického a bezpečnostního charakteru, jednotlivé národní státy nemají šanci, společně šanci máme.  

šakal 14.1.2007 16:59

...Opatrně s tím skankem!

;-P

ondys 14.1.2007 17:27

Re: potřebujeme silnou jednotnou Evropu

;-(Fajn, postavíme se ke zdi byrokratických experimentů, převážeme oči rudou stuhou, svážeme si ruce i nohy, a pak to nandáme všem, kteří se nachomýtnou!

zp 14.1.2007 23:28

Re: potřebujeme silnou jednotnou Evropu

Impotentní jednotnou obranu ukázala  Evropa v bývalé Jugoslávii. Kdyby tam nevletěli Amíci a neudělali pořádek, řežou se tam za politicky korektního přihlížení evropských sil dodneška.

liberal shark 14.1.2007 14:58

de/mentní b/olševické žvásty

Dovedu si představit jen jedinou ústavní smlouvu EU - volný pohyb osob, informací, kapitálu, zboží a služeb je zaručen. Tečka. Globalizace existuje nezávisle na vůli socialistických fašistů a o svoji identitu se nebojím. Ta se totiž pěstuje jinak. >-

jonáš 14.1.2007 15:02

Re: de/mentní b/olševické žvásty

Tak to si budete asi muset na tenhlecten celosvětovej komunismus ještě chviličku počkat :-]

liberal shark 14.1.2007 15:19

Re: Re: de/mentní b/olševické žvásty

Vždyť já furt čekám ;-P

Perun 14.1.2007 13:14

Zvorálek

se zase málem utopil nejprve ve svých vlastních blbostech a žvástech,a potom se šel dorazit do parlamentu kvalitní lihovinou za babku.Po vyblití takového kvanta ubohých blbin mu nesmírně vyschlo......Rv

buš 14.1.2007 11:59

Aby nám nechtěl vzít kramle

tenhle soudruh. Třeba se chce časem uklidit do nějaké instituce EU, když je taková vlezdoprdelka ke všemu, co se odtamtud vypšoukne. Doma už ho totiž mají lidi přečteného, tak je čas, začít otravovat se svými názory odjinud a tak jako doposud, tvářit se důležitě a jako spasitel lidstva.

ondys 14.1.2007 11:45

Pravice vytvoří,

přihlížející levice se zmocní a zprasí s příslovečnou eleganci slona v porcelánu.

http://mujweb.cz/kultura/ondys

No... 14.1.2007 11:41

Kříšení euroústavy je jako TENHLE VTIP:

Dva policajti jdou v srpnu po pláži rybníka.Uvidí utopence, vytáhnou ho z vody a začnou mu dávat umělé dýchání. Jde kolem dvojice a říká policajtů: "to máte zbytečný, toho už nevzkřísíte"!  Policajti zavrtí hlavou a pokračují v umělém dýchání.Jde kolem vedrem umořený důchodce a taky říká" Chlapci, to máte marný, toho už nevzkřísíte". Policajti zase zavrtí hlavou a pokračují v umělém dýchání. Jde kolem maminka s kočárkem a povídá:"to fakt nemá smysl, toho nevzkřísíte"! Naštvaní policajti se obrátí k přihlížejícím a a ptají se: "proč to nemá cenu ho křísit"? Všichni kolem se na ně podívají, povzdechnou si a řeknou: Copak nevidíte, že ten utopenec má na sobě teď v srpnu BRUSLE "????   Asi takhle se lze také dívat na kříšení euroústavy, pane Vyvorálek !!!!

Derik 14.1.2007 11:11

EU není demokratická instituce, hřímá německý exprezident

http://svet.ihned.cz/?m=d&article n;id]=20167430

Starý J. 14.1.2007 10:41

EU není o svobodě, dohodě, vstřícnosti

ale je o nařízeních, diktátu, vměšování. Vůbec nejhorší může být "jednotné evropská zahraniční politika".

Že se jedná o nesmyslné fantazírování socialistů svdčí především vyhlášení a pak odhlášení Madriského protokolu (či jak se to přesně jmenovalo), podle kterého jsme měli centrálním řízením (viz socialismus) během deseti let DOHNAT A PŘEDEHNAT USA, čili ekonomiku trhu a konkurence! Kde já jsem to dohnat a předehnat jen slyšel?

takysoudruh 14.1.2007 10:47

Re: EU není o svobodě, dohodě, vstřícnosti

To snad byl Nikita (at je mu zeme lehka) co vykrikoval, ze doplaveme a predplaveme plavecky vyspele narody?

historik 14.1.2007 15:15

Re: Re: EU není o svobodě, dohodě, vstřícnosti

Podle mě to byl Husák. Dohnat a předehnat, o pár let později udržet krok a těsně před osmdesátým devátým neztratit stopu. A pak přišel Zaorálek. Toho bychom se měli hodně moc bát. Aby nám to tu zase nezaoral.

Honza42 14.1.2007 13:52

Re: EU není o svobodě, dohodě, vstřícnosti

R^

ostravak 14.1.2007 1:26

Pan Zaorálek

asi dlouho neletěl vrtulníkem.

Angelo 14.1.2007 0:32

úplně jinou ústavu

Až budou mít členské státy EU zajitěnou alespoň přibližně takovou volnost na centru, jako mají státy unie v USA, tak teprve přijde čas na ústavu.

Honza42 14.1.2007 6:04

Re: úplně jinou ústavu

R^

ondys 14.1.2007 9:10

Re: úplně jinou ústavu

R^