21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 4.6.2007 9:48

Re: Jedinec znamená málo...

No pan Bém na tyto otázky již několikrát odpovídal! Prohlásil, že ho nesponzoruje žádná firma, mající co společného se zakázkami v Praze. Pan Bém odpověděl. Kolikrát bude ještě odpovídat. Pokud se panu Wágnerovi zdá, že pan Bém lže, musí teď on sehnat informace a dokázat Bémovi, že lhal! Jinak se samozřejmě budeme neustále točit v začarovaném kruhu Wágnerových nesmylných a zcela nepochopitelných fabulacích. Novinář nemuže jen střílet nepodložená obvinění (Bém na vrcholu nebyl, nebo ho vynesli šerpové, nebo mu to zaplatily firmy co dostávají od něj zakázky, nebo Bém prohlašoval že jede dělat reklamu Praze), stejně jako to dělá Rath. Pokud politik odpoví (a Bém odpověděl již několikrát) a je podezření, že lže, pak je nutné mu lež prokázat.

Jinak je to ako s Rathem. Obviní každého z ODS, vykonfabuluje lživé příběhy a pak je odsuzován jak na běžícím pásu k omluvám a pokutám! To je ta nejhnusnější část naší politiky. Kydání špíny s nadějí, že prostší povahy (voliči ČSSD) na to skočí a podezření na obviněném ulpí. Protože obvinění jsou psána tučně, odsouzení pro křivé obvinění je na poslední stránce nejmenším písmem. To je obraz politiky po příchodu dua Paroubek -  Rath. A pan Wagner nám v poslední době v případu Bém zrathovatěl dočista dočista!

Psí vrah Čumil 4.6.2007 9:47

Re: Psí vrahu, co bys chtěl vidět?

Hehehe, v přímém televizním přenosu, drahé zlaté já, prošel David Copperfield i skrze čínskou zeď.;-D

F.VÍZEK 4.6.2007 9:46

Pro Vás rád zopakuji vlastní stanovisko

Manifestační potlesk i případný manifestační odsudek jsou nejméně důvěryhodné.  Mít pochybnosti a chtít je vyvrátit , čili přijít věcem na kloub - to je chování zralého, dospělého a myslícího člověka, tím spíše novináře.  Chování normální a dokonce žádoucí!

joe 4.6.2007 9:44

Re: a jak vlastně člověk prokáže že tam nahoře byl?

Dřív, dokud nebyla tak velká frekvence lezení, bylo důkazem o výstupu vrcholové foto se záběry ostatních vrcholů v pozadí. Kromě toho skupina nechala na vrcholu nějaký předmět,, např. vlajku který další výprava přinesla zpět jako důkaz.

Blabol 4.6.2007 9:43

Re: Kdo se tady zbláznil? Vyslovil jsem názor ve třech odstavcích a podle MALÉHO ASTONA jsem "soudruh na školení u komoušů", podle PETRA pomatený "bolševik plný nenávisti k ODS a pravici". K mému textu ani nepípli. Kdo se nechová dospěle?

Problém je v tom, že Vás zaráží věci na ODS. Koukejte kritizovat levici a budeme kámoši.

ja 4.6.2007 9:42

Psí vrahu, co bys chtěl vidět?

Legální původ půlmiliónu prokázal v přímém televizním přenosu - ale tebe tam nepozvali, proto to nebereš na vědomí. Co takhle jiné otázky: Pokud vzal Čunek peníze, co za ně té realitce dal? Nebo jaktože hysterka je důvěryhodná svědkyně a náměstek ne?

F.VÍZEK 4.6.2007 9:40

Oprava překlepu...

Mne na celé akci zaráží.... (4.pád: mne, mě) Omlouvám se!

F.VÍZEK 4.6.2007 9:37

Kdo se tady zbláznil? Vyslovil jsem názor ve třech odstavcích a podle MALÉHO ASTONA jsem "soudruh na školení u komoušů", podle PETRA pomatený "bolševik plný nenávisti k ODS a pravici". K mému textu ani nepípli. Kdo se nechová dospěle?

1) Mně na celé akci zaráží to, jak pan primátor Bém skoro vůbec nemluví o lidech, kteří ho doprovázeli, t.j. o kamarádech "ve zbrani" ... U horolezců jsem se setkával spíše s opačným přístupem: skupina je všechno, jedinec pouhý článek...

2) Každý z nás má právo položit otázky, pro novináře je to jeho práce.  Politik placený z daní má povinnost odpovědět.  A to i v případě, že se mu jednání tazatele zdá až "umanuté" (mnozí čtenáři NP to tak zřejmě u pana Wagnera vnímají).  Primátor hlavního města  musí být ale pod kontrolou ještě větší než kterýkoli z ministrů - u něho je totiž příležitostí k "uklouznutí" násobně víc, protože pro možné podplácení je mnohem "žádanějším objektem".  Hlavní město je hlavní město! 

3) Mít pochybnosti, klást si otázky, hledat odpovědi a souvislosti – takový přístup ke každému dění a ke každé události považuji nejen za legitimní, ale dokonce za jedině správný. Manifestační potlesk i případný manifestační odsudek jsou nejméně důvěryhodné.  Mít pochybnosti a chtít je vyvrátit , čili přijít věcem na kloub - to je chování zralého, dospělého a myslícího člověka, tím spíše novináře.  Chování normální a dokonce žádoucí! Tak to vidím já.

Starý J. 4.6.2007 9:37

Re: Představa členů ODS

Tak stejně jako ostatní! Osvětlete nám ten Bémův problém! Stále zde sockomunisté nadhazují "Bémův problém", "má co skrývat" a ne a ne se s námi o to podělit! Proč jste tak tajemní? Stejně jako Rath a Jyrka o tom problému již všechno víte a ne a ne to z vás vypadnout!

Starý J. 4.6.2007 9:33

Re: Re: Re: Zase pozdě

ODS vystupuje pravidelně na Říp? A jak se tam s ČSSD porovnají? Kdy tam byla ODS naposled?

Starý J. 4.6.2007 9:31

Re: a jak vlastně člověk prokáže že tam nahoře byl?

Nesedí tam šerpa, ale pan Wágner! A u něj se Bém jaksi nehlásil! Pan Wágner si jen všimnul zavazadla, co tam šerpové vynesli. Že v něm byl Bém, to ještě tam na vrcholu nevěděl! To mu dodatečně sdělila další výprava, co tam vylezla!

p.R. 4.6.2007 9:28

Himaláje

"Vážený " pane Wágnere

Vezměte si batoh a vylezte alespoň na Sněžku.Vsadím se, že se najde jiný "Wágner", který se ihned veřejně zeptá kde jste na to vzal.Mám silný pocit, že neumíte nic jiného, než do někoho, kdo se trochu odlišuje, rejpat, že?! A hlavně - záááviděěět!!!

Starý J. 4.6.2007 9:28

Re: Re: Re: PRIMA

Jenže byla řeč o Everestu, ne o politice! Nic o politice jsem včera v debatě na Primě neslyšel! Takže jste si troufnul, ale jaksi mimo mísu! Váš předřečník to skrývání zjistil právě včera z debaty na Primě! Čili z debaty o výstupu na Everest!

Blabol 4.6.2007 9:26

Jsme o pár let dále

Už nás nic nerozhodí. Všimné sem, všimné tam. Jó, kde jsou plamenné proslovy páně Kalouska, ohledně Grossova bytu. Čunek sem, policajti tam. Kalousek nic. Bém? No nechme se překvapit, co poslední tajná zbraň ODS předvede. Osobně mu přeji, aby neměl problém. Ale to bych si přál u všech politiků. I dua P+M.

Starý J. 4.6.2007 9:26

Nový, dosud nevídaný úspěch šerpů!

Doposud Šerpové nosili náklad do postupných útočných táborů (za odměnu). Někteří doprovázeli horolezce až na vrchol (Tenzing Norkej jako první).

Tito Šerpové, účastníci expedice Béma, byly první, co vynesli až na vrchol celého člověka! Tak nám sděkuje pan Wágner. Tento svůj objev by měl neprodleně sdělit Nepálské společnosti pro Everest, aby zcela mimořádný výkon těchto šerpů, uskutečněný poprvé v dějinách, mohl být zapsán jako unikát do kroniky Everestu! Proč si to nechává pan Wágner pro sebe? A jak tuto skutečnost vlastně zjistil? Zajisté seděl v té době na vrcholu a celé vynášení Béma natočil kamerou!

Von 4.6.2007 9:24

Re: Re: PRIMA

Troufnu si odpovědět - KAŽDÝ politik má co skrývat, u nás pak snad i VÍCE než každý! Bohužel.

Von 4.6.2007 9:21

Re: mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

Strejdo P. - jsem schopen pochopit, že u nás vlastně nemáme ŽÁDNÉHO opravdového politika! A to prosím není ždná ironie, je to bohužel smutný fakt!

Starý J. 4.6.2007 9:19

Re: PRIMA

Povězte, co myslíte  že skrývá? Nebuďte tajemnej a ven s tím! Proč nás napínáte? Ne že ne, ale Vy jste psycholog! Na rozdíl od moderátora Vy Béma nešetřte!

Starý J. 4.6.2007 9:15

Pokud vím

pan Bém na tyto otázky odpověděl snad již stokrát! Pokud pan Wágner mu nevěří, musí snnést důkazy o tom, že pan Bém lhal.

Jinak nevím, proč vlastně má pan Bém odpoídat na tyto otázky, když na Everestu vůbec nebyl! Vždyť pan Wagner nás o tom přesvědčuje již dlouho a dnes nanovo!

Zajímavější by bylo, kdyby pan Wágner odpověděl na otázku: Diagnóza? Umanutost? Závist? Sprostota?

vajan 4.6.2007 9:15

PRIMA

Nemusí být člověk psycholog, aby po shlédnutí vystoupení PB v nedeělní TV PRIMA musel nabýt dojmu, že ten člověk má co skrývat. A to ho moderátor svými otázkami velmi šetřil. Čas brzy ukáže.

Psí vrah Čumil 4.6.2007 9:15

Hm, pan Wagner má zajímavého koníčka.

Já například bych více uvítal, kdyby dával návody novinářům, jaké klást optázky panu Čunkovi. Například - kdy konečně doložíte legální původ toho půlmilionu, o němž vede s vámi spor paní Urbanová? Kdy přestanete používat své podřízené, tedy osoby na vás finančně závislé, jako falešné svědky? Kdy konečně odstoupíte ze své vládní funkce? Až vás ODSOUDÍ A ZAVŘOU?

Blabol 4.6.2007 9:14

Re: Re: Zase pozdě

Asi to bude tím, že kde slyšíme ODS, tam z toho kouká nějaká malá domů. Jak se říká: Zadarmo ani ODS nehrabe.

PS: 1. Rath je špatně přloženo, latiníče;-P 2. Malý Aston je odpadkový koš?;-D

bastard 4.6.2007 9:10

a jak vlastně člověk prokáže že tam nahoře byl?

sedí tam šerpa co dává razítko na hřbet ruky, někde se tam podepíše, a nebo stačí čestné prohlášení???

milos 4.6.2007 9:07

Re: Re: gratulace Pavlu Bémovi

Rozumbrada mozna ano, ale stran bezchybne cestiny bych mu absolutorium nedaval. Par chyb tam rozumbrada ma.

Malý Aston 4.6.2007 9:05

Re: Zase pozdě

Nevím,nevím ale mám dojem že ten pan Bém na té hoře vůbec nebyl.Jediný důkaz by mohl podat jedině soudruh Paroubek nebo Rath(v překladu krysa) pokud by je vzali sebou.Ale oni nemohli,páč kují pikle a nemohli vědět,že se vrátí ještě před příjezdem toho imperialisty a oni chtějí společné foto imperialista a sockomunista do nové knihy" Jirka přetváří Světové dějiny"Mám dojem,že ani tisíc svědků nepřesvědčí socany,že někdo mohl jít do tak velkého kopce a zadarmo.To odporuje jejich politickému přesvědčení " Zadarmo ani kuře nehrabe".:-D

Shabatnikoff 4.6.2007 9:00

Přece máme každý...

... nějakého strýčka, který nám pomůže, když potřebujeme. Nebo Lájose Báčiho ... jsou tu přece už bohaté zkušenosti, tak co se divíte?

mh od Labe 4.6.2007 8:57

Re: čecháčci

hlavně že světáčci jsou ti praví.

Frank 4.6.2007 8:53

Re: mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

Schopni možná při troše sebezapření ano, ale ochotni ne. Jestli je někdo zarytý "ODSák" nebo "Soc.demák", tak to jde velice těžce. Osobně nikomu nic nezávidím, ale pan Bém názorně dokázal, jaké jsou personální rezervy na radnici. Po celou dobu nikomu nechyběl a na chod magistrátu to nemělo pražádný vliv. Takže je třeba snížit stavy přebujelé byrokracie. Je zvláštní, že hlavně ODS  tvrdě propaguje kapitalistický tržní systém, ale jejich bafuňáři se chovají, jak za hlubokého socialismu. Toto by si přece v soukromém sektoru, který je pro ODS posvátnou krávou,  nemohl nikdo dovolit. A když ano, tak pouze jednou. Jsme zemí neomezených možností. A co se financování týče, tak pan Bém prý spořil do kasičky od 8 let, aby si mohl splnit sen. A co se týče fyzické kondice, tak začínám ode dneška běhat, abych mohl taky jednou vylézt na Everest. Podle Béma to asi stačí. Podle horolezců, kterých jsem se zeptal, prý ani náhodou. Tak nevím, kdo má pravdu a proč se tak řehtali.

Blabol 4.6.2007 8:49

Zase pozdě

Tak to jste se musel přesvědčit o tom, že tam má už dávno kancelář ODS. Suchare. Takže nepoužívejte falešné, ale opravdu falešné karty. Hmmm.

                                                                                                                    V.K.

Petr 4.6.2007 8:45

Re: Je to věc přístupu.

"Tak podívejte. Pokud někdo tvrdí, že mě při výstupu na Říp tlačili a podpírali čtyři šibalové, je to lež lidí v žoldu ODS, srovnatelná jen s Únorem 1948. To je zřejmé."