18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jezevec 4.6.2007 12:58

Re: boze co za komunisticky zvasty

aha klast otazky je praci novinare

tak ja jsem novinar a kladu otazku: dokaz ze jsi neojel wagnerovi manzelku. dokud to neprokazes aspon sedumkrat, budu kazdy tyden psat clanek, ze ojel. a pokazde pridam nejake nove pochybnosti, ktere jsi jeste nevyvratil. jo?

jezevec 4.6.2007 12:53

Re: Re: Re: Jedinec znamená málo...

Vždycky se někde najde spojitost - nejednou bylo prokázáno, že když sto lidí pošle mejla všem koho mají v adresáři, dostane ho asi 80% populace. Takže pokud někdo nevyštrachá spojitost přímou - vždycky najde nějakou firmu, která patří manželkce, tetě, kamarádovi, spolužákovi; a kdyby ne tak tetě kamaráda, spolužákovi manželky, atd atd atd, to nemá konec.

jamo 4.6.2007 12:53

Re: Re: Sponzorské peníze

.. a co když nevlastní .. a co když přiznal. Takových A CO KDYŽ vám tady napíše každý d e b i l milióny a po každé odpovědi si vymyslí další. Stačí si poslechnout ty socbolševické pitomce, jak denodenně "prognostikují" katastrofické scénáře, pokud se oni nevrátí ke korytům (a lůza jim tleská)

jamo 4.6.2007 12:37

Re: Re: mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

Franku, jmenujte mi jediného politika napříč politickým spektrem, který by byl v téhle situaci v ČR nepostradatelný. Prosím přemýšlejte, přemýšlejte a pak mi to sdělte a odůvodněním. Odůvodnění jako "nebude každý den nadávat před kamerami našich TV, jak to ti druzí dělají blbě" neberu.

ŽA 4.6.2007 12:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Nechci od Vás pomoci...jen nejsem rád, když nám staří bolševičtí agitátoři píší nyní do modra...

jerry 4.6.2007 12:11

jedna otázka pro pana W@gnera

Kdypak se omluvíte panu Bémovi za své tvrzení, že nikam do Himalájí nejede a bude pobývat ve švýcarském nervovém sanatoriu? Také mu vůbec nefandím, ale to snad ještě neznamená, že o něm budu šířit nesmysly.Nebo snad ano?:-)

Von 4.6.2007 11:53

Re: Re: Re: Re: PRIMA

Trochu to opět přeženu, ale U NÁS jakákoliv kritika politiků NENÍ MIMO MÍSU!

Tomáš Fiala - oprsklý důchodce 4.6.2007 11:45

Re: Pane Wagnere, úlet

Jo, špatně - Elbrus 5642 - to víte, staré prsty.

Starý J. 4.6.2007 11:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Sobotkovi zatleskám taky! Už je Vám líp? Připomeňte ještě další štíhlé a já Vás ujistím, že jim také zatleskám, až vylezou na Everest! ještě máte nějakej problém? Jo - s tou Bémovou odvykací kůrou - ale s tím Vám nepomohu!  Musíte si s tím otravovat život sám! Nebo s panem Wagnerem!

ŽA 4.6.2007 11:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Opravuji spisovně Starý J.ůl 

Starý J. 4.6.2007 11:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Znát Vaše názory není žádnej problém. Inzerujete je sám! Na to znát marxistickou dialektiku opravdu potřebné není! Ty skutečně prokoukne každej Jůl!

Tomáš Fiala - oprsklý důchodce 4.6.2007 11:13

Re: gratulace Pavlu Bémovi

Jen drobnost - podobnost se odvádí, nikoli odváží. Proto jednou S a podruhé Z. Příště lépe... S gartulací souhlasím.

TBB - falešný mormonský kněz 4.6.2007 11:10

Pane Wagnere, úlet

Vážený pane Wagnere,

na rozdíl od Vás se nedomnívám, že výstup primátora Béma (nezaměňovat prosím se starostou, tím byl v Praze 6) je pouze virtuální realita. Lidi jsou různí a někteří opravdu nemusí být v soukromí středem pozornosti, jako naše "celebrity" v Blesku, AHA, Šípu a kdejakém dalším škváru.

Nevolím ODS ani další z etablovaných stran, tudíž mě těžko někdo může obvinit z předpojatosti. Ale jsem přesvědčen, že p. Bém si zaslouží trochu slušnější zacházení. Pokud mě argumentačně přesvědčíte, že se mýlím, rád to přiznám.

Asi je nezpochybnitelné, že p. Bém na Everest vylezl. Argumentaci těch, kteří v životě nejvýše vyjeli na Petřín lanovkou, neberu. Stejně jako neberu připomínky "horolezců, kteří se smějí" - že Bémovi nestačí to, že běhá - je to "jedna paní povídala". Rád bych komentátorům nabídnul účast aspoň na půlmaratónu, který Bém nepochybně zvládnul. V horách je to ovšem trochu jinak, nadmořská výška a nízký tlak vzduchu (spolu s úbytkem kyslíku) dělají věci, které si ten, co nevylezl nad hranici 3000 m, nedokáže představit. Pak ovšem trénovaný člověk vítězí a tlustý přispěvatel Psa hyne a je potupně snášen dolů.

Nejvýše jsem vystoupal na Elbrus (nějakých 5462 m - západní štít). Byl jsem tam se slovenskými horolezci, kteří za sebou mělí 7 tisícovky v Pamíru). Leč všichni - trénovaní/netrénovaní jsme se v sedle /5416 m/ poblili. Dostal jsem vysvětlení, že to je kritická výška a pak už to půjde líp. A šlo. Jelikož jsme měli na aklimatizaci asi tak 3 dny (a Bém 3 neděle) , dokážu si představit, že fyzicky dobře disponovaný jedinec, který zvládá horolezeckou techniku, za příznivých podmínek (a ty byly) na ten vrchol světa vyleze. VY BYSTE TO JISTĚ NEZVLÁDL, JÁ DNES UŽ TAKY NE, ALE V DOBÁCH ELBRUSU ZA PŘÍZNIVÝCH PODMÍNEK MOŽNÁ. Ona totiž asi opravdu existuje kritická výška - jak pro poblití, tak pro prokázání toho, že dotyčný/á je opravdu chlap/žena. Takže se pane Wagnere zkuste vyplazit aspoň na Říp - v případě potíží Vás tam Klaus dostrká.

Uhuhu 4.6.2007 11:02

Re: Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

Jistě musí zveřejňovat sponzorské dary, a to na konci roku, což je přístupné ve sněmovně k nahlédnutí. Tak vyčkejte do ledna a pak žvaňte !

Uhuhu 4.6.2007 10:56

Re: Re: PRIMA

Myslím, že jediné, co skrývá, je to, co nosí v kalhotech ( leda že by se dal k naturistům ).

ŽA 4.6.2007 10:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Bože vy jste nejen starej i slepej (Sobotka je tlustej?)a ublábolenej....politici maj dělat politiku a horolezci lézt na hory..  Grosse nesnáším, ale zas - po pravdě - nemusel v rámci odvykací kůry lézt Mt Everest...

oakman 4.6.2007 10:43

Řekl bych to takhle

pan Wágner mohl rozjet takovouhle kampaň u příležitosti:

1.Neschopnosti magistrátu přinutit stát , k plnění slibů s termíny okruhu. 2. Politiku ODS ve veřejných zakázkách (je známo, že "levné" věci neprojdou) 3. Neřešení Pražského Kočkodromu 4. Vynalézání složitých řešení městské dopravy za souč. ignorace železnice.

...no bodů by se našlo.....

Wagner se evidentně bojí jít do témat důležitých, tak vyhlásil křížovou výpravu do Himálaje..... každý, kdo kdy na expedici byl, se směje - vidí, že Wágner vůbec nic neví o financování takového "kopce" jako je Everest. Kdyby se ten břídil zeptal Josky Raka nebo Pepíka Nežerky, případně i našeho dnešního "horáka č.1" Jaroše, nevypadal by zde jako ynteligent, který se trojčlenkou snaží odhalit tajemství kumulovaného úročení....

Wágner, fakt si kopete hezkej hrob...:-D

ucitelas 4.6.2007 10:42

Re: Re: největší výkon předvedl nikoli Bém či Hillary

tak vypadni:-D

Blabol 4.6.2007 10:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Ale já mu tleskám a obdivuji ho. Kolik lidí tohle dokázalo a dokáže. Neřkuli Čechů. V otázkách financování "něčeho" jsme asi všichni (u všech politických stran) dost citliví. Myslím si, že máme důvod. Nebo ne?

ŽA 4.6.2007 10:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Jeden by měl znát názory svého nepřítele, jinak je z něho starej...... Jůl.

Starý J. 4.6.2007 10:38

Re: Re: Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

Kolikrát se budu opakovat, že se ke sponzoringu vyjádřil! Pokud mu nevěříte, je na Vás to vyvrátit a ne zde do omrzení opakovat, jak je to podezřelé! Nebo co vlastně po něm ještě chcete? Aby to ráno, v poledne a večer na ČT 24 opakoval? Kdo nechce, stejně neuvěří!

parik 4.6.2007 10:34

Re: Re: Jedinec znamená málo...

"No pan Bém na tyto otázky již několikrát odpovídal! Prohlásil, že ho

nesponzoruje žádná firma, mající co společného se zakázkami v Praze."

... a co když ta firma sice nemá nic společného se zakázkami v Praze, ale má něco společného s firmou, která zakázky v Praze chce?

Tak ještě jednou, pan Bém by měl zveřejnit každého sponzora a je na veřejnosti aby posoudila jestli jsou penize v rozporu s jeho postem nebo ne.

Starý J. 4.6.2007 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Já Bémův výstup od politiky bez problému odděluji. Proto jsou pro mě Vaše útoky v této věci (výstup na horu)nepochopitelné!

Něco jiného je politika! Vy odsuzujete ODS, já KSČSSD! A mám pro to své pádné a vážné důvody. Naše životní zkušenosti a názory se zřejmě zásadně rozcházejí, proto si můžeme dovolit přepych, mít na politiku vlastní názory. To ale s Bémovým výstupen na Everest ale opravdu nijak nesouvisí! Kdyby tam vylezl jedinej štíhlej v ČSSD Gross, rozhodně bych mu za to také zatleskal!

parik 4.6.2007 10:30

Re: Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

ale at si tam byl nebo ne, at si o tom vypravi co chcee, jednou je politik a chce byt sponzorovan, tak ma hrat s odkrytymi kartami, jinak jsou podezreni na miste.

Starý J. 4.6.2007 10:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Vidím, že jste správně vzdělanej! Já marxistické pojetí dialektiky neznám!

Stanislav Ševeček 4.6.2007 10:28

Béma nemusím, ale

od autora je to jenom skrývaný plagiát na téma  Američani na Měsíci nebyli.

Blabol 4.6.2007 10:28

Třeba to je o Béma marketingový tah

Bleskově napíše knihu a tam bude vše. Proto toho dnes moc neříká. Uvidíme.

parik 4.6.2007 10:28

Re: Sponzorské peníze

tak to by musel bejt uplne blbej aby takovouhle zakazku vypisoval, ale co kdyz majitel sponzorske outdoorove firmy vlastni i jinou, ktera sice nesponzorovala, ale na misto te sponzorujici slizne smetanu? politik musi priznat vsechny dary! anebo nedelat politiku.

Starý J. 4.6.2007 10:28

Re: Pro Vás rád zopakuji vlastní stanovisko

Pokud chcete, tak ano: Panu Bémovi za jeho výstup manifestačně tleskám! Za jeho horolezecký výstup, za který jsem tleskal každému před ním.

O jeho politice se nebavím. Ani ji pořádně neznám. V TV není tak často! Spíš mě ale některé jeho kroky (vstřícnost a ohledy  k Paroubkovi) vadí!

Blabol 4.6.2007 10:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

A stejně jako Vy si zareaguji na sebe. Když píšete o : Schválnost? Zlomyslnost? Potřeba kopnout?  To píšete o sobě, když komentujete socdem, že? Neobolševik je pro mě člověk, s totalitním myšlením, halící se do roucha demokracie. To je pro mě ODS. Ale tohle nikomu nevnucuji.