4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jan 25.6.2008 10:22

proč

tolik bezobsažných řádků? Dalík nakupuje nic jiného zatím není, v PS funguje trh - nabídka a poptávka.

Ivan 24.6.2008 22:34

Použití osvědčené USA metody korupce poslanců.

Jako je tomu v řadě rádoby demokracií jižní a střední Ameriky, v Asii a Africe, bylo použito (možná přímo administrativou USA, možná zprostředkovaně přes ODS) zkorumpování místních poslanců tak, aby bylo možno tzv. "demokraticky" odhlasovat v místním parlamentu smlouvy výhodné pro zájmy USA. Wolf si pravděpodobně teď vyzvedává v USA svůj honorář. Je samozřejmě chybou ČSSD, že nominovala někoho, kdo nemá dostatečně pevný charakter. Její role je samozřejmě oproti ODS složitější, protože poslanci ODS hlasující ve prospěch USA zájmů svou odměnu dostávají tím, že mají možnost si pod ochrannými křídly ODS nakrást přímo a jsou koupení už z principu (vždyť je jejich krédem "obohacovat se").

Pokud chce někdo hledat prvky totality, tak v ČSSD ji najde velmi málo. Zato ODS je velmi inspirativní.

Magor Milda Mgr. etc. 24.6.2008 15:36

Buď všechno, nebo nic! To byl už slogan soudruha Goebbelse od německých socialistů

Chcete totální válku? Odpověď byla hřímavé "ano", němečtí socialisté nechtěli přijmout nějaké kompromisy. Žádné válečné zajatce nebereme, komisaře konkurenčních socialistů ihned odkráglujeme. Snad je tato historická skutečnost důvodem, proč početní čeští socialisté dumají nad smyslem takové konfrontace. V době války to snad mělo význam, proč ale projevovat nedostatek tolerance v hluboce mírových časech.? Nebo se snad mýlíme, chystají se na nás opět agresoři z východu? Doufejme, že na tom ta analogie skončí, nepřál bych Paroubkovi, Rathovi a Zaorálkovi jejich dávky cyankáli.

Ivan 24.6.2008 22:36

Re: Buď všechno, nebo nic! To byl už slogan soudruha Goebbelse od německých socialistů

Agresoři nyní nepřicházejí z východu, ale z USA.

von.Rammstein 23.6.2008 22:56

jo

Ano, pane Bartoni. Perfektně formulováno.

Modrý obchodník 23.6.2008 22:54

Modrá totalita drolí oranžové obchodníky

Proč demokracie, když stačí hra na volby, sliby stádu a pak správný nákup poslanců pro vyšší modré cíle.

Jarda J. 23.6.2008 19:49

Abych to shrnul...

Abych to shrnul. O radaru začala jednat ČSSD. Kdyby byli u moci, tak by to dotáhli. Paroubek s Ráthem jsou jejími hrobaři. Paroubek je asi ještě větší Ferd než Topolánek. Proč se asi  tolik pídí po Kubiceho zprávě ? Ráth je zralý každý den po ránu na pár facek, jinak se z něho člověk nestane. Na obzoru není jiný lídr než Zeman. Jeho bonmoty alepoň rozesmály. Ale kůň to byl také. Slepý jak patrona. Standu zaléval jak kytičku. ODS zase vůbec neplní volební sliby. Medaile Mašínům je plivnutí do tváře obyčejným lidem. Radar je Trojským koněm.  Pokud k němu nedostaneme 50 raket, tak ať si ho Amíci strčí za klobouk. Reformy by lépe udělala stará Blažková. Rád bych dopřal Topolánkovi fárat a rubat uhlí do 65 let. Dříve se vlády horníků bály.  Všichni přeběhlíci ČSSD šli za žoldem. Když něco nemůžeš pochopit selským rozumem, je za tím úplatek. Doufám že politické zemětřesení příjde ze zelených. Měli by zásluhy. Topolánek se ucukroval. Inu, první žena je od Boha, druhá od čerta a třetí od Lucifera. Začíná mu trčet z kapsy úmrtní list. Chtělo by to novou stranu a silnou osobnost.    :-(

Petr B. 23.6.2008 19:47

Bartoní, spíš byste měl pro ODS lepit předvolební plakáty

na to asi stačíte nejlépe. Melčák s Pohankou nejenže schválili  ODS vládu, ale  v drtivé většině případů s ODS hlasovali proti svým voličům. U Pohanky víme najisto, že ho získal pro spolupráci  Topolánkův tajemník Dalík, který byl předtím vyšetřován kvůli podezření trestného činu  korupce  a  změny  politického uspořádání (případ Kořistka).  Při presidentské volbě nestačily ani hlasy Melčáka a Pohanky a ten majitel rozhodujícího hlasu, poslanec Snítilý, byl přistižen  v důvěrných rozhovorech s ministrem vnitra Langerem . Samozřejmě jeho hlas ODS v parlamentu nepotřebovala a velkoryse, s vědomím loajálnosti dvojice Melčák-Pohanka, mu dovolila hlasovat s ČSSD. Při rebelii dvou poslankyň SZ je znovu ODS v obtížné situaci a ejhle...Deus Ex Machina...objevuje se poslanec Wolf, který už předtím "omylem" hlasoval s ODS, špatně zmáčknul tlačítko...docent popleta.  Wolf  se  cítí pronásledován,  v ČSSD je totalita, "svoboda" byla jedině za Zemana (ejhle...co Teplík, Wágner, Machovec, Buzková?) a proto musí Wolf vystoupit z ČSSD a hlasovat podle "svého svědomí" tzn. s ODS.  Bartoni, koho chcete přesvědčit?

tatina 23.6.2008 20:37

Re: Bartoní, spíš byste měl pro ODS lepit předvolební plakáty

Zatvrzelé komunsty a Paroukovce nepřesvědčí nikdo.Sami si musí nabít svůj čumák,aby prozřeli.

ubu 23.6.2008 22:55

Re: Bartoní, spíš byste měl pro ODS lepit předvolební plakáty

petře b, nejsi ty agent CIA?

Moje 23.6.2008 18:45

Úvaha

Nemám rád Ty "Křišťálově čisté"  politiky ,ale součásná svorka se chová jak na dobytém uzemí.S toho jednoznačně vyplývá půjdu volit s transparentem.

jm 23.6.2008 16:28

MILÍ ZDE ZLATOÚSTÍ VYKRADAČI PRAVÉ DEMOKRACIE

MILÍ ZDE  ZLATOÚSTÍ VYKRADAČI  PRAVÉ DEMOKRACIE  nenechte si kalit radost faktem, že nemálo koaličních zastupitelů vyvolených přímou volbou z partajních kandidátek přímou volbou sestavených, by předvedenými sněmovním koaličními tyjátry veřejně  páchali hromadnou politickou sebevraždu....Za současnou volební beztrestnost reků vyvolených nepřímou volbou z partajních kandidátek sestavených partajnními věrchuškami  "hochů co spolu mluví", nezapomeňe poděkovat soudruhovi JUDr.-ovi Jičínskému, který Ústavu ČR a volebním zákon vypracoval podle objednávky svého velícího soudruha Marijána Čalfy a pod kontrolou bandy "poradců" okolo samozvaného náčelníka všesvětového protikomunistického odboje, Václava Havla. Nic ve zlýmm, demokratoborci zlatoústí.

Lájoš 23.6.2008 14:56

Pomůžou Paroubkovi marťané k moci ?

 Slušní poslanci ČSSD nemající hroší kůži opouštějí Paroubkovu smečku vládychtivých sprosťáků. Nyní přichází čas pro Marťany, které má Paroubek v záloze. Marťané, pomožte našemu největšímu mysliteli a politikovi od dob krále Karla IV. Prosím Vás !

Venca 23.6.2008 15:03

Re: Pomůžou Paroubkovi marťané k moci ?

Už aby si Marťani pupkouna odvezli sebou! Jinak se ČSSD úplně rozdrolí a komu potom bude diktovat? Paroubek je zkázou ČSSD - ať táhne do (Y)!

Kylchap 23.6.2008 15:17

Re: Pomůžou Paroubkovi marťané k moci ?

Slušný člověk opustí i poslanecké křeslo a nebude žrát z jiného (většího) koryta!

Olin 23.6.2008 16:40

Re: Re: Pomůžou Paroubkovi marťané k moci ?

Hele, dobytku, ty si žer z koryta, ke kterýmu jsi přivázán, ale slušným lidem nech právo aby chodili po tomto světě i po poslanecké sněmovně svobodně. Poslanecká gáže patří pouze poslanci a nikoli jeho straně.

jirka.s. 23.6.2008 17:40

Re: Re: Nádhera!!!

Kylchap-honys-kokrhel mluví oslušnosti a korytech!!!;-D Kolikpak jsi například vystřídal ty těch koryt ze slušnosti, honysi? Že by: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=zbyn%C4%9Bk+honys+rozhlas&btnG=Vyhledat+Googlem&lr

Zbyněk Honys

Velkou výhodou stávajícího ředitele zpravodajství je podpora generálního ředitele ČT Jiřího Balvína, který má v konkurzu konečné slovo. Nevýhodou je malá důvěra redaktorů zpravodajství a publicistiky, převažující názor o zbytečnosti jeho funkce a také minulost v redakci marxismu-leninismu Československého rozhlasu. Nejistá je jeho pozice u Rady České televize.

Nebo snad: http://zpravy.idnes.cz/bobosikovou-nahradil-zbynek-honys-dto-/domaci.asp?c=A010322_123056_domaci_has   http://zpravy.idnes.cz/bobosikovou-nahradil-zbynek-honys-dto-/domaci.asp?c=A010322_123056_domaci_has

Ale tady je to stejně nejlepší, viď? : http://www.ceskedrahy.cz/wps/wcm/connect/236d488047e6df93a5eff55acb3c6494/CD_Dopis_GR_CT.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=236d488047e6df93a5eff55acb3c6494&CACHEID=236d488047e6df93a5eff55acb3c6494

Standa 23.6.2008 13:36

Všichni

vědí, i obyčejní lidé, že vystopovat mobil není nic složitého pro policii, ale u poslanců jako naschvál to není jednoduché a nejde to. Největší pravděpodobnost je ta, že se to nestalo, co popisují poslanci a Bartoň.  Známá otázka - komu ku prospěchu. Odpověď je nasnadě -  ku prospěchu koalice, hlavně ODS a Zemana. Zemanovci - věrni svému vzoru - mydlí Paroubkovi schody každý den. Ti co nemají rádi Paroubka to svedou na všechno možné, ale nepřiznají barvu - je nebezpečný protože pozvedl ČSSD ze dna a to se nesmí zapomenout! yhovoval by jim slabý soupeř - nyní Zeman nebo Špidla. Zeman nemá co dát voličům jako ODS a celá koalice. Tihle nás budou jen odírat bez nože a ještě nám budou namlouvat jak je to vynikající, když jim to platíme!

tatina 23.6.2008 14:07

Re: Všichni

A co takhle druhou variantu.Za vším stojí nedemokratické chování předsednictva ČSSD,a jejich diktátorské manýry.Poslanec přece přísahá na svoje svědomí a vědomí a ne pro svji stranu.To se Vám ale nehodí do krámu a proto když nejsou pádné argumenty,tak za to může ODS,či Zeman.

Ludva 23.6.2008 15:57

Re: Re: Všichni

To je ale zajímavé, že vědomí a svědomí přeběhlíků se tak dobře shoduje s potřebami vlády. Koho podle Vás zastupují ? Své voliče asi sotva.

zajicek8 23.6.2008 17:21

Re: Re: Re: Všichni

Vy zapominate, ze oni meli odlisny nazor na jeden jediny predkladany problem. Byla to CSSD, ktera je olamzite vyobcovala ze strany a samam sebe pripravila o potrebne hlasy. Podivejte se, jak zaleni jednaji s "odpadliky"(tak je castuje tisk) nebo ODS s Tlustym a dalsimi, kteri se postavili proti restitucim. Pokud vim, tak je nikdo ze strany nevyhnal a dali jim prostor k vyjednani jakehosi kompromisu. 

tatina 23.6.2008 20:35

Re: Re: Re: Všichni

Nikdo nemůže chtít po poslancích,aby se stali rukojmími svých stran.To není zrada volebního programu,ale zrada svého svědomí.Jinak by mně zajímalo,kolik že voličů si přečte volební program.Počítám tak 10% a to jsem optimista.

emersonskej 23.6.2008 23:33

Re: Re: Re: Re: Všichni

Opravdu velký optimista. Ikdyž u některých stran to ani není třeba...;-D;-)

javame 23.6.2008 18:29

Re: Všichni

Strašně se mi líbí výkřiky typu "není problém vystopovat". Jakým způsobem budete stopovat kreditovou sim kartu, kterou si někdo koupí za 200Kč pošle z ní 10 sms a zahodí?

Moje 23.6.2008 18:49

Re: Re: Všichni

Pochybuji že by byli tak chytří.

javame 23.6.2008 20:08

Re: Re: Re: Všichni

aby člověk mohl být sv*ně, nemůže být tupec

Moje 23.6.2008 18:47

Re: Všichni

(Y)VV

tatina 23.6.2008 12:59

Jak by naspsal klasik:

"Je tu něco prohnilého v království Lidového domu".Zemane,vrať se,vše odpuštěno.

Niky. 23.6.2008 19:54

Re: Jak by naspsal klasik:

Paroubek je darebák,ale Zeman není o nic lepší.

ceskej Honza 23.6.2008 12:26

na Paroubka si jen tak neprijdeme

jeho genialita spocívá v úskocném lhaní, prekrucování faktú s bojovností dovokého kance. Z tohoto pohledu je to ideální politik!  Podporován pritroublými volici, se ztrátou pameti, kterých v ceské kotline pribývá,  predpokládám,  ze se ho jeste dlouho nezbavíme.