25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kamil 23.6.2008 11:53

pane bartini-hurá zase příspěvek hodný pochlebovače modrých ptáků-na vše máte patent-všemu rozumíte-za kolik-asi to stojí zato-proč ne za velké peníze trochu lží,pomluv co to pro vás je-jste ostudou společnosti

BuBu 23.6.2008 12:09

Re: pane bartini-hurá zase příspěvek hodný pochlebovače modrých ptáků-na vše máte patent-všemu rozumíte-za kolik-asi to stojí zato-proč ne za velké peníze trochu lží,pomluv co to pro vás je-jste ostudou společnosti

Ale alespoň to není komunista - jako Ty !(Y)Rv

Marat 23.6.2008 12:22

Re: pane bartini-hurá zase příspěvek hodný pochlebovače modrých ptáků-na vše máte patent-všemu rozumíte-za kolik-asi to stojí zato-proč ne za velké peníze trochu lží,pomluv co to pro vás je-jste ostudou společnosti

V zemi,ve státě,kde je takových Kamilu hodně,demokracií vybudovat nelze.To je opravu zvlaštní,jak si mnozí berete obrovskou lupu,aby ste viděli bolševictví u strany ODS,ale vůbec nevidíte do oči bijíci bolševictví u ČSSD.Taková slepota je opravdu podivná a neuvěřitelná.Zřejmě jste totalitáří a bolševici vy samotní,soudruzi z ČSSD-KSČM !

Aníž bych stranil ODS,přece jen je slušnější jak ČSSD.Myslím že právě to rozčiluje rudé komunistické dušičky.

Poklop 23.6.2008 12:53

Re: Re: pane bartini-hurá zase příspěvek hodný pochlebovače modrých ptáků-na vše máte patent-všemu rozumíte-za kolik-asi to stojí zato-proč ne za velké peníze trochu lží,pomluv co to pro vás je-jste ostudou společnosti

Chlape,vy melete nesmysly.ODS je stejná sebranka.Bydlím na Praze 3 a tady to jasně předvádějí.

Marat 23.6.2008 14:57

Re: Re: Re: pane bartini-hurá zase příspěvek hodný pochlebovače modrých ptáků-na vše máte patent-všemu rozumíte-za kolik-asi to stojí zato-proč ne za velké peníze trochu lží,pomluv co to pro vás je-jste ostudou společnosti

Ale ale Poklope,já si nedělám vůbec žádné iluze o politicích a ze všeho nejméně o politicích českých.Vždyť všichni jsou produkty socialistického školení.Dokonce i ti nejmladší mají hodně narudlou dušičku.Rozhodně se nechci prát za ODS,ale podivují se takovým lidem,jakým ráčite být vy.Vy totiž fanatický straníte ČSSD a vůbec odmítáte vidět,že jsou pořád daleko horší jak ti z ODS.Každý v ČR je poznamenán socialismem,nemůže být jiná ani ODS.Jistě i tam je hodně bývalích straníku KSČ,tedy karieristu schopných všeho.Jenže nejvíce jích je v ČSSD.A korupce? Jistě existuje a což soudruzi z ČSSD nehrabou ? Hrabou a daleko nejvíce.Všichni politici záhadně bohatnou,jenže zaslepenci vašeho ražení tu korupci a bohatnutí odmítají vidět na miláčcích z ČSSD.V tom je s vámi potíž.A dejte ruku na srdce,vy by ste nehrabal,kdyby ste dostal k hrabání příležitost? Nejvíce zuří v ČR ti,kteří by sice také rádí hrabali,ale zaspali  dobu a už nemají  příležitost si nahrabat a tak nesmírně zbohatnout.Což nevíte z koho,z jakých lidí se vytvořila nová buržoasie,nový kapitalisté a multimilionáři? To nevíte že právě z bývalích  obrsoudruhu á z členu bývalé  komunistické nomenklatůry? A že jích je právě v ČSSD,to jste si ještě nestačili všimnout? Poklope,nejmizernějšími lidmi jsou zaslepenci kterékoliv strany.Protože nežijí v ČR a jsem proto převelice  šťstný,vidím věci takové jaké jsou.Žít v ČR nemohl bych být členem žádné strany a také bych žádnou volit nemohl.Neboť volit kteroukoilv stranu,mohl bych volit  vždy darebáky.Účast na volební šaškárně za konmunistu mě ponižovala a ptroto jsem nevolil a nemohl bych volit ani ani nyní.

emersonskej 23.6.2008 23:58

Re: Re: Re: Re: pane bartini-hurá zase příspěvek hodný pochlebovače modrých ptáků-na vše máte patent-všemu rozumíte-za kolik-asi to stojí zato-proč ne za velké peníze trochu lží,pomluv co to pro vás je-jste ostudou společnosti

S tím fanatismem jste to trefil přesně. Příznivci socanů nejsou schopni, nebo možná spíš ochotni vidět na svých božských vůdcích zhola nic špatného. Puchejř Roko první nafurt je pro ně nikoli bezbřehý populista s obrovskou sebeláskou a ještě větší touhou po křesle premiéra - naopak vidí v něm statečného ochránce chudých a jedinou obranu před bezbřehýmy tunely fašistických komunistů z ODSS - jak zde již od nejedné zapálené oranžády zaznělo. Hulváta Dratha berou coby jediného garanta dostupnosti zdravotnictví, atd. Já sám - coby volič ODS nemám problém vidět v ODS spoustu černoty, korupce a všemožných prasáren.Také nemám problém v lecčem s ní nesouhlasit. Jak sám s oblibou říkám - volím ODS pouze s velkým sebezapřením a činím tak jen z důvodu nedostatku jiných lepších alternativ. Prostě je zatím považuji za nejmenší zlo !!!

Jindra 23.6.2008 11:34

Jen jestli to není tak,

že Langer odmítá přidělit poslancovi ochranku, dokud tento nevystoupí z klubu ČSSD ;-P jinak totiž ten odchod z klubu jako "ochrana" před výhružnými sms dost dobře nedává smysl ;-P

xxx Kubeš 23.6.2008 11:19

Autorovi článku

R^

Martin 23.6.2008 11:05

pohanka precetl vysledek voleb

ale trosku jinak nez pan Barton tvrdi :-D

kazdy kdo nema sklerozu, tak si pamatuje, ze pohanka neodesel kvuli nazorum, ale necemu trochu jinemu

huhu 23.6.2008 11:19

Re: pohanka precetl vysledek voleb

Pohanku sice nemusím, ale kvůli čemu tedy že odešel ?

Martin 23.6.2008 11:29

Re: Re: pohanka precetl vysledek voleb

vzpominejte, kdyz odesel tak o nazorech nebylo ani slovo, rikal ze je to z jinych duvodu, uplne jinak to zacal zduvodnovat az o par mesicu pozdeji.

jo a najdete si co o pohankovi psal pan cikrt :-D

Martin 23.6.2008 11:30

Re: Re: Re: pohanka precetl vysledek voleb

samozrejme od doby co prebehl uz nic takoveho nenapsal

jirka.s. 23.6.2008 11:46

Re: Re: Re: Re: pohanka precetl vysledek voleb

Tož to tedy po něm napiš ty! Nebo snad Ctrl C-V je pro tebe příliš složité? ;-P

Ludva 23.6.2008 11:04

Nevídaný rekord ?

Pane Bartoni, zapátrejte v paměti. Svého času tady přeběhlo 14 poslanců ODS do uměle vytvořené US. A kdyby je tehdy novináři místo potlesku dokázali vykopat z parlamentu (nebyli za tuto stranu přece zvoleni), nemusel ten problém pokračovat. Pro Vás je ovšem asi politika přetahování hlasů naprosto přijatelná, že ano ? Poslanec nemusí souhlasit se svou stranou, pak ovšem může složit mandát a ne hlasovat pro protistranu proti svým voličům. Špína, fuj.

Marat 23.6.2008 12:35

Re: Nevídaný rekord ?

Soudruhu,v USA nejsou senátoři a kongresmani vázaní stranickou kázní a disciplinou a hlasují podle svého uvažovaní.Někteří demokraté hlasují pro návrhy republikánu a republikání zase pro návrhy demokratu.Přesto je nikdo nehoní uličkou hamby.Nikdo jím nespílá zrádcu,přeběhlíku,korupčníku a nedomáhá se aby složili mandát.To co se děje v ČR,to není projevem demokracie.

Mnozí blábolíte a neplnění stranického programu za který byli zvoleni.A to vy tak dobře znáte předvolební program stran které volíte? Kdy jste ten program tak pečlivě studovali?To ve svém věku,tedy věku kdy jste dostali právo volit,nevíte,že programy stran jsou jen retorickým cvičením kterým lapají voliče a že ani ti,kteří mávají programem strany,tedy ti kdo chtějí být zvolení,tak že sami ten program neberou vážně? Poslechněte velkohubého Paroubka,to všechno co vyřvává bylo a je v progranmu strany? Jeho jedinou a největší snahou je se dotat ke korytu moci a na nějakých socialistických ideích mu vůbec nezaléží.Tak prosím nevyvádějte nad Paroubkem a jeho stranou jak puberťáci ne stripteease.

Ludva 23.6.2008 12:45

Re: Re: Nevídaný rekord ?

Proč těmi žvásty zakrýváte problém ?  Voliči neví, za koho bude jejich poslanec hlasovat. Proč potom ty volby jsou ? To je druh politiky, který sem přinesli takoví, jako jste Vy. 

Poklop 23.6.2008 13:04

Re: Re: Re: Nevídaný rekord ?

Jasně.Když s nimi nesouhlasím,tak se to nejdříve snažím projednat v klubu a pak jim složím mandát.Přeci nekandidoval jako nezávislý .

Olin 23.6.2008 12:40

Re: Nevídaný rekord ?

To by se tak šéfičkům hodilo, Ludvo!

Poslanec, kterej vystoupí z klubu nebo ze strany, za kterou byl zvolen, složit mandát sice může, ale neměl by. Jen ať se šéfičci třesou. Už takhle maj nad svou svitou příliš velkou moc skrze své sekretariáty a hlasovací mašinérie na nižších úrovních. Takhle je to trochu vyvážený.

A paměť ti moc neslouží. V r. 1997 poslanci ODS nikam nepřeběhli. Myslím, že jich bylo o hodně víc, než 14, mám dojem kolem třiceti. Klub ODS se tehdy rozpadl na dvě nepřátelské skupiny - pro Klause a pro Rumla. A poslanci nepřeběhli do něčeho "uměle vytvořeného", ale založili novou politickou stranu. US. Na to měli právo!

Jednoho dne na mě udělal dojem pan Kasl, když před volbami práskl dveřmi v ODS. Řekl tím nám všem: "nejsem  žádný malý kuře" - a zničil svou kariéru. Pro tohle všechno volíme do parlamentu politiky, a ne dojičky z JZD, "v kolektivu oblíbené".

Olin

Ludva 23.6.2008 15:53

Re: Re: Nevídaný rekord ?

Pardón, opravdu do US přešla asi polovina poslanců ODS. A přeběhlictví to bylo, copak takovou stranu tehdy někdo volil ? Žádné právo na tvoření nových stran přímo v parlamentu neexistuje. Kepak to máme v ústavě ?

Olin 23.6.2008 16:33

Re: Re: Re: Nevídaný rekord ?

A kdepak to ústava vylučuje?Jsou to politici, a já po nich chci aby byli svrchovaně zodpovědní. Mohou cokoli, co uznají za správné, co vede k cíli a není proti zákonu nebo dobrým mravům. Zejména pak se mohou podle naší ústavy SVOBODNĚ shromažďovat a organizovat. Pochopitelně i v průběhu volebního období. To platí i pro poslance zˇČSSD.

emil 23.6.2008 12:45

Re: Nevídaný rekord ?

Poslanec byl zvolen především voliči. Jestli mu připadá, že se původním cílům, za které byl zvolen, partaj, pod kterou působí, odcizuje, má rozhodně právo z partaje vystoupit. Právě proto, že byl volen voliči, kterým něco slíbil.

Poklop 23.6.2008 13:06

Re: Re: Nevídaný rekord ?

Ano,voličům slíbil,že bude plnit program strany,která ho nominovala na kandidátku.

Olin 23.6.2008 16:37

Re: Re: Re: Nevídaný rekord ?

Jo?

Tak v případě Wolfa to znamená dokončit jednání o americké základně, které vláda pod vedením ČSSD vedla. Platí to i v případě, že šéfiček takticky otočí - což se taky pochopitelně smí.

Ale jak chceš, Hatchi! Víte co, "socdemáci"? Volte si do parlamentu maňásky, chcete-li. Nato máte volební právo. Já pak budu volit jen svéprávné politiky.

Olin

Ludva 23.6.2008 16:19

Re: Re: Nevídaný rekord ?

Jo, jo, slíbil jim, že bude hlasovat pro ODS.

franta 23.6.2008 10:15

Pane Bartoni

Vaše články a články Vašich spolumodráků mi připomínají protektorátní noviny z roku 1945. Tam bylo možné se také dočíst, že "vítězství máme na dosah ruky". A podle Vás teď už stačí si jen počkat, až se "totalitní Paroubkova levice" rozdrolí a bude nás čekat jen veřejné blaho na věčné časy pod vedením ODS ! Chcete se vsadit, že se mýlíte ?  

BuBu 23.6.2008 10:25

Re: Tak - tož se Fanóšu otři . . .

. . . nasaď nové pemprsky . . . a hajdy zpátky "na kutě" . . . . než se znova poděláš !

A v klidu si znova přemýšlej, jaké že to byly krásné časy : Rohlík - 0,30 hal . . . . máslíčko za "pětku" . . . . bůčíček - za dvacku kilíčko (sice s 5-ti hodinovou frontou) . . . . ;-D;-D;-D

Tož vzpomínaj Františku, vzpomínaj - a moč . . . a moč ! Však oni Ti pemprsku zase vymění ! ;-D;-D;-D

Ašek 23.6.2008 10:31

Re: Pane Bartoni

S ODS nebude na růžích ustláno docela určitě,ale s Paroubkem,Sobotkou,Haškem,Zaorálkem nás čeká osud Argentiny,vsadíš se?Než se budeš sázet tak se nauč počty s první obecné Franto jmenovče.

mleziva 23.6.2008 10:37

Re: Pane Bartoni

ODS tady určitě nebude stavět lágry a drátovat hranice narozdíl od "Národní fronty", která má v tomto směru bohaté zkušenosti. Vsadíte se?

Poklop 23.6.2008 13:09

Re: Re: Pane Bartoni

Já bych to zase tak optimisticky neviděl.Teď jde do sněmovny Langrův zákon,kde se bude evidovat půl roku všechny tel.hovoryTo si Bublan nedovolil.

Marat 23.6.2008 12:39

Re: Pane Bartoni

franto,lidé jakým jste vy,si svobodu a demokracií nezaslouží.Nejste ji hodni.Jste dušičky otrocké.Přímo psí.Proto také tak toužíte po obojku,který vám za vašeho šťastného vrtění ocasem, dá na krk Paroubek a jeho lokajové z ČSSD.