25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 23.6.2008 12:46

Re: Re: Pane Bartoni

R^R^

Poklop 23.6.2008 12:58

Re: Re: Pane Bartoni

Marate,ty nemůžeš být normální.Je horko,tak moc nechlastej,protože takové blábolly může napsat někdo ,kdo je ožralý a nebo debilní.Nechci tě urážet,tak předpokládám tvou opilost.

jirka.s. 23.6.2008 18:45

Re: Re: Re: Pane Bartoni

Áá, posr/anej hajzldekl zase exceluje! ;-D

Niky. 23.6.2008 19:59

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni

Franta Špína s Kojetína.

Patrik 23.6.2008 20:36

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni

Synáček od staré běhny Jiříček zase tady smrdí!!!!!!!!!§

Katr 23.6.2008 10:06

drolení socdem

ale i posilování KSČ.Levicový volič jen vhodí do urny lístek s jiným číslem.

čtenář 23.6.2008 9:54

Za drolením Paroubkovy

levice není nikdo jiný než vysočinský Bimbo. Ten se jen třese, aby se konečně mohl stát prezidentem po Klausovi. Už měl kdysi prezidenství na dosah ruky, ale díky Špidlově blbosti ČSSD všechno ztratila a  tak Špidla dopřál 10 let prezidentováníKlausovi. První Zemanovou příležitostí, jak si Klause zavázat, byla plánovaná podpora během nedávné prezidentské volby, což Paroubek zhatil znásilněním jednacího řádu v podobě veřejného hlasování. Ani to se mu ale nevyplatilo, protože přece jen přišel o dalšího poslance a Klausově druhé volbě stejně nezabránil. Teď  zřejmě chce Zeman vyměnit podporu ODS při další prezidentské volbě za zběhnutí své frakce v poslaneckém klubu soc.dem. na stranu vlády. Nahrává mu velmi střečkování zelených poslankyň a Paroubkovy manýry, kdy jedná s vlastními poslanci jako s nesvéprávnými idioty. Vypadá to, že  Paroubek přece jen zvorá, na co šáhne. Jeho nedocenitelná politická zkušenost z mládí, kdy koučoval komunistickou filiálku mládeže v socialistické straně, je mu v moderní době nejspíš platná jako nebožtíkovi zimní kabát.

jirka.s. 23.6.2008 9:47

Jojo, sosácká zásadovost je věčná!!!

  „Nikoliv,“ pravil člen volebního výboru strany sociálně demokratické na Vyšehradě k zástupci volebního výboru mladočeského. „A mějte, proboha, rozum, tisíc korun je příliš málo. Za tu cenu, kterou nabízíte při nejlepší vůli nemůžem říct: Kdo je organizovaný sociální demokrat, volí Metelku. Tak nízko neklesneme. Co je to, tisíc korun? Máček, drobný máček. Dnes máme všeobecné právo hlasovací. A co je tisíc korun proti všeobecnému právu hlasovacímu. Tisíc korun! Kdo to jaktěživ viděl, aby někdo měnil přesvědčení za tisíc korun. Nikoliv! Vězte pánové, že politické přesvědčení je soukromým majetkem občanů, že se nedá koupit za….“

  „Tisís pět set korun, a nehádejme se!“ ozval se mladočeský delegát. „Nikdy!“„Tisíc šest set korun a pět hektolitrů piva! Dejte si říct! Metelka je znamenitý pracovník v oboru českých menšin.“

Jaroslav Hašek: Dekameron, Čsl.spisovatel 1968, povídka : Před užšími volbami na Vyšehradě.

Jack 23.6.2008 9:29

ČSSD

Poslední ať zhasne...

milan007 23.6.2008 9:49

Re: ČSSD

ale světlo může nechat svítit :-)

Jaja 23.6.2008 8:46

úmrtní listy

Obdivuji každého poslance, který se odvážil postavit proti Drat parobkovské totalitě. De facto těmto lidem je vystavován úmrtní list, samozřejmě ve jménu všeho socanského lidu. Jejich odvaha je srovnatelná s lidmi, kteří se postavili proti bolševické totalitě padesátých let. Važme si je.

BuBu 23.6.2008 9:02

Re: úmrtní listy

Přesně tak - jejich odvaha je srovnatelná s odvahou těch, kteří se postavili Krvavému psu Gottwaldovi !

A nedělejme si iluze, že nyní jim nejde o krk !

Roman 23.6.2008 9:22

Re: úmrtní listy

Vy jste u socanů, že s takovou jistotou mluvíte o poměrech uvnitř?

BuBu 23.6.2008 9:33

Re: Re: úmrtní listy

Nezdá se Vám . . . že kdyby byl u socanů - tak už je dávno vyloučený ze strany !

Vám připadá Vaše otázka rozumná ??? 8-o

Plácačka na idioty 23.6.2008 12:36

Re: Re: Re: úmrtní listy

Nezapomeň si vzít dudlík a zajít si na doučování jazyka českého. Tohle není diskuze pro naivní předpubertální jedince.

BuBu 23.6.2008 12:54

Re: Re: Re: Re: Kolik jsi toho Plácačko . . .

. . . už dneska vyhulila ??? ;-D;-D;-D

Poklop 23.6.2008 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Kolik jsi toho Plácačko . . .

BuBu,už aby byly prázdniny.Moc je potřebuješ!!!!!!!!

Jaja 23.6.2008 13:33

Re: Re: úmrtní listy

Ne. Mi stačí když s každým prdem socani chodí na tiskovky a otravují nám klíma.

Mironet 23.6.2008 7:36

Zpět do ZŠ

Pan redaktor asi v době své základní školní docházky dlouhodobě chyběl. Kdyby tam chodil, věděl by, že sociální demokracie byla vždy komunisty a bolševiky považována za revizionostickou stranu, možná nebezpečnější než otevření nepřátelé zprava. To je jako by tvrdil, že Židé jsou totéž co křesťané, protože Ježíš byl Žid. Kdyby nebyli soc.dem pro KSČ rizikem, asi by si nedali práci s únosem laušmana a s jeho likvidací ve vězení. Svým článkem se autor pokouší dělat z nás hlupáky. My jsme, pane redaktore, na rozdíl od vás dávali ve škole pozor a hlavu máme na myšlení a ne pouze k tomu, aby nám nepršelo do krku jako vám.

Malý Aston 23.6.2008 7:49

Re: Zpět do ZŠ

Socan a komouš jedno jest.Pokud komouš vypustí ze svého programu diktaturu proletariátu,je socan a dnes diktát všem nařizuje Paroubek,takže kdo je dnes komouš a kdo socan není možné poznati.:-D

huhu 23.6.2008 8:05

Re: Zpět do ZŠ

podal jste komunistický výklad dějin, do ZŠ jste chodil asi v době totality nebo tzo stále učí ?

Jaká byla a je realita ? Socialisté všeho druhu počínaje nacionálními a konče internacionálními včetně "demokratických" se vždy mezi sebou rvali, popravovali, zavírali a podváděli a to i uvnitř každé z těch stram i mezi stranami. Na druhé straně spolu uzavírali spojenectví viz Stalin/Hitler či naše národní fronta. Prostě jak se jim to momentálně hodilo - to se líbali, tu se vraždili..

Vilík 23.6.2008 8:15

Re: Zpět do ZŠ

Pane, ale tato definice soc. dem. byla hlásána v dobách totalitních. Vaše konstatování o nevzdělanosti pana redaktora svědčí o pochybné úrovni Vašeho vzdělání. Pan redaktor do předlistopadové ZDŠ určitě nechodil a jeho pohled na vztah komouši-socani je zcela reálný.

Vocílka 23.6.2008 8:59

Re: Re: Zpět do ZŠ

Zajímalo by mne z čeho usuzujete,že pan redaktor nechodil do základní školy?

Cricket 23.6.2008 8:26

Re: Zpět do ZŠ

Historia magistra vitae, ale pane milý, teď je tady na rozdíl od totalitní dělěpisné linie jiná realita, která se také stane historií. Doufejme, že nikoliv význačnou pokusem k návratu.

Forstmeister 23.6.2008 9:38

Re: Zpět do ZŠ

Komunisté (bolševici) jsou v prapůvodu většinová část ruské sociální demokracie, která se hlásila k radikálním metodám třídního boje. Bylo jich více (bolše), takže pak založili VKS(b) a těch socdem, kterých bylo méně (menše), uvrhli do ťuřmy či je umravnili vintovkou. U nás se zdivočelí radikální socdem ožrali "Pod kaštany", a založili KSČ. V roce 1929 odvrhli pak liberály (v demokracii je ale nemohli zamordovat) a uchýlili se prostřednictvím Kominterny do lůna VKS(b) (sdělovali, že se v Moskvě učí kroutit krky). No a po válce se "vycajchnovali" totálně. "Menševiky" (blbé sociální dmokraty) prostřednictvím "trojského koně" Fierlingera násilně asimilovali, nepoddajné uvrhly do ťurmy, unesli ze zahraničí, oprátkami umlčeli. Jaká to analogie s nynější rétorikou ČSSD a jejího "Velkého vůdce". Nejlépe nám to ale asi osvětlí ČSSD rétor, pan Zaorálek, obecně zvaný broukem Pytlíkem. Můj názor.  

0T0T0 23.6.2008 9:51

Re: Re: Zpět do ZŠ

R^

Kecal. 23.6.2008 11:14

Re: Re: Zpět do ZŠ

R^

Ravnagorac 23.6.2008 9:46

Re: Zpět do ZŠ

Mironet nenapsal nic, co by nebyla pravda. Zásadní rozdíl mezi komunisty a sociální demokracií vyplývá z toho, že komunisté prosazují třídní boj, změnu statu quo revolucí, násilím, zatímco soc.dem prosazuje evoluční změny, které směřují k většímu přerozdělení HDP. Nikdy v historii neprosazovali žádnou revoluci, komunisty byli označováni za "žluťáky", reakcináře a revizionisty. Proč by jinak byli sociální demokraté ve vládách za první republiky, zatímco komunisté byli nějakou dobu i mimo zákon? Tento pohled na historii vyplývá nejen z učebních osnov za bývalého režimu, ale i z pamětí a memoárů pronásledovaných napříč politickým spektrem. Nakonec lze doplnit to, že čím pravicovější je vláda, čím víc utahuje šrouby, čím hůře se normálním lidem žije, tím víc je hnána voda na mlýn komunistům. Autor článku určitě moc dobře ví, že není pravda to co napsal, ale vžďyť právě od toho tam je, aby dělal propagandu těm, co za to platí - je to normální práce jako každá jiná. Pravděpodobně vystudoval FSV v Praze, což hovoří za vše.

jirka.s. 23.6.2008 9:58

Re: Re: Zpět do ZŠ

"Zásadní rozdíl mezi komunisty a sociální demokracií vyplývá z toho, že komunisté prosazují třídní boj, změnu statu quo revolucí, násilím, zatímco soc.dem prosazuje evoluční změny, které směřují k většímu přerozdělení HDP."

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii. V socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou.

Jojo, takhle nám to objasňoval souruh politruk při PŠM ještě v roce 1966!

Ravnagorac 23.6.2008 11:07

Re: Re: Re: Zpět do ZŠ

V roce 1966 byla v ústavě zakotvená tzv."vedoucí úloha strany", což byla KSČ a nikoli ČSSD. Kdyby byla ČSSD stranou spolupracující s KSČ, stranou která neohrožuje její politiku, zajisté by byla ponechána jako součást NF (jako např. Lidová strana nebo ČSS) a nebyla by násilím začleněna do KSČ.