8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L 19.2.2007 10:20

furt o tom samém

Mlady muzi, mate pravdu. Take je jiste pravda, ze je otravne zabyvat se stale nejakymi estebaky a lidovymi milicionari a komunistickymi kadrovaky a tak dale. Jenze oni jsou v tech nejdulezitejsich funkcich a v tom je ten problem. Polozte si laskave otazku, proc tam jsou vselijaci ti divni lide. Pak pochopite rozhorceni nas, co jsme ty komouse zazili, a proto je nemameradi.

Predstavte si, ze by Vam nekdo napriklad zakazal cestovat do Rakouska. To neni hloupost, protoze takovi jsou komousi. Nebo to, ze by v obchode nebyly banany a pomerance a toaletni papir a tak podobne. Neni to nesmysl, tak to je, kdyz vladnou komousi. Z toho plyne, ze to nastve i lidi, kteri by se jinak o politiku nezajimali, treba takove jako ja.

M OON 19.2.2007 11:11

Re: furt o tom samém

Synku jestli něco umíš tak se seber a rychle pryč z tohoto zaprděného dolíku jemuž se říká Česká republika,tady to nikdy lepší nebude .To co se tady děle je zabudováno v genech tohoto národa, je to prolezlé celou zemí,vzduchem, půdou i vodou ,začalo to snad Bílou horou  a nebo ještě dříve na Velké Moravě,kdy se lidé žijící zde nevěděli ke komu se přimknout vlevo ,vpravo a neví to do dnes.Hezký den MOON

Jura Jurax 19.2.2007 11:52

Re: Re: furt o tom samém

MOONe, Vy jste jistě již dávno hrdinně zdrhnul, tak laskavě držte hubu! A pokud jste nezdrhnul, tak si své životní frustrace řešte s psychiatrem.

MOON 19.2.2007 15:22

Re: Re: Re: furt o tom samém

Jen aby jste se pane nepřipo(Y)sral,ale řekněte. Jakou vidíte vy budoucnost pro své dcery?Předpokládám ,že jsou pohledné, inteligentní,vzdělané a asi se jím zde pracovat  s nasazením jako v každě normální zemi a za peníze ,které určují recyklovaní komanči,chtít nebude.Hezký den MOON

Jura Jurax 19.2.2007 17:12

Re: Re: Re: Re: furt o tom samém

No, víte, ono jsou i venku peníze vesměs za práci. A všude je chleba o dvou kůrkách. Mé dcery pracují a vydělávají slušně - asi proto mají optimističtější pohled na svět než Vy. Opakuji, připadáte mi frustrován a ukřivděn, neřkuli až nasrán.

A mimochodem, když odtud všichni hrdinně zdrhnou za lepším a zbudou tu jen ti, co by se venku neuživili ani tak jak tady, ze srabu se nevyhrabem. Think positively! 

MOON 20.2.2007 7:07

Re: Re: Re: Re: Re: furt o tom samém

To, že jsou peníze" venku" vesměs za práci, to vím velmi dobře .Smůla je v tom, že jak říkáte: "venku jsou peníze vesměs za práci"tady bohužel peníze za práci dostane málokdo.Co jsou to slušné peníze, které vydělávají Vaše dcery mi mírně uniká.Je to 20000 nebo  40000 nebo 80000 ? To je asi jak to kdo vnímá.A to jak Vám připadám, jste trefil naprosto správně.Všim dcerám i Vám přeji hodně úspěchů v práci dobře zaplacené a hodně optimismu v dalším životě,nenechte se otrávít a předávejte dále svůj optimisus ostatním,frustrovaným,utrápeným ,unaveným,zklamaným,nasr...

Hezký  den MOON

Jura Jurax 19.2.2007 12:01

Re: furt o tom samém

No právě, mladý muži, kulové jste zažil, poznat historii se vzpíráte, raději hledíte vpřed ke světlým zítřkům ... inu, mně to ve Vašich letech taky mlátili do hlavy, abych se neohlížel (a neuviděl tam něco nevhodného - on byl rok 1972 a Rusáci nás okupovali již čtvrtým rokem). Osmnáct let po sametu je mžik, historicky byla revoluce včera ... jenže vyčištěná nevzdělaná generace neznající dějin je úplně nejlepší pro všeliké manipulátory a může být odsouzena prožít si ty dějiny znova, jak praví klasik, a to Vám a Vašim dětem moc nepřeju - ono od konce třicátých let ty dějiny tady stály dost za vyližkapsu ... a řeknu Vám, mé dcery jsou o něco starší než Vy, ale tak při vší úctě propastně pitomý názor jako Vy nezastávaly ani když byly podstatně mladší ... komunisti mají z takových jako Vy radost, roste jim nová, nezkažená generace hledící vpřed ...

M a m i Z 19.2.2007 10:00

Pane Daneš,

Vy zřejmě patříte ke skupině Bém, Ne2f, Tlustý, ..., prostě k typům, kteří si u Yakla vyzvedli nafukovacího kLause v lehce nadživotní velikosti a přírodních barvách, aby nebyli v noci tak sami. Kdybyste se Vaší stranickostí nezesměšňoval, nebyl byste sice v NP na prvním místě, ale musel byste přiznat, že oba Vény komunisté nominovali a prosadili, že si je "vychovali" a že jim oba posloužili k nezaplacení.

jepice 19.2.2007 14:45

Tak nám prozraďte,

k jaké skupině patříte vy. Já bych si tipla na pohrobky modrookého vůdce dr. Sládka.

martina mánková 19.2.2007 9:57

také on se upsal

naletěl  pohádce o  vlastní  jedinečnosti,  ale  při  své  vcelku  nízké  povaze  se  z  toho  tak  trochu  vyzpovídal  v dopisech olze.

jepice 19.2.2007 14:42

Děvenko,

vy jste se ovšem při své vcelku vysoké povaze zajisté nesnížila až tak, abyste si ty dopisy přečetla.

alfa 19.2.2007 8:06

obrázky mluví

8-o;-O:-D

Aleš 19.2.2007 7:36

poznámka

 no ta česká malost a pitomost zase kvete. Za všechno může Havel. Není to zase  rozjetá a vhodně načasovaná aféra? . Všiml jste si jak bleskově nastartoval" Tošovského nepřítel" současný ptrezident.

třetí 19.2.2007 7:06

Proč to všechno ?

Proč aféra Tošovský ?Panu Tošovskému pohodlně sídlícímu ve Švýcarech přece nějaká taková kauza může být směšná. Vše souvisí s blížícím se rokem 2008, kdy budou opět prezidentské volby. A pan Havel je setsakra silný soupeř současného hradního pána. Navíc je teď u strýčka Sama na studijním pobytu. Tak je ho třeba zdiskreditovat. Proto aféra Tošovský.

Nekdo 19.2.2007 10:44

Re: Proč to všechno ?

Proberte se, Havel podle ustavy uz kandidovat nemuze a krome toho na to zdravotne nema. I kdyz s Klausem ve vsem nesouhlasim, tak urcite lepsi on, nez nejaky ten pravdolaskovy sasek ala Sokol (i kdyz osobne proti nemu nic nemam, ale za presidenta si ho predstavit nedovedu).

A jinak Havlovi vdecime nejen za Tosovskeho vladu, ale i za Spidlu a potazmo i Grosse s Paroubkem. Jen si vzpomente, jak premluvil hlavne US, aby sli se socany do koalice. 4 roky pred tim nadavali Rumlovi, ze to odmitl. Ze tim vsak sve oblibene US vykope politicky hrob to ovsem diletant Havel netusil.

třetí 19.2.2007 12:04

Re: Re: Proč to všechno ?

Proč by Havel nemohl kandidovat na prezidenta ? Mám dojem, že v ústavě je, že může jen dvě volební období po sobě.

Jenik 19.2.2007 13:12

Re: Re: Re: Proč to všechno ?

Tak proto tam tam byl čtyři.....

pepan 19.2.2007 6:56

A co Klaus?

Zapoměli jste na Vendu Klauze! Byl v Prognostickém ústavu sloužícího ÚV KSČ, sestru a konto měl ve Švýcarsku a přitom "za dělnické peníze" jezdil po světě. Jako hlavní privatizátor umožnil bolševíkům privatizaci, aby nemuseli čekat na zákony a špinavé peníze neznal. Také o něj by se měli zajímat v archivech zlatokopové z bulvárních plátků!

ježek 19.2.2007 8:40

Re: A co Klaus?

Ano, nelze než souhlasit! Co nakonec můžete čekat od lidí typu: Klaus, Zeman, Dlouhý, Dyba,Čalfa, Tošovský, nakonec i Havel. Vykradená země, zpustošená pole, všude se roztahují cizáci, kteří bez milosti vyhodí člověka. Rozvrácené rodiny, na každém rohu herny, nevěstince... Jak to říkal Vašík Havel ve svém novoročním projevu 1.1.1990. Už jste zapoměli: m.j. Naše země nevzkvétá. Politické strany jsou prorostlé StBáky, "bývalými" soudruhy, Dalíky a podobnými poklady. Stejná situace je ve vládě. Poradci vesele vymýšlejí lumpárny a podrazy, vymýšlejí se nové poplatky za všechno možné: studny, atd. Obyčejný člověk se jen musí denodenně bát, aby ho nevyhodili z práce.  V Čechách je to "od zdi ke zdi". Rudé bolševické šéfy vystřídali modří nebo namodralí bolševičtí šéfové, někdy ani neumí česky. A my stále jen přihlížíme a valíme oči ! Jak dlouho ještě ??? Žádný strom neroste do nebe!! !! Ohavná fraška = Hra na demok(g)racii úspěšně pokračuje, Vaše každodenní dávky emocí Vám dokonale vymyjí mozky a budete jen a jen otroci. Už chybí jen ty čipy. Přečtěte si knihu G.Orwela: 1984.

DS 19.2.2007 8:53

Re: Re: A co Klaus?

Podle sebe soudím tebe.

Ha 19.2.2007 9:11

Re: Re: A co Klaus?

K tomuto je možno pouze dodat ANO.

třetí 19.2.2007 9:59

Re: Re: A co Klaus?

Ano, pane Ježku máte pravdu. Žijeme v období normalizace II. Národu je předkládán vnitřní nepřítel ve snaze vše svést na minulý režim a současné neúspěchy přišít agentům, spolupracovníkům atd.  Cožpak někdo kdysi něco o STB věděl ? Já tedy ne. Cožpak někdo dnes něco ví o BIS ? Neví. A že se jedná zase o získávání informací o lidech je jasné. Dnešním cílem je rozeštvat lidi mezi sebou. Soused sousedovi vlkem. Pak se dobře vládne.

jirka.s. 19.2.2007 12:00

Re: Re: Re: A co Klaus?

Však  o tom všem, co popisuješ, musíš přece jako soudruh milicionář moc dobře vědět. Roztomilé, dozvědět se od milicionáře, že o existenci jakési StB neměl ani tušení! Jen tak dál soudruhu, nechtěl bych být tvým sousedem!

třetí 19.2.2007 14:38

Re: Re: Re: Re: A co Klaus?

Tak mi prosím popište, jak jsem se mohl s STB jako milicionář setkat ? Máte skutečně na očích černé nenávistné brýle.

jirka.s. 19.2.2007 15:07

Re: Re: Re: Re: Re: A co Klaus?

Třeba na společných cvičeních, kde jste trénovali zátahy proti antisocialistickýmživlům.

Lájoš B. 19.2.2007 12:48

Re: Re: Re: A co Klaus?

Vy jste nic nevěděl o STB ? Tak to je zvláštní, o STB něco věděla drtivá většina národa.

Maniakes 19.2.2007 20:28

Re: Re: A co Klaus?

Protože my jsme oni, ty trdlo;-P Ať by to dělal kdokoliv, dopadlo by to úplně stejně. To ale neznamená, že je špatné pátrat po pravdě.

sKoba 19.2.2007 6:52

Havel byl první, komu jsme naletěli.....

...jak je vidět, nahoře jsme kromě sviňáků nikoho jiného zatím neměli .... Rv(Y)

61 19.2.2007 7:43

Re: Havel byl první, komu jsme naletěli.....

přesně tak, souhlasim

delta 19.2.2007 8:04

Re: Havel byl první, komu jsme naletěli.....

;-(ano