27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 15.3.2007 8:47

Temelín nebouchne, to už spíše Vy začnete normálně myslet:-)

miron 15.3.2007 8:46

Re: Střelba vedle

Ale proč by proboha měli odcházet šéfové? Vždyť oni jako politické figury tomu nerozumí, tak proč je trestat. Drábová je ovšem něco jiného. Má to ale jeden háček, jestli na její místo přijde také politická figura, stane se podobně ne-zodpovědnou jako ředitelé a tak příště by konečně mohly padat hlavy Bursíků a Kuchet. Což by se mi líbilo

jarda 15.3.2007 8:46

Re: Tady končí sranda, pokud to ODS připustí, stává se NEVOLITELNOU

Přesně tak. Kdyby byl Topolánek udělal koalici s ČSSD, mohl tento stát čtyři roky celkem dobře fungovat. Současná vláda je na draka, nedosáhne ničeho a bude ráda, udrží-li "status quo". Je skutečně v podstatných věcech tak velký názorový rozdíl mezi ODS a ČSSD, aby tyto strany nemohly vytvořit rozumný kompromisní společný program?

jerry 15.3.2007 8:46

Teď je to na Topolovi

myslím , že svýho už dosáhl , tak by mohl protijaderné zelené pošuky umravnit. Ve vládě už se jím stejně zalíbilo, takže když je zklidní, budou sice prskat,alůe to je tak všechno.:-)

Stredocech 15.3.2007 8:44

Také si myslím, že se mělo sáhnout vedení ČEZ na jejich stamiliónové

odměny.

Historik 15.3.2007 8:43

Re: Re: Zrádci národa skončí osudem zrádců národa

Máte pravdu, bohužel ne všichni. Ale dvě jména bych tady měl, Kapek a Šalgovič, oba spáchali (nebo "spáchali") sebevraždu. Karel Hofman byl sice odsouzen, ale "nebyl schopen nastoupit trest."

L 15.3.2007 8:40

Zeleni jsou nehorazni

Kam nas to chteji dotlacit, kdyz chteji vymenit takove skvele funkcionare. Oni snad tim chteji dosahnout, aby JE byla spolehlivejsi nebo co? Je to ale takovy nesmysl jako chtit, aby se takove problemy jako unik mirne radioaktivni vody, jak rikaji odbornici, podruhe neopakovaly.

Ja ale rikam rozhodne ne vsem temto snaham. Jen at si ta mirne radioaktivni voda unika. Vylejeme ji do reky a bude po problemu. My jsme totiz zasadne proti vsem snaham o vysvetlovani pricin takovych poruch, protoze na JE je vsechno nejlepsi a nikomu do toho nic neni. Az to tam jednou bouchne tak za to budou moci jenom ti kritici, protoze, kdyby porad nekritizovali, tak by to nebouchlo.

Lájoš B. 15.3.2007 8:37

Re: Střelba vedle

R^

a m i Z .M 15.3.2007 8:34

Mám také

výhrady proti Zeleným, ale problém je jinde. Právě mluvil expert ČT soudruh Čech o "drobných problémech, které neohrožují bezpečnost", "Drábová je v tom trochu nevině" a podobné difúzní hovadiny. Titi soudruzi experti z ČT mnohdy připomínají nedávno v německé TV představeného mladíka, který se jel vyžít do Kenye a byl otázán, zda nemá strach z AIDS. Odpověděl, že AIDS ještě nikdy neměl.

Lájoš B. 15.3.2007 8:34

Re: Takto vypadá politický boj, Drábová je na politickém postě a

Tak tohle je lepší a asi pravdivější názor než většina vejšplechtů typu, že Bursík je vůl. Politické ovlivnění postů je tady zaběhnutá praxe a otázka je, jestli se tady nehraje právě tahle karta.

kdokoli 15.3.2007 8:33

Re: Takto vypadá politický boj, Drábová je na politickém postě a

SÚJB NENÍ a NESMÍ BÝT politický post.

kdokoli 15.3.2007 8:32

Re: Myslím, že po dnešku by měl mít problém dr. Bursík

Je-to úplná pravda. Viz rozhovor s Bursíkem na www.derstandard.at v rubrice jaderná energie.

Haui1 15.3.2007 8:32

Re: Re: Umět pojmenovat problém.

Napadla mne hrozná myšlenka. Žeby pouze VK měl v této republice rozum? Když tak pozoruju voliče ČSAD, jak nechávají sebou orat pinglem z nádražního bufetu, tak to možná bude i pravda.

Lájoš B. 15.3.2007 8:32

Re: Tady končí sranda, pokud to ODS připustí, stává se NEVOLITELNOU

To by bylo z bláta do louže, Paroubek chce vládnout s Marťany a ti jsou, jak známo - ZELENÍ. ;-D;-D;-D

zlý kukuč 15.3.2007 8:31

Znovu opakuji

Zelení ve vládě jsou pro naši budoucnost větší nebezpečí, než Paroubek s Filipem dohromady.

Jestli se podaří Burschikovi odvolat Drábovou a dosadit na SUJB něco ala Kuchtová-Pavlovec, pak se rozlučte s elektřinou 24 hodin denně sedm dní v týdnu.

Lájoš B. 15.3.2007 8:30

Re: Re: Souhlas.

Si to po sobě přečti, hňupe. ;-D;-D;-D

Harry 15.3.2007 8:29

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Antonine, Vy jste nebyl volit? Tam jste to preci videl: volic vhodil obalku s temi jmeny do urny.... a je to. Tak se  tam dostali. A proc je lidi volili? Inu proto, ze jim naslibovali neco o cem majitel mozku uz predem vi ze je nesplnitelne, ale hezky se to poslouchalo. Nektera rozhodnuti jsou nevratna, u jinych se to da vratit zpatky ale stoji to moc penez. Proto jsem skeptik ohledne refenda o slozitejsich problemech nezli chodniky ve vsi nebo zda starostovi koupi nove sluzebni auto. Rakusane si v referendu odhlasovali zavreni nove atomky (uz nikdy se neda znovu ozivit) a ted kupuji eletriku, i od nas, ale jsou tak blbi, ze si i tento zdroj hodlaji zavrit, inu je to lidske....

D.P. 15.3.2007 8:27

Re: Mluvila

To, že Bursík mluví o opakovaných haváriích v Temelínu, prokazuje, že neví, co co jde.

Lájoš B. 15.3.2007 8:27

Re: Věc s Drábovou vypadá vážněji,

Jasně, za bolšeníka taky za všechno mohl vnější nepřítel. Tohle vám v myšlení zůstává. :-/

Lájoš B. 15.3.2007 8:24

Re: Re: Re: už zašli příliš daleko.

Tak to vás pohled na volební preference usvědčuje z neznalosti. To jste se teda odkopal.

Lájoš B. 15.3.2007 8:22

Re: Umět pojmenovat problém.

Že nejel VK pojmenovat a vystihnout podstatu do Bruselu, kde se země EU dohadují o kvótách pro alternativní zdroje a emise ? A že nebyl s přednáškou v Paříži na klimatologické konferenci ?

Lájoš B. 15.3.2007 8:19

Re: Re: Re: Kam nás ti ZELENÍ tlačí ?

Tohle ale pravda není. Poslední návrhy pro EU by znamenaly, že prakticky v celé EU jsou u moci zelení. A to pravde zcela jistě není.

Lájoš B. 15.3.2007 8:15

Re: Tak daleko to snad nemůže dojít!

Na lajckou veřejnost se kašlalo vždycky a tady nevidím žádnou změnu. Referendum, poslanecká imunita a platy, ... a lajcká veřejnost nikomu nevadí.

m.l. 15.3.2007 8:15

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

V hypermarketech se nedá topit klestím, proto je třeba je zrušit. Nejlépe vyhláškou MŽP. Ta vyhláška by navíc mohla obsahovat klauzuli, že zboží v hypermarketech se okamžikem vyhlášení stává majetkem okolních obyvatel kteří mají tímto právo si jej vyzvednout.

Žulový Aston 15.3.2007 8:14

Re: Souhlas.

Bursík je fajn - dnes dal opětně - snad po páté - Bursíkovi poslední týden.  Jen tak dál,  junge österreichische Bursch!!

Ps: Že ještě jihomoravaské tchýně neprozradily, že existují Dukovany (mimochodem technicky daleko zastaralejší?)

a m i Z .M 15.3.2007 8:14

Mluvila

o neškodném úniku. Nejenom, že takový v primárním okruhu neexistuje, ale základní princip, který by měl být červenou nití její činnosti je :"Zamezit každé exposici, každá je škodlivá". 

Mluvila o "vyváženosti". Tento pojem je používán šašky od Krafla až po Talíře a prozrazuje pouze blbost přednášejícího. Drápová nemá postupovat vyváženě, ale rigorózně prosazovat opatření zajišťující zvýšení bezpečnosti. Nepochopila vlastní job.

tony 15.3.2007 8:14

Re: Zrádci národa skončí osudem zrádců národa

To jsem si nevšiml. Co tahle Bilak a spol.?

m.l. 15.3.2007 8:10

Re: Re: Kam nás ti ZELENÍ tlačí ?

Kam nás tlačí? K rovnosti všech lidí. K rovnosti v chudobě :-) Třetí vlna po husitech a komunistech. Asi je ten cíl mimořádně lákavý.

Lájoš B. 15.3.2007 8:10

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Hrubě řečenose tam mohli dostat stejně dobře, jako by tam byli komunisti, kdyby sestavil vládu Paroubek. Taky zdánlivě nepředstavitelná věc. Pak už by to nebyl jen stalinský slovník, ale přímo jeho praxe.

Žulový Aston 15.3.2007 8:09

Re: Pozdní divení

V programu zelených je referendum....včera hlasovali proti.

Zelení jsou juniorka ODS - bohužel to říkal Paroubek již před volbami.