27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrK 15.3.2007 13:26

Re: Pane Dlouhý, není jednodušší idioty vykopat nebo zavřít pro zrádnou likvidaci hospodářství země, než shánět louče

Prosím pěkně, nespletl jste si Drábovou s Kuchtovou?

AndyO 15.3.2007 13:24

Re: Juro nechte si kecy až na koledu.Re: Re: Proč jsou ve vládě zemští škůdci

můžete to nějak dokázat ?

Ne že bych si myslela, že nám vládnou světci, aby bylo jasno.

KTE 15.3.2007 13:19

Použití zelených...

Bohužel nám v tomhle státě chybí trochu rozumnější socani...

VH 15.3.2007 13:06

Re: Re: Re: Jo, jo,

Je vhodné kvůli možná někdy rozumnému názoru tolerovat některé osoby na vedoucích místech?

Vlastimil 15.3.2007 13:02

Re: Re: Jo, jo,

Já to zas považuji zatím za jediný rozumný názor Dany Kuchtové, že je velice zdrženlivá ke kandidatuře Prahy na LOH.

gerontusinza 15.3.2007 13:01

Juro nechte si kecy až na koledu.Re: Re: Proč jsou ve vládě zemští škůdci

Vy máte pocit že tahle vláda spoří? Nenechte si vysmát. jenom ty prachy převádí na jinou formu. Do vlastních kapsiček nebo svým sponzorům. Ti drobní blbci jim to po dvacetikorunce zaplatí. Pokud rozumíte alespoň trochu ekonomice a nikoli jen vlastní kapse, tak to musíte vidět.  Víte já rád přispěji chudákovi co má málo nebo nic do huby, ale nevím proč bych měl podporovat Bursíky a Kuchtové, aby moje prachy roztáčeli v bezvětří a v pitomostech z kterých mají dividendy.

Vlastimil 15.3.2007 13:00

Dnešní jednání mezi Bursíkem, Římanem, Romanem a Drábovou

IHNed.cz:   "Spor o dozor

Hlavní rozpor mezi Bursíkem a Římanem byl ale o jaderném dozoru. Bursík požaduje, aby byla nezávislá kontrola zrušena a přešla pod nějaký resort, třeba pod ministerstvo životního prostředí."

To je ale síla, co? Trochu to připomíná snahy našich komunistů po roce 1945. Napřed ovládli ministerstvo vnitra a obrany, pak .....

honzak 15.3.2007 12:59

Re: Jo, jo,

ministryně školství,mládeže a tělovýchovy prohlásila v souvislosti s uvažovanou kandidaturou Prahy na LOH, že "není velkou příznivkyní vrcholového sportu". Doufám, že je alespoň velkou příznivkyní školství a mládeže......

Ta Olympiáda je blbost a díky kuchtě určitě nebude. Alespoň k něčemu je ta ženština dobrá.

gerontusinza 15.3.2007 12:54

a VÍTE ŽE ASI ANO? Re: Re: Re: Proč jsou ve vládě zemští škůdci

Začíná se to projevovat jako nesporné. Víte co je horší než než všechny -ismy na které si vzpomenu? Blbost, l i ž p r d e l k o v á n í,  sebestřednost v těchto věcech. Toto plně specifikuje současnou vládní garnituru.:-/

Petr Benes 15.3.2007 12:52

Re: Trestní zákon, aktuální znění:

Koukam ze na Kuchtu a Bursika to zaskodnictvi sedi. Co Dzamila nevim, mne se zda, ze je to Boratova sestra a dela si z nas jen srandu.

gerontusinza 15.3.2007 12:48

Pane Dlouhý, není jednodušší idioty vykopat nebo zavřít pro zrádnou likvidaci hospodářství země, než shánět louče

Já vím že to tu není zvykem, tady jsou v módě politici kteří likvidují životní úroveň vlastních občanů kteří je platí a pakují se na nákladných pitomostech kde i středoškolák vidí, že fyziku a jiné přírodní zákony nelze ohýbat. Oni sice neporučí větru dešti ale chtěli by jej využívat tak jako by to ve skutečnosti platilo. A Dana Drábová? Člověk kompetentní, nad kterým získala do jisté míry kontrolu ženská, které bych dnes vzhledem k ubohosti jejího myšlení nesvěřil dítě. Ta prokázala naprostou neschopnost jako kantor i jako člověk. Neštítí se ve své totální nevědomosti dokonce vyhazovat a posuzovat práci lidí a odborníků. Jak dlouho to pane Dlouhý sneseme? Já už jsem schopen vytáhnout i černý prapor anarchie proti tak obrovské a evidentní blbosti. hezký den.

Byg 15.3.2007 12:47

Re: Re: louče nemám

Baštit luštěniny a pouštět větry na větrník - inu toť mi biozdroj z biomasy na bioplyn! To by byly doslova větrníky na prd. :-)))

Emp 15.3.2007 12:45

Re: Re: Re: Re: Kam nás ti ZELENÍ tlačí ?

Lájoši, viděl bych to jinak. U nás byli zvoleni řekněmě 6-7%, a jelikož na nich visí existence vlády, dokážou mnohé prosadit. Stejnětak EU, ta je sama o sobě značně socialistická a tak zelené podhoubí má ideální podmínky dokázat mnohé prosadit. 

Já se zelenými nikdy nesouhlasil , v něčem jistě ano, ale ne komplexně - ovšem po zkušenostech nedávno minulých a současných je ten můj "odpor" ještě vyšší.  Zpolitizování čehokoli, podřízení, kvoty, mít na vše vliv ... jsou to ambice, které však překračují hranice a politizace institucí, které mají být nezávislé je hrozba. Strana, která si tolik přála zákon o referendu jej nepodpoří.. a to jen z důvodů.. "neprošel by" Pokud se takto začne chovat každý, můžeme se rovnou vykašlat na jakékoli volby či prezentaci svých názorů.. Vše bude nalajnované a kdo vybočí z řady, dostane výchovný pohlavek.

Jura Jurax 15.3.2007 12:41

Re: Zeleni jsou nehorazni

A co by podle Vás při Vašem vzdělání a rozhledu tak mělo v Temelíně bouchnout?

Nejste Vy Zelenej - to by dost vysvětlilo ... :-(

brblal 15.3.2007 12:41

Re: Re: Re: Pozdní divení

Tak předloží vlastní návrh,no.Ale ostatní ho zavrhnou,protože bude vždy některá partaj říkat že má komplexnější.Tak to je stále dokola.Oni všechno blokují úmyslně,tak jim to nežerte.

Jura Jurax 15.3.2007 12:39

Re: Re: Drábová má rozhodně co vysvětlovat.

R^R^R^

Jura Jurax 15.3.2007 12:38

Re: Re: Re: Re: Re: vlajku nevyvěsil on

Nebylo by lepší poslat Bursíka i s Kuchtou, Džamilou a se Zelenými někam pod záda? Tam co je teplo a tma?

Jura Jurax 15.3.2007 12:35

Re: louče nemám

A baštit luštěniny a na ty větrníky prdět, případně prdy jímat a pak spalovat pod kotly či v e spalovacích turbinách ... toť brčálově zelený obnovitelný zdroj ...

A úsporné žárovky Vám budou na dvě věci - na nic a to druhé - ty budou svítit, jen když bude foukat a větrník se točit - za elektřinu ovšem neušetříte, spotřebujete jí sice míň, když nebude foukat, ale z větrníků je třikrát až pětkrát dražší ...;-( ... dřív se říkalo zelené mozky furťákům, teď se mi zdá, že se jim křivdilo - tyhle nové Zelené mozky jsou horší a škodlivější a pitomější ...

qwe 15.3.2007 12:32

Re: Re: Vyřešeno.

Stále mít v ústech Čepičku - no nevím, v kterým on vlastně žil tisíciletí? Je znak senility neustále se přehrabávat ve vzpomínkách z mládí. Ještě tak kdybyste chtěl vyprávět z mládí něco erotického, třeba jak jste si to s kamarádkou poprvé ukázali.

Jura Jurax 15.3.2007 12:29

Re: Proč jsou ve vládě zemští škůdci

No jo, už jsou pevně u koryt, na předčasné volby se nějak pozapomnělo - proč riskovat, že právě mne nezvolí, říká si každý volený zastupič ... ono všechny politické strany i politikové jsou v něčem stejné a stejní - jde jim především o prospěch vlastní a prospěch té jejich partaje; zájem vlasti, národa, občanů je někde daleko na chvostu, je-li vůbec - oblbovat lid bude potřeba až před volbami za tři ročky, teď na ně kálíme ...

I když vláda Paroubka s bolševiky jako alternativa by byla snad ještě horší než zelení - i když ovšem energetice by to prospělo, tihle trpí jinak barevnými bludy než zelenými ...

Byg 15.3.2007 12:28

louče nemám

Musíte si koupit úsporné žárovky a pak jít na stráň a ze všech sil foukat do větrníku! :-/

Žulový Aston 15.3.2007 12:26

Re: Re: Re: Pozdní divení

Touto replikou jste se dost shodila.

Žulový Aston 15.3.2007 12:25

Re: To bylo jasné,

Říman, přes nesmírně atraktivní bilboard "Některá ministerstva do Ostravy!!" prokadil loni volby ve svém kraji. Ale proboha, jen si ho Pražáci, nechte. Je Váš..... 

Jura Jurax 15.3.2007 12:23

Re: O čem to je

No když tak čtu výplody dubového mužíka nejen tady - být tomuhle vystaveni v JETE, tak nevylučuji psychické otřesy a masové nedotahování kouhoutů, aby Kuchta ucvrkávala blahem ...

VH 15.3.2007 12:22

Jo, jo,

 dokud budou o osudech lidí typu paní Drábové rozhodovat lidé typu paní Kuchtové nebo pana Bursíka, brr - strašná představa,     ale jak by řekl pan Čtvrtníček :" Taková je doba."

Jura Jurax 15.3.2007 12:20

No,

ono zelení jsou zemští škůdci nejen kvůli postoji k jádru.  Místo toho, aby s nimi bylo podle toho nakládáno, jsou použiti jako protiváha levice (!!!) a připuštěni k moci. Doplatíme na ty jejich fantasmagorie a žgryndy všichni.

XiXao 15.3.2007 12:14

Re: Re: Jenomže Bursíkovi

presne tak viz:

Hlavní rozpor mezi Bursíkem a Římanem byl ale o jaderném dozoru. Bursík požaduje, aby byla nezávislá kontrola zrušena a přešla pod nějaký resort, třeba pod ministerstvo životního prostředí.

Říman v rozhovoru pro Radiožurnál uvedl, že přechod pod jeden resort by znamenal oslabení Státního úřadu pro jadernou bezpečnost.

Jenda 15.3.2007 12:13

Re: O čem to je

Je mi lito vsech kteri se musi z nejakeho duvodu bavit ... nedejboze dokonce nazivo ... s dubovym muzickem.

Jenda 15.3.2007 12:10

Re: Jenomže Bursíkovi

Sancti simplicitas! bezpecnost reaktoru? Bursik si tu bezpecnost predstavuje tak, ze se ten reaktor proste zrusi. Elektriky pre prece dost, je v zasuvkach a kdyztak zavolame elektrikare aby par zasuvek pridal nebo pouzijem rozdvojku.

Jenda 15.3.2007 12:07

Re: Re: Re: Re: vlajku nevyvěsil on

Navrhuji ustavit k tomu vysetrovaci komisi!