2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Dokud nebude všechno jako dřív...

Je to přesně naopak. Takhle postupují současné vlády levicové sociální demokracie a makajícího sdružení ANO. Dělají to tak, že změní nebo rovnou zruší něco, co fungovalo desítky let. Je to s velkou slávou a řečmi o nových postupech, objevech, příležitostech a zázračné technice kolem nás.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kraus 18.9.2016 10:42

Snad jen doplňme,

že na přerušenou tradici, na přetrženou kontinuitu přirozeného vývoje nelze navázat. To původní bylo rozmetáno nebo znásilněno, starý lid odešel a mladý lid nic užitečného neumí. Jinak ovšem umí všechno a genetický potenciál zatím též zůstal. On se i to užitečné nějak naučí, aby nemusel „rýt držkou zemi“, ale asi jinak než to dělal lid starý. Mnohý ze starců pak snad lituje, že se toho asi nedožije. Nic člověka tak nemotivuje, neinspiruje a nerozradostňuje, jako když musí začít od nuly.

K. Janyška 17.9.2016 9:15

Nic a nikdy nebude tak jako dřív. To b y se musel vývoj

otočit zpět... Dzp.

T. Marný 17.9.2016 5:36

-

/

T. Marný 17.9.2016 5:34

Hlavně že nebylo nic z toho, co fungovalo desetiletí,

hned po listopadu 1989, novodobými svazáky ve svatém nadšení zrušeno, co ! A ještě k tomu jako komunistický přežitek ( i když to fungovalo od 1.republiky ( císaře pána ). Zrušily se i věci, které nám záviděl svět a přebíral je od nás. A nyní se k tomu zase pomalu a potichu vracíme. Ano, tato není ideální( nikdy nebude žádná ), ale tolik škod, jako nadělaly ty vlády, po rozdělení Československa rozhodně nedělá.

Z. Rychlý 18.9.2016 19:27

Re: Hlavně že nebylo nic z toho, co fungovalo desetiletí,

Ty věci, co nám svět záviděl a přebíral je - máte na mysli socialismus ? Převzal ho a rozvíjí, to je fakt. Jen nevím, jestli je to dobře.

M. Prokop 18.9.2016 20:40

Re: Hlavně že nebylo nic z toho, co fungovalo desetiletí,

Desetiletí komunistického kurwení?