28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mince 27.2.2007 7:48

Nabízím za jelena korunu, to je 2x víc,než jakou má cenu

Nelze totiž platit menší mincí....a tak dvojnásobek je slušná nabídka...i když přeplácím, stejně vydělám, nebudu muset číst blábolení snivého  paroháče nejapného .

qwert 26.2.2007 22:13

nikdy jsem nepochopil proč si pravice nechala ukrást

nikdy jsem nepochopil proč si pravice nechala ukrást "zelenou tematiku" nebo ji přenechala levici. Udržitelný rozvoj - to je přesně to oč jde při předávání vytvořeného bohatství soukromého vlastnicví z generace na generaci.

Joska 25.2.2007 20:09

kuriozita

Bursík se mi občas svými výroky líbil.Ale musel jsem si opravit názor,když do vlády obsadili exota Džamilu Stehlíkovou.Rád bych věděl,kde čerpala "moudrosti"o odsunu sudetských Němců.A v otázce řešení otázky kolem Romů,také šlápla do.............Jestli neměli  ve straně větší výběr,tak je to s nimi špatné.

Sodoma 27.2.2007 7:51

Džamila prosazuje adopce 4% menšině !

Za každou cenu se vetřít a zalíbit, to je její heslo. Džamila....tím se hodně vysvětluje, nemůže být normální s takovou minulostí, prošla si očistcem v mládí a nechce se tam vrátit ...jenže proč to musí odnášet slušní lidé ??????????

František I. 25.2.2007 11:37

Já bych zas až tak moc neodsuzoval

Tentokrát bych pana Jelínka až tak moc neodsuzoval. Politiku zelených i situaci v této straně popsal poměrně přesně. Konečně jako mnoho novinářů před ním, takže mohl pouze opisovat. Ano, Bursík zavedl mezi neřády alespoň trochu řád, dal straně nálepku středová a snaži se tento trend naplnit. Podařilo se mu eliminovat takové hrůzy, jako byl například Beránek nebo Patočka. Jeho strana sílí. Potud Jelínečku dobře. Od této chvíle ale nastává vaše rudá masáž, ze které tečou slzy socanského neúspěchu. Naši zelení totiž nejsou zelení ze Švédska nebo toho dříve špatného Německa. V Polsku podle zlých jazyků jsou tamější zelení odnož poskomoušů, snad i jimi vytvořená. U nás otcové zelení, tehdy shromáždění kolem časopisu Nika, dost tvrdě zápasili s komunistickým establišmentem. Takže i mezi touto skupinou je dosti hochů silně antikomunisticky zaměřených. Paroubkova politika sbližování s KSČ má za následek, že zelení i mnozí nekomunističtěji naladění socáci se ocitli v jakém si pravějším středu naši levicové politiky. (Na pravo je pan Simkanič, který si to o sobě možná jenom myslí. Ono být ve středu, když na jedné strana je sociálně demokratický komouš, na druhé blairovsko sociálně demokratický odesák není zas tak velká práce.) Jinak Jelínečku, s panem Bursíkem máte asi smůlu. Milý otlemený Paroubek ho totiž urazil. Prý hluboce. Kdo sledoval kariéru pana zeleného nejvyššího, ví, že velice nerad odpouští. To by musel být hodně velký pašalík, aby obrátil. Navíc pan Bursík ještě myslí mozkem, ne rudou vlajkou místo toaletního papíru, jako mnozí z vašich kádrů. Po ztrátě LD a komunistického pelechu na Politických vězních na to ani sockomouši mít nebudou. I když kdo ví? Možná si nakradli více, než si dovedeme představit.

jirka 25.2.2007 11:37

dobře tak

je chvályhopdné, že zelení získali vůdce pragmatického a schopného tedy něco oprosadit, konec demontrací a jiného zybitého času, at se konečně tedy vydají cestou normální politické strany

jan 25.2.2007 11:33

Doopravdy

s udivem sleduji vyzralou nevrazivost ceske politicky angazovane obce. Vysvetluje to obdobne chovani jeji znacne casti  vuci snaham o politicke usporadani Evropy. Vse na zaklade sovinistickeho afektu.

swe 25.2.2007 11:26

co?

on ten "clanek" nekdo docetl?

Pavel 25.2.2007 10:39

Doufám

Doufám jen, že po úspěšné (kéž by) exekuci Lihového domu přijde tento šašek o kancelář, počítač a připojení k internetu a nastane úžasný ničím nerušený klid :-)

dělník 24.2.2007 23:34

Jelínkovy zvratky

předčí i jihočeské matky!

milan007 24.2.2007 22:28

tak tohle je

ten myšlenkový rezervoár sociální demokracie ??

68 25.2.2007 3:43

Re: tak tohle je

Jo. Je to rezervoár.

fafnir 24.2.2007 19:04

jééélene oči máš zééélené

tenhle blábol je hoden svého natankovaného tříkřížkového/akaděmika/autora:-D

PetrK 24.2.2007 16:26

Ježišmarjá,

tenhle polointeligent má chronický duševní průjem a krmí nás svými výkaly. Jelínku, vrať se do lesa (hlubokého) a neopruzuj!

Olina 24.2.2007 14:34

Jelínek

Já vidím jen jedno a to,že nám pan Jelínek začíná pěkně obracet.

PetrH 24.2.2007 21:16

Re: Jelínek

Už neleze tak moc do řiti Puchejřovi, začíná objevovat další, co? Asi pro ten svůj think-tank hledá novou garáž;-D

bruno 24.2.2007 13:47

zase o ničem

Jelínkův článek zase jaksi o ničem.Nemá cenu se vyjadřovat.

Ale s potěšením vidím, že o víkendech diskutují rozumní lidé a vyjadřují slušně své i protichůdné myšlenky. To se nedá říci o pracovních dnech, kdy k počítačům vesměs svých zaměstnavatelů  a na úřadech nebo v Lidovém domě zasedne sprostá demagogická a nesnášenlivá lúza.

68 25.2.2007 3:47

Re: zase o ničem

Ale  *ovno.  (A to není pracovní den!)

nepolitik 24.2.2007 13:01

Další JELBLABO na webu Neviditelný pes

Kolik jich ještě bude? :-) Ředitel socdemáckého VUMLu není spokojen s rozumným chováním Strany zelených. Ani se mu nedivím, ale SZ chápu. Vědí, že spojenectví s ČSSD je cestou do pekel.

Fany (on) 24.2.2007 12:44

Tohle tu máme proto, že jsme bolšany nevyhnali hned po roce 89

PRASI DENT 24.2.2007 14:50

Re: Tohle tu máme proto, že jsme bolšany nevyhnali hned po roce 89

 PROČ SE TAK NESTALO ....? Havel to na sebe nechce vzít, Klaus už vůbec ne.....Ale posledně jmenovaný prohlásil po volbách krom jiné, že občané si mohou za stav věcí sami.....ŽE by na tom něco bylo.....

lucina 24.2.2007 11:56

zelení

Mariášníci ve IV cenové skupině hlaholívají ZELENI ZELENI  DO  P....STRELENI  a  oni  tak opravdu většinou vypadají.  To, že se po nich Bursík v roli ředitele blešího cirkusu  vyvezl do vlády  je  majstrštyk, před kterým musí Paroubek blednout závistí. Bohužel se s B. svezly různé Džamily a Kuchty. Knížepán je sice formát, ale bez tlumočníka nebo titulků je nepoužitelnej.B. má  ještě větší ambice, a život  si nekomplikuje předstíráním programů nebo vizí. No, jak říkám, Paroubek hadr. Až na tu kočku.

Dušan 24.2.2007 11:47

Je vidět,

že soudruhům Zelení hodně leží v žaludku. Soudruh Jelínek by se ale měl starat spíše o to, sda vůbec někdo zvedne z bahna soc-dem prapor po řádění paroubkovců...

emerson 24.2.2007 12:50

Re: Je vidět,

...nebo jestli taky nepůjdou do konkurzu, až na socany vlítne Altner s exekutorama ;-D;-D;-D

Slezan 24.2.2007 10:57

Do p dele,

taková bomba, a hned z rána. Musím si nalít Jelínkovu košer slivovičku abych se z toho Jelínka nepoblil.;-)

stachanov 24.2.2007 10:29

vidět v Paroubkovi zeleného chce hodně fantazie

z aparátčíka hippie neuděláš, ani když ho tak oblečeš a napíšeš mu na čelo Make peace not war

Ludva 24.2.2007 9:38

Zelení šetřílkové

Základním rysem politiky zelených je omezování - omezování spotřeby energie, zvyšování daní za účelem snižování spotřeby uhlí, bránění výstavbě nových továren, které jim nějakým způsobem nevyhovují, mluvení do jakéhokoliv projektu. Toto není v souladu s volnou soutěží, ale typicky socialistické plánování a regulování. Proto jsou zelení všude levicoví kromě ČR. Proč nejsou schopni konkurovat přirozeným způsobem - ať sami postaví ekonomicky a ekologicky výhodnější podniky a nahradí ty, které jim nevyhovují. To by ovšem bylo o něčem jiném než rozkazovat a kontrolovat, že ano ? Leckdo by si jistě rád koupil auto se spotřebou 3 litry, ovšem za přijatelnou cenu - tak ho vyrobte a nechtějte to po jiných.

Honza 24.2.2007 5:16

Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

Nechte "Zelené" jejich osudu,Vaše opakované lákání a namlouvání směrem k Bursíkovi je fakt nechutné,připadá mi to jako když zkušený bolševický buze®ant,láká do křoví ještě neorientovaného pubescenta :-)

Usilí Vaší "Univerzity" nasměrujte spíše do vlastních řad,zatím to vypadá,že místo moderních mladých levicových politiků,produkujete SA many typu soukmenovce Haška,ideologicky vymyté mozky,bezmezně oddané Vůdci,nadopované ze starých zásob anabolik, soudružky Fibingerové,či létajícího dementa Pavky Ploce :-)

KSČSSD z vnějšího pohledu vypadá jako Mafie v USA třicátých let,tlupy gangsterů a odborových bossů okrádající daňové poplatníky kde se dá,žádný zločin vám není cizí,včetně vražd(Mrázek)!!! V čele máte nebezpečného šílence,o tom musíte vědět,přesto ho všemožně podporujete a ujišťujete o jeho jedinečnosti,ON je nemocný magor,vina je na vás jeho vychcaných roztleskávačích,doufající v zázrak a nové "Vítěztví pracujícího lidu",o to jste horší dobytkové !!!

jirka.s. 24.2.2007 9:19

Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

R^R^R^Chtěl jsem cosi sudokopytníkovi též připsat, ale po Vašem příspěvku Honzo, není co dodat! ;-D;-D;-D

Malý Aston 24.2.2007 10:48

Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

Tak ostře nikdy nepíši ale se vším souhlasím.Každý mladý člověk je orientován levicově to je prokázáno.Než být orientován levicově u komoušů nebo socanů,to raději u Zelených.Oni z toho vyrostou až zmoudří a zjistí že svět kolem nich má různé barvy,ne jen zelenou.Každý levičák po první výplatě a po zjištění kolik stojí rohlík,který vždy kupovala maminka a kolik stojí benzín,který vždy kupoval tatínek rychle pochopí,že bez práce nejsou koláče a když pracuje kolik mu stát ukradne na daních.A začne říkat,pozor nic není zadarmo,všechno stojí prachy i ta ekologie za kterou byl schopen položit život nebo házet kamínky po policajtech.A začne počítal a začne mít svůj rozum.Než být krmen u Jelínka o hesla která tvoří Paroubek nebo u Filipa,bojovníka proti NATO,raději ten Bursík.:-D