13.5.2024 | Svátek má Servác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 25.2.2007 0:52

Re: Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

Malý Astone,"Každý mladý člověk je orientován levicově to je prokázáno." To je neoddiskutovatelný fakt,ale u soudruha Jelínka,Paroubka a Haška se nejedná o levicovost,ale o vážnou duševní poruchu,zřejmá frustrace z malého tělesného vzrůstu,možná i blíže neurčená sexuální deviace z nich dělá běsnící,všehoschopná,stále zuřící zvířata.Dvorní psychiatr Ivan David,nyní ředitel Bohnického blázince možná dělá po vzoru Mengeleho pokusy na soukmenovcích a zásobuje nebezpečnými magory ÚV KSČSSD s úmyslem zjistit co tato společnost ještě unese po totalitním režimu a kupodivu se daří,nikdo proti tomu nic nepodniká.Staronové bolševické kreatury se stále častěji zviditelňují,soudružka Fibingerová už zase drze haraší svýma "železnýma koulema" jako místopředsedkyně RTV !!! Je to odporný hnus a pokud se nic nestane,podle mne bude docela p®ůser :-(

Ašek 25.2.2007 8:21

Re: Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

Co to blabolíš o levicové orientaci mladých,to v roce 1948 nechal Gottwald mlatit duchodce?Duchodci to jsou až dnes.Jo možná ta líná čast mladých,to ano.Po opadnutí povalečného nadšení byla většina členů ČSM a později po ruské okupaci  v SSM z nutnosti.Muj přitel aby mohl studovat,byl donucen v třiceti létech vstoupit do SSM,byl jsem mrtev když šel na schůzku,nebo co to bylo.Styděl se,ale chtěl dodělat vejšku.

emerson 24.2.2007 12:55

Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

R^R^R^R^R^ dost, ale fakt dost dobrý !!!!!!!!!!;-D;-D;-D

janabok 24.2.2007 0:37

2autor

nehodlám hodnotit Váš článek...

asi takto: tak jako Zelení fašisté, tak i zločinní socialisté útočí proti civilizaci - proti soukromému vlastnictví, možnosti výběru, svobodnému trhu...

nebezpečí trvá: je úplně jedno, jestli ony zvrácené teorie propaguje, na  první pohled "sympatický debílek", nebo otylý, neustále upocený, uřvaný demagog... obě teorie j(zelené i socialistické) jsou tím největším nebezpečím pro kohokoliv, na této planetě se pohybujícím...

mik 24.2.2007 1:14

Re: 2autor

Koukam, ze levicaci si nechteji nechat vycfouknout svou pozici jedinych ochrancu prirody. Je s podivem kolik lidi jim na to skace ackoliv neexistuji vetsi skudci.

Honza42 24.2.2007 2:58

Re: 2autor

R^

clay 24.2.2007 0:21

jo klucí

vy jste ti típci, co když jim dá kočka kopačky, taj ji začnou pomlouvat, že je frigida a vůbec nic moc;-D

AeroKarel 24.2.2007 0:18

No jo,

zelené, tíhnoucí přirozeně doleva, zahnala česká komunistická bída na levici až k ODS. A soudruh ředitel určitě nebude hledat chybu u ČSSD (s KSČM v "naší stovce").

mik 24.2.2007 1:12

Re: No jo,

Udrzovani prirody v nezmenenem stavu je spise konzervativni hodnota, levicaci rozoravaji meze, kaci po stovkach hektaru, buduji megalomanske prehrady z kterych se casem odkaliste stavaji solna jezera.

Spojeni levice a ideje ochrany prirody je genialni ideologicky trik jak skloubit neskloubitelne.

Jarda 24.2.2007 20:38

Re: Re: No jo,

Mam stejny nazorR^R^R^.

Jenda 26.2.2007 15:21

Re: Re: No jo,

A co stavby megalomanskych fofrnikovych farem? ;-)