20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Inocent victim 19.2.2008 13:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

...ptal jsem se na průměrný věk obyvatelstva a né na naději na dožití , doufám, že s tím nemáte problém. ;-)

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 13:24

Re: Re: To je pořád nářku

:-))) tak to je pěkná replika :-)))

sociolog 19.2.2008 13:23

Gratukuji k Vasemu narosto korektnimu clanku a tez NP, ze konecne

publikoval prispevek z "druhe strany" . Zatim nas totiz infomovali sami Haasove.

Ze by dosavadni nevyvazenost NP byla zpusobena tez korupci?

K osobnosti poslance Novotneho je treba dodat, ze tento jiz leta bojuje proti "zakladnimu vyrobnimu prostredku" mafie, konkretne proti nasemu, ve svete zecela neobvykle liberalnimu, pristupu zakonodarcu vuci hernam. Tento alespon v tomto ohledu zcela vyjimecne cestny clovek totiz vi o cem mluvi, kdyz zminil korupci. Nebot pokazde, kdyz nvrhne zmenu zcela v soucasnosti zcela nedostatecnych zakonnych opatreni v teto oblasti, musi pocitat s drtivou vetsinou hlasu proti!

Coz takhle - diky verejnemu hlasovani snadno - proveritely postoj ke kauze kasin pozuzit coby test korumpovatelnosti soucasnych zakonodarcu a na zaklade vysledku publikovat jmena tech, kteri konsekventne drzi ochraou ruku nad toutop zarucenou tovarnou na prani spinavych penez?

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 13:23

Re: Re: To je pořád nářku

:-))) tak to je ale pozoruhodné - a proč se tedy kdo diví, že tři čssd áci mají jiný názor než zbytek :-)))  120 lidí nemusí mít absolutně stejný názor, končně nevím, co je na světě absolutního, nicméně 120 lidí může chtít volit stejně jednoho ze dvou skutzečných kandidátů.  To není ani tak psychologie, jako prosta matematika pravděpodobnosti - každý jsme zřejmě chyběli jinde, :-)))

Jura Jurax 19.2.2008 13:20

Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

no jestli tohle zná každý lepší pojjišťovák, tak ti horší pojišťováci snad ani nebudou svéprávní - i tohle je na hraně :-D

emp 19.2.2008 13:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

Pax vobiscum!

Jura Jurax 19.2.2008 13:17

Re: Modrásci,

Nu, i to je možné. Každý chvilku tahá pilku a s blbostí lidu natolik velkou, že vyděšen z demagogického pištění drátů a podobných kvůli reformám bude houfně volit socany a komanče, nutno počítat. Člověk je občas génius, ale lid je blbý jak troky.

emp 19.2.2008 13:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

dnes muži 72.5 ženy 79,5. predikce je přes 80let na 2050.  A pokud trváte na té osmkrát nižší porodnosti, jste skutečně blázen.  

Jura Jurax 19.2.2008 13:12

Re: Bože můj, to je zase idiot...

jojo, ale čistá , prostá duše ... volte edáčky, spasí nás :-D;-(8-o

Kajda 19.2.2008 13:12

Re: Děkuji, pane Dluhoši

....peníze, vydírání, strach....

Ale pak mi vysvětlete¨jak je možné, že zastrašováni byli akorát ti poslanci a senátoři, kteří chtěli volit V. Klause? A v okamžiku, kdy ODS potřebovala pro zvolení Klause doslova každý hlas. To je vážně logika hodná fanatického voliče ČSSD.

Jirka Stejskal 19.2.2008 13:10

Vlci vyji a karavana tahle dal ...

Nicim jinym se snad na podobne plky neda reagovat. Rad bych podotkl, ze tento pan - jako mnoho jinych na politicke scene - posuzuji ostatni optikou sveho vlastniho chovani a sveho vlastniho videni sveta. Jak si mam vysvetlit ty narky nad "dohodami"? To je proste zpusob jak neceho dosahnout - predevsim v nasem politickem systemu (pomerny). Pokud se nedohodnete s ostatnimi ucastniky, nemate sanci cokoliv prosadit.

Zvlaste zabavne jsou potom ty folklorni stesky na "politickou korupci". Tim se mysli korupce ve smyslu, pojd k nam a my ti dame x milionu. Zabednenost a rigidita techto lidi me opravdu prekvapuje. Mozna by jim pomohlo precist si nejake knihy o politice, pripadne o politicich (nemyslim Havla). Vsimete si ze pokud chcete neceho dosahnout, musite mit co nabdnout - a musete to umet udelat. SNK, Havel, Paroubek, Svejnar, ... a dalsi proste nemeli co nabidnout a nebo to neumeli udelat tak, aby presvedcili ostatni.

Inocent victim 19.2.2008 13:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

...odpověděl jste si sám, jenom kontrolní otázka - jaký je průměrný věk místního obyvatelstva? ;-)

emp 19.2.2008 13:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

řeči opět bez důkazu. Ještě jeden pokus :  Pokud budu brát průměrnou délku života v roce 2060 78let, budou v tomto roce žít lidé narození od roku 1982. Tedy všichni, kteří mají dnes do 26 let. Těchto lidí je již dnes skoro 4 miliony. Takže předpoklad, že se za 52 let narodí milion lidí, tedy osmkrát méně než za posledních 26 let je skutečně "odvážné tvrzení" 

Inocent victim 19.2.2008 13:02

Re: Re: Klausi, styď se

...no pravdu bychom se asi od modrého tisky nedočali, že Ondro.;-)

Inocent victim 19.2.2008 13:01

Re: Re: Klausi, styď se

...to se zeptejte Snítilého proč se po vyhrožování Langrem tak podělal. ;-)

Honza 19.2.2008 13:01

Bože můj, to je zase idiot...

Inocent victim 19.2.2008 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

...jistě, jsem si vědom omnia mors aequat. ;-)

pahejl 19.2.2008 12:53

modre nablito

presne dle ocekavani jste se tu pekne poporade vsichni modri fanatici vyprazdnili  :-) to jsem zvedavej kdo to bude uklizet :-)

Inocent victim 19.2.2008 12:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

...víte, pojišťovaci ( bankovní úředníci) by měli pracovat se skutečně realnými údaji a ne s politickými tužbami, páč jestli sklouznou to té samé podřízené služebnosti jako čsú, tak jim to vezme peníze, jestliže musí z důvodu dlouhodobosti svých finančních produktu pracovat s dlouhodobým časovým horizontem, tak hlavně musí dbát na opravdu skutečná demografická data, za která tak trochu nesou jistou osobní ( finanční) odpovědnost, státní úředník v dneska nastavené veřejné správě nikoli - tady se mu spíše vyplatí vydávat jevící se, politicky potřebné, za skutečné, to mu nese ty pravé bonyty a né statistická fakta reálně, explicitně generovaná na budoucnost. ;-)

emp 19.2.2008 12:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

je zajímavé, že lepší pojiš´továk to ví, ale někdo, kdo se zabývá profesionálně demografií má zcela jiná data. A věřit vašim příspěvkům nemohu, Nedodal jste žádný důkaz. Jediné co máte správně, ale jen částečně je to, že jsme byli v roce 2002 druzí nejhorší v porodnosti. od té doby se to ale zvedlo.

emp 19.2.2008 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

tento graf byl vytvořen v roce 2003.  A když se Vám nelíbí ten, máte tam i graf nezávislé instituce (NGO) o kterých se říká, že VK tak moc "nemusí".

Nenávist k čemukoli modrému Vám zaslepuje úsudek.  nejsem modrý, jen jsem oponoval... Výsledek vidím :-/

Honza 19.2.2008 12:38

úžasné plky

Pane, nevím kdo jste, ani co děláte. Jsem tomu rád a doufám že s takovým demagogem nebudu muset mít nic společného ani v budoucnu. Hodně zdraví a návrat ke zdravému rozumu.

Inocent victim 19.2.2008 12:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

jak jsem již napsal, zná je každý lepší pojišťovák, jinak zkuste tř. archív odci. - mám ale za to, že nevěřící Tomáš zústane vždy tím nechápajícím Tomášem i kdyby na krásně bylo dávno po něm. ;-)

PUBLICISTA 19.2.2008 12:35

mmDRÁ ŠPÍNA NAD čESKEM

S POTĚŠENÍM JSEM SI PŘEČETL PŘÍSPĚVEK PANA dLUHOŠE. SOUDÍM, ŽE SKUTEČNOST JE JEŠTĚ HORŠÍ. jEDINÁ ZÁBRANA - OBČANSKÁ STATEČNOST. TA MŮŽE V  PŘÍŠTÍCH VOLBÁCH, MOŽNÁ JIŽ PODZIMNÍCH, POMÁHAT PŘI VYČIŠTĚNÍ MODRÉ ŠPÍNY NA NEBI čESKÉ REPUBLIKY,VYMÉST MODRÉ PTÁKY A JEJICH  LOKAJE Z RADNIC I PARLAMENTU A NASTOLIT NORMÁLNÍ, MAFIÁNŮ ZBAVENOU SPOLEČNOST. SNAD K TOMU ČESKÝ LID DOSPĚJE.

milkom 19.2.2008 12:33

Re: Klausi, styď se

Snítilý sloužil jako voják základní vojenské služby a v jejím průběhu byl k VKR převelen. Základní vojenská služba tehdy nebyla dobrovolná a o svém zařazení vojáci také nikdy nerozhodovali. Jeho činnost u VKR skončila v den ukončení základní vojenské služby, to mluví za vše. Nebyl tedy osobou spolupracující ale pracující přímo ve VKR. Nic tajuplného v 99%. dělali záklaďáci funkci řidiče a poskoka, maximálně ještě mohli dělat svodky z registrovaných pohybů zahraničních vozidel, jejichž výskyt v okolí kasáren byl pečlivě evidován.

Inocent victim 19.2.2008 12:32

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

MPSV pod Nečase?? se nedivím, že jim vycházejí jiná čísla. ;-)

...ale klidně si žíjte v tom modrém blahobytném obláčku, že je všechno v pořádku a že se nic neděje, páč když neumím a ani nechci nic řešit, tak v tom případě je blahosklonná nevědomost ideálním stavem jak se vyrovnat s chystanou modrou eutanazii praktikovanou bratrem Kaluskem a jeho čuníkem. Klaus vám to všechno požehnej. ;-)

emp 19.2.2008 12:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

a kde je těch 5 milionů obyvatel česka? a 60% v důchodovém věku? Nebo nás zahrnujete pod Rusko?

Problém Ruska je znám již delší dobu a je přesně z důvodů jaké popisujete. Chci ale, jak jste došel k Ceským číslum!

Inocent victim 19.2.2008 12:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

RT svou reportáž uzavírá optimisticky: zlepšení ruské ekonomiky z posledních let se prý už začíná pozitivně projevovat i na porodnosti. Od ledna do května letošního roku se prý podle nedávné zprávy v Rusku narodilo 625 tisíc dětí, což je o šest procent více než za stejné období loni. Bohužel na stabilizování dnešního špatného demografického vývoje by Rusko potřebovalo porodnost mnohonásobně vyšší.cp. Intertass

Česko bude mít co nevidět nejhorší poměr mezi natilitou a mortalitou na světě, v umrtnosti na 100 tis. překoná některé zaostalé africké země, pokud jde o porodnost patříme už teď mezi světovou špičku od spoda, která naprosto nezaručuje kvalitní generační výměnu, dokonce svědčí o brzkém vyhynutí původního obyvatelstva - toliko osvěta, pane. ;-)

Inocent victim 19.2.2008 12:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Dluhoši, máte sice pravdu, ale Vaše kritiky se, žel,

Ruská státem vlastněná satelitní televize Russia Today (RT) včera ve své reportáži na toto téma uvedla, že k největšímu úbytku dochází u ruských mužů v produktivním věku.

Vlivem chudoby, alkoholismu, nemocí, stresu a dalších problémů se u nich průměrná délka dožití snížila na 58 let.

RT ale spatřuje určitou naději na zlepšení situace v národním programu na podporu porodnosti, který představil ve svém loňském projevu o stavu země prezident Vladimir Putin.

Ze státního rozpočtu budou vyčleněny prostředky na zvýšení příspěvků matkám. Každá, která porodí více než jedno dítě, bude mít nárok až na dvě stě tisíc korun státní podpory. Peníze ale musejí jít buď na zlepšení bydlení nebo na vzdělání potomků.(3)

salám 19.2.2008 12:25

Re: Děkuji, pane Dluhoši

Tak už členy ČsD nenechávejte volit. Prostě je sprostě vyberte a dosaďte. A nemusite se vymlouvat na vaše charaktery.