1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 17.3.2006 12:36

nikoli zřejmě ale Re: Re: Stačí poslední řádek

zřejmá a zcela výstižná.
G. Pašek 17.3.2006 14:28

Příště nejdříve koukněte kdo je autor a přeskočte nelibé . . . .

a nemusíte se obtěžovat odplivnout si v komentáři . . .
Balů 17.3.2006 16:07

Re: nikoli zřejmě ale Re: Re: Stačí poslední řádek

 A gerontusinza je eufemizmus pro senilní demenci?
ticha@dohoda 17.3.2006 10:15

tak jsem to soudruhu Visku, precetl cele/ docela fuska / vcetne komentaru

modri spolubarikadnici vas pochvalili za agitku, kterou by neotiskl ani skolni casopis zvlastni skoly. Titul zahranicni tajemnik ODS zni docela honosne, jen by si snad ODS mohla najit nekoho, kdo zahranicni politice rozumi, aby nemuseli volicum vysvelovat modrou zahranicni politiku lide jako s.Zahradil nebo v tomto pripade vy soudruhu Visku, tedy individua nemajici o tematu potuchy. Obzvlaste se mi vy modry Pavko Korcagine libi vase kritika "Paroubova" bratrickovani s diktatorskymi rezimy, priste nam napiste jak soudruh prezident v Kazachstanu a stredoasijskych republikach byv. SSSR posiluje demokracii pri druznych setkanich s tamnimi naprosto demokraticky vladnoucimi prezidenty. Skutecne by me zajimalo, kde vznikla ta legenda o ODS jako strane vzdelanych lidi, i kdyz, vzdelani se da dolozit carem papiru, na inteligenci vam glejt nikdo neda :-)) Cest modra zastavo/srdce/ :-))
Vodák 17.3.2006 10:19

Re: tak jsem to soudruhu Visku, precetl cele/ docela fuska / vcetne komentaru

Že ODS je stranou vzdělaných lidí dokazuje i to, že vy v ní nejste.
Jarda Musil 17.3.2006 10:25

to Vodák

Kdybyste uměl číst, nemusel jste tak blbě odpovídat ...
Kateřina Dostálová 17.3.2006 11:59

Re: Re: tak jsem to soudruhu Visku, precetl cele/ docela fuska / vcetne komentaru

Já osobně i Marek Benda, studující čtvrtou vysokou školu (ty předtím vzhledem ke svému QI ( nebo IQ -  teď nevím) nedodělal), to, že ODS je strana vzdělanejch lidí, dokazujeme osobně.  
milan007 17.3.2006 11:19

Re: tak jsem to soudruhu Visku, precetl cele/ docela fuska / vcetne komentaru

Co Vám proboha ta ODS provedla. Chodí Vám nějaký ODSák za ženou. Pokud to tak je nemusí být chyba v ODS ani ve Vaší ženě.
Kateřin Dostál 17.3.2006 12:04

Re: Re: tak jsem to soudruhu Visku, precetl cele/ docela fuska / vcetne komentaru

Jestli on ten Víšek  jen tak prostě lidsky nepovažuje "zahraničního" tajemníka ODS za blba, prostě simply and clever. Mně se stonožky  taky nelíbí, a žádný  stonožák (s dost velkou pravděpdobností) mi za ženou nechodí.
Stredocech 17.3.2006 12:30

Na inteligenci vám dá glejt Mensa, akorát nevím, na co

vám ten glejt je.
Sch.pragmatik 17.3.2006 10:15

Špatný název článku.

Správný by měl být : Levicové diktátorské režimy českému exportu nepomohou. Kriterium "demokratičnosti" nemusí být a také nebývá zásadním kriteriem pro obchodní vztahy a zahraniční politiku. V praxi to bypadá tak, že "lepší je nám nakloněná diktatura než nám nenakloněná demokracie".  Jak se můžete přesvědčit například na praktické zahraniční politice Spojených států ve Střední a Jižní Americe (v souladu s Monroeovou doktrinou) ale i jinde ve světě. To je realita. Na prvním místě jsou pragmatické zájmy. Hlásané ideály jsou jen v jejich službách. To platí všeobecně. Líbí, nelíbí, je to tak.
čitatel 17.3.2006 10:14

tak jo, necháme ho

tak jo, necháme ho zahraničního tajemníka tíhnout dál v tomto politickém nečase k tlustým topolům a santa klausovi.
stachanov 17.3.2006 9:46

ale tak ho nechte

prostě intuitivně tíhne ke stejným povahovým typům, jako je on sám, to je celý :-P
VladaPing 17.3.2006 9:14

Google má pravdu!

na 100%
Vlali 17.3.2006 8:31

Co to je

Jejdamane co to za vola zase ODS vyhrabala. Prej zahraniční tajemník? Ještě ke všemu blbej jak punštok. Copak si modrej pták neuvědomuje, že lidi mají také paměť. Vždyť jak je to dlouho co magistrát Prahy označil vyvěšování vlajky za laciné gesto co poškozuje náš obchod. Lidi ti na tom musí být hodně zle když dovolí takovou agitku zveřejnit.
Taraszátaras 17.3.2006 10:10

Re: Co to je

Formu by bylo možné ještě cizelovat, obsahu však nelze nic vytknout.
Kateřin Dostál 17.3.2006 12:07

Re: Re: Co to je

Jen si vzpomínám jak geniální ekonom Václav Klaus nadával Havlovi, že přijímá dalajlámu, čímž komplikaje vztahy s nejdemokratičtějším státem na světě, komunistickou Čínou.
Jinak věta Taraszátarase je přímo vaculíkovská.
Praotec 17.3.2006 8:30

Ó Hospodine pravoslavný!

Ó Hospodine pravoslavný! Já trouba jsem doufal, že když nic jiného, aspoň slovanská pandemie už u nás pominula, že její poslední virus zahynul pod pásy sovětských tanků roku osmašedesátého, ale zřejmě je to nákaza odolnější než celá ptačí chřipka. Takže nemáme usilovat o spolupráci se zeměmi, z nichž nám může něco rozumného pojít, nýbrž s impériem pochybné pověsti, zato ale slovanským. Že se nemáme otvírat přistěhovalcům (budou-li o to stát) pracovitým, vzdělaným, kvalifikovaným, ale těm, jejichž jedinou předností je vodkou nasáklá huba a v ní slovanský jazyk.
 
M. Zima 17.3.2006 8:17

Ještě k tomu exportu pane Víšek,

pro současný český export má větší význam předvčerejší rozhovor Merkel, Beckenbauer, Klinsmann, nežli nějaké zahraniční cesty čekých politiků. Ostatně za to vděčíme také Profesorově privatisaci.
jakovy 17.3.2006 11:12

Re: Ještě k tomu exportu pane Víšek,

 jako obvykle, řiťolezci.
.. 17.3.2006 8:05

ACH jo

Co článek to lež-A co podnikatelé co sním jeli-Ti říkali něco jiného-je to hnuj
M. Zima 17.3.2006 8:04

Pane Víšek, proč ta skromnost,

když vy od ODS mluvíte o "sebestřednosti" a o "pověsti České republiky v zahraničí", proč opomíjíte opět Vašeho Oberguru. Vezměte jenom poslední týden: kLaus prohlásil, že "EU neposunula českou demokracii ani o milimetr dopředu" a že  "Ostpolitik a Helsinský proces nebyly skutečnou pomocí". Ze suverénního prohlášení Vašeho č. předsedy vyplývá, že je dnes v Evropě vlastně pouze jedna síla, která přinesla demokracii a svobodu a která ví o co jde, je to ten Váš věštec z Prognosťáku. A Vy, údajně nějaký "zahraniční tajemník ODS", což musí být něco tak důležitého, jako domovní důvěrník, to ignorujete a šťouráte se v Paroubkovi?
Mirek Šejna 17.3.2006 7:53

Ach ty Lidovky,

Lidovky už na tom asi budou dost mizerně, když zvěřejnňuji politickou agitku jakéhosi zahraničního tajemníka ODS, kterou připravil pro upevnění morálky místního modrého ptactva. Nikomu jinému, než kovaným modrákům, tenhle blábol nic neříká. Pouze modráci se tady bijou v prsa, jak mají stejný názor na jiné. Dnes jsem se od zahraničního tajemníka modráků dozvěděl, že zahraniční politiku nedělá vláda, ale tatíček prezident. Že prezident jezdí na zahraniční návštěvy vždy pouze po dohodě s vládou, mu uniká.
Jara London 17.3.2006 8:13

Re: Ach ty Lidovky,

Ono to asi bude o IQ a schopnosti vnimat realitu. Oboji oranzovym trumberum chybi chybi. Modra je dobra - jak pravdiva slova. Oranzova - smes zlute, symbolu false a zrady a rude, symbolu krve prolite komunisty. Jak priznacne! A vy hlupacci si ani neuvedomujete, jak si z vas ta zlodejska sebranka v cele statu dela srandu uz tou agitbarvou.
17.3.2006 9:26

Re: Re: Ach ty Lidovky,

A co ti ta zlodějská sebranka ukradla. Ty jsi normální buran, který vyřvává ODS-Sácká předvolební hesla, aniž bys věděl co tvoje zas.aná huba vykřikuje.. Je vy parchanti jste nejchytřejší..
Mirek Šejna 17.3.2006 11:09

bolševik London

London je klasickou ukázkou pravicového bolševika. Poté, co pan profesor na Hradě rozdělil sporty na levicové a pravicové, nám soudruh London ideologicky rozdělil i barvy. Teď už jen čekám na pravo-levé rozdělení jídla a pravo-levé rozdělení vědy. A tak jak za bolševika byla informatika pravicovou pavědou, naši pravicoví soudruzi určitě objeví nejakou levicovou pavědu a levicové jídlo (například kaviár, protože je z Ruska).
Jara London 17.3.2006 7:30

Tvrdík do Strakovky!

Nic?
Jarda Musil 17.3.2006 6:32

představení V.K. ...

docela zajímavá úvaha: http://www.dfens9.wz.cz/zmrdi/zrmrd5kl.htm
eTony 17.3.2006 6:17

Tvrdím to už delší dobu,

že politický buran buranem zůstane i kdyby čert na koze jel. Tenhle dřevák se chová tak, jako by mu republika patřila. Opravdu chceme aby nám buldozeranti a  "tydlencti talenti" spravovali republiku ?
Jak by řekl Ivan Nový : braňme se !
Jarda Musil 17.3.2006 9:36

Re: Tvrdím to už delší dobu,

jo, jo, už jsem to "branmě se" pochopil: je to podle Járy - nejlepším útokem je obrana  ... a taky si přečtěte Dějiny pochodové hudby a slepého střeliva - to by Vám mohlo do začátku také zvednout sebevědomí