28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 22.6.2006 23:53

proč sem dáváte stále toho udavače Jičínského?

(Y)

Jirka 22.6.2006 18:27

Soudruhu Jičínský

Přestaňte otravovat, běžte se stydět za svoji minulost i současnost, nebo ještě lépe, večer v klidu usněte a už se neprobouzejte. Uděláte-li to do 14 dnů než odletím na dovču rád vám zajdu i na pohřeb. Slibuji. 

penzista 22.6.2006 16:54

Souhlasím s posledním odstavcemale ...

Ano, voliči dali poslancům mandát a od zvolených představitelů očekávají, že se budou chovat odpovědně. Proto souhlasím s tím, že ustavující schůze Sněmovny bude významným testem zralosti české parlamentní politiky a jejích reprezentantů. Především však poslanců ČSSD, zda konečně uznají svoji volební porážku a dají vítězné ODS možnost vládnout celé čtyři roky. Nebo zda budou spolu s KSČM v jednom šiku této republice škodit .

Zoran 22.6.2006 15:43

Jičínskeho už aby klepla pepka.

Blbý není, zákeřný jo. Co mu vyhovuje, to napíše, cone, nenapíše.

Ghost 22.6.2006 14:03

cssd i pan Jicinsky jsou manipulatori

Cssd i pan Jicinsky jsou manipulatori, dosahujici Goebelsovych kvalit.

Co furt maji s tim narokem na predsedu snemovny - zadny narok nemaji, sami toto nepsane pravidlo zrusili.

Pavel 22.6.2006 13:56

Už konečně táhni

dědku bolševickej!!(Y)

Bubik 22.6.2006 13:54

pro nupy a ostatní, co to vidí vyrovnaně snad jen poznámku:

je ČSSD v koalici s KSČM? Pak má nup pravdu, levá koalice má 100 poslaneckých mandátů, stejně jako zelenostředopravá. Jenže Paroubek přeci sliboval, že s KSČM koalici neutvoří.

Pak tedy asi v koalici nejsou. Jenže to taky znamená, že KSČM a ČSSD mohou hlasovat každý zvlášť a každý jinak. Třeba KSČM proti ČSSD. Nebo naopak. Pak tedy asi 100 hlasů nemají a nedá se s nimi počítat.

Nebo je to nupe jinak?;-D

Veselý 22.6.2006 13:44

Re: Re: Re: Ano, je to tak.

a Stalin studoval teologii.

jakovy 22.6.2006 13:24

Re: Pane Jíčinský

Pravda. Tě též. 8-o

lelek 22.6.2006 13:18

Jičínký zase ukazuje rudý zad.k

To přece nebyl žádný volební pat - socdemáci prohráli  a už předem si přece odhlasovali, že s komunisty nepůjdou! Nebo snad aspiruje Bučínský na nového Fierlingera?

Mílinka 22.6.2006 13:13

Demise vlády

Pane poslanče, proč rozdáváte svoje moudra a nepřesvědčíte raději své soukmenovce, aby co nejrychleji podali demisi jak vlády, tak šéfa parlamentu.

Vysvětlete raději, proč má být nový předseda parlamentu z opoziční ČSSD, když sami jste se tím po minulých volbách neřídili? Proč předseda vlády i parlamentu byli z ČSSD???

terra 22.6.2006 13:10

Re: Mě se líbí.....

Já myslel, že je teď místo ministra ASTROLOG, ale to nic nemění na mém strachu otevřít nejen dalšího Psa, ale i další psí konzervu. Co kdyby tam soudruh Jičínský...

terra 22.6.2006 13:07

Re: Re: Ano, je to tak.

Inu, tradice...:-) A Ignác z Loyoly byl konec konců původně voják. Krásný den.

Antonín Hrbek 22.6.2006 12:55

Re: Ano, je to tak.

Vážený Sašo, dovolte mi trochu si "rýpnout". Jak bolševici, tak i nacisté si brali za vzor organizaci katolické církve, zejména jezuitského řádu. Ta totiž funguje po staletí naprosto perfektně. Nakonec i Američané studovali tuto organizaci a byli nesmírně udiveni její efektivností i tím jak dokonale je vyvážena poslušnost s osobní iniciativou a odpovědností.

Vanek 22.6.2006 12:47

Jicinsky

Uz dlouho otravovat nebude. Komunisticti lumpove pomalu vymiraji a Jicinsky nebude vyjimka. Cim dtrive tato bolsevicka obluda zdechne, tim lepe.

Saša 22.6.2006 12:41

Zelení jsou žel vítězem voleb.

Pro Zelené je to dobrá příležitost naučit se vládnout. Nejen tedy těch pár lidí ve vládě a na ministerstvech - otevírá to cestu k zapojení Zelených po celé hloubce a šíři exekutivy. A jejich státotvornost - schopnost zapojit se do koaliční vlády - se pro ně příznivě promítne již na podzim v komunálních volbách. A hlavně a nejvíce ze všeho: jejich zapojení ve vládě bude překážkou tomu, aby byli vmanévrováváni do oposice ve městech, v nichž bude radnice v rukách ODS.

Zelení jsou skuteční vítězové voleb - ti na tom vydělávají nejvíce. Bursík, kterého já zrovna nemusím, to dobře ví a proto se drží Topolánka jak klíště a na Paroubkovo vábení neslyší a neslyší...

Saša 22.6.2006 12:39

Ano, je to tak.

Byly to ty tři podmínky, ale ještě k tomu patřil jako organisační princip výstavby strany demokratický centralismus. A aby se podmínka práce v nějaké základní organisaci nedelvovala zřizováním papalášských základních organiscí, bylo to později doplněno principem povinné registrace v územní základní organisaci, ještě k tomu též přibyly ty "konkrétní úkoly"... vcelku zdařilý systém organisace, dobře omezující individualitu a osobní rozhdovací svobodu. Dokonaleji zrůdný je už jen ten systém teroristické triádové organisace.

jirka.s. 22.6.2006 12:37

Re: Pane Jičínský, nemáte přehled ani o záměrech vlastní strany!

Ti dokonce obsadí i lukrativní místo hajzlbáby na hlaváku. Jejím šéfem bude Kočka.

jirka.s. 22.6.2006 12:34

Re: komunista Jičínský

Každý z nás nepochybně už někdy viděl, jda kolem pískoviště, vřískajícího chlapečka, když mu maminka balila kyblíček a bábovičky a že musí jít domů. A když nepřestal, dostal nekompromisně na prdel. Pazgřivcův problém je v tom, že jeho maminka by to už asi fyzicky nezvládla anebo, to spíše, ho v jeho dětství řezala nedostatečně. Ať chci nebo nechci, vtírá se mi na mysl onen páně Mackův "záhlavec" dalšímu z hulvátů z této už zaplaťpánbůh bývalé vlády, ve které jich bylo nepočítaně. Těchto výchovných záhlavců by se pak jako jediných provinění měla navíc týkat poslanecká imunita, samozřejmě jenom na půdě parlamentu. Socani s tím už zřejmě počítají a proto si najmenovávají do parlamentu bývalé sportovce jako je Ploc.

Antonín Hrbek 22.6.2006 12:25

Re: Re: Jestli čte, tak jim posílám jedno vysvětlení.

Malý Astone, dovolte mi malou poznámku. Podle Lenina musel být bolševik registrován v nějaké organizaci strany, souhlasit s její politikou a řádně platit příspěvky. Byla to v podstatě elitářská frakce SDDSR s velmi přísnou disciplínou. Rozhodně do toho nezapočítával náhodné voliče.

Teprve po převzetí moci v Rusku se počet "bolševiků" zvětšoval, ale nenabyl masové podpory. To byl rozdíl např. proti ČSR, kde v zájmu získat co největší zastoupení v parlamentu a peněz nabírali co nejvíce členů a to jak za první republiky, tak i po roce 1945.

Původní "bolševici" byli prakticky profesionálními revolucionáři. Čeští bolševici pak prakticky jen korytáři.

jirka.s. 22.6.2006 12:13

Mě se líbí.....

....jak soudruh Jičínský v podstatě o všem, co se šustne v parlamentě, už hovořil před válkou s okresním hejtmanem. Jeho předvídavost hraničí s dovednostmi té najmazanější cikánské vědmy, zřejmě si  nechává vykládat karty od našeho nejnebezpečnějšího ministra obrany všech dob.

mak 22.6.2006 12:02

demokratu v cssd je 8% kterych v kvetnu nevolili paroubka

ostatni si mysli, ze je lepsi se drzet v zavetri za velkym, vyvolenym a neomylnym a cekat jaky drobky upadnou

stachanov 22.6.2006 11:59

Jičínský je tragický komunistický aparátčík

co by měl přestat svýma kecama kalit vodu

edrik 22.6.2006 11:58

Re: Re: Pane Jičínský,

A jejda tak ona ma cssd 100 kresel.

Ne, ne, ne a nema...

petrs51 22.6.2006 11:53

Talenti a spiklenci.

Ten by měl být zticha jako první za to jak zmastil ústavu.text

JJ 22.6.2006 11:47

Strana aparlament je neco jineho

subordinance je v rozporu se slibem poslance, presto, ze prave Zaoralek snazil zavazat poslance k poslusnosti a jeste to nazyval pokrytecky "moralnim kodexem".

JJ 22.6.2006 11:45

To ta chyba v detailu

1. predsedou snemovny chce byt Puchejr. Ale to dost dobre nejde, protoze je soucasne premier

2. pokud nechaji predsedu snemovny socialistum, kde je zaruka, ze socani podpori novou vladu?

3. pokud ani mesic po volbach neodejde vlada, ktera ztratil mandat (pokud jej kdy mela) volicu, tak jde skutecne o zneuziti ze strany CSSd.

Malý Aston 22.6.2006 11:28

Re: Jestli čte, tak jim posílám jedno vysvětlení.

Vzhledem k tomu,že nejsem žádný fanatik,pokud něco píši,tak se také pokouším nazývat různé problémy pravými jmény. Odmítám například zneužívání jména komunista,pro všechny pokud se jim to hodí. Komunista dělník,který vstoupil do strany do roku 1989 a ihned po změnách zahodil stranickou knížku a stal se živnostníkem,není komunista a není levicového zaměření. Pokud se někdo nazývá Sociální demokrat a opírá se o hlasy KŠČM je komunista aniž by kdy byl členem této strany.Člen KSČM,který je registrován nebo tuto stranu volil je dle mého bolševik,tak jak ho specifikuje Lenin. Já předpokládám,že v řadách ČSSD  jsou ještě členové Sociální demokracie.Dříve nebo později odmítnou vládu jednoho muže. Odmítnout ji nemohou ti,kteří ho prosadili do tohoto postavení a kteří čekají,že dostanou nějakou odměnu ve formě nějaké funkce nebo koryta. Naopak se proti němu postaví ti,kteří chápou že další setrvání pana Paroubka v roli předsedy strany povede k rozpadu této strany a preferencím na úrovni,ve které se ČSSD nacházela před příchodem Zemana.

klema 22.6.2006 11:27

Copak všichni voliči, kteří nevolili ODS jsou k zatracení?

!!  Moc se mi nelíbí, že všichni vědí, kdo koho volil, jaké má kdo vzdělání, co večeříme atd. Není to jako dříve?Poslanci, pracujte laskavě s hlasy voličů,tak, jak vám byly dány a hlavně něco dělejte. Vždyť na rozdíl od nás voličů máte určitě správní vzdělání a možná i pravidelnou stolici.!!

Antonín Hrbek 22.6.2006 11:21

Re: Re: Jestli čte, tak jim posílám jedno vysvětlení.

Naposled u velmi "demokratických" Zelených.