3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 29.11.2007 8:59

Ne pane Topolánek neví kdy je čas odejít...

on musí být odejit se vší parádou, tak říkajíc vykopán i se svými idioty....

;-) 29.11.2007 13:03

Re: Ne pane Topolánek neví kdy je čas odejít...

A proto tvrdím, že Kartágo musí být zničeno. Že geronte.

jirka.s. 29.11.2007 17:17

Re: Ne pane Topolánek neví kdy je čas odejít...

Á, gerontosaurus už je zase ve formě! Už komíhá zase tou svou neduživou artrózní nožičkou! Jenom tu (Y) mu nechce nikdo nastavit! A on by se při tom přímo udělal!  ;-D

Nom 29.11.2007 8:47

Tak mne napada

... jestli, cirou nahodou, nemuze byt zmena zpusobena tim, ze ODS jiz neni v opozici :-P

Ono se to krasne keca, kdyz clovek nema zodpovednost, ze? :-D

Vlastimil 29.11.2007 7:28

Zase jeden zhrzený

milý autore, jedna věc je doma v kuchyni statečně bouchat pěstí do stolu a křičet: "Buď bude po mém anebo nebude nic!" a jiná věc je to prosadit na veřejnosti. Toto se právě teď přihodilo ODS, resp. některým jejím představitelům. Mám na mysli ty, co tady u nás doma předváděli silácká gesta proti EU. Pak narazili na realitu a teď nevědí, jak z toho ven. Příkladem je právě Jan Zahradil, který za peníze EU "bojuje" proti EU v Evropském parlamentu. Někteří zhrzení příznivci teď vykřikují cosi o zradě a vyhrožují, že už ODS nebudou volit. Tak dobře, mohou jít ke komunistům. Řadu jiných voličů zas realistický postoj ODS k EU může naopak získat.

Stredocech 29.11.2007 8:43

Re: Zase jeden zhrzený

Kterých voličů? Možná pohrobků US-DEU, kteří se teď nabalili na Stranu zelených v čele s Bursíkem...

VLK 29.11.2007 17:19

Re: Re: Zase jeden zhrzený

Ano, tady jsem. Zeleným jsem na lep neskočil, jako bývalý Brontosaurus se v ekologii trochu vyznám. A vím, že je třeba si vybrat reálnou šanci a ne brojit proti všemu. A tak jsem volil poprvé ODS. Mimo jiné proto, že ji vedl někdo jiný než arogantní Klaus. A současný realistický postoj k mezinárodním záležitostem mne utvrzuje v tom, že je budu volit zas. Ne jak to potřeštěné antievropanství před volbami.

Bylo to stejně směšné. Měli jsme levicové strany, které se hubou cpaly do Evropy, nedělaly pro to nic ajejich voliči do Evropy nechtěly. A pravicové strany, jejichž většina voličů byla proevropská a vedení silně proti EU. Stejně si myslím, že to bylo jen kvůli tomu, že byli v opozici. A teď se to konečně začíná normalizovat.

steppenwolf 29.11.2007 10:01

Re: Zase jeden zhrzený

Souhlas; autor by mohl být spokojenější spíš u Sládka.

derik 29.11.2007 5:35

Smutny souhlas

Doufam ze ODS neskonci jako US-DEU, ktera se tak dlouho snazila byt pragmaticky u moci az se ji vytratila politicka verohodnost a duveryhodnost. Obcas se obavam ze Topolanek ma bliz k Nemcovi, ktery tim svym "realismem" znechutil volice a stahl s sebou i celou stranu (ne ze by to byla nejak velka skoda).

Stredocech 29.11.2007 8:42

Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Národní strana bohužel není též to pravé.

Jihočech 29.11.2007 9:22

Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Bohužel ne, neboť její radikalismus v některých věcech mě děsí. Tudy cesta nevede, i když třeba jejich rázné postoje vůči nehorázným sudeťáckým požadavkům nebo jejich kritiku politické korektnosti skupiny pravdy a lásky nemohu než schvalovat.

Plebej 29.11.2007 11:03

Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Ano.Můžete se smát,ale já budu volit KDU-ČSL.Poprvé.Je to svou kvalitní a početnou členskou základnou jediná konzervativní strana na scéně,která dosáhne na parlament.Vítězí/doufám,že trvale/křídlo pana Čunka od kterého lze očekávat očistu od lumpů Kalousků,liberálních "turistů"Parkánové,Pitharta aj.Při štvanici na svého předsedu prokázali morální sílu.Získali si mě.Někde jsem četl,že mohou mít volební potenciál až kolem 30%.Je to silně nadnesené,ale ne nemožné.Je dost malých stran.které mají slušný konzervativní program,ale zatím žádnou šanci dobýt parlament.Národní strana mezi ně patří přes některé"úlety".V těch stranách je  řada kvalitních a vzdělaných lidí,kteří by jistě na kandidátky patřili a parlament i komunální politiku posílili.Bohužel zatím je brzdou ego,kdy každý chce být v čele i když jen malé skupiny bez větší voličské podpory.Při volbách pak čekají zázrak-a ono nic.Věřím,že časem silná konzervativní strana chránicí křesťanské hodnoty vznikne.A základem může velmi dobře být stávající KDU-ČSL.Hovgh.Pěkný den.

 

ok 29.11.2007 13:37

Re: Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Čunek je podle vás dobrý křesťan? ;-D

Plebej. 29.11.2007 16:36

Re: Re: Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Ano,je pane.Navíc je pan Čunek silná osobnost a podle mého názoru i velmi schopný nejen lokální politik.Podle činů poznáte je.Teď už ale nejde zdaleka jen o pana Čunka.Podstatné je,že nezvítězilo poněkud rozšířené BKP.To je dobrá zpráva.Stejně mám z"aféry"nějaký divný pocit. Buď akci plánovali poloviční idioti,kteří nedohlédli hořkých konců,nebo naopak geniové.Výsledek ukazuje na ty druhé a je zřetelný.KDU posílila a věřím,že se postupně vyčistí od "plevele".Ale hlavní je/Čunek-Nečunek/,že se spousta nepravostí začíná dostávat na světlo a postupně dojde i na opravdu velké kauzy.Lid chce hry.Chléb zatím má.Tak jen čekám na předhození opravdu velké ryby/spíše žraloka/lvům.Howgh.Pěkný den.;-D

VLK 29.11.2007 17:08

Re: Re: Re: Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Předhození žraloka lvům? To je přesná definice Čunkovy aféry. Žralok, ač na suchu, vyhrál.

Plebej. 29.11.2007 23:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Pohádka na dobrou noc." Žralok ač na suchu,vyhrál".Milé děti/a žraločata/.Byl,nebyl jeden malý žraloček,terý si v poklidu plul ve známých vodách a téměř všichni jej měli rádi až na několik opálených,80 neziskových organizací a jednu poněkud sklerotickou včelku Máju.Jednoho krásného dne byl náš malý žraloček řízením osudu přesunut do zcela jiných vod.Byly mělčí,dost špinavé a starší bratři žraloci-no škoda mluvit.Včelka Mája po pěti létech bodla,nad mělkou vodou létal a čekal na svou kořist protřelý pták?! Sovák jištěný Jestřábem a blízko vody Mrožem.Kolem vody běhali lvi.Ale ti se vody dost báli a také byli dost líní a často museli odbíhat k žrádlu,aby jim nebylo sežráno jinými.Proto pověřili úkolem ulovit žraločka psy/hlídací/Ti se snažili a snažili,ňafali,ale žraločka kousnout,natož ulovit se jim nepodařilo.Až jednou jeden poslušný pejsek,spíše ratlík jménem Danny úspěšně žraločka zezadu kousnul do ocásku.Náš poraněný po téměř roce již mladý žralok odplul na čas do klidnějšíchvod.A co se nestalo,žihadlo přebolelo i když ranka zůstala.Ze lvů se staly opelíchané kočky bojící se o svou misku,ze psů/hlídacích pak šakali a hyeny pobíhající neklidně kolem a hledající páníčka,který by je pohladil a také nakrmil.A co náš žraloček?No milé děti/a žraločata/ ten již vyrostl.Je z něj již velký žralok sostrými zuby.Dospělý.Sám uváží co dál.Již má sílu v pohodě zvítězit nad svými "bratry"žraloky,kteří mu v nouzi nepomohli.Přišel na to,že většina "lvů"jsou jen vypelíchané kočky a že se musí ohlížet dozadu,zda tam není nějaký další ratlíkjako byl náž dobře známý Danny.Milé děti/a žraločata/to je konec naši pohádky na dobrou noc.Poučení : neboj se toho co je před Tebou-to zvládneš.Pozor si dej na ty,kteří koušou zezadu.Howgh.Dobrou noc.

VLK 30.11.2007 12:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Pekna, povim vecer dceri.

Plebej 30.11.2007 22:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte nějako jinou stranu, kterou byste volil???

Díky.Bohužel pokračování neznám.Sám jsem velmi zvědav.Howgh.Dobrou noc.